Cenk Tosun

Cenk Tosun

Son dakika Cenk Tosun haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Cenk Tosun ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Cenk Tosun haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Cenk Tosun

haberleri sayfasında son dakika yaşanan cenk tosun gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.080 cenk tosun haberi bulunmuştur. Tüm cenk tosun haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dzeko hat-trick yaptı ama yedek kalacak! 20 milyonluk forvet Türk futbol tarihine geçecek
Dzeko hat-trick yaptı ama yedek kalacak! 20 milyonluk forvet Türk futbol tarihine geçecekFENERBAHÇE TRANSFER HABERLERİ... Fenerbahçe'de son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. Fenerbahçe, yılın golcü transferinde mutlu sona ulaştı. Allan Saint-Maximin, Cenk Tosun ve Oğuz Aydın’ın ardından bir yıldız daha sarı lacivertli formayı giyecek. Dünyaca ünlü yıldız golcü rekor maaşıyla Türk futbol tarihine geçecek. Öte yandan yıldız forvetin gelmesiyle Dzeko yedek kalacak. İşte detaylar...
25.07.2024Fenerbahçe
Beşiktaş'ta kadro dışı kararı! Sabırları taşırdı, idmana alınmadı
Beşiktaş'ta kadro dışı kararı! Sabırları taşırdı, idmana alınmadıYeni sezon hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş'ta sıcak gelişme yaşandı. Beklentilerin altında kalan yıldız isim A takım idmanlarına dahil edilmedi.
24.07.2024Beşiktaş
Günün En Çok Oynanan Maçları
Günün En Çok Oynanan MaçlarıMisli’de günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.
23.07.2024İddaa
Beşiktaş'a Giovanni van Bronckhorst iyi geldi! Kimse sakatlık yaşamadı
Beşiktaş'a Giovanni van Bronckhorst iyi geldi! Kimse sakatlık yaşamadıBeşiktaş’ta bu sezon göreve gelen Teknik Direktör Giovanni van Bronckhorst, kamp döneminde takıma hiç yükleme yapmadı. Geçen sezon bir aylık hazırlık sürecinde 8 futbolcu sakatlık yaşarken, bu kez kimsenin sakatlanmaması dikkat çekti.
23.07.2024Beşiktaş
Heyecan dorukta... Dev maça saatler kaldı! Lugano - Fenerbahçe karşılaşması 21:30’da D-Smart'ta
Heyecan dorukta... Dev maça saatler kaldı! Lugano - Fenerbahçe karşılaşması 21:30’da D-Smart'taFenerbahçe, 2 kez Devler Ligi şampiyonluğu kazanan yeni teknik direktörü Jose Mourinho ile Avrupa arenasına çıkıyor. Sarı Kanarya’nın Şampiyonlar Ligi 2’nci Ön Eleme turunda İsviçre temsilcisi FC Lugano ile bu akşam 21:30’da oynayacağı maç, D-Smart ve D-Smart GO’dan canlı olarak yayınlanacak.
23.07.2024Şampiy10
Lugano – Fenerbahçe karşılaşması “Türkiye’nin En Yüksek Oranları” ile Misli’de!
Lugano – Fenerbahçe karşılaşması “Türkiye’nin En Yüksek Oranları” ile Misli’de!Bu sezon takımın başına Jose Mourinho’yu getirerek hem Süper Lig’de hem de Şampiyonlar Ligi’nde büyük hedeflerle yola çıkan Fenerbahçe’nin Avrupa serüveni bugün başlıyor. UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu’nda İsviçre temsilcisi Lugano ile karşılaşacak olan Sarı-Lacivertliler ilk maçını deplasmanda oynayacak. Bugün saat 21.30’da başlayacak ve Thun kentindeki Stockhorn Arena’nın ev sahipliği yapacağı karşılaşmayı Portekizli hakem Tiago Martins yönetecek.
