Gazete Vatan Logo
Magazin Bestemsu Özdemir ile Serkan Mehmet Durdu çiftinden kötü haber geldi!

Bestemsu Özdemir ile Serkan Mehmet Durdu çiftinden kötü haber geldi!

Oyuncu Bestemsu Özdemir, yaklaşık bir yıldır aşk yaşadığı Serkan Mehmet Durdu'dan 31 Aralık'ta evlilik teklifi almıştı. Sevgilisine 'Evet' cevabını veren Özdemir, mutluluk gözyaşı döktüğü geceden tam bir ay sonra çiftten kötü haber geldi. Evlenecekleri konuşulan çiftten Durdu'nun sosyal medya hamlesi, ilişkinin bittiğini gözler önüne serdi.

Bestemsu Özdemir ile Serkan Mehmet Durdu çiftinden kötü haber geldi!

Bestemsu Özdemir, geçtiğimiz aralık ayında "Ben de evlilik teklifi bekliyorum. Bakalım ne zaman gelecek? Buradan da ona duyuralım" diyerek, sevgilisine çağrıda bulunmuştu. Durdu ise basın mensuplarının konuyla ilgili sorusuna, "Yakında gelecektir" yanıtını vermişti.

"PARMAKLARIM HALA BOŞ"

İki hafta sonra objektiflere yansıyan Özdemir, bu kez de "Arkadaşlar parmaklarım hâlâ boş. Daha benim yüzüğüm yok. Evlilik teklifi almadım" demişti.

BESTEMSU'NUN GÖZYAŞLARI

Yeni yılı Serkan Mehmet Durdu ile karşılayan Özdemir, sevgilisinden evlilik teklifi almıştı. Bir anda oyuncunun önünde diz çöken Durdu, sevgilisine cebinden çıkardığı tektaşı uzatmıştı.

"EVET' DEDİM"

Evlilik teklifi karşısında gözyaşlarına hakim olamayan Özdemir, o anları "Evet' dedim" notuyla sosyal medya hesabından yayınlamıştı. Paylaşımıyla kısa sürede hayranlarından yoğun ilgi gören Bestemsu Özdemir'e tebrik mesajları yağmıştı.

ŞOKE EDEN AYRILIK!

Ünlü çiftin nikâh masasına taşınması beklenen ilişkisiyle ilgili sürpriz bir gelişme yaşandı. İkili, birlikte çekilen fotoğraflarını sosyal medya profillerinden kaldırdı. 

Haberin Devamı

Serkan Mehmet Durdu'nun, Bestemsu Özdemir'i takipten çıkması da 'ayrılık' iddiasını güçlendirdi. Yollarını ayıran ikili, henüz konuyla ilgili bir açıklama yapmadı.

 

"SANIRIM BU DEFA AŞKI BULDUM"

Nisan 2022'de basın mensuplarının karşısına bu defa el ele çıkan ikiliden Özdemir, daha önce yaptığı “Aşktan yana yüzüm gülmüyor” açıklaması sorulunca, “Sanırım bu defa buldum. Şans bu sefer benden yana gibi oldu” karşılığını vermişti.