Ezgi Mola'dan sonra Farah Zeynep Abdullah'a da ceza! İfadesi ortaya çıktı
Ezgi Mola'dan sonra Farah Zeynep Abdullah'a da ceza! İfadesi ortaya çıktı Batman'ın Beşiri ilçesinde yaşamına son veren İpek Er'e cinsel saldırıda bulunduğu iddia edilen Uzman Çavuş Musa Orhan'a sosyal medyadan hakaret ettiği gerekçesiyle yargılandığı davada Farah Zeynep Abdullah ile ilgili karar çıktı. Ezgi Mola’nın da yargılandığı davada Farah Zeynep’in ifadesi dikkat çekti.
18.03.2023 Magazin
Son dakika... Çok sayıda kaymakam görevden alındı!
Son dakika... Çok sayıda kaymakam görevden alındı! İçişleri Bakanlığı tarafından 35 civarında kaymakamla ilgili FETÖ soruşturması yaptığı belirtildi. Batman'ın Sason ve Beşiri kaymakamları terör örgütü FETÖ soruşturması nedeniyle görevden alındı. Şanlıurfa'da Akçakale Kaymakamı Hamza Özer ile merkez Karaköprü İlçe Kaymakamı Ufuk Akıl’ın açığa alındığı öğrenildi. Öte yandan Erzurum'un Narman, Uzundere ve Hınıs ilçe kaymakamları da FETÖ soruşturması kapsamında görevden alındı.
7.09.2020 Gündem
Batman'da belde belediye başkanı görevden alındı
Batman'da belde belediye başkanı görevden alındı Batman'ın Beşiri ilçesine bağlı İkiköprü Belde Belediye Başkanı HDP'li Osman Karabulut, hakkındaki terör soruşturması kapsamında görevden uzaklaştırıldı. Karabulut'un yerine Beşiri Kaymakamı Sinan Aşçı, görevlendirildi.
7.12.2019 Gündem