Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş

Son dakika Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş

haberleri sayfasında son dakika yaşanan beşiktaş teknik direktörü şenol güneş gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.140 beşiktaş teknik direktörü şenol güneş haberi bulunmuştur. Tüm beşiktaş teknik direktörü şenol güneş haberleri aşağıda listelenmiştir.
Anderson Talisca gerçeği ortaya çıktı! Beşiktaş'a dönüyor mu?
Anderson Talisca gerçeği ortaya çıktı! Beşiktaş'a dönüyor mu? Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in yaptığı açıklamalar sonrasında gözler Brezilyalı yıldız Talisca'ya döndü. Sosyal medyadan yaptığı açıklamada, Al Nassr'da mutlu olduğunu belirten yıldız oyuncu hakkındaki gerçek daha sonra ortaya çıktı. İşte bu dev transfere dair tüm detaylar...
9.08.2023 Beşiktaş
Talisca'dan Şenol Güneş'e yanıt: Önümüzdeki sezon...
Talisca'dan Şenol Güneş'e yanıt: Önümüzdeki sezon... Al Nassr forması giyen Anderson Talisca, kendisi hakkında 'transfer görüşmesi' açıklaması yapan Şenol Güneş'e yanıt verdi.
8.08.2023 Beşiktaş
Beşiktaş-Tirana (Maç özeti)
Beşiktaş-Tirana (Maç özeti) UEFA Konferans Ligi 2. ön eleme turunda temsilcimiz Beşiktaş, Arnavutluk ekibi Tirana'yı ağırladı. Siyah-Beyazlılar müsabakadan 3-1 üstün ayrıldı ve avantajı yakaladı.
27.07.2023 Beşiktaş
Omar Colley: Şenol Güneş futbolla alakalı olmayan şeylerde...
Omar Colley: Şenol Güneş futbolla alakalı olmayan şeylerde... Beşiktaş'ın 30 yaşındaki Gambiyalı stoperi Omar Colley, hocası Şenol Güneş hakkında "Sadece bir teknik adam değil bir psikolog, terapist" ifadelerini kullandı.
19.07.2023 Beşiktaş
Şenol Güneş gözden çıkardı Blackburn Rovers transfer teklifi yaptı
Şenol Güneş gözden çıkardı Blackburn Rovers transfer teklifi yaptı Şenol Güneş'in gelecek sezon takımda düşünmediği Muleka için İngiliz kulübü Blackburn Rovers devreye girdi.
18.07.2023 Beşiktaş
Yabancı kuralına takılmayacak! Beşiktaş'ın yeni 10 numarası Rusya'dan geliyor
Yabancı kuralına takılmayacak! Beşiktaş'ın yeni 10 numarası Rusya'dan geliyor Coutinho ve Lanzini gibi 10 numaralarla görüşmelerini sürdüren Beşiktaş, CSKA Moskova forması giyen Bakhtiyor Zaynutdinov'u gündemine aldı.
5.07.2023 Beşiktaş
Canlı yayında Fatih Terim'in golcüsünü istediğini açıkladı
Canlı yayında Fatih Terim'in golcüsünü istediğini açıkladı Burak Yılmaz ile basın toplantısı düzenleyen Şenol Güneş, bir dönem Fatih Terim'le birlikte çalışan genç golcü Halil Dervişoğlu hakkında 'Olumlu düşünüyorum, tercihimdir' ifadelerini kullandı.
4.07.2023 Beşiktaş
Beşiktaş Ryan Kent'in kankasını transfer ediyor! Yeni 10 numara...
Beşiktaş Ryan Kent'in kankasını transfer ediyor! Yeni 10 numara... Orta saha arayışlarına devam eden Beşiktaş, Glasgow Rangers'ta Ryan Kent'le birlikte oynayan Nijeryalı yıldız Joe Aribo için görüşmelere başladı.
3.07.2023 Beşiktaş
Beşiktaş Ümraniye karşısında 3 puanı 2 golle aldı
Beşiktaş Ümraniye karşısında 3 puanı 2 golle aldı Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Beşiktaş, HangiKredi Ümraniyespor'u deplasmanda 2-0 mağlup etti.
22.04.2023 Ümraniyespor
Kadıköy'de tarih yazdı yeni sözleşmeyi kaptı
Kadıköy'de tarih yazdı yeni sözleşmeyi kaptı Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinde 3 asist 1 gollük performansıyla resmen ayakta alkışlanan Nathan Redmond'la yeni sözleşme imzalama kararı alındı.
4.04.2023 Beşiktaş
Tayyip Talha'nın sahalara dönüş tarihini açıkladı! 'Oynatmadığımı düşünsün'
Tayyip Talha'nın sahalara dönüş tarihini açıkladı! 'Oynatmadığımı düşünsün' Fenerbahçe galibiyetinden sonra açıklamalarda bulunan Şenol Güneş oyuncularını tebrik ederken, deneyimli teknik adamın sakatlanan Tayyip Talha için "3-4 ay gecikmeli olacağını ya da benim onu oynatmadığımı düşünsün, dinlensin biraz" yorumu oldukça dikkat çekti.
2.04.2023 Beşiktaş
'Telefonla ulaşamadık, inşallah kaza geçirmemiştir'
'Telefonla ulaşamadık, inşallah kaza geçirmemiştir' Beşiktaş'ın sezon başında büyük umutlarla kadrosuna kattığı Dele Alli'nin geleceği ile ilgili İngiltere'den açıklama geldi. Everton teknik direktörü Sean Dyche Beşiktaş'ın yıldız orta sahayı alıp almayacağını duyurdu.