23.07.2024Şampiy10
Ne Cenk Tosun Ne Levent Mercan ne de Oğuz Aydın Hull City maçında Mert Hakan olay oldu! Mourinho'yu resmen delirtti
Ne Cenk Tosun Ne Levent Mercan ne de Oğuz Aydın Hull City maçında Mert Hakan olay oldu! Mourinho'yu resmen delirttiFENERBAHÇE HABERLERİ... Çağlar Söyüncü, Levent Mercan, Oğuz Aydın, Cenk Tosun ve Allan Saint-Maximin'i renklerine bağlayarak kadrosunu güçlendiren Fenerbahçe, En-Nesyri'den gelecek haberi beklerken bir yandan da sezon öncesindeki hazırlık maçlarını tamamladı. Kanarya, Kadıköy'de Hull City'yi 5-1 mağlup ederken sarı-lacivertli takımın orta saha oyuncusu Mert Hakan Yandaş ise maç esnasında Jose Mourinho'yu şaşkına çevirdi. İşte haberin detayları...
19.07.2024Fenerbahçe
Saint Maximin geldiği ilk gün olay oldu! Galatasaray'a gönderme: Ağla iyi gelir
Saint Maximin geldiği ilk gün olay oldu! Galatasaray'a gönderme: Ağla iyi gelirFenerbahçe'nin Al Ahli'den 1 yıllığına kiraladığı Fransız yıldızın Türkiye kariyeri çok hızlı başladı. Saint Maximin, gazeteci Fabrizio Romano'nun paylaşımına yorum atan Galatasaraylı ve Trabzonsporlu kullanıcılara yanıt verdi.
18.07.2024Fenerbahçe
Cenk Tosun geldi Dzeko'ya yol göründü! Eşi Hırvatistan'a yerleşti, transferi bekliyor
Cenk Tosun geldi Dzeko'ya yol göründü! Eşi Hırvatistan'a yerleşti, transferi bekliyorFENERBAHÇE TRANSFER HABERİ... Fenerbahçe'de son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. Süper Lig'de transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de transfer bombalarını peş peşe patlattı. Teknik direktör Jose Mourinho'nun istekleri doğrultusunda arayışlarını sürdüren sarı lacivertlilerde Dzeko'dan moralleri bozan bir haber geldi. İşte detaylar...
18.07.2024Fenerbahçe
Fenerbahçe yıldız ismi verip Mourinho'nun istediği golcüyü alıyor! Acun Ilıcalı özel jetiyle getirecek
Fenerbahçe yıldız ismi verip Mourinho'nun istediği golcüyü alıyor! Acun Ilıcalı özel jetiyle getirecekFENERBAHÇE TRANSFER HABERLERİ... Fenerbahçe'de son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. Cenk Tosun ve Oğuz Aydın'ı kadrosuna katan sarı lacivertliler, Allan Saint-Maximin bombasını da patlattı. Sarı lacivertliler transferde yıldız isimlere yönelirken Mourinho'nun istediği isimden bomba takas teklifi haberi geldi. İşte detaylar...
18.07.2024Fenerbahçe
Fenerbahçe'nin yeni golcüsü belli oldu! Mourinho ille de onu istedi, Ali Koç transferi bitirdi
Fenerbahçe'nin yeni golcüsü belli oldu! Mourinho ille de onu istedi, Ali Koç transferi bitirdiFENERBAHÇE TRANSFER HABERİ... Fenerbahçe'de son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. Fenerbahçe, dün, Allan Saint-Maximin, Oğuz Aydın ve Cenk Tosun olmak üzere 3 transferi birden açıkladı. Sarı lacivertli ekip Mourinho'nun ısrarla istediği yıldız golcü için mutlu sona ulaştı. Ali Koç yönetimi Cenk Tosun'un dan sonra bir golcü yıldızı daha getiriyor.
