Basyan

Basyan

Son dakika basyan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan basyan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını basyan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Basyan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan basyan gelişmeleri de dahil olmak üzere 453 basyan haberi bulunmuştur. Tüm basyan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Pençe Kilit operasyonu nerede oluyor, hangi bölgede? Kuzey Irak Pençe Kilit operasyonu neden yapılıyor, ne zaman başladı?
Pençe Kilit operasyonu nerede oluyor, hangi bölgede? Kuzey Irak Pençe Kilit operasyonu neden yapılıyor, ne zaman başladı? Metina ve Avaşin-Basyan bölgelerinde devam eden operasyonlarda Pençe Kilit operasyon bölgesinde teröristlerce düzenlenen taciz ve sızma girişiminde, 9 askerimiz şehit oldu. Hakkari'nin Çukurca ilçesinin karşısındaki Irak toprakları içinde yer alan Metina Vadisi ile Zap, Avaşin ve Basyan bölgelerinde başlatılan Pençe-Kilit hava destekli kara harekatı bölgesinden gelen acı haberinden ardından “Pençe Kilit operasyonu nerede oluyor, hangi bölgede? Kuzey Irak Pençe Kilit operasyonu neden yapılıyor, ne zaman başladı?” sorularının yanıtı sorgulanmaya başlandı.
13.01.2024 Gündem
MİT'ten Suriye'de nokta operasyon! Haydar Demirel etkisiz hale getirildi
MİT'ten Suriye'de nokta operasyon! Haydar Demirel etkisiz hale getirildi MİT, Suriye'nin kuzeyinde düzenlediği operasyonla PKK/YPG’nin sözde Hol eyaleti genel sorumlusu Haydar Demirel'i etkisiz hale getirdi.
13.05.2023 Gündem
Pençe Kilit operasyonu son dakika haberleri! Pençe Kilit Operasyonu ne zaman başladı, nerede? Operasyon bölgesi neresi, haritadaki konumu?
Pençe Kilit operasyonu son dakika haberleri! Pençe Kilit Operasyonu ne zaman başladı, nerede? Operasyon bölgesi neresi, haritadaki konumu? Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde teröristlerin düzenlediği saldırıda Teğmen Duabey Onur Öztürkmen, Uzman Çavuş Mustafa Yıldız ve Sözleşmeli Er İsmail Ünal'ın şehit olduğunu, 1 askerin de yaralandığını açıkladı. Peki, Pençe Kilit Operasyonu ne zaman başladı, Pençe Kilit Operasyonu nedir, Pençe Kilit Operasyon bölgesi neresi? İşte Pençe Kilit operasyonu son dakika haberleri…
26.11.2022 Gündem
Pençe Kilit Operasyonu'nda 455 terörist etkisiz hale getirildi
Pençe Kilit Operasyonu'nda 455 terörist etkisiz hale getirildi Türk Silahlı Kuvvetleri'nce (TSK) Pençe Kilit Operasyonu kapsamında 455 terörist etkisiz hale getirildi, 557 mağara ve sığınak imha edildi. 
13.11.2022 Gündem
MSB görüntüleri paylaştı! Mağarada sıkıştırılan teröristler teslim oldu
MSB görüntüleri paylaştı! Mağarada sıkıştırılan teröristler teslim oldu Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde bir mağarada tespit edilen 5 terörist daha teslim oldu. Böylece son 10 günde toplam 7 terörist Türk Silahlı Kuvvetlerimize teslim olmuş oldu.
12.11.2022 Gündem
MİT'ten Mahmur Kampı'na operasyon! 2 terörist Türkiye'ye getirildi
MİT'ten Mahmur Kampı'na operasyon! 2 terörist Türkiye'ye getirildi MİT'in Irak'ın kuzeyindeki Mahmur Kampı'na yönelik operasyonu sonucu PKK/KCK'lı teröristler Hatip Güney ve Aya Ahmet Süleyman Türkiye'ye getirildi.
14.09.2022 Gündem
MSB: 2015'ten bugüne 34 bin 950 terörist etkisiz hale getirildi
MSB: 2015'ten bugüne 34 bin 950 terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanlığı (MSB), 1 Ocak'tan itibaren Irak'ın kuzeyinde 425 terörist, 24 Temmuz 2015'ten bugüne kadar Irak ve Suriye'nin kuzeyi dahil 34 bin 950 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.
