Bankamatik

Bankamatik

Son dakika bankamatik haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bankamatik ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bankamatik haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bankamatik

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bankamatik gelişmeleri de dahil olmak üzere 229 bankamatik haberi bulunmuştur. Tüm bankamatik haberleri aşağıda listelenmiştir.
Almanya'da 8 milyon euroluk soygun yapmıştı! Sonunda teslim oldu
Almanya'da 8 milyon euroluk soygun yapmıştı! Sonunda teslim oldu 2021 yılının Mayıs ayında gerçekleştirdiği film gibi bir soygunla gündem oturan ve Almanya'nın 3 yıldır peşinde olduğu Yasemin Gündoğan herkesi şaşırtan bir hamle yaptı ve polise teslim oldu.
21.03.2024 Dünya
MEB'den LGS'ye gireceklere kritiik uyarı!
MEB'den LGS'ye gireceklere kritiik uyarı! Millî Eğitim Bakanlığı, 2 Haziran 2024'te yapılacak Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezî sınava ilişkin merak edilen soruları yanıtladı.
13.03.2024 Gündem
İş Bankası Troy Karta geçiş nasıl yapılır (Troy Kart başvurusu)? İş Bankası Troy Kart nedir?
İş Bankası Troy Karta geçiş nasıl yapılır (Troy Kart başvurusu)? İş Bankası Troy Kart nedir? İş Bankası müşterileri, nasıl TROY karta geçiş yapabileceklerini merak ediyor. Türkiye'deki vatandaşlar İsrail ve ABD ürünlerine yönelik boykotla karşılık veriyor. Boykota banka kart ödeme sistemi de dahil edildi. k Türkiye’deki müşterilerin ABD merkezli Visa ve Mastercard’ı terk ederek BKM (Bankalararası Kart Merkezi) tarafından 2017 yılında yerli ve milli olarak geliştirilen TROY kart sistemine geçmesi, TROY’un kullanım hacmini bir önceki aya göre yüzde 60’ya yaklaşan oranda artırdı.
16.11.2023 Ekonomi
Burs ve kredi sonuçları açıklandı
Burs ve kredi sonuçları açıklandı Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, GSB burs ve öğrenim kredisi başvuru sonuçlarının açıklandığını duyurdu.
13.11.2023 Ekonomi
ATM kullanan milyonları ilgilendiriyor! Parası sıkışan dikkat: Mutlaka belgelendirin
ATM kullanan milyonları ilgilendiriyor! Parası sıkışan dikkat: Mutlaka belgelendirin ATM kullanan pek çok vatandaş sıkışan paralar nedeniyle mağdur oluyor. Parayı alamadığı halde ücret hesabından çekilmiş gibi düşüyor. Bankaya başvuran vatandaşlar, uzun süreçler sonrasında ancak paralarını alabiliyor. TÜKONFED Bankacılık Komisyonu Başkanı Hüseyin Ölmez, ATM’de parası sıkışarak hak kaybı yaşayanlara yol gösterecek açıklamalarda bulundu.
4.08.2023 Ekonomi
Kredi ve banka kartı kullanan herkesi ilgilendiriyor! Emsal karar, zarardan kart sahibi sorumlu tutuluyor
Kredi ve banka kartı kullanan herkesi ilgilendiriyor! Emsal karar, zarardan kart sahibi sorumlu tutuluyor Kredi ve banka kartı kullanan milyonlarca vatandaşı ilgilendiriyor. Kredi ve banka kartlarıyla ilgili Yargıtay'dan emsal karar geldi. Yargıtay, bankamatik arızası yaşayan müşterileri ilgilendiren emsal bir karara imza attı. Yargıtay Hukuk Genel Kurulu, "Banka kartının ATM cihazında sıkışıp iade alınamamasından sonra zamanında bankaya bildirimde bulunmayan kart sahibi, ortaya çıkacak zarardan sorumludur" dedi.
10.04.2023 Ekonomi
Loto milyoneri dolandırıcıların kurbanı oldu
Loto milyoneri dolandırıcıların kurbanı oldu Almanya'da yaşayan Kürşat Yıldırım geçtiğimiz yıl loto ikramiyesini kazandı. Yaşadığı mutluluğu medya aracılığı ile kamuoyuna duyuran Yıldırım dolandırıcıların hedefi oldu. 3 kişiye para dağıtacağını duyuran Yıldırım'ın dolandırılma hikayesinde İstanbul detayı dikkat çekti.