17.07.2024Fenerbahçe
Fenerbahçe'de Cenk Tosun ilk antrenmanına çıktı
Fenerbahçe'de Cenk Tosun ilk antrenmanına çıktıŞampiyonlar Ligi 2. eleme turu ilk maçında Lugano ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, hazırlıklarını sürdürdü. Sarı-lacivertlilerin yeni transferi Cenk Tosun da idmanda yer aldı.
17.07.2024Fenerbahçe
En Nesyri değil Fenerbahçe'nin yeni golcüsü milli takımı karıştıran oyuncu olacak!
En Nesyri değil Fenerbahçe'nin yeni golcüsü milli takımı karıştıran oyuncu olacak!FENERBAHÇE TRANSFER HABERLERİ... Fenerbahçe'de son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. Jose Mourinho ile yeni sezona iddialı bir giriş yapmak isteyen Fenerbahçe, transferde hamlelerini yapmaya devam ediyor. Dün, Allan Saint-Maximin, Oğuz Aydın ve Cenk Tosun olmak üzere 3 transferi birden açıklayan sarı-lacivertli camiada golcü için olay yaratan isim gündeme geldi. İşte detaylar...
17.07.2024Fenerbahçe
Fenerbahçe'de transfer için para kalmadı! Kriz patladı, ortada ne 8 numara ne de forvet var
Fenerbahçe'de transfer için para kalmadı! Kriz patladı, ortada ne 8 numara ne de forvet varFENERBAHÇE TRANSFER HABERLERİ... Fenerbahçe'de son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. Son olarak Cenk Tosun, Oğuz Aydın ve Saint-Maximin ile anlaşan sarı lacivertliler, kriz çıkartacak bir iddia gündeme bomba gibi düştü. 8 numara ve forvet transferi beklenirken bu iddia çok konuşulur. İşte detaylar...
17.07.2024Fenerbahçe
Beşiktaş'tan Semih Kılıçsoy kararı! Video ile duyurdular
Beşiktaş'tan Semih Kılıçsoy kararı! Video ile duyurdularCenk Tosun'un Beşiktaş'tan ayrılığı sonrasında 9 numaranın yeni sahibi Semih Kılıçsoy oldu.
17.07.2024Beşiktaş
Fenerbahçe yıldız oyuncuları KAP'a bildirdi
Fenerbahçe yıldız oyuncuları KAP'a bildirdiFenerbahçe, Allan Saint-Maximin'in kiralık transferini KAP'a bildirdi. Fenerbahçe, Cenk Tosun ile 2 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı. Kanarya ayrıca son olarak Corendon Alanyaspor forması giyen 23 yaşındaki milli futbolcu Oğuz Aydın ile 4 yıllık sözleşme imzalandığını duyurdu.
16.07.2024Futbol
Immobile'den sonra hedef Haller
Immobile'den sonra hedef HallerCenk Tosun'a yeni kontrat vermeyen, Aboubakar ve Muleka ile yollarını ayırmanın planlarını yapan siyah-beyazlı kulüp, Dortmund'un golcüsünü renklerine katmayı hedefliyor.
16.07.2024Şampiy10
Tolga Zengin'den Cenk Tosun'un Fenerbahçe'ye transferi sonrası tepki
Tolga Zengin'den Cenk Tosun'un Fenerbahçe'ye transferi sonrası tepkiFenerbahçe, Beşiktaş'tan ayrılan Cenk Tosun ile anlaşmaya varıldığını duyurdu. Beşiktaş'ın eski kalecilerinden Tolga Zengin, transfer sonrası sosyal medyadan dikkat çeken bir paylaşım yaptı ve milli golcüye destek çıktı.
16.07.2024Şampiy10
Fenerbahçe ilk bombasını patlattı
Fenerbahçe ilk bombasını patlattıFenerbahçe, Beşiktaş'tan ayrılan milli futbolcu Cenk Tosun ile prensip anlaşmasına vardı. Sarı-lacivertli ekip golcü futbolcunun bugün İstanbul'a geleceğini açıkladı.
