Beşiktaş Belediyesi

Beşiktaş Belediyesi

Son dakika beşiktaş belediyesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan beşiktaş belediyesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını beşiktaş belediyesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Beşiktaş Belediyesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan beşiktaş belediyesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.297 beşiktaş belediyesi haberi bulunmuştur. Tüm beşiktaş belediyesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Beşiktaş'taki gece kulübü yangınında facia 'geliyorum' demişti! Yangının neden çıktığı belli oldu
Beşiktaş'taki gece kulübü yangınında facia 'geliyorum' demişti! Yangının neden çıktığı belli oldu Beşiktaş’ta, gece kulübü yangınında 29 kişi, ihmal zincirinin kurbanı oldu. Gece kulübünde 29 can alan ‘kaçak tadilat’ faciasının altından ihmaller zinciri çıktı. Tadilat yapan işçiler ölüm kapanında sıkışıp can verirken kulüpte hiçbir yangın önlemi alınmamış. Beşiktaş Belediyesi 2018’de diskotek olan ruhsatı eğlence mekânına çevirirken, itfaiye raporunu talep etmemiş. Gece kulübüne ait son itfaiye raporu ise 2006 yılına ait. İşte detaylar...
4.04.2024 Gündem
Serkan Toper kimdir? AK Parti Belediye Başkan adayı kim, kaç yaşında, nereli?
Serkan Toper kimdir? AK Parti Belediye Başkan adayı kim, kaç yaşında, nereli? 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde AK Parti İstanbul Beşiktaş Belediye Başkan adayı Serkan Toper Bayraktar oldu. Peki, AK Parti İstanbul Beşiktaş Belediye Başkan adayı Serkan Toper Bayraktar kimdir? Serkan Toper Bayraktar nereli, kaç yaşında?
20.01.2024 Gündem
Bakan Soylu: “Diyarbakır Anneleri terör örgütünün partisini seçime sokmadı”
Bakan Soylu: “Diyarbakır Anneleri terör örgütünün partisini seçime sokmadı” İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Bayrampaşa’da sivil toplum kuruluşları yetkilileriyle birlikte toplantıya katıldı. Bakan Soylu, “Diyarbakır Anneleri terör örgütünün partisini seçime sokmadı” şeklinde konuştu.
1.05.2023 Gündem
Bakan Kasapoğlu: 'GSB Burs ve Öğrenim Kredisi' sonuçları açıklandı
Bakan Kasapoğlu: 'GSB Burs ve Öğrenim Kredisi' sonuçları açıklandı Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, yüzbinlerce öğrenciyi ilgilendiren 2022-2023 GSB Burs ve Öğrenim Kredisi sonuçlarının açıklandığını duyurdu.
16.12.2022 Gündem
Beşiktaş Belediyesi'ndeki rüşvet soruşturmasıyla ilgili detaylar ortaya çıktı
Beşiktaş Belediyesi'ndeki rüşvet soruşturmasıyla ilgili detaylar ortaya çıktı Beşiktaş Belediyesi eski Başkanı Murat Hazinedar, eski Başkan Yardımcısı Hüseyin Avni Sipahi ve Çetin Kırışgil'in tutuklandığı rüşvet operasyonunun detayları ortaya çıktı. Soruşturmayı yürüten savcılık, 14 ayrı rüşvet eylemi tespit etti. Ruhsat için başvuranlardan, belediyenin Beltaş Vakfı'na bağış adı altında para yatırmalarının istendiği, yatırmayanların ruhsat başvurularının ise sonuçsuz bırakıldığı iddia edildi.
16.12.2022 Gündem
Beşiktaş belediye başkanı kim, Beşiktaş Belediyesi hangi partide? Murat Hazinedar hangi partiden, kimdir?
