Ezgi Mola Kimdir

Ezgi Mola Kimdir

Mercan Ezgi Mola (d. 29 Mart 1983; İstanbul), tiyatro, sinema ve televizyon oyuncusudur. İstanbul’da Hasan Ali Yücel İlkokulu, Turhan ve Mediha Tansel İlkokulu, Kadir Rezan Has Ortaokulu ve Halit Armay Lisesinde eğitimini tamamladı. Oyunculuk merakı, henüz lisedeyken Müjdat Gezen Sanat Merkezinde oyunculuk kurslarına katılmaya yönlendirdi. Mola, lise eğitimini tamamladıktan sonra bu merkezde dört yıl eğitim aldı ve Müjdat Gezen Sanat Merkezini bölüm birincisi olarak tamamladı. Henüz 18'ini bitirmeden Kartal Tibet'in yönettiği Karate Can dizisinde ilk televizyon deneyimini kazandı. Müjdat Gezen Sanat Merkezini kazandı ve 4 yıl eğitim aldı. Bu arada Aydoğan Temel’den de 2 yıl tiyatro eğitimi aldı. Yine Aydoğan Temel’in liderliğindeki bir tiyatro topluluğuyla Çürük Elma oyununda ilk sahne deneyimini yaşadı. 2005 Kasım ayında BKM Mutfak'a katıldı. 2005 sonbaharında safça bir kuaförü canlandırdığı Hırsız Polis dizisinin gördüğü büyük ilgi sonucu kitlelerce tanınmaya başladı. 2006 yılında çevrilen Hayatımın Kadınısın filmindeki rolüyle başarı kazandı. Bu filmde kişisel hedef olarak gördüğü Türkan Şoray ile karşılıklı oynama fırsatı yakaladığı gibi, kendini gösterebileceği bir rolü canlandırma şansı da buldu. Bu rolüyle 2007 yılında En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu dalında Sadri Alışık Ödülü sahibi oldu. 2008 yılında Uğur Yücel'in yönetmenliğinde Türkiye'de bir ilk olan Kolay Gelsin adlı doğaçlama sit-com denemesinde rol aldı, ama proje uzun ömürlü olmadı. 2013 yılında Patos cips ve Defacto reklamlarında yer almıştır. Ocak 2015'ten itibaren Procter & Gamble firmasına ait Ipana diş macununun reklamlarında rol almaya başlamıştır. Televizyonda Arkadaşım Hoşgeldin adlı eğlence programında Tolga Çevik ile birlikte rol aldı.

Ezgi Mola Kimdir

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ezgi mola kimdir gelişmeleri de dahil olmak üzere 516 ezgi mola kimdir haberi bulunmuştur. Tüm ezgi mola kimdir haberleri aşağıda listelenmiştir.
'60 günde 20 kilo verdi' dendi! Ezgi Mola isyan etti
'60 günde 20 kilo verdi' dendi! Ezgi Mola isyan etti Oyuncu Ezgi Mola'nın 60 günde 20 kilo verdiği iddia edildi. Mola hakkında çıkan habere tepki gösterdi.
19.04.2024 Magazin
Uzun bir süredir araları bozuk! Ezgi Mola’ya Enis Arıkan sorusu
Uzun bir süredir araları bozuk! Ezgi Mola’ya Enis Arıkan sorusu Uzun süredir aşk yaşadığı işletmeci Mustafa Aksakallı ile Mayıs 2023’te dünyaevine giren Ezgi Mola, Kasım ayında doğan oğlu Can ile Kuruçeşme'de görüntülendi. Ayaküstü gazetecilerin sorularını yanıtlayan Mola, oğlu ile ilgili konuşurken küskün oldukları yakın arkadaşı Enis Arıkan’a yönelik sorgulara da yanıt verdi.
13.03.2024 Magazin
Ezgi Mola Enis Arıkan küs mü? Yakın arkadaşlar Enis Arıkan Ezgi Mola küstü mü, neden?
Ezgi Mola Enis Arıkan küs mü? Yakın arkadaşlar Enis Arıkan Ezgi Mola küstü mü, neden? Dostlukları uzun yıllara dayanan birbirine olan bağlılıklarıyla imrendiren Enis Arıkan ile Ezgi Mola’nın küs olduğu iddiaları magazin gündemine bomba gibi düştü. Enis Arıkan ile Ezgi Mola neden küstüğü ise merak konusu oldu.