22.01.2023 Yaşam
Bankada hesabı olan herkesi kapsıyor! 15 gün detayı, hemen başvuru yapın
Bankada hesabı olan herkesi kapsıyor! 15 gün detayı, hemen başvuru yapın Bazı ATM'ler teknik sorun nedeniyle paraları ya da kartları yutabiliyor. Böyle bir problem yaşandığında bankalar parayı anında müşterilerin hesaplarına iade etmiyor. İade başvurularının sonuçlanması haftalar, aylar bile sürebiliyor. Bu sebeple vatandaşlar kişisel ödemelerini yapamadıkları için büyük mağduriyet yaşıyor. Böyle bir durumla karşılaşılırsa ne yapılabilir? Uzman isimler 'Bankalar oyalıyor' dedi ve önemli detaylara yer verdi.
1.12.2022 Ekonomi
Gazi Turgut Aslan kimdir, Gazi Turgut Aslan Operasyonu nedir?
Gazi Turgut Aslan kimdir, Gazi Turgut Aslan Operasyonu nedir? İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, FETÖ mali yapılanmasına yönelik düzenlenen ve gizlilikle yürütülen operasyonla ilgili açıklama yaptı. Operasyona 'Gazi Turgut Aslan' adı verildi. Basın toplantısında Soylu'nun yanında, 15 Temmuz’da darbeciler tarafından başından vurulan, Devlet Övünç Madalyası sahibi Emniyet eski Terörle Mücadele Daire Başkanı Turgut Aslan da vardı. Peki, Gazi Turgut Aslan kimdir?
18.10.2022 Gündem
59 ilde eş zamanlı FETÖ operasyonu: 704 gözaltı talimatı alındı
59 ilde eş zamanlı FETÖ operasyonu: 704 gözaltı talimatı alındı İçişleri Bakanı Soylu, FETÖ'nün mali yapılanmasına yönelik başlatılan Gazi Turgut Aslan Operasyonu'nda şu ana kadar 543 şüphelinin gözaltına alındığını, 704 kişi için de gözaltı kararının verildiğini açıkladı.
18.10.2022 Siyaset
Bankaya para yatırmaya gitti gerçek ortaya çıktı! 200 TL’lik banknotta...
Bankaya para yatırmaya gitti gerçek ortaya çıktı! 200 TL’lik banknotta... Bankaya para yatırmaya gitti, gerçeği öğrenince inanamadı. Kocaeli’nin Kandıra ilçesinde bir market işletmecisi, bankaya para yatırırken geri gelen 200 TL’lik banknotu önce sahte zannetti. Banka görevlilerinin incelemesiyle paranın sahte olmadığı, koleksiyoncuların ilgileneceği türde bir baskı hatası olduğu anlaşıldı.
16.07.2022 Yaşam
İş Bankası resmen duyurdu! Çok önemli kredi adımı, artık...
İş Bankası resmen duyurdu! Çok önemli kredi adımı, artık... İş Bankası resmen duyurdu. Dev banka tüm müşterilerine kredi ile ilgili önemli adımı açıkladı. İş Bankası'ndan yapılan açıklamaya göre banka, sürdürülebilirlik bağlantılı üçüncü işleminde, uluslararası piyasalardan 483 milyon Euro ve 257 milyon ABD Doları tutarında 367 gün vadeli sendikasyon kredisi sözleşmesini imzaladı. Sendikasyon kredisi kapsamında performans kriterleri belirlendi. Engelli dostu bankamatiklerin toplam bankamatik sayısına oranının artırılması ve dijitalleşen süreçlerle sağlanacak kağıt tasarrufuna yönelik performans kriterleri kapsamında belirlenen hedeflere ulaşılması durumunda, faiz indirimi gerçekleşecek.
10.06.2022 Ekonomi
Almanya Yasemin'i konuşuyor! 8 milyon euroluk vurgun yaptı
Almanya Yasemin'i konuşuyor! 8 milyon euroluk vurgun yaptı Almanya’da çalıştığı para taşıma şirketinden 8.2 milyon Euro çaldığı iddia edilen Türk asıllı Yasemin Gündoğan’ın, Türkiye’ye kaçtığı belirlendi. Alman basını Yasemin’in, soygunda kendisine yardım eden arkadaşlarıyla birlikte İzmir’de havuzlu bir villada tatil yaptığını yazdı.
29.04.2022 Yaşam
İş Bankası resmen duyurdu! Kredi kartı, banka kartı kullanan tüm müşterileri kapsıyor, artık...
İş Bankası resmen duyurdu! Kredi kartı, banka kartı kullanan tüm müşterileri kapsıyor, artık... İş Bankası yeni kararı resmen duyurdu! Bankada hesabı olan yüz binlerce kişiyi yakından ilgilendiriyor. Resmi Gazete'de yayımlanmıştı. Yeni yönetmelik ile ödeme işlemleri daha kolay hale geliyor. İş Bankası'ndan açıklama geldi ve tüm müşterilere duyuruldu. TR karekod ile ödeme özelliği getirildi. Kredi kartı, banka kartı, ön ödemeli kart kullanan herkes kullanabiliyor. Karekodla ödemeye ilişkin adımlar detaylarıyla anlatıldı. İş Bankası'ndan yapılan son dakika açıklaması...