Beşiktaş belediye başkanı kim, Beşiktaş Belediyesi hangi partide? Murat Hazinedar hangi partiden, kimdir? Beşiktaş Belediyesi'ne 'çıkar amaçlı örgüt kurma', 'rüşvet alma', 'irtikap' gibi suçlardan operasyon düzenlendi. Operasyonda eski belediye başkan yardımcıları Rıfat Örnek ile Hüseyin Avni Sipahi, mevcut zabıta müdürü Selçuk Bartınlı’nın da bulunduğu 16 şüpheli gözaltına alındı. Eski belediye başkanı Murat Hazinedar hakkında ise gözaltı kararı olduğu ve arandığı öğrenildi. Peki, Beşiktaş belediye başkanı kim, Beşiktaş Belediyesi hangi partide? Murat Hazinedar hangi partiden?
16.12.2022 Gündem
Murat Hazinedar kimdir, tutuklandı mı? Eski Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar hangi parti?
Murat Hazinedar kimdir, tutuklandı mı? Eski Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar hangi parti? Beşiktaş Belediyesi'nin eski yönetimine düzenlenen 'çıkar amaçlı suç örgütü kurma', 'rüşvet', 'irtikap' suçlarına ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan eski Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar'ın da aralarında bulunduğu 3 şüpheli, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Peki, Murat Hazinedar kimdir, hangi partiden, nereli?
16.12.2022 Gündem
Eski Belediye Başkanı Murat Hazinedar cezaevine gönderildi
Eski Belediye Başkanı Murat Hazinedar cezaevine gönderildi Beşiktaş Belediyesi'ne yönelik 'rüşvet' soruşturması kapsamında yakalanarak adliyeye sevk edilen Eski Belediye Başkanı Murat Hazinedar'ın da aralarında bulunduğu 3 şüpheli, tutuklanarak cezaevine gönderildi.
16.12.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: Taviz vermemiz asla mümkün değil
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: Taviz vermemiz asla mümkün değil Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkmenistan'da iki gün süren ziyaret kapsamında Türkiye-Azerbaycan-Türkmenistan Üçlü Devlet Başkanları Zirvesi'ne katıldı. Zirve sonrası gazetecilerle bir araya gelen Erdoğan, gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.
15.12.2022 Gündem
Beşiktaş eski Belediye Başkanı Hazinedar adliyeye sevk edildi
Beşiktaş eski Belediye Başkanı Hazinedar adliyeye sevk edildi Beşiktaş Belediyesi'ndeki rüşvet operasyonu kapsamında gözaltına alınan eski belediye başkanı Murat Hazinedar ve diğer şüpheliler Bayrampaşa Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edildi.
15.12.2022 Gündem
Beşiktaş eski belediye başkanı kimdir? Murat Hazinedar nereli, kaç yaşında, gözaltına mı alındı?
Beşiktaş eski belediye başkanı kimdir? Murat Hazinedar nereli, kaç yaşında, gözaltına mı alındı? Beşiktaş Belediyesi’nde 2016 yılına ait müfettiş raporuyla başlayan soruşturmada hakkında gözaltı kararı alınan eski belediye başkanı Murat Hazinedar Kastamonu Tosya’da gözaltına alındı. Operasyon kapsamında sabah saatlerinde 16 şüpheli yakalanmış, Hazinedar adreslerinde bulunamamıştı. Peki, Beşiktaş eski belediye başkanı kimdir? Murat Hazinedar nereli, kaç yaşında, gözaltına mı alındı?
14.12.2022 Gündem
Hüseyin Avni Sipahi kimdir? Beşiktaş eski belediye başkan yardımcısı Hüseyin Avni Sipahi gözaltına mı alındı?
Hüseyin Avni Sipahi kimdir? Beşiktaş eski belediye başkan yardımcısı Hüseyin Avni Sipahi gözaltına mı alındı? Beşiktaş Belediyesi'ne 'çıkar amaçlı örgüt kurma', 'rüşvet alma', 'irtikap' gibi suçlardan operasyon düzenlendi. Operasyonda eski belediye başkan yardımcıları Rıfat Örnek ile Hüseyin Avni Sipahi, mevcut zabıta müdürü Selçuk Bartınlı’nın da bulunduğu 16 şüpheli gözaltına alındı. Peki, Hüseyin Avni Sipahi kimdir?