7.06.2022 Gündem
Pençe Kilit Operasyonu nerede yapılıyor? Pençe Kilit operasyon bölgesi neresi? Haritadaki konumu
Pençe Kilit Operasyonu nerede yapılıyor? Pençe Kilit operasyon bölgesi neresi? Haritadaki konumu Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe-Kilit operasyon bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada 4 askerin şehit olduğunu, 3 askerin de yaralandığını duyurdu. Söz konusu haberlerin ardından “Pençe Kilit Operasyonu nerede yapılıyor?” sorularına yanıt aranmaya başlandı. Peki, Pençe Kilit operasyon bölgesi neresi?
24.05.2022 Gündem
Pençe operasyonlarında 1067 terörist etkisiz hale getirildi
Pençe operasyonlarında 1067 terörist etkisiz hale getirildi Türk Silahlı Kuvvetleri, Irak'ın kuzeyinde gerçekleştirdiği “Pençe operasyonları” ile terör örgütüne ağır darbe vurdu. 2019'da Hakurk ile başlayıp Sinat-Haftanin ile devam eden, Metina ve Avaşin-Basyan ile genişleyen ve son olarak Zap bölgesi ile devam eden Pençe operasyonlarında şu ana kadar bin 67 terörist etkisiz hale getirildi.
28.04.2022 Gündem
Mersin'de saldırı hazırlığındaki 6 terörist gözaltına alındı
Mersin'de saldırı hazırlığındaki 6 terörist gözaltına alındı Mersin İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan operasyonda saldırı hazırlığında olan PKK-KCK üyesi 6 terörist gözaltına alındı.
28.04.2022 Gündem
Terörist elebaşı Duran Kalkan itiraf etti: Bizi ortadan kaldıracaklar bu gerçeği görmek lazım
Terörist elebaşı Duran Kalkan itiraf etti: Bizi ortadan kaldıracaklar bu gerçeği görmek lazım Irak'ın kuzeyinde başlatılan Pençe-Kilit Operasyonu, PKK elebaşı Duran Kalkan'ın uykularını kaçırdı. Örgüt medyasına konuşan Kalkan, "Gerilla üslenmesini ortadan kaldıracaklar. Bu gerçeği görmek lazım." itirafında bulundu.
27.04.2022 Gündem
Bakan Akar duyurdu! 56 terörist etkisiz hale getirildi
Bakan Akar duyurdu! 56 terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, sınırın sıfır noktasından Pençe Kilit Operasyonu’nu takip etti. Operasyon bölgesi Zap’a sadece 10 kilometre mesafedeki Taktik Komuta Yeri’nde sahadaki son duruma ilişkin brifing alan Akar, “Pençe Kilit Operasyonu’nda bugüne kadar 56 terörist etkisiz hale getirildi. Operasyonumuz büyük bir başarıyla planlandığı şekilde devam ediyor” dedi.
25.04.2022 Gündem
Pençe Kilit operasyonuyla stratejik gelişme! Kontrol altına alında
Pençe Kilit operasyonuyla stratejik gelişme! Kontrol altına alında Kuzey Irak'ta devam eden Pençe-Kilit Operasyonu'nda bordo bereliler ve özel eğitimli komandolar Zap'ta stratejik tepelerde kontrolü sağladı. Türkiye'ye doğru uzanan tüneller imha edilirken, etkisiz hale getirilen terörist sayısı 30'a ulaştı.
21.04.2022 Gündem
Pençe Kilit Operasyonu şehitleri ve isimleri (20 Nisan 2022)! Pençe operasyonunda şehit sayısı kaç oldu, pençe kilit operasyonunda yaralanan askerler nasıl?
Pençe Kilit Operasyonu şehitleri ve isimleri (20 Nisan 2022)! Pençe operasyonunda şehit sayısı kaç oldu, pençe kilit operasyonunda yaralanan askerler nasıl? Pençe operasyonu şehitleri ve isimleri Türk Silahlı Kuvvetleri Irak’ın kuzeyinde Metina, Zap ve Avaşin-Basyan bölgelerindeki terörist hedeflere yönelik Pençe Kilit Operasyonu'nu başlatmasının ardından gelen şehit  haberlerinin ardından merak ediliyor. Pençe operasyonunda şehit sayısı kaç oldu, pençe kilit operasyonunda yaralanan askerler nasıl? İşte Pençe Kilit Operasyonu şehitleri ve operasyonda son durum…
20.04.2022 Gündem
Pençe Kilit Operasyonu nedir, nerede yapılıyor ve ne zaman başladı (haritadaki konumu)? Pençe Operasyonu ne zaman bitecek, son dakika haberleri!
