Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Talisca'dan Şenol Güneş'e yanıt: Önümüzdeki sezon...

Talisca'dan Şenol Güneş'e yanıt: Önümüzdeki sezon...

Al Nassr forması giyen Anderson Talisca, kendisi hakkında 'transfer görüşmesi' açıklaması yapan Şenol Güneş'e yanıt verdi.

Talisca'dan Şenol Güneş'e yanıt: Önümüzdeki sezon...

Al Nassr'dan ayrılacağı yönünde iddialar ortaya atılan Anderson Talisca konusunda flaş bir gelişme yaşandı. Brezilyalı orta saha, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yaptı.

Şenol Güneş'in 'gelmek istiyor' dediği Anderson Talisca'nın yaptığı paylaşım kafaları karıştırdı. İşte ayrıntılar...

SEZONA FORMDA BAŞLADI

Suudi Arabistan ekibi Al Nassr'da forma giyen Anderson Talisca yeni sezona formda başladı. 29 yaşındaki on numara, Arap Kulüpler Şampiyonası'nda 4 müsabakada forma şansı buldu. Brezilyalı orta saha bu müsabakalarda 1 gol atma başarısı gösterdi. Anderson Talisca bu mücadelelerde takım arkadaşlarına 2 gol pası verdi.

YENİ SÖZLEŞMEYİ İMZALADI

Brezilyalı orta saha, 6 Nisan 2023'te Al Nassr ile olan sözleşmesini uzattı. Tecrübeli futbolcunun Suudi Arabistan ekibiyle olan sözleşmesi 30 Haziran 2026'da sona erecek. 29 yaşındaki oyuncunun güncel piyasa değeri 15 milyon euro.

ŞENOL GÜNEŞ NE DEMİŞTİ?

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Anderson Talisa ile görüştüğünü dile getirdi. Tecrübeli teknik direktör açıklamasında, "Talisca ile görüntülü konuştum. Çok özlediğini ve gelmek istediğini söyledi ama fiyat 10 milyon eurodan aşağı değil. Talisca, almak taraftara daha farklı bir heyecan katar. Alınsa başka oyuncu almaya gerek yok çünkü fazla mevkiyi alternatif haline getiriyor. O tarza daha uygun fiyata farklı bir oyuncu bulursan yine alırız. Talisca 'Orta yol bulalım, gelmek istiyorum' dedi. Ama istemek başka, gerçekler başka bir şey" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

TALISCA'DAN ŞENOL GÜNEŞ'E CEVAP

Al Nassr'ın tecrübeli on numarası Anderson Talisca, sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Suudi Arabistan temsilcisinde mutlu olduğunu dile getiren Anderson Talisca paylaşımına, "Son zamanlarda ortaya çıkan yalan haberlerin aksine, bir transfer görüşmesi yapmadım. Al Nassr'dan ayrılmaya niyetim yok. Burada çok mutluyum ve sözleşmemi 3 yıl uzattım. Önümüzdeki sezona odaklanmaya devam ediyorum" notunu düştü.

Bahia altyapısında yetişen Anderson Talisca daha sonra Benfica'ya transfer oldu. Brezilyalı oyuncu, 2016-2017 sezonunda kiralık olarak Beşiktaş forması giydi. Benfica'nın Guangzhou Evergrande'ye 19 milyon 200 bin euro karşılığında gönderdiği Anderson Talisca, 2021-2022 sezonu başında Al Nassr ile sözleşme imzaladı.

Haberin Devamı

Taliscadan Şenol Güneşe yanıt: Önümüzdeki sezon...