15.04.2022 Ekonomi
Ukrayna halkı, şehri terk etmeye başladı
Ukrayna halkı, şehri terk etmeye başladı Rusya-Ukrayna arasında gerçekleştirilen saldırıların ardından Ukrayna halkı, şehri terk etmeye başladı.
24.02.2022 Dünya
Savaş başladı! Rusya harekete geçti, son dakika gelişmesi, kentler bombalanıyor, çok sayıda ölü ve yaralı var...
Savaş başladı! Rusya harekete geçti, son dakika gelişmesi, kentler bombalanıyor, çok sayıda ölü ve yaralı var... Dünyada korkulan oldu. Ukrayna'da savaş başladı. Kentler havadan ve karadan vuruluyor. Rusya Devlet Başkanı Putin, sabah saatlerinde Ukrayna'nın doğusundaki Donbas'a özel askeri operasyon başlattıklarını duyurdu. Rus güçleri doğuda Donbas, kuzeyde Belarus ve güneyde Kırım'dan Ukrayna'ya girdi. Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, Rusya’nın Ukrayna yönelik saldırılarının ilk gününde 137 kişinin hayatını kaybettiğini, 300’den fazla kişinin de yaralandığını açıkladı. Kiev yakınlarındaki havaalanı ve Çernobil'in Rus güçlerince ele geçirildi. Putin akşam saatlerinde yaptığı açıklamada "Parçası olduğumuz küresel ekonomik sisteme zarar vermeyeceğiz" mesajı verdi. İngiltere Başbakanı Johnson Rusya'yı İngiltere finansal sisteminin dışında bırakacak yeni yaptırımları duyurdu. ABD lideri Biden da Rusya'ya küresel ekonomik darbe vuracaklarını açıklayarak, çok ağır yaptırımlarda bulunacaklarını söyledi. Öte yandan Ukrayna'da genel seferberlik ilan edildi. İşte son dakika haberinin detayları...
24.02.2022 Dünya
Bakanlıktan '15 Temmuz bağışları' ile ilgili açıklama: Amacı dışında kullanılamaz
Bakanlıktan '15 Temmuz bağışları' ile ilgili açıklama: Amacı dışında kullanılamaz Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından, ‘15 Temmuz darbe girişiminde hayatını kaybedenlerin ailelerine yapılan bağışların amacı dışında kullanıldığı’ yönünde çıkan haberlere yönelik açıklama yapıldı. Açıklamada "Şartlı bağışlar amacı dışında kullanılamaz ve yalnızca bağış yapanın belirlediği alanda kullanılması mümkündür" denildi.
20.01.2022 Gündem
Kiptaş Aydınlıkevler kura sonucu sorgulama! KİPTAŞ Tuzla isim listesi nereden sorgulanacak, KİPTAŞ Aydınlıkevler kura çekilişi sonuçları?
Kiptaş Aydınlıkevler kura sonucu sorgulama! KİPTAŞ Tuzla isim listesi nereden sorgulanacak, KİPTAŞ Aydınlıkevler kura çekilişi sonuçları? KİPTAŞ Tuzla Aydınlıkevler konut kura çekilişi aramaları yoğun bir şekilde devam ediyor. KİPTAŞ konutları için çekiliş devam ediyor. KİPTAŞ Tuzla Aydınlıkevler konut projesi kapsamında inşa edilen 2+1 ve 3+1 konutların hak sahipleri belli oluyor. Sonuçlar KİPTAŞ resmi internet sitesinden TC. kimlik numarası ile sorgulanabilecek. Peki, KİPTAŞ Aydınlıkevler kura sonucu nasıl sorgulanır? KİPTAŞ Tuzla Aydınlıkevler çekiliş sonuçları belli oldu mu? KİPTAŞ Tuzla Aydınlıkevler çekilişini canlı yayınla izle…
13.01.2022 Gündem
KİPTAŞ Tuzla Aydınlıkevler kura sonuçları sorgulama: KİPTAŞ Aydınlıkevler kura sonucu nasıl öğrenilir, Tuzla kura sonuçları listesi belli oldu mu?