Pençe Kilit Operasyonu nedir, nerede yapılıyor ve ne zaman başladı (haritadaki konumu)? Pençe Operasyonu ne zaman bitecek, son dakika haberleri! Pençe Kilit Operasyonu son dakika haberleri ve son durumu merak ediliyor. Suriye'nin kuzeyinde gerçekleştirilen Fırat Kalkanı, Zeytin Dalı, Barış Pınarı ve Bahar Kalkanı ile yurt içinde Eren operasyonlarıyla köşeye sıkıştırılan PKK/YPG/PYD/KCK terör örgütü, şimdi Pençe Kilit Operasyonuyla kan kaybediyor. 'PENÇE' ile etkisiz hale getirilen terörist sayısı 850'yi buldu. Pençe operasyonu nerede yapılıyor, ne zaman başladı ve ne zaman bitecek? İşte Pençe operasyonu son dakika haberleri, şehitleri ve Pençe Kilit Harekatıyla ilgili merak edilen diğer detaylar….
19.04.2022 Gündem
Bahçeli'den ABD'ye çok sert FETÖ tepkisi: Yırtılıp atılacak kağıt parçasıdır
Bahçeli'den ABD'ye çok sert FETÖ tepkisi: Yırtılıp atılacak kağıt parçasıdır MHP lideri Devlet Bahçeli, sığınmacı polemiğiyle ilgili "Bayram günlerinde ülkelerine gidebilen Suriyelilerin geri dönmelerine artık hiç gerek yoktur. Asayişi kimler bozuyorsa derhal sınır dışı edilmeli" ifadelerini kullandı. ABD Dışişleri Bakanlığı, 2021 yılı İnsan Hakları Raporu’na da tepki gösteren Bahçeli, “Bu rapor müsveddesinde Türkiye haksızlığa uğramıştır. Bize göre ABD Dışişleri Bakanlığı'nın yayınladığı rapor bir FETÖ komplosudur” dedi.
19.04.2022 Siyaset
Pençe kilit operasyonu şehitleri! Kaç asker şehit edildi, yaralı asker sayısı nedir? Pençe operasyonu son dakika haberleri ve son durum!
Pençe kilit operasyonu şehitleri! Kaç asker şehit edildi, yaralı asker sayısı nedir? Pençe operasyonu son dakika haberleri ve son durum! Türk Silahlı Kuvvetleri Irak’ın kuzeyinde Metina, Zap ve Avaşin-Basyan bölgelerindeki terörist hedeflere yönelik Pençe Kilit Operasyonu'nu başlattı. Operasyondan sıcak görüntüler gelirken vatandaşlar operasyondaki son gelişmeleri takip ediyor. İşte Pençe kilit operasyonu şehitleri ve Pençe kilit operasyonunda son durum…
19.04.2022 Gündem
Pençe kilit operasyonu nedir? Pençe kilit operasyonu nerede, ne zaman başladı?
Pençe kilit operasyonu nedir? Pençe kilit operasyonu nerede, ne zaman başladı? Milli Savunma Bakanı Akar, Irak'ın kuzeyinde Metina, Zap ve Avaşin-Basyan bölgelerindeki terörist hedeflere yönelik "Pençe Kilit Operasyonu"nun başlatıldığını bildirdi. Akar, beraberinde Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Musa Avsever, Deniz Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Adnan Özbal ile Hava Kuvvetleri Komutanlığı Karargahı'na geldi. Peki, Pençe kilit operasyonu nedir? Pençe kilit operasyonu nerede, ne zaman başladı?
