Gazete Vatan Logo
Magazin Ezgi Mola Enis Arıkan küs mü? Yakın arkadaşlar Enis Arıkan Ezgi Mola küstü mü, neden?

Ezgi Mola Enis Arıkan küs mü? Yakın arkadaşlar Enis Arıkan Ezgi Mola küstü mü, neden?

Dostlukları uzun yıllara dayanan birbirine olan bağlılıklarıyla imrendiren Enis Arıkan ile Ezgi Mola’nın küs olduğu iddiaları magazin gündemine bomba gibi düştü. Enis Arıkan ile Ezgi Mola neden küstüğü ise merak konusu oldu.

Ezgi Mola Enis Arıkan küs mü? Yakın arkadaşlar Enis Arıkan Ezgi Mola küstü mü, neden?

Enis Arıkan ve Ezgi Mola'nın aralarının bozulduğu, bir süredir küs oldukları iddiası çok konuşuldu. Takvim'in köşe yazarı Ufuk Özcan, ikilinin arasının neden bozulduğunu köşesine taşıdı.

İşletmeci Mustafa Aksakallı ile mutlu bir evliliği olan ve geçtiğimiz ay Can isminde bir erkek çocuğu olan Ezgi Mola'nın, yakın dostu Enis Arıkan ile arasının açık olduğunu duydum. Eşi Mustafa Aksakallı ile Çeşme ve İstanbul'da kurdukları markalar ile iş hayatında başarıdan başarıya koşan Ezgi Mola'nın yakın dostu Enis Arıkan ile küslüğü ise beni çok şaşırttı.

Ben hiç Enis Arıkan'ın, Ezgi Mola'ya doğum yaptığında gittiğini görmedim. Hatta "Dayı oldum" bile demedi.

"Yeğenim doğdu" diye yaygara koparır, "Altınımı aldım geldim" diye story atması gerekirdi.

Küslüğün neden olduğuna yönelik ise şu iddialar ortaya attı. Enis Arıkan'ın doğuma gitmediği, sonrasında da doğuma gitmemesi yetmiyormuş gibi eve ziyarete de gitmediği iddiası ortaya atıldı. Öte yandan Ezgi ve Enis'in küstüğü ve ortak arkadaşlarının ikiliyi barıştırmak için çaba sarf ettiği iddia ediliyor.

Haberin Devamı