Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Şenol Güneş ne dediyse tam tersini yaptı yıldız futbolcu kadro dışı kaldı

Şenol Güneş ne dediyse tam tersini yaptı yıldız futbolcu kadro dışı kaldı

Süper Lig'in 25.haftasında Başakşehir'i deplasmanda deviren Beşiktaş'ta Şenol Güneş ile N'Koudou arasında kriz yaşanıyor.

Şenol Güneş ne dediyse tam tersini yaptı yıldız futbolcu kadro dışı kaldı

Ara transfer döneminde kadrosunu yeni isimlerle güçlendiren Beşiktaş, teknik direktör Şenol Güneş önderliğinde çalışmalarına devam ediyor. Kadro yapılanmasında Şenol Güneş istemediği isimleri belirlerken tecrübeli teknik adamın planları arasında yer almayan yıldız futbolcunun neden kadro dışı bırakıldığı ortaya çıktı.

TAKIMA 5 TAKVİYE YAPILDI

Şenol Güneş'in raporu doğrultusunda ara transfer ve tescil döneminde hareket eden Beşiktaş'ta kadroya 5 takviye birden yapıldı. Wout Weghorst'un ayrılığının ardından forvet pozisyonu için oluşan boşluk Vincent Aboubakar ile dolduruldu.

Siyah-beyazlılarda orta saha kurgusuna Konyaspor'dan Amir Hadziahmetovic dahil edildi. Süper Lig devi sağ bek pozisyonu için Kayserispor'dan Onur Bulut'u kadrosuna kattı. Stoper tandemindeki isimlerden memnun olmayan Beşiktaş, Omar Colley ile anlaşma sağladı.

Deprem faciasının ardından Süper Lig'den çekilen Gaziantep FK'nın on numarası Alexandru Maxim sezon sonuna kadar kiralandı.

ABOUBAKAR ŞOV BAŞLADI

Weghorst sonrası Beşiktaş'ın kadrosuna kattığı Kamerunlu golcü Vincent Aboubakar, her geçen maçta performansını artırmaya devam ediyor. Başakşehir karşısında bir gol ve 1 asistle oynayan yıldız futbolcunun performansının nedeni ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Beşiktaş’taki üçüncü dönemine istediği gibi başlayamaması sebebiyle 4 yıldır özel antrenörlüğünü yapan antrenörünü Belçika’dan İstanbul’a çağıran Abou’nun 15 gündür bireysel olarak da antrenmanlar yaptığı kaydedildi. Başarılı oyuncunun takım idmanlarına ek olarak ekstra da çalışması, formunu artırdı.

MULEKA'YA SON ŞANS

Beşiktaş formasıyla sezona iyi başlasa da formu her geçen gün geriye giden Jackson Muleka'yla teknik ekip, yeni bir görüşme gerçekleştirdi. Tecrübeli isme özel idman programı hazırlayan ve formunu artırmasını isteyen Şenol Güneş, İstanbulspor karşısında oyuncusundan çıkış bekliyor. Aksi halde Muleka'nın da sezonu kulübede tamamlaması ve sonunda yolların ayrılması planlanıyor.

TAM TERSİNİ YAPTI

Fanatik'te yer alan habere göre Beşiktaş’ta sezon başında kritik anlarda sahne alıp skora katkı veren Kevin N’Koudou’nun bir anda kadro dışı kalmasının sırrı ortaya çıktı. Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, tecrübeli sol kanat oyuncusu ile iki kez özel görüşme yapıp gereksiz çalıma kaçmadan ceza alanına girip orta yapmasını istedi. Ancak N’Koudou, maçlarda tam tersini yaptı. Genelde orta yerine kaleye şut ve çalım denemelerinde bulundu.

Haberin Devamı

FRANSIZCA KONUŞTU

Buna sinirlenen Güneş, üçüncü görüşmeyi yardımcısı Bayram Bektaş’a yaptırttı. Fransızca bilen Bektaş, bire bir konuşup durumu açıkladı. Kulüp bulup ayrılmasını aksi takdirde kadroda yer almayacağını iletti. Karagümrük’lü Borini ile takası kabul etmeyen futbolcu, Adana Demirspor ile de anlaşma sağlamayıp takımda kalma kararı aldı ve yine Güneş’in istediğini yapmadı ve sonrasında kadro dışı bırakıldı.