Serkan Mehmet Durdu ve Bestemsu Özdemir ayrıldı mı?
Serkan Mehmet Durdu ve Bestemsu Özdemir ayrıldı mı? Bir yıldır aşk yaşadığı yaşadığı oyuncu Bestemsu Özdemir'e 31 Aralık'ta evlilik teklifi eden ve 'Evet' cevabını alan Serkan Mehmet Durdu, tam bir ay sonra ayrılık haberiyle magazin gündemine gelmişti. Nişantaşı'nda görüntülenen Durdu; 11 ilde büyük yıkıma yol açan, binlerce kişinin hayatını kaybettiği deprem felaketi ve bittiği konuşulan ilişkisi hakkında konuştu.
23.02.2023 Magazin
Bestemsu Özdemir ile Serkan Mehmet Durdu çiftinden kötü haber geldi!
Bestemsu Özdemir ile Serkan Mehmet Durdu çiftinden kötü haber geldi! Oyuncu Bestemsu Özdemir, yaklaşık bir yıldır aşk yaşadığı Serkan Mehmet Durdu'dan 31 Aralık'ta evlilik teklifi almıştı. Sevgilisine 'Evet' cevabını veren Özdemir, mutluluk gözyaşı döktüğü geceden tam bir ay sonra çiftten kötü haber geldi. Evlenecekleri konuşulan çiftten Durdu'nun sosyal medya hamlesi, ilişkinin bittiğini gözler önüne serdi.
20.02.2023 Magazin
Bestemsu Özdemir ve sevgilisi bu kez kaçmadı! İlk kez el ele... 'Sanırım bu sefer aşkı buldum'
Bestemsu Özdemir ve sevgilisi bu kez kaçmadı! İlk kez el ele... 'Sanırım bu sefer aşkı buldum' Sadi Türker Dağdelen'den ayrılan Bestemsu Özdemir (29), yeni bir aşka yelken açmıştı. Geçtiğimiz haftalarda birlikte görüntü vermemek için gazetecilerle köşe kapmaca oynayan ünlü oyuncu ve sevgilisi Serkan Mehmet Durdu, bir mekandan çıkarken el ele görüntülendi. Ayaküstü muhabirlerle sohbet eden Özdemir, mutluluğunu paylaştı.
23.04.2022 Magazin