Atm

Atm

Son dakika ATM haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ATM ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ATM haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Atm

haberleri sayfasında son dakika yaşanan atm gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.382 atm haberi bulunmuştur. Tüm atm haberleri aşağıda listelenmiştir.
Doğu ve Batı müziği CCR'de buluşuyor
Doğu ve Batı müziği CCR'de buluşuyorİstanbul Büyükşehir Belediyesi Cemal Reşit Rey (CRR) Konser Salonu, 25 Ekim Cuma akşamı dünya müziğinin önde gelen isimlerinden Tunuslu müzisyen Dhafer Youssef'i ağırlayacak.
20.10.2024Gündem
Güneş, solar maksimum evresine girdi! Olağanüstü hava olayları olabilir
Güneş, solar maksimum evresine girdi! Olağanüstü hava olayları olabilirABD Ulusal Okyanus ve Atmosfer İdaresi (NOAA) ve ABD Havacılık ve Uzay Ajansı (NASA), Güneş'in, ‘Manyetik Güneş Döngüsü’ adı verilen 11 yıllık solar döngüsünde, manyetik kutuplarının değiştiği ‘solar maksimum’ evresine ulaştığını açıkladı. Solar maksimum evresinde Güneş, daha fazla enerji ve manyetik aktivite üretir, bu da Dünya'daki hava durumunu ve uzay hava koşullarını etkileyebilir.
16.10.2024Gündem
Dünyayı bu hafta şiddetli bir Güneş fırtınası vuracak
Dünyayı bu hafta şiddetli bir Güneş fırtınası vuracakABD’li yetkililere göre, Güneş’ten kopan dev bir plazma topu ve beraberindeki manyetik alan bu sabahtan itibaren Dünya'ya çarparak farklı yerlerden görünebilecek görülebilecek auroralara neden olabilir.
10.10.2024Dünya
Meclis'ten TEKNOFEST çıkarması! Meclis Sanayi Komisyonu Başkanı Varank: Teknoloji ateşini yakmaya devam edeceğiz
Meclis'ten TEKNOFEST çıkarması! Meclis Sanayi Komisyonu Başkanı Varank: Teknoloji ateşini yakmaya devam edeceğizTürkiye’nin ilk ve tek havacılık, uzay ve teknoloji festivali olan TEKNOFEST, tüm coşkusuyla Adana’da devam ediyor. Meclis Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu da bu yıl 10’ncusu düzenlenen TEKNOFEST’e adeta çıkarma yaptı. Komisyon Başkanı Mustafa Varank ile komisyon üyesi milletvekilleri, geleceğin teknoloji yıldızlarıyla buluştu.
5.10.2024Ekonomi
Ardahan'da Çıldır Gölü'nün büyüleyen görüntüsü
Ardahan'da Çıldır Gölü'nün büyüleyen görüntüsüDoğu Anadolu'nun ikinci büyük gölü Çıldır Gölü, gün batımının göl ile buluştuğu anlarda ortaya çıkan görsel şöleniyle herkesi büyülemeye devam ediyor.
4.10.2024Gündem
Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho'dan gol çizgisi teknolojisi talebi! 'Türk futbolunun ihtiyacı var'
Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho'dan gol çizgisi teknolojisi talebi! 'Türk futbolunun ihtiyacı var'Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, Antalyaspor maçının ardından konuştu. "İç sahada mı yoksa dış sahada mı daha çok baskı hissediyorsunuz" sorusuna Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, "Ben herhangi bir fark görmüyorum. Sadece son Süper Lig maçının kaybedilmesinin ardından bir baskı oluştu ancak bunların ardından takımın Avrupa ve lig maçında aldığımız 2 galibiyetle sonuçlandırdık" cevabını verdi.
30.09.2024Şampiy10
Mariana Çukuru'ndaki gizemli sesin kaynağı ortaya çıktı
Mariana Çukuru'ndaki gizemli sesin kaynağı ortaya çıktıMariana Çukuru, Dünya üzerindeki en gizemli yerlerden biri. Pasifik Okyanusu'nda bulunan yaklaşık 11.000 metre derinliğindeki bu çukura erişmek o kadar zor ki dibine inmeye cesaret edenlerin sayısı bir elin parmaklarını geçmiyor.
30.09.2024Yaşam
Hanifi Keleş, eski dönem kostümleriyle Adana’nın kültürel mirasını yaşatıyor
Hanifi Keleş, eski dönem kostümleriyle Adana’nın kültürel mirasını yaşatıyorAdana'nın tarihi havasını yaşatan Hanifi Keleş, eski dönem kıyafetleriyle dikkat çekiyor. Küçük yaşlardan itibaren geleneksel giyimiyle tanınan Keleş, 'Bir Zamanlar Çukurova' ve 'Hanımın Çiftliği' gibi dizilerdeki rolleriyle tanınıyor.
