Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Şenol Güneş gözden çıkardı Blackburn Rovers transfer teklifi yaptı

Şenol Güneş gözden çıkardı Blackburn Rovers transfer teklifi yaptı

Şenol Güneş'in gelecek sezon takımda düşünmediği Muleka için İngiliz kulübü Blackburn Rovers devreye girdi.

Şenol Güneş gözden çıkardı Blackburn Rovers transfer teklifi yaptı

Şenol Güneş yönetimindeki Beşiktaş, gelecek sezon Süper Lig'de şampiyonluk hedefliyor. Geride kalan sezon performansı ile dikkatleri üzerine çeken yıldız futbolcuya İngiltere'den talip çıktığı öğrenildi.

İLK TRANSFER EMRECAN

Beşiktaş, Somaspor'dan Emrecan Bulut'u 4+1 yıllığına kadrosuna kattığını duyurdu

Beşiktaş'tan gelen açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Kulübümüz, profesyonel futbolcu Emrecan Bulut’un transferi için Somaspor’la anlaşmaya varmıştır. Emrecan Bulut’la 4+1 yıllık sözleşme imzalanmıştır."

Siyah-beyazlı ekibin yeni transferi 20 yaşındaki Emrecan Bulut, geçen sezon Somaspor formasıyla 34 maçta 16 gol attı.

BURAK YILMAZ, ŞENOL GÜNEŞ'İN YARDIMCISI OLDU

Fortuna Sittard'da sezonun tamamlayan Burak Yılmaz basın toplantısı düzenleyerek futbolu bıraktığını duyurmuştu. Futbolu bırakan Burak Yılmaz, Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in ekibine dahil oldu.

REDMOND VEDA ETTİ

Şenol Güneş yönetimindeki Beşiktaş'ın geçtiğimiz sezonun başında Southampton'dan kadrosuna kattığı Nathan Redmond'ın geleceği merak ediliyordu. Tecrübeli yıldız kararını sosyal medyadan duyurdu.

Haberin Devamı

Nathan Redmond sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Güzel Beşiktaş taraftarına, Geldiğim ilk günden beri bana sadece sevgi ve destek gösterdiniz. Vodafone Park’taki akşamlar, derbi akşamları ve tüm diğer birlikte yaşadığımız anlarda - zor dönemlerde de harika dönemlerde de - siz her zaman en muhteşem ve en gürültülü desteği verdiniz ve benim sizlerin dünyadaki en iyi taraftarlar olduğunuzu fark etmemi sağladınız! Benim ve ailem için oraya geri dönmeyecek ve bu sene siyah beyaz formayı giymeyecek olmak zor bir karar ama orada sizlerle geçirdiğim bir sezon için ve birlikte oluşturduğumuz gerçekten özel anılar ve hikayemiz için hayat boyu sizlere şükran duyacağım.

Gelecekte her zaman takımı takip ediyor olacağım. Size bundan sonrası için şansların en güzelini diliyorum. Bu bir elveda değil, bu bir “görüşmek üzere” Sonsuz sevgilerimle, Nathan"

MULEKA'YA TALİP ÇIKTI

Daily Mail'de yer alan habere göre; Championship ekibi Blackburn Rovers, Beşiktaş'tan Jackson Muleka'ya talip oldu. Haberde ayrıca oyuncunun Beşiktaş'a transfer olmadan önce Burnley'e gitme ihtimalinin olduğu ancak transferin gerçekleşmediği yazıldı.

Haberin Devamı

ARAPLAR DA İLGİLİ

Önceki gün Augsburg'la oynanan ve 1-1 sona eren mücadelede takımın tek golünü atan Demokratik Kongolu forvete, Arap takımlarının ilgisinin arttığı bildirildi.

YÖNETİMİN HEDEFİ 5 MİLYON

Genç oyuncuya gelen tekliflerin 3 milyon Euro seviyesine ulaştığı, yönetimin ise 5 milyon Euro istediği belirtildi. Kariyerinde Standart Liege, Mazembe ve Kasımpaşa forması giyen Muleka, Beşiktaş ile geçen sezon 32 maça çıktı, 6 gol ve 1 asist yaptı.

Şenol Güneş gözden çıkardı Blackburn Rovers transfer teklifi yaptı