27.03.2023 Beşiktaş
En kötü futbolcular arasına girdi! 'Sanki hiç gücü yok'
En kötü futbolcular arasına girdi! 'Sanki hiç gücü yok' Sezon başında büyük umutlarla transfer edilmesine karşın Beşiktaş'ta gösterdiği performansla resmen hayal kırıklığı yaratan Dele Alli için olay yaratan yorum geldi.
17.03.2023 Beşiktaş
Şenol Güneş ne dediyse tam tersini yaptı yıldız futbolcu kadro dışı kaldı
Şenol Güneş ne dediyse tam tersini yaptı yıldız futbolcu kadro dışı kaldı Süper Lig'in 25.haftasında Başakşehir'i deplasmanda deviren Beşiktaş'ta Şenol Güneş ile N'Koudou arasında kriz yaşanıyor.
14.03.2023 Beşiktaş
Cenk Tosun imzayı atıyor! 1.7 milyon euro maaş alacak
Cenk Tosun imzayı atıyor! 1.7 milyon euro maaş alacak MLS ekiplerinden resmi transfer teklifi alan Cenk Tosun, Beşiktaş'la yola devam kararı aldı.
12.03.2023 Beşiktaş
Cenk Tosun'un sözleşmesindeki özel maddeyi açıkladı! 'Bu nasıl kontrat?'
Cenk Tosun'un sözleşmesindeki özel maddeyi açıkladı! 'Bu nasıl kontrat?' MLS ekiplerinden Chicago Fire’ın 2-3 milyon dolarlık teklifi karşısında düşünmek için süre isteyen Beşiktaş yönetimi Cenk Tosun'un kontratına "15 golü geçerse, bir yıl otomatik uzar" maddesi koydurmuş.
9.03.2023 Beşiktaş
Cenk Tosun transferinde 'Aboubakar' kriteri çıktı! 6'da biri kadar...
Cenk Tosun transferinde 'Aboubakar' kriteri çıktı! 6'da biri kadar... MLS ekibi Chicago Fire’ın 2 milyon dolar teklif ettiği Cenk Tosun'un durumu sezon sonunda netlik kazanacak. Aboubakar'ın 6'da 1'i kadar kazanan tecrübeli futbolcunun maaşı lig biter bitmez yeniden masaya yatırılacak.
8.03.2023 Beşiktaş
Hayal kırıklığı yaratan oyuncuyu açıkladı: Karşılığını alamadım
Hayal kırıklığı yaratan oyuncuyu açıkladı: Karşılığını alamadım Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Nevzat Demir Tesislerinde gerçekleşen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.
1.03.2023 Beşiktaş
Beşiktaş'ın yeni orta saha Gedson-Hadziahmetovic-Maxim olacak
Beşiktaş'ın yeni orta saha Gedson-Hadziahmetovic-Maxim olacak Antalyaspor ile Vodafone Park'ta 0-0 berabere kalarak lider Galatasaray'ın 14 puan gerisine düşen Beşiktaş'ta Şenol Güneş'in orta saha kurgusu Gedson-Hadziahmetovic-Maxim'den oluşacak.
1.03.2023 Beşiktaş
Büyük umutlarla gelmişti! Maç sonunda ayrılığı açıkladı
Büyük umutlarla gelmişti! Maç sonunda ayrılığı açıkladı 0-0 biten Antalyaspor maçından sonra açıklamalarda bulunan tecrübeli teknik direktör Şenol Güneş, takımdaki ayrılığı açıkladı.
27.02.2023 Beşiktaş
'Valerien Ismael zamanında 'disiplin' diyordu onu şimdi anladık'
'Valerien Ismael zamanında 'disiplin' diyordu onu şimdi anladık' Beşiktaş-Antalyaspor maçından sonra değerlendirmelerde bulunan Nihat Kahveci ""Valerien Ismael bazı mesajlar vermişti. Biz onları anlayamadık zamanında. 'Disiplin' diyordu hoca." ifadelerini kullandı.
27.02.2023 Beşiktaş
Yeni sözleşmeye imza atmadı! 'Bırakın beni Beşiktaş'a gideyim'
Yeni sözleşmeye imza atmadı! 'Bırakın beni Beşiktaş'a gideyim' Beşiktaş'ın transfer gündemindeki Amir Hadziahmetovic, kulübü Konyaspor'dan kolaylık istedi.
18.01.2023 Beşiktaş
'Dünya Kupası'nda oynayan oyuncular izin istiyor'
'Dünya Kupası'nda oynayan oyuncular izin istiyor' Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Süper Lig'de çıkacakları Gaziantep ve Adana Demirspor maçı öncesi öğrencilerine göndermelerde bulundu.
23.12.2022 Beşiktaş
Hakim Ziyech, Asano, Nwakaeme... Beşiktaş'tan 3 bomba transfer birden
Hakim Ziyech, Asano, Nwakaeme... Beşiktaş'tan 3 bomba transfer birden Ocak ayı transfer çalışmalarına tam gaz devam eden Beşiktaş'tan Hakim Ziyech, Asano ve Nwakaeme için tüm şartlar zorlanıyor.
5.12.2022 Beşiktaş
Büyük umutlarla gelmişti Şenol Güneş hesabını kesti
Büyük umutlarla gelmişti Şenol Güneş hesabını kesti Şenol Güneş'le yeniden kadro mühendisliğine gitmeye hazırlanan Beşiktaş'ta İngiliz yıldız Dele Alli'nin hesabı kesildi.
25.11.2022 Beşiktaş

Benzer Haber Etiketleri

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki beşiktaş teknik direktörü şenol güneş haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.