9.01.2024 Magazin
Ezgi Mola oğlunun ilk fotoğrafını paylaştı!
Ezgi Mola oğlunun ilk fotoğrafını paylaştı! Mayıs ayında işletmeci Mustafa Aksakallı ile evlenen oyuncu Ezgi Mola geçtiğimiz günlerde ilk kez anne olmanın mutluluğunu yaşadı. Mola, ismini henüz açıklamadığı minik oğlunun doktor kontrolünde çekilen ilk karesini sosyal medya hesabından paylaştı.
6.12.2023 Magazin
Melis Sezen imaj değiştirdi! 'Git gide Ezgi Mola'ya benziyorsun’
Melis Sezen imaj değiştirdi! 'Git gide Ezgi Mola'ya benziyorsun’ 'Sadakatsiz' dizisinde canlandırdığı Derin karakteriyle yıldızı parlayan Melis Sezen, sosyal medya hesabından paylaştığı yeni imajıyla yoğrum yağmuruna tutuldu.
25.11.2023 Magazin
Ezgi Mola anne oldu! 'Can' dünyaya 'merhaba' dedi
Ezgi Mola anne oldu! 'Can' dünyaya 'merhaba' dedi 8 Mayıs'ta dünyaevine giren oyuncu Ezgi Mola ile işletmeci Mustafa Aksakallı'nın bebeklerinin cinsiyeti, geçtiğimiz ay belli olmuştu. Sakin bir hamilelik dönemi geçiren Ezgi Mola, dün akşam saatlerinde oğlunu kucağına aldı
24.11.2023 Magazin
Emre Karayel'in babalık heyecanı
Emre Karayel'in babalık heyecanı Ünlü oyuncu Emre Karayel, ikinci kez baba olacak.
12.11.2023 Magazin
Ezgi Mola ve Mustafa Aksakallı, Barcelona’dan ev aldı! Fiyatı dudak uçuklattı
Ezgi Mola ve Mustafa Aksakallı, Barcelona’dan ev aldı! Fiyatı dudak uçuklattı Mayıs ayında evlenen ve ilk bebeklerini kucaklarına almak için gün sayan ünlü çift Ezgi Mola ve Mustafa Aksakallı İspanya’nın meşhur şehri Barcelona’dan ev aldılar.
12.11.2023 Magazin
Teoman’ın 'takıntılı hayran' korkusu! Can güvenliğinden endişe ediyor
Teoman’ın 'takıntılı hayran' korkusu! Can güvenliğinden endişe ediyor Takıntılı hayran tacizine Teoman da maruz kaldı. Serenay Sarıkaya, Ezgi Mola, Aleyna Tilki, Ceylan Ertem ve Tan’ın ardından Teoman da takıntılı hayran taciziyle uğraşıyor. Ünlü rock’çı, ev adresini öğrenerek kendisini sürekli rahatsız eden hayranı Aysun A.’yı savcılığa şikâyet etti.
7.10.2023 Magazin
Merve Dizdar’dan meslektaşlarına övgü! 'Yurt dışında yolda yürüyemiyorlar'
Merve Dizdar’dan meslektaşlarına övgü! 'Yurt dışında yolda yürüyemiyorlar' 76. Cannes Film Festivali'nde 'En İyi Kadın Oyuncu' ödülüne layık görülen Merve Dizdar, Türk dizilerinin yurt dışında birçok ülkede yayınlandığını vurgulayarak, meslektaşlarına övgüler yağdırdı.
6.10.2023 Magazin
Merve Dizdar, Ezgi Mola'nın bebeğinin adını ağzından kaçırdı!
Merve Dizdar, Ezgi Mola'nın bebeğinin adını ağzından kaçırdı! Oyuncu Ezgi Mola ile 4 yıldır aşk yaşadığı işletmeci Mustafa Aksakallı, 8 Mayıs'ta sade bir törenle evlenmişti. Ünlü çift, bebeklerini kucaklarına almak için gün sayıyor. Merve Dizdar, yakın arkadaşı Ezgi Mola'nın hamileliğinden dolayı çok heyecanlı olduğunu söylerken, bebeğin adını ağzından kaçırdı.
