Bakan Yanık Açıklama

Bakan Yanık Açıklama

Son dakika Bakan Yanık açıklama haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Bakan Yanık açıklama ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Bakan Yanık açıklama haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bakan Yanık Açıklama

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bakan yanık açıklama gelişmeleri de dahil olmak üzere 106 bakan yanık açıklama haberi bulunmuştur. Tüm bakan yanık açıklama haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Yanık: 'Türkiye Çocuk Araştırması' mikro veri setini, mayısta kullanıma sunuyoruz
Bakan Yanık: 'Türkiye Çocuk Araştırması' mikro veri setini, mayısta kullanıma sunuyoruz Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, 'Türkiye Çocuk Araştırması Projesi'ne ilişkin, "Detaylı sonuçlarını açıklayacağımız araştırmanın mikro veri setini, ilgili kurumla birlikte araştırmacıların kullanımına mayıs ayında sunmayı planlıyoruz" dedi.
26.04.2023 Gündem
Bakan Yanık: Sakarya Meydan Muharebesi Polatlı'da yapıldı
Bakan Yanık: Sakarya Meydan Muharebesi Polatlı'da yapıldı Aile ve Sosyal Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, "Sakarya Meydan Muharebesi Sakarya ilinde değil, burada yapıldı, burada yani Polatlı'da. Gazilerimizin huzurunda sizlerden istirham ediyorum; çocuklarımıza tarihimizi doğru öğretelim" dedi.
19.09.2022 Gündem
Bakan Yanık’tan algı haberlerine tepki
Bakan Yanık’tan algı haberlerine tepki Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, 15 Temmuz ile ilgili yapılan algı haberlerinin pekiştirilmesine sosyal medya adresi üzerinden tepki gösterdi.
13.07.2022 Siyaset
Doğal gaz desteği ile ilgili son dakika açıklaması! Tarihler netleşti, başvurular e-Devlet'ten, ödemeler...
Doğal gaz desteği ile ilgili son dakika açıklaması! Tarihler netleşti, başvurular e-Devlet'ten, ödemeler... Doğal gaz destek ödemeleri ile ilgili yeni bir açıklama geldi. Ödemenin detayları netleşti. Bu kış ilk kez ihtiyaç sahibi vatandaşlara doğal gaz fatura desteği sağlanacak. Kömür desteği olarak yapılan yakacak yardımının kapsamı genişletilerek doğal gaz ödemeleri için de nakit destek verilecek. Birçok vatandaş fatura desteğine nasıl başvurabileceğini merak ediyor. Bakan Yanık son yaptığı açıklamada başvuru tarihi ve destek ödemeleri ile ilgili yeni gelişmeleri paylaştı. Doğal gaz desteği için başvurular e-Devlet üzerinden yapılacak. Şubat ayında başvurular alınmaya başlayacak. Destek ödemeler ise mart ayında yapılacak.
11.01.2022 Ekonomi
Bakan Yanık: 'Ulusal Alzheimer Eylem Planı'nın hazırlıklarını yapıyoruz
Bakan Yanık: 'Ulusal Alzheimer Eylem Planı'nın hazırlıklarını yapıyoruz Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, "Bugüne kadar 3 bini aşkın engellimize 143 milyonu aşkın hibe desteği almışlar. Alzheimera yönelik olarak geliştireceğimiz hizmet modelleri ve politikalara yön vermek üzere 'Ulusal Alzheimer Eylem Planı'nın hazırlıklarını yapıyoruz" dedi.
13.12.2021 Gündem
Vatandaşlık maaşı nedir, kimlere vatandaşlık maaşı verilecek? Gelir tamamlayıcı aile destek sistemi ile  aile bazlı vatandaşlık maaşı!