20.08.2024Adana
Gaziantep’te mahalle spor şenlikleri başladı
Gaziantep’te mahalle spor şenlikleri başladıGaziantep Büyükşehir Belediyesi, yaz tatilinde düzenlediği mahalle spor şenlikleri ile on binlerce öğrenciyi oyun ve sporla buluşturuyor. 14 farklı noktada planlanan etkinlikler, 20 binin üzerinde spor tutkununu ağırlamayı hedefliyor.
9.08.2024Gaziantep
Adana'daki tiyatrolar: Sanatın kalbi
Adana'daki tiyatrolar: Sanatın kalbiAdana, zengin kültürel yaşamı ve sanatsal etkinlikleriyle dikkat çeker...
30.07.2024Adana
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kabine sonrası enflasyon açıklaması: Fiyat balonu sönüyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kabine sonrası enflasyon açıklaması: Fiyat balonu sönüyorCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki Kabine toplantısı Beştepe'de yapıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, toplantı sonrası gündeme dair açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Geçen aydan itibaren enflasyonun ateşi düşmeye başladı. Amacımız kalıcı refahı sağlamak. Sene sonunda enflasyonu hedeflediğimiz seviyelere indireceğiz. Fahiş fiyat ve fırsatçılıkla mücadelede kararlı adımlar atıyoruz." ifadelerini kullandı. Dış politikaya ilişkin de mesajlar veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Müttefiklerimiz tarafından ülkemize adeta bin bir nazla verilen silahlar, bakıyorsunuz, bölücü terör örgütünün sığınaklarından çıkıyor. Suyu yokuşa sürme çabaları görüyoruz. İttifak anlayışı ile bağdaşmadığı ortadadır." ifadelerini kullandı.
16.07.2024Gündem
E-Devlet ve bankalar dahil tüm şifrelerinizi hemen değiştirin! Tarihin en büyük veri sızıntısı uyarısı
E-Devlet ve bankalar dahil tüm şifrelerinizi hemen değiştirin! Tarihin en büyük veri sızıntısı uyarısıE-Devlet ve banka şifreleriyle ilgili dikkat çeken bir uyarı yapıldı. DarkWeb’de, 10 milyar parolanın yer aldığı devasa bir veri seti, RockYou2024 adı ile, eski verilere yenisi eklenerek, indirmesi kolay olsun diye de düz bir metin halinde yeniden yayınladı. Peki ne yapacağız? Kendimizi siber saldırılar ve dolandırıcılardan nasıl koruyacağız? İşte dikkat edilmesi gereken detaylar...
11.07.2024Gündem
ATM'lere yutma özelliği geldi! Bunu yapanların banka kartına el konulacak: Yeni karar güven veriyor!
ATM'lere yutma özelliği geldi! Bunu yapanların banka kartına el konulacak: Yeni karar güven veriyor!Son zamanlarda ATM'lere gelen yeni yutma özelliği konuşuluyor. EFT, FAST ve birçok elektronik para işlemlerini yapabildiğimiz ATM'lerde bulunan yeni özellik dolandırıcılık yapanların banka kartlarını anında yutuyor.
8.07.2024Ekonomi
Kırkpınar'da yarı final eşleşmeleri belli oldu!
Kırkpınar'da yarı final eşleşmeleri belli oldu!663. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde yarı finale yükselen başpehlivanlar belli oldu. Ali Gürbüz çeyrek finalde veda etti.
Türkiye'nin birçok şehrinden görüldü! Türkiye Uzay Ajansı sebebini açıkladı
Türkiye'nin birçok şehrinden görüldü! Türkiye Uzay Ajansı sebebini açıkladıTürkiye'nin pek çok noktasında vatandaşlar, gökyüzünden süzülen parlak ışık kümesini cep telefonlarıyla kaydetti. Türkiye Uzay Ajansı ışık hüzmesinin meteor olduğunu açıkladı.
5.07.2024Gündem
Beşiktaş'ın yeni transferi Rafa Silva örnek aldığı efsaneyi açıkladı
Beşiktaş'ın yeni transferi Rafa Silva örnek aldığı efsaneyi açıkladıSiyah-beyazlı takımın renklerine kattığı ünlü oyuncu, kulübün YouTube hesabına açıklamalarda bulundu.
27.06.2024Beşiktaş
Google dijital telife olumlu bakıyor! Hüseyin Yayman: Meclis'te tarihi bir adım attık
Google dijital telife olumlu bakıyor! Hüseyin Yayman: Meclis'te tarihi bir adım attıkMilyonlarca içerik internete telif ödenmeden Google tarafından kullanılıyor. Türkiye'de bu emek hırsızlığının önüne geçmek için Dijital Telif Yasası'nı çıkarmaya çalışıyor. İşte bu yüzden dün Meclis'te Dijital Mecralar Komisyonu toplandı, Google yetkilileri dinlendi. Peki o görüşmede ne çıktı?
