Gazete Vatan Logo
Beşiktaş 'Telefonla ulaşamadık, inşallah kaza geçirmemiştir'

'Telefonla ulaşamadık, inşallah kaza geçirmemiştir'

Beşiktaş'ın sezon başında büyük umutlarla kadrosuna kattığı Dele Alli'nin geleceği ile ilgili İngiltere'den açıklama geldi. Everton teknik direktörü Sean Dyche Beşiktaş'ın yıldız orta sahayı alıp almayacağını duyurdu.

'Telefonla ulaşamadık, inşallah kaza geçirmemiştir'

Dele Alli'nin Beşiktaş'taki geleceği tartışma konusu olmaya devam ederken Everton teknik direktörü Sean Dyche'den açıklama geldi.

DERBİ HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR

Süper Lig'in 27. haftasında Fenerbahçe ile deplasmanda karşılaşacak Beşiktaş, derbi hazırlıklarına sürüyor. Siyah beyazlı takımın İngiliz oyuncusu Dele Alli, BJK Nevzat Demir Tesisleri'ndeki antrenmana ilk gün katılması gerektiği halde gelmemişti.

ŞENOL GÜNEŞ: DELE ALLI'YE ULAŞAMADIK

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, izni bitmesine rağmen antrenmana katılmayan Dele Alli için "Telefonla ulaşamadık, inşallah kaza geçirmemiştir." demişti.

DELE ALLI AÇIKLAMA YAPTI

Beşiktaş'ın Everton'dan kiraladığı Dele Alli, sosyal medya hesabından antrenmana neden katılmadığını açıkladı. Alli, yaptığı açıklamada, "Merhaba millet. Bir sürü mesaj aldım, bu yüzden bir şeyi açıklığa kavuşturmak istedim. Kulüp, bugün bir doktor randevusuna katılmam için bana izin verdi. Yarın normal bir şekilde antrenmana geri dönüyorum." ifadelerini kullandı.

BEŞİKTAŞ DELE ALLI'NIN SAĞLIK DURUMUNU AÇIKLADI

Haberin Devamı

Beşiktaş kulübü, Dele Alli'nin sağlık durumu hakkında bilgilendirme yaptı. Açıklamada, "Antrenmanda sağ uyluk bölgesinde ağrı hisseden futbolcumuz Dele Alli'nin Acıbadem Altunizade Hastanesi'nde yapılan MR görüntülemesinde uyluk üst adalesinde kısmi yırtık ve kanama saptanmıştır" denildi.

DELE ALLI BEŞİKTAŞ'TA KALACAK MI?

Everton menajeri Sean Dyche, Beşiktaş'ta kiralık olarak forma giyen Dele Alli'nin geleceği hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

İngiliz basınına konuşan Dyche, "Dele Alli için sezon sonunu bekleyeceğiz... Beşiktaş onun bonservisini almayacak gibi duruyor... Yaz aylarında bir araya geldiğimizde bu konuda bir değerlendirme yapmamız gerekecek." ifadelerini kullandı...

Beşiktaş'ın sezon başında kiraladığı 26 yaşındaki oyuncu beklentilerin altında bir performans çizerken, 15 maçta 3 gol kaydetmişti.