4.10.2023 Magazin
Musa Orhan'dan Farah Zeynep Abdullah'a bir dava daha! İfadesi ortaya çıktı
Musa Orhan'dan Farah Zeynep Abdullah'a bir dava daha! İfadesi ortaya çıktı Batman'da yaşamına son veren 18 yaşındaki İpek Er'e cinsel saldırıda bulunduğu iddia edilen Uzman Çavuş Musa Orhan'a sosyal medyadan hakaret ettiği gerekçesiyle yargılanan Ezgi Mola para cezasına çarptırıldı. Ezgi Mola'ya destek için paylaşım yapan Farah Zeynep Abdullah'a bir dava daha açıldı. Ünlü oyuncunun ifadesi ortaya çıktı.
21.09.2023 Yaşam
Demet Şener - İbrahim Kutluay arasındaki dava sonuçlandı
Demet Şener - İbrahim Kutluay arasındaki dava sonuçlandı Demet Şener, boşanma protokolüne aykırı davranarak oğlu Ömer’in diş tedavi ücretini karşılamadığı iddiasıyla eski eşi İbrahim Kutluay’a açtığı davayı kazandı. Mahkeme, Kutluay’ın 50 bin 342 liralık tedavi masrafını ödemesine karar verdi.
21.09.2023 Magazin
Avukata ters kelepçe ve biber gazı sıkan polislere ceza yağdı! 'Alenen tehdit ve hakaret' suçlaması...
Avukata ters kelepçe ve biber gazı sıkan polislere ceza yağdı! 'Alenen tehdit ve hakaret' suçlaması... Kocaeli'nin Gebze ilçesinde, kendilerine mukavemet gösterdiklerini iddia ettikleri avukat A.K. ve müvekkili T.O.'ya biber gazı sıkıp, üzerini arayıp, ters kelepçe takarak polis merkezine götüren 2 mahalle bekçisi ve 2 polis memuru hakkında, 'Kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma', 'Haksız arama' ve 'Alenen tehdit ve hakaret' suçlamalarından dava açıldı. Tutuksuz sanıklar için 2'şer kez 14'er yıla kadar hapis istendi. Sanıklardan polis memuru M.A. hakkında ayrıca, avukat A.K.'ye 'Alenen hakaret' ettiği gerekçesiyle 2 yıl 4 ay hapis istendi.
21.09.2023 Gündem
Ezgi Mola psikolojik destek aldığını açıkladı!
Ezgi Mola psikolojik destek aldığını açıkladı! Sekiz aylık hamile olan Ezgi Mola, psikolojik destek aldığını açıkladı. Ünlü oyuncu hem kendisi hem bebeği hem de eşiyle ilgili samimi açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...
21.09.2023 Magazin
Ezgi Mola kuaför mağduru oldu! Sosyal medya hesabından isyan etti: "Böyle de göndermezsin ama"
Ezgi Mola kuaför mağduru oldu! Sosyal medya hesabından isyan etti: "Böyle de göndermezsin ama" Doğum yapmayı bekleyen sevilen oyuncu Ezgi Mola, sosyal medyadan kuaförlerle ilgili isyan etti. Kısa saçlarına maşa yaptırmak isteyen ünlü oyuncu kuaföre 'Müşteriyi de böyle göndermezsin ama' diyerek sitem etti.
14.09.2023 Magazin
MİT'ten Suriye'nin kuzeyinde kritik operasyon
MİT'ten Suriye'nin kuzeyinde kritik operasyon Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), PKK/YPG Askeri Eğitim Sorumlusu Serhat Serhildan kod adlı Muhtesim Akyürek’i Suriye’nin Amude kasabasında etkisiz hale getirdi.
11.09.2023 Gündem
Bakan Ersoy Phaselis Antik Kenti'nde incelemelerde bulundu
Bakan Ersoy Phaselis Antik Kenti'nde incelemelerde bulundu Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Phaselis Antik Kenti’nde geçtiğimiz haziran ayında başlatılan ve 4 bölgede devam eden kazı ve onarım çalışmalarını yerinde inceledi.