KİPTAŞ Tuzla Aydınlıkevler kura sonuçları sorgulama: KİPTAŞ Aydınlıkevler kura sonucu nasıl öğrenilir, Tuzla kura sonuçları listesi belli oldu mu? Kiptaş Aydınlıkevler kura sonucu sorgulama ekranı araştırması başladı. KİPTAŞ Tuzla kura çekimi sonuçları merakla takip edilirken, 2+1 3+1 kura sonuçları isim listesi de araştırılıyor. Kura çekimi kapsamında kazananlar 120 ay vade imkanıyla ev sahibi olabilecek, projeye ismi çıkmayan kişilere ön başvuru bedelleri ise iade edilecek. İşte KİPTAŞ Tuzla Aydınlıkevler kura sonuçları sorgulama süreci…
13.01.2022 Gündem
KİPTAŞ Aydınlıkevler çekilişi ne zaman? KİPTAŞ Tuzla Aydınlıkevler başvuru sorgulama!
KİPTAŞ Aydınlıkevler çekilişi ne zaman? KİPTAŞ Tuzla Aydınlıkevler başvuru sorgulama! KİPTAŞ Tuzla Aydınlıkevler kura çekilişi ne zaman? KİPTAŞ Tuzla Aydınlıkevler başvuru sonuçları, ödeme planı ve teslim tarihi ile ilgili detaylar sorgulanıyor. 13 Aralık itibariyle başlayan Aydınlıkevler çekilişi 28 Aralık günü saat 17:00’de sona eriyor. Başvuruların tamamlanmasının ardından KİPTAŞ Tuzla Aydınlıkevler kura çekilişinin ne zaman olacağı merak ediliyor. Peki, KİPTAŞ Tuzla Aydınlıkevler kura çekimi ne zaman? İşte kura tarihi ve ödeme planları hakkında merak edilenler…
28.12.2021 Gündem
Banka çalışanının kendisini dolandırdığını iddia etti! '74 bin lira kredi çekmişler'
Banka çalışanının kendisini dolandırdığını iddia etti! '74 bin lira kredi çekmişler' İstanbul Ümraniye'deki özel bir bankadan 2019 yılında toplamda 18 bin liralık kredi çeken 66 yaşındaki emekli Aziz Ekinci, kredi borcunu ödedikten sonra banka çalışanı Ö.A.'nın kendisini bankaya çağırarak "Sen hiç ödeme yapmadın" dediğini iddia etti. Ö.A.'nın kendisinin kimlik bilgilerini ve parmak izini alarak 74 bin lira kredi çektiğini öne süren Ekinci'nin suç duyuru üzerine Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlattı. Bütün maaşının bankaya gittiğini, bu olay nedeniyle kalp krizinden eşini kaybettiğini anlatan Ekinci, ailesinin kendisine küstüğünü, oğlunun konfeksiyon atölyesinin alt katında yaşamak zorunda kaldığını söyledi.
7.12.2021 Gündem
İş Bankası resmen duyurdu! Kredi hamlesi...
İş Bankası resmen duyurdu! Kredi hamlesi... İş Bankası resmen duyurdu! Çok önemli kredi adımı... Dev bankadan açıklama geldi. Türkiye İş Bankası, sürdürülebilirlik bağlantılı ikinci işlemi olan 434 milyon Euro ve 328 milyon Dolar tutarında 367 gün vadeli sendikasyon kredisi anlaşmasını imzaladığını duyurdu.
11.11.2021 Ekonomi
ATM'ye sahte para yatırıp gerçek para çektiler!
ATM'ye sahte para yatırıp gerçek para çektiler! Zonguldak'ta, ATM'deki hesaplarına sahte para yatırdıktan sonra başka bir ATM'ye giderek gerçek para çeken M.E.(32) ve eşi E.G.(28) tutuklandı.
6.06.2021 Ekonomi
Bankada parası olan herkesi kapsıyor! Tüm birikiminiz buhar oluyor!  Tek tek sıralandı
Bankada parası olan herkesi kapsıyor! Tüm birikiminiz buhar oluyor! Tek tek sıralandı Banka ve bankamatik şifreleriyle ilgili flaş açıklama. Bankada parası olan milyonları ilgilendiriyor. Bu tuzağa düşerseniz bankadaki tüm paranız buhar oluyor. Dolandırıcılar hem telefon hem de internet yoluyla hesabınızı boşaltmaya çalışıyor. Bakanlık, dolandırıcılardan korunma yollarını tek tek sıraladı. Yapılan açıklamada, "Kişisel bilgilerinizi güvende tutun. Banka şifreleri, telefon ve sosyal medya hesaplarınıza ait şifreler, kimlik bilgileri gibi özel bilgilerinizi kimseyle paylaşmayın. Şifrelerinizi düzenli olarak değiştirin. Rehberden rastgele telefon numaralarını arayarak satış yapmaya çalışan kişilere karşı temkinli olun." ifadeleri kullanıldı. İşte bankada parası olan milyonlarca kişiyi ilgilendiren önemli bilgiler...
24.05.2021 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Bankamatik ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bankamatik haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.