13.12.2022 Gündem
Beşiktaş Belediyesi'nde 'rüşvet' operasyonu! 16 şüpheli gözaltına alındı
Beşiktaş Belediyesi'nde 'rüşvet' operasyonu! 16 şüpheli gözaltına alındı Beşiktaş Belediyesi'ne 'çıkar amaçlı örgüt kurma', 'rüşvet alma', 'irtikap' gibi suçlardan operasyon düzenlendi. Operasyonda eski belediye başkan yardımcıları Rıfat Örnek ile Hüseyin Avni Sipahi, mevcut zabıta müdürü Selçuk Bartınlı’nın da bulunduğu 16 şüpheli gözaltına alındı. Eski belediye başkanı Murat Hazinedar hakkında ise gözaltı kararı olduğu ve arandığı öğrenildi.
13.12.2022 Gündem
İstanbul’da hangi yollar kapalı? 30 Ekim Pazar günü İstanbul’da trafiğe kapalı olan yollar!
İstanbul’da hangi yollar kapalı? 30 Ekim Pazar günü İstanbul’da trafiğe kapalı olan yollar! İstanbul’da 30 Ekim Pazar günü bazı yollar trafiğe kapatılacak. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Ulaşım Yönetim Merkezi duyurdu. Beşiktaş Belediyesi Bosphorun 10K koşusu için kapalı olacak yolların listesi paylaşıldı. Peki, İstanbul’da hangi yollar kapalı? Kapalı yollar ne zaman açılacak? İşte 30 Ekim Pazar günü İstanbul'da trafiğe kapalı olan yollar…
26.10.2022 Gündem
Beşiktaş Ayazma Parkı'nda tartışmalı ağaç kesimi
Beşiktaş Ayazma Parkı'nda tartışmalı ağaç kesimi Ayazma Parkı'ndaki 3 ağaç Beşiktaş Belediyesi ekiplerince kesildi. Mahalle sakinleri ağaçların sağlıklı olduklarını, parkın karşısında oturanların boğazı rahat görebilmesi için kesildiğini iddia ederken, Beşiktaş Belediyesi ise ağaçlarını kurudukları için kesildiğini açıkladı.
3.09.2022 Yaşam
Belediye çalışanlarına 24 bin TL promosyon
Belediye çalışanlarına 24 bin TL promosyon Beşiktaş Belediyesi promosyon anlaşmasını tamamladı.Belediye çalışanları tek seferde 24 bin TL'lik rekor promosyon aldı.
30.07.2022 Çalışan Hakları
Duman konseri iptal mi 18 Mayıs Perşembe? Beşiktaş Duman konseri ne zaman, saat kaçta, tam nerede, ücretsiz mi?
Duman konseri iptal mi 18 Mayıs Perşembe? Beşiktaş Duman konseri ne zaman, saat kaçta, tam nerede, ücretsiz mi? Duman konseri iptal mi, Duman konseri ne zaman, 18 Mayıs Beşiktaş Duman konseri saat kaçta? Beşiktaş Belediyesi 19 Mayıs konser programı kapsamında Duman grubu ve Zeynep Bastık konser düzenliyor. İstanbul'daki hava muhalefeti nedeniyle konserin iptal olup olmadığı ise merak ediliyor. Peki, Duman, Zeynep Bastık, KÖFN konseri ne zaman, nerede yapılacak, saat kaçta?
18.05.2022 Kültür Sanat
Seda Sayan ve Çağlar Ökten’ten evlendi! Seda Sayan’ın gelinliği nereden? Seda Sayan kaç kere evlendi? Çağlar Ökten kaç yaşında?
Seda Sayan ve Çağlar Ökten’ten evlendi! Seda Sayan’ın gelinliği nereden? Seda Sayan kaç kere evlendi? Çağlar Ökten kaç yaşında? Seda Sayan ve Çağlar Ökten nikah masasına oturdu. Çiftin, Mayıs ayında Prag‘da yapılması planlanan düğünü Seda Sayan‘ın ekibinin vizede yaşadığı sıkıntı yüzünden İstanbul‘da gerçekleşti. Seda Sayan ve Çağlar Ökten’in evlilik haberlerinin ardından pek çok kişi de “Seda Sayan kaç kere evlendi? Çağlar Ökten kaç yaşında? Çağlar Ökten çocuğu var mı? Seda Sayan kaç yaşında?” sorularını araştırıyor. İşte Seda Sayan Çağlar Ökten düğünü ile ilgili detaylar…
25.04.2022 Magazin
Seda Sayan ve Çağlar Ökten evlendi
Seda Sayan ve Çağlar Ökten evlendi Seda  Sayan ve Çağlar Ökten bu akşam Swiss Otel The Bosphourus da Beşiktaş Belediyesi Nikah Daire Başkanı Osman Kurtoğlunun gerçekleştirdiği nikah ile evlendi.