22.07.2024Şampiy10
Cenk Tosun sonrası Süper Lig'in yıldızı imza atmaya geliyor! Fenerbahçe'den Galatasaray'a yılın transfer çalımı
Cenk Tosun sonrası Süper Lig'in yıldızı imza atmaya geliyor! Fenerbahçe'den Galatasaray'a yılın transfer çalımıFENERBAHÇE TRANSFER HABERLERİ... Fenerbahçe'de son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. Jose Mourinho ile sezona güçlü bir kadroyla iddialı girmek isteyen sarı-lacivertli ekip Cenk Tosun transferi sonrası Galatasaray'ın da yakından ilgilendiği Süper Lig yıldızı için harekete geçti. İşte Mourinho'nun da takımda görmek istediği milli oyuncu ve transferin detayları...
14.07.2024Fenerbahçe
Cenk Tosun, Fenerbahçe'yle anlaşması sonrası ilk kez konuştu: Bekledim ama olmadı
Cenk Tosun, Fenerbahçe'yle anlaşması sonrası ilk kez konuştu: Bekledim ama olmadıFenerbahçe ile prensip anlaşmasına varan Cenk Tosun, Beşiktaş ile ilgili kısa bir açıklama yaptı.
13.07.2024Beşiktaş
EURO 2024’ün yıldızı Fenerbahçe'ye! Yeni forvet belli oldu, böylesi ilk kez olacak
EURO 2024’ün yıldızı Fenerbahçe'ye! Yeni forvet belli oldu, böylesi ilk kez olacakFENERBAHÇE TRANSFER HABERİ... Fenerbahçe’nin yeni golcüsü belli oldu. En-Nesyri derken büyük sürpriz patladı. Jose Mourinho yönetiminde şampiyonluk hedefleyen sarı-lacivertli ekip Cenk Tosun transferinden sonra bir golcüyle daha anlaştı.
13.07.2024Fenerbahçe
Cenk Tosun Fenerbahçe'yle anlaştı! Ali Koç istedi, teklifi kabul etti
Cenk Tosun Fenerbahçe'yle anlaştı! Ali Koç istedi, teklifi kabul ettiFENERBAHÇE TRANSFER HABERİ... Fenerbahçe'de son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. Batshuayi'nin Galatasaray'a transfer olmasının ardından golcü arayışlarına sürdüren Fenerbahçe'de sürpriz bir isim gündeme geldi. Sarı lacivertli ekip Beşiktaş'ın golcüsü Cenk Tosun ile anlaştı. İşte detaylar...
12.07.2024Fenerbahçe
Fenerbahçe'de yerli forvet çılgınlığı! Cenk Tosun derken Ali Koç anlaştı: 10 milyon euroya...
Fenerbahçe'de yerli forvet çılgınlığı! Cenk Tosun derken Ali Koç anlaştı: 10 milyon euroya...FENERBAHÇE TRANSFER HABERİ... Fenerbahçe'de son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. Fenerbahçe'den Saint Maximin'in ardından bir bomba daha patlıyor. Forvet transferinde mutlu sona ulaşan sarı lacivertli ekip şimdi de yerli golcüyü renklerine katacak. Ali Koç yönetimi yerli yıldız golcü için kesenin ağzını açtı. İşte son dakika transfer haberinin detayları...
11.07.2024Fenerbahçe
Beşiktaş'ta Cenk Tosun görüşme masasına oturdu
Beşiktaş'ta Cenk Tosun görüşme masasına oturduBeşiktaş’ta milli takımın Avrupa Şampiyonası’na veda etmesinin ardından tecrübeli forvet ile masaya oturulacağı öğrenildi. Hem yönetimin, hem de Cenk’in yeni sözleşmeye sıcak baktığı bildirildi.
8.07.2024Şampiy10

Benzer Haber Etiketleri

Cenk Tosun ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki cenk tosun haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.