Vatandaşlık maaşı nedir, kimlere vatandaşlık maaşı verilecek? Gelir tamamlayıcı aile destek sistemi ile aile bazlı vatandaşlık maaşı! Vatandaşlık maaşı ile ilgili detaylar sorgulanmaya başlandı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık katıldığı programda temmuz ayında sona erecek olan Aile Destek Programı sonrası gelecek olan vatandaşlık maaşı hakkında açıklama yaptı. Bakan Yanık’ın açıklaması sonrası “Aile bazlı vatandaşlık maaşı ne demektir, gelir tamamlayıcı aile destek sistemi nedir?” sorularına yanıt aranırken "Vatandaşlık maaşı nasıl alınır, aile bazlı vatandaşlık maaşı kimleri kapsıyor, nasıl ve nereden alınır?” sorularının da yanıtını sorguluyor. İşte gelir tamamlayıcı aile destek sistemi ile aile bazlı vatandaşlık maaşı başvurusu…
23.05.2023 Ekonomi
Sözleşmeli personel alımı ile ilgili son dakika açıklaması! Kritik KPSS ayrıntısı
Sözleşmeli personel alımı ile ilgili son dakika açıklaması! Kritik KPSS ayrıntısı Kamuda sözleşmeli olarak çalışmak isteyenleri yakından ilgilendiren açıklama Bakan Yanık'tan geldi. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, katıldığı bir TV programında sözleşmeli personel alımı ile ilgili açıklamada bulundu. Bakan Yanık, alımların KPSS puanına göre yapılacağı bilgisini paylaştı. Bakan Yanık ayrıca ev hanımlarına emeklilik düzenlemesi ile ilgili de önemli bilgiler verdi.
22.05.2023 Çalışma Hayatı
81 ilden gençler Anıtkabir'de! Bakan Kasapoğlu: Yarınlar gençlerimizle birlikte daha aydınlık olacak
81 ilden gençler Anıtkabir'de! Bakan Kasapoğlu: Yarınlar gençlerimizle birlikte daha aydınlık olacak Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla 81 ilden gelen gençlerle Anıtkabir'i ziyaret etti.
19.05.2023 Gündem
Bakan Yanık: Avrupa'dan Amerika'ya kadar aile ataşeliklerimizi kuracağız
Bakan Yanık: Avrupa'dan Amerika'ya kadar aile ataşeliklerimizi kuracağız Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Türk nüfusunun bulunduğu ülkelere aile ataşelikleri kurulmaya başlandığını belirterek, "Almanya'da 1 müşavirlik, 4 aile ataşeliği olmak üzere 5 birim kurduk. Nüfusumuzun yoğun olduğu yerler Avrupa ülkelerinden Amerika'ya kadar ataşeliklerimizi kuracağız" dedi.
3.05.2023 Yaşam
Bakan Yanık: Yaşlı nüfusumuz hızla artıyor
Bakan Yanık: Yaşlı nüfusumuz hızla artıyor Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık "Ülkemizde de dünyadaki eğilime benzer bir şekilde yaşlı nüfusumuz hızla artıyor. Son beş yılda yüzde 22,6’lık artış oranı ile 2022 yılı itibarıyla 65 yaş ve üzeri nüfusun toplam nüfus içerisindeki oranı yüzde 9,9’a erişti" dedi.
29.04.2023 Gündem
Bakan Yanık: Yaşlı Hakları Ulusal Eylem Planı'mızı 29 Nisan'da açıklayacağız
Bakan Yanık: Yaşlı Hakları Ulusal Eylem Planı'mızı 29 Nisan'da açıklayacağız Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, "Hazırlıklarında son aşamaya geldiğimiz, yaşlılık alanında üst düzey bir politika belgesi olarak ulusal bakış açımızı ortaya koyan ve yaşlılık alanındaki hedeflere ulaşmak için belirlenen faaliyetleri içeren 'Yaşlanma Vizyon Belgesi ve Yaşlı Hakları Ulusal Eylem Planı'mızı 29 Nisan'da kamuoyuyla paylaşacağız" dedi.
27.04.2023 Gündem
İki yeni destek geldi! Aylık 650 liraya kadar ödeme yapılıyor, bakan duyurdu
İki yeni destek geldi! Aylık 650 liraya kadar ödeme yapılıyor, bakan duyurdu Son dakika destek açıklaması geldi. Türkiye Aile Destek Programı’na iki yeni destek ödemesi eklendi. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, duyurdu. Türkiye Aile Destek Programı 2023 Mart ayı ödemelerinin başladığını belirten Bakan Yanık, 4,4 milyar TL ödeme yapılacağını söyledi; aynı zamanda yeni ödemelere ilişkin de açıklamada bulundu.