18.04.2022 Gündem
PKK'ya 'Pençe-Kilit' operasyonu başladı! Bakan Akar duyurdu
PKK'ya 'Pençe-Kilit' operasyonu başladı! Bakan Akar duyurdu Mehmetçik, Irak'ın kuzeyindeki terör yuvalarını yok etmek için operasyona başladı. Önce havadan SİHA'lar ve helikopterler vurdu ardından bordo bereli komandoların öncülüğünde Mehmetçik kara harekâtına başladı. Pençe-Kilit isimli operasyonda, Metina, Zap ve Avaşin-Basyan bölgelerinde önceden belirlenen hedefler tek tek vuruluyor. Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar da harekat merkezinde gelişmeleri anlık takip ediyor. Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Pençe Kilit Operasyonu’na ilişkin, “Şu an itibarıyla planlanan hedeflerin tamamı ele geçirilmiş, çok sayıda terörist etkisiz hale getirilmiştir” dedi.

MSB, Irak'ın kuzeyinde sürdürülen "Pençe Kilit Operasyonu"nda ilk belirlemelere göre 19 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.
18.04.2022 Gündem
Pençe-Kilit Operasyonu başladı! Komadolar harekete geçti, Bakan Akar'dan son dakika açıklaması
Pençe-Kilit Operasyonu başladı! Komadolar harekete geçti, Bakan Akar'dan son dakika açıklaması Pençe-Kilit Operasyonu başladı. Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Irak'ın kuzeyindeki terör unsularına yönelik 'Pençe-Kilit Operasyonu'nun başladığını duyurdu. "Şu ana kadar operasyonumuz planlandığı şekilde başarıyla devam ediyor" diyen Bakan Akar, "Birinci safhada belirlenen hedefler ele geçirildi" ifadelerini kullandı. İşte son dakika haberinin detayları...
17.04.2022 Gündem
Irak'ın kuzeyinde 13 terörist öldürüldü! MSB duyurdu: İnlerini başlarına yıkmaya devam ediyoruz
Irak'ın kuzeyinde 13 terörist öldürüldü! MSB duyurdu: İnlerini başlarına yıkmaya devam ediyoruz Son dakika haberi... Milli Savunma Bakanlığı, Irak'ın kuzeyindeki 'Pençe- Kaplan' bölgesinde tespit edilen 5, Irak'ın kuzeyindeki Avaşin-Basyan bölgesinde de 8 PKK’lı teröristin etkisiz hale getirildiği duyurdu.
19.02.2022 Gündem
Komandolar 'Pençe'yi vurdu! 831 terörist öldürüldü
Komandolar 'Pençe'yi vurdu! 831 terörist öldürüldü Komandolar, Pençe serisi harekatlar kapsamında 7 ay içinde 831 teröristi etkisiz hale getirdi. Harekatlara yönelik paylaşılan yeni görüntülerde zorlu arazide komandoların ilerleyişi dikkati çekti.
20.11.2021 Gündem
'Teröristlerin inlerine' girildi! Şok eden görüntüler, hepsi öldürüldü
'Teröristlerin inlerine' girildi! Şok eden görüntüler, hepsi öldürüldü Son dakika haberi... Irak'ın kuzeyindeki terör hedeflerine yönelik nisan ayında eş zamanlı başlatılan Pençe-Şimşek ve Pençe-Yıldırım operasyonları kapsamında, Mehmetçiğin 'teröristlerin inlerine' girdiği ve buralardaki aramalarına ait görüntüler ortaya çıktı.
14.11.2021 Gündem
Bakan Soylu: Kandil'in nasıl yerle bir edileceğini size gösteririz
Bakan Soylu: Kandil'in nasıl yerle bir edileceğini size gösteririz Bakan Soylu, Kılıçdaroğlu'nun çelişkili açıklamalarının olduğunu söyledi. Soylu, "Bir taraftan tezkereye 'hayır' diyeceksiniz. Bir taraftan 'Kandil'i yerle bir edeceğim.' diyeceksiniz. Kandil'in nasıl yerle bir edileceğini size gösteririz" dedi.
5.11.2021 Gündem
Karayılan’ın saklandığı Bole Kampı’na hava harekâtı! Ve öldürüldü
Karayılan’ın saklandığı Bole Kampı’na hava harekâtı! Ve öldürüldü PKK’nın elebaşlarından Murat Karayılan’ın saklandığı Bole Kampı’na, F-16’larla hava harekâtı düzenlendi. Sözde Doğu Karargâhı sorumlusu da öldürüldü.
8.10.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Basyan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki basyan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.