Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Beşiktaş Ryan Kent'in kankasını transfer ediyor! Yeni 10 numara...

Beşiktaş Ryan Kent'in kankasını transfer ediyor! Yeni 10 numara...

Orta saha arayışlarına devam eden Beşiktaş, Glasgow Rangers'ta Ryan Kent'le birlikte oynayan Nijeryalı yıldız Joe Aribo için görüşmelere başladı.

Beşiktaş Ryan Kent'in kankasını transfer ediyor! Yeni 10 numara...

Şenol Güneş yönetimindeki Beşiktaş, gelecek sezon için çalışmalarını sürdürüyor. Siyah-beyazlı takımın kurmayları, transfer listesine aldığı yıldız orta saha için İngiltere'ye gittiği öğrenildi. İşte transfer haberinin detayları...

BURAK YILMAZ, ŞENOL GÜNEŞ'İN YARDIMCISI OLDU

Fortuna Sittard'da sezonun tamamlayan Burak Yılmaz basın toplantısı düzenleyerek futbolu bıraktığını duyurmuştu. Futbolu bırakan Burak Yılmaz, Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in ekibine dahil oldu.

SEZONUN İLK TRANSFERİ EMRECAN

Beşiktaş, Somaspor'dan Emrecan Bulut'u 4+1 yıllığına kadrosuna kattığını duyurdu.

Beşiktaş'tan gelen açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Kulübümüz, profesyonel futbolcu Emrecan Bulut’un transferi için Somaspor’la anlaşmaya varmıştır. Emrecan Bulut’la 4+1 yıllık sözleşme imzalanmıştır."

Siyah-beyazlı ekibin yeni transferi 20 yaşındaki Emrecan Bulut, geçen sezon Somaspor formasıyla 34 maçta 16 gol attı.

TAYFUR BİNGÖL VEDA ETTİ

Geçtiğimiz sezon Alanyaspor'dan Beşiktaş'a kiralık olarak transfer olan Tayfur Bingöl'ün siyah-beyazlı takım ile sözleşmesi sona erdi. 30 yaşındaki futbolcu, sosyal medya hesabından Beşiktaş'a veda etti.

Haberin Devamı

Sosyal medya hesabından Teknik Direktör Şenol Güneş ile fotoğrafını paylaşan Tayfur Bingöl, "Her şey için teşekkürler hocam." ifadelerini kullandı.

2023-2024 SEZONU HAZIRLIKLARI DEVAM EDİYOR

BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde Teknik Direktör Şenol Güneş’in yönetiminde yapılan idman, kondisyon ve taktik çalışmasıydı. Isınma koşuları ve pas çalışmasıyla başlayan antrenman, minyatür kale ve dar alanda yapılan çift kale maçla tamamlandı.

İNGİLTERE'YE GİDİLDİ

Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ta orta saha transferi için sürpriz bir gelişme yaşandı.

Afrika basınında yer alan habere göre; Beşiktaş yöneticileri, Southampton'da forma giyen Joe Aribo için görüşmeler yapmak üzere İngiltere'ye gitti.

Haberde, Premier Lig'den düşen Southampton'dan ayrılmaya hazırlanan Joe Aribo'ya Beşiktaş'ın dışında İskoçya'dan da bazı tekliflerin olduğu aktarıldı.

SEZON PERFORMANSI

Haberin Devamı

Geride kalan sezonda toplam 21 resmi maça çıkan Aribo, söz konusu maçlarda 2 kez rakip fileleri sarsmayı başardı. 26 yaşındaki futbolcunun Southampton ile sözleşmesi 2026'da sona eriyor.

Beşiktaş Ryan Kentin kankasını transfer ediyor Yeni 10 numara...