11.09.2023 Gündem
Ezgi Mola'dan sonra Tan Taşçı'ya da ceza kesildi
Ezgi Mola'dan sonra Tan Taşçı'ya da ceza kesildi Oyuncu Ezgi Mola'ya, Batman'da intihar eden İpek Er'in, bıraktığı mektupta kendisine cinsel saldırıda bulunduğunu ileri sürdüğü uzman çavuş Musa Orhan'a sosyal medyadan hakaret ettiği suçlamasıyla 6 bin 960 lira adli para cezası verilmişti. Ezgi Mola'ya destek için paylaşım yapan şarkıcı Tan Taşçı'ya da Orhan'a sesli, yazılı veya görüntülü iletiyle hakaret ettiği suçlamasıyla 65 gün adli para cezası karşılığında 1300 lira para cezasına çarptırılırken, hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına karar verildi.
11.09.2023 Gündem
Anne olmak için gün sayıyor: Ezgi Mola'dan karnı burnunda pozlar
Anne olmak için gün sayıyor: Ezgi Mola'dan karnı burnunda pozlar Geçtiğimiz haftalarda düzenlenen cinsiyet partisiyle erkek bebek beklediğini duyuran Ezgi Mola, şimdi ise sosyal medya hesabından karnı burnunda pozlarını paylaştı.
23.08.2023 Magazin
D Smart GO’dan Disney’e ‘Veda’ mesajı
D Smart GO’dan Disney’e ‘Veda’ mesajı Atatürk dizisini yayınlamaktan vazgeçen Disney Plus’a tepkiler dinmiyor. Bugün oynanan Galatasaray – Olimpija Ljubljana karşılaşmasının yayıncı kuruluşu D-Smart, bu kez “Veda” filmiyle gol attı. Atatürk’ü konu alan Veda’nın D-Smart GO’da yayınlandığını ince bir gönderme yaparak, “Veda’yı minnet ve özlemle izleyeceğiz! Biz buradayız, izindeyiz.” mesajıyla birlikte tanıttı.
15.08.2023 Şampiyonlar Ligi
Gülşen'in yeğeni Ezra merak edilen soruyu yanıtladı
Gülşen'in yeğeni Ezra merak edilen soruyu yanıtladı Popçu Gülşen'in hem meslektaşı hem de yeğeni olan Ezra, önceki gün Maslak’da görüntülendi. 32 yaşındaki şarkıcı, söz ve müziği Yıldız Tilbe’ye ait yeni parçası ‘Aşk Kazanacak’ parçası hakkında konuştu.
15.08.2023 Magazin
Doğum için gün sayan Ezgi Mola'dan yeni pozlar geldi! Kahkahaları plajda yankılandı
Doğum için gün sayan Ezgi Mola'dan yeni pozlar geldi! Kahkahaları plajda yankılandı Ezgi Mola (40), dört yıldır aşk yaşadığı işletmeci Mustafa Aksakallı (38) ile 8 Mayıs'ta nikah masasına oturmuştu. Şimdilerde İlk bebeğini kucağına almak için gün sayan başarılı oyuncu, eşiyle plajda bol kahkahalı bir gün geçirdi.
15.08.2023 Magazin
Ezgi Mola'dan karnı burnunda poz: Fit haliyle dikkat çekti
Ezgi Mola'dan karnı burnunda poz: Fit haliyle dikkat çekti Ünlü oyuncu Ezgi Mola Instagram hesabından tatil hallerini paylaştı. Mola, paylaştığı fotoğrafa 'Bugün yoga dersine başladım bakın bağdaş kurabiliyorum' notunu düştü.
13.08.2023 Magazin
Ezgi Mola anne olmak için gün sayıyor! Karnı burnunda pozlar verdi
Ezgi Mola anne olmak için gün sayıyor! Karnı burnunda pozlar verdi 8 Mayıs'ta dünyaevine giren oyuncu Ezgi Mola ile işletmeci Mustafa Aksakallı'nın bebeklerinin cinsiyeti, geçtiğimiz günlerde belli olmuştu. Oğlan çocuğu bekleyen Mola , karnı burnunda tatil pozlarını sosyal medyada paylaştı.
27.07.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Ezgi Mola Kimdir ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ezgi mola kimdir haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.