26.06.2024Gündem
ATM'den para çekme limiti yükseldi! 15 banka yeni rakamı duyurdu
ATM'den para çekme limiti yükseldi! 15 banka yeni rakamı duyurduPara çekme limiti 15 bankada yükseltildi. Yeni para çekme limiti tutarları açıklandı. Buna göre ATM'den günlük para çekme limiti 20.000 TL'yi buldu. Peki hangi bankanın ne kadar günlük para çekme limiti var?
24.06.2024Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yılın 2. yarısından sonra dezenflasyon süreci başlayacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yılın 2. yarısından sonra dezenflasyon süreci başlayacakCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda DEİK Genel Kurulu ve Ustalara Saygı Ödül Töreni'nde önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Türk ekonomisi rayında ilerliyor. Asli önceliğimiz enflasyonu tek haneye indirmek. Geçici rahatlama değil, enflasyonda kalıcı düşüş hedefliyoruz. Yılın ikinci yarısından itibaren dezenflasyon dönemine gireceğiz" ifadelerini kullandı.
25.05.2024Gündem
Para çeken turistlere yardım etme bahanesiyle dolandırdılar! Yapılan operasyonla kıs kıvrak yakalandılar
Para çeken turistlere yardım etme bahanesiyle dolandırdılar! Yapılan operasyonla kıs kıvrak yakalandılarİstanbul'un turistik bölgelerinde ATM'lerden para çekmek isteyen turistlere yardım etme bahanesiyle yaklaşan ve 'bankamatik kartınızı yuttu' yalanıyla kredi kartlarını el çabukluğu ile çalan 3 şüpheli yapılan operasyonla yakalandı.
17.05.2024Vatan TV
Para çeken turistlere yardım etme bahanesiyle dolandırdılar! Yapılan operasyonla kıs kıvrak yakalandılar
Para çeken turistlere yardım etme bahanesiyle dolandırdılar! Yapılan operasyonla kıs kıvrak yakalandılarİstanbul'un turistik bölgelerinde ATM'lerden para çekmek isteyen turistlere yardım etme bahanesiyle yaklaşan ve 'bankamatik kartınızı yuttu' yalanıyla kredi kartlarını el çabukluğu ile çalan 3 şüpheli yapılan operasyonla yakalandı.
17.05.2024Gündem
Beşiktaş, başantrenör Dusan Alimpijevic ile ilgili kararını açıkladı!
Beşiktaş, başantrenör Dusan Alimpijevic ile ilgili kararını açıkladı!Başantrenör Dusan Alimpijevic ile ilgili kararını açıklayan Beşiktaş, Erkek Basketbol Takımı Başantrenörü Dusan Alimpijevic ile 2 yıllık yeni sözleşme imzaladı. Sözleşme görüşmelerinin çok kısa sürdüğünü aktaran Alimpijevic, "Ortak bir amaç için iyi şeyler başardığımızı düşünüyorum" dedi.
13.05.2024Şampiy10
Tam ATM’de hangi bankalar var, Tam ATM ne demek? Tam ATM para kesiyor mu?
Tam ATM’de hangi bankalar var, Tam ATM ne demek? Tam ATM para kesiyor mu?Yedi kamu bankasının hizmetleri tek ATM'de toplandı. Konuya ilişkin bilgi veren Bileşim AŞ Genel Müdürü Murat Akseven, "Üye bankaların müşterileri şu an için 5 bin 600, yakın bir tarihte 19 bin TAM ATM'sine erişebilme ve işlem yapabilme imkanı elde edecekler" dedi. Peki, TAM ATM hangi bankalarda var, TAM ATM nedir, ne demek? Tam ATM para kesiyor mu?
11.05.2024Ekonomi
Türkiye dahil tüm dünyayı etkileyecek! 19 yıl sonra bir ilk, cep telefonları ve internet çekmeyebilir
Türkiye dahil tüm dünyayı etkileyecek! 19 yıl sonra bir ilk, cep telefonları ve internet çekmeyebilirÇarşamba gününden itibaren Güneş’te patlamalar olduğu, bu şiddetli jeomanyetik fırtınanın cep telefonu ağlarına, internete, GPS uydularına ve elektrik hatlarına zarar verebileceği bildirildi.
11.05.2024Dünya
Günün En Çok Oynanan Maçları
Günün En Çok Oynanan MaçlarıMisli’de günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Birçok ligin heyecanını en yüksek oranlarla Misli’de yaşayabilirsiniz.
7.05.2024İddaa

Benzer Haber Etiketleri

Atm ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki atm haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.