Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Beşiktaş'ın yeni orta saha Gedson-Hadziahmetovic-Maxim olacak

Beşiktaş'ın yeni orta saha Gedson-Hadziahmetovic-Maxim olacak

Antalyaspor ile Vodafone Park'ta 0-0 berabere kalarak lider Galatasaray'ın 14 puan gerisine düşen Beşiktaş'ta Şenol Güneş'in orta saha kurgusu Gedson-Hadziahmetovic-Maxim'den oluşacak.

Beşiktaş'ın yeni orta saha Gedson-Hadziahmetovic-Maxim olacak

Süper Lig’de çıktığı son 3 karşılaşmada 7 puan kaybederek, zirve yarışından uzaklaşan Beşiktaş bu sezon orta sahada bir türlü uyum ve istikrar yakalayamadı. Valerien Ismael döneminde merkezde yaşanan sorunlar, Şenol Güneş’le de devam etti.

TEK İSTİKRAR GEDSON'DA

Skorer'in haberine göre; Teknik Direktör Güneş göreve geldikten sonra sorunları çözebilmek için birçok denemede bulundu. Siyah-beyazlı hoca; Josef de Souza, Gedson Fernandes, Nathan Redmond, Atiba Hutchinson, Dele Alli, Salih Uçan, Necip Uysal, Kerem Atakan Kesgin ve Tayfur Bingöl’ün yanı sıra stoper Romain Saiss’e de orta sahada şans tanıdı. Ancak bu isimler arasında istikrar yakalayarak Güneş’in yüzünü güldürebilen tek isim Gedson oldu.

KURGU YENİDEN DEĞİŞECEK

Şenol Güneş yaşanan sorunlar nedeniyle orta saha kurgusunu bir kez daha değiştirecek. Deneyimli teknik direktör pazar günü oynayacakları Ankaragücü maçıyla birlikte orta sahada Gedson-Hadziahmetovic-Maxim üçlüsünü görevlendirecek. Bu oyuncuların hem tempo hem de kalite olarak takımın seviyesini yukarıya çıkarması planlanıyor.

Haberin Devamı

ÖNEMLİ KOZ MAXİM

Hadziahmetovic daha çok defansif görevler üstlenecek. Gedson yine iki yönlü oynayacak, Gaziantep’ten kiralanan Rumen yıldız Alexandru Maxim ise hem enerjisi hem de kalitesiyle orta saha ile hücum hattı arasındaki bağlantıyı sağlayacak.

SON 3 MAÇTA 1 GOL

Beşiktaş’ta orta saha ve hücum hattında yaşanan problemler rakamlara da yansıdı. Siyah-beyazlı takım, Süper Lig’de oynadığı son 3 maçta sadece 1 gol attı. Karagümrük’le 1-1, Antalyaspor’la 0-0 berabere kalan Kartal, Sivasspor’a 1-0 mağlup oldu. Beşiktaş özellikle Karagümrük ve Sivasspor deplasmanlarında hücumda ciddi üretkenlik sıkıntısı çekti. Siyah-beyazlı takım, Gedson Fernandes’in cezası yüzünden forma giymediği Sivasspor maçını isabetli şut atamadan bitirmişti.

MEDYAYLA BULUŞACAK

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş bugün Nevzat Demir Tesisleri’nde basın mensuplarıyla bir araya gelecek. Güneş’in birçok konuda açıklamalarda bulunacağı toplantı saat 14.30’da başlayacak. Ankaragücü maçının hazırlıklarını sürdüren siyah-beyazlı takımın antrenmanı saat 16.00’da start alacak. İdmanın yarım saatlik bölümü medyaya açık tutulacak.

Beşiktaşın yeni orta saha Gedson-Hadziahmetovic-Maxim olacak

Haberin Devamı