Gazete Vatan Logo
Magazin Serkan Mehmet Durdu ve Bestemsu Özdemir ayrıldı mı?

Serkan Mehmet Durdu ve Bestemsu Özdemir ayrıldı mı?

Bir yıldır aşk yaşadığı yaşadığı oyuncu Bestemsu Özdemir'e 31 Aralık'ta evlilik teklifi eden ve 'Evet' cevabını alan Serkan Mehmet Durdu, tam bir ay sonra ayrılık haberiyle magazin gündemine gelmişti. Nişantaşı'nda görüntülenen Durdu; 11 ilde büyük yıkıma yol açan, binlerce kişinin hayatını kaybettiği deprem felaketi ve bittiği konuşulan ilişkisi hakkında konuştu.

Serkan Mehmet Durdu ve Bestemsu Özdemir ayrıldı mı?

Bestemsu Özdemir'in Aralık 2022'de "Ben de evlilik teklifi bekliyorum. Bakalım ne zaman gelecek? Buradan da ona duyuralım" diyerek çağrıda bulunmasının ardından ünlü oyuncuya evlilik teklif eden Serkan Mehmet Durdu, geçtiğimiz akşam Nişantaşı'nda bir mekandan çıkarken objektiflere yansıdı.

"UZUN SÜRELİ YARDIM YAPMAK İSTİYORUZ"

Yurt dışındaki iş ortakları ile Türkiye’de depremden etiketlenen insanlar için yardım kampanyaları hakkında konuştuklarını belirten Durdu, "Yapılacak yardımların bir günlük değil, bir yıllık nasıl yapılabileceğini konuştuk. Deprem bitti ancak orada hâlâ yardıma muhtaç insanlar var. Biz yardımlarımızı uzun süreli yapmak istiyoruz" dedi.

"YERİ VE ZAMANI DEĞİL"

Geçtiğimiz haftalarda oyuncu Bestemsu Özdemir ile ayrıldıkları konuşulan Serkan Mehmet Durdu, "Bugün ve bu günlerde bu konuların yeri ve zamanı değil bence" diyerek, basın mensuplarına teşekkür etti ve aracına bindi.

SOSYAL MEDYA ELE VERDİ!

Ünlü çiftin nikâh masasına taşınması beklenen ilişkisiyle ilgili geçtiğimiz günlerde sürpriz bir gelişme yaşanmıştı. İkili, birlikte çekilen fotoğraflarını sosyal medya profillerinden kaldırmıştı. Serkan Mehmet Durdu'nun, Bestemsu Özdemir'i takipten çıkması da 'ayrılık' iddiasını güçlendirmişti.

Haberin Devamı

"SANIRIM BU DEFA AŞKI BULDUM"

Nisan 2022'de basın mensuplarının karşısına bu defa el ele çıkan ikiliden Özdemir, daha önce yaptığı “Aşktan yana yüzüm gülmüyor” açıklaması sorulunca, “Sanırım bu defa buldum. Şans bu sefer benden yana gibi oldu” karşılığını vermişti.