24.04.2022 Magazin
23 Nisan etkinlikleri! 23 Nisan’da çocuklar için konser, sergi, atölye, sinema, tiyatro, müze etkinlik önerileri…
23 Nisan etkinlikleri! 23 Nisan’da çocuklar için konser, sergi, atölye, sinema, tiyatro, müze etkinlik önerileri… Konserler, sergiler ve atölyeler… 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.  23 Nisan haftası çocukların keyifli vakit geçirecekler 23 Nisan etkinlikleri…
22.04.2022 Gündem
Vildan Atasever ile Mehmet Erdem evlendi!
Vildan Atasever ile Mehmet Erdem evlendi! Ünlü şarkıcı Mehmet Erdem ile oyuncu Vildan Atasever, İstanbul'da bir otelde gerçekleşen törenle dünyaevine girdi.
9.09.2021 Magazin
Beşiktaş Belediye eski Başkanı Hazinedar hakim karşısında
Beşiktaş Belediye eski Başkanı Hazinedar hakim karşısında Beşiktaş Belediyesi Meclis eski Üyesi Çetin Kırışgil ile birlikte görevdeyken haksız mal edindikleri ve mal bildiriminde bulanmadıkları iddiasıyla 5 yıla kadar hapis istemiyle yargılanan eski Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, "Tüm raporlar lehime. Ortada bir suç yok, ama dava var" dedi. Duruşmanın 25 Ekim'e ertelenmesi üzerine Hazinedar, "Ben mağdurum. Böyle yargılama olur mu? Bir senedir hakim bekliyoruz burada. Allah sizi de düşürsün inşallah buralara" diyerek hakime tepki gösterdi.
31.03.2021 Gündem
Uğur Mumcu, ölümünün 28. yılında anıldı
Uğur Mumcu, ölümünün 28. yılında anıldı Araştırmacı gazeteci Uğur Mumcu, 24 Ocak 1993'te evinin önündeki aracına konulan bombayla alçak bir suikasta kurban gitti. O günden bugüne suikastın failleri bulunamadı. Usta gazeteci Uğur Mumcu ölümünün 28. yılında anıldı.
24.01.2021 Gündem
Temizlik yaparken buldu! 2 milyon lira...
Temizlik yaparken buldu! 2 milyon lira... İstanbul Beşiktaş'ta temizlik işleri görevlisi Ahmet Şahin, caddedeki çöpleri süpürürken bulduğu 270 bin dolarlık (2 milyon 86 bin 51 lira) çeki polise teslim etti. Belediye emekçisi 2 çocuk babası Şahin, "Kendimi o kişinin yerine koydum. Ağlayanın malından gülene hayır gelmez dedim ve çeki teslim ettim" dedi.
18.12.2020 Yaşam
'Nasipse Adayız' Altın Koza'da ödülleri topladı
'Nasipse Adayız' Altın Koza'da ödülleri topladı Beşiktaş Belediyesi, bu yıl 27'ncisi gerçekleşen Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali Ödül Törenine Süleyman Seba Kültür Merkezinde ev sahipliği yaptı. Birçok sanatçı ve oyuncunun katıldığı törende, Ercan Kesalın senaryosunu yazdığı Nasipse Adayız En İyi Film dalında Altın Koza'nın sahibi oldu. Altın Koza Onur Ödülüne layık görülen usta oyuncu Nur Sürer'e ise ödülünü Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat takdim etti.
20.09.2020 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Beşiktaş Belediyesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki beşiktaş belediyesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.