12.04.2023 Ekonomi
Seçim anketindeki son durumu AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ açıkladı: İyi bir fark var
Seçim anketindeki son durumu AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ açıkladı: İyi bir fark var Türkiye nefesini tuttu 14 Mayıs seçimlerini bekliyor. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ 'İyi bir fark var' diyerek anketlerdeki son durumu açıkladı.
7.04.2023 Gündem
Sosyal yardım ödemeleri ile ilgili Bakan Yanık'tan açıklama
Sosyal yardım ödemeleri ile ilgili Bakan Yanık'tan açıklama Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, 2023 Mart ayında Şartlı Eğitim Yardımı, Şartlı Sağlık Yardımı ve Çoklu Doğum Yardımı kalemlerinde 466,1 milyon TL sosyal destek ödemesi yapıldığını açıkladı.
29.03.2023 Ekonomi
Bakan Yanık: Martta 582 milyon 692 bin 272 TL SED ödemesi yapıldı
Bakan Yanık: Martta 582 milyon 692 bin 272 TL SED ödemesi yapıldı Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarının temel gereksinimleri ve eğitim giderlerinin karşılanması için mart ayında 582 milyon 692 bin 272 lira Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) ödemesi yapıldığını açıkladı.
15.03.2023 Gündem
Bakan Yanık: Depremzedelere psikososyal desteğin takibi için eylem planı hazırladık
Bakan Yanık: Depremzedelere psikososyal desteğin takibi için eylem planı hazırladık Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, "Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından hem 11 ilimizde hem de tahliyelerin gerçekleştiği 70 ilimizde yürütülen psikososyal destek çalışmalarının takibi için 'Psikososyal Destek Eylem Planı' hazırladık" dedi.
14.03.2023 Gündem
Bakan Yanık: 6284 sayılı Kanun'un tartışmaya açılması dahi kabul edilemez
Bakan Yanık: 6284 sayılı Kanun'un tartışmaya açılması dahi kabul edilemez Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, "6284 sayılı Kanun'un ruhuyla ve mevcudiyetiyle varlığı son derece önemlidir. Varlığının tartışmaya açılması dahi bizce kabul edilemez" dedi.
13.03.2023 Gündem
Deprem bölgesindeki kayıp çocuklarla ilgili Bakan Yanık'tan açıklama
Deprem bölgesindeki kayıp çocuklarla ilgili Bakan Yanık'tan açıklama Deprem bölgesindeki kayıp çocuklara ilişkin Aile Bakanı Derya Yanık'tan açıklama geldi, 'Kimliği tespit edilemeyen çocuklarımızın doğrudan kimliği tespit çalışmalarına devam ediyoruz.' dedi.
1.03.2023 Gündem
Deprem felaketinde 10. gün! Son durum açıklandı
Deprem felaketinde 10. gün! Son durum açıklandı 6 Şubat Pazartesi sabahı saat 04:17'de Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde 7.7; saat 13.24'te Elbistan ilçesinde 7.6 büyüklüğünde meydana gelen iki deprem, Kahramanmaraş, Hatay, Adıyaman, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Malatya ve Kilis'te büyük yıkıma yol açtı. Depremde 35 bin 418 kişi hayatını kaybetti.
14.02.2023 Gündem
Deprem felaketinde 4. gün! Son durum açıklandı
Deprem felaketinde 4. gün! Son durum açıklandı Kahramanmaraş'ta 7,7 ve 7,6 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. Deprem; Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay'da büyük yıkıma yol açtı. 10 ilde toplam can kaybı 12 bin 391'e yükseldi.
9.02.2023 Gündem
Kahramanmaraş'ta 7.7 ve 7.6 büyüklüğünde 2 deprem! Son durum açıklandı
Kahramanmaraş'ta 7.7 ve 7.6 büyüklüğünde 2 deprem! Son durum açıklandı Kahramanmaraş'ta dün sabah saat 04.17'de 7,7; saat 13.24'te 7,6 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. Deprem; Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay'da büyük yıkıma yol açtı. 10 ilde toplam can kaybı 5 bin 894'e yükseldi. Öte yandan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay yaptığı açıklamada, Hatay, Maraş ve Adıyaman'da 48 saat itibariyle görevli araçların dışındaki diğer her türlü aracın girişinin yasaklandığını duyurdu.
8.02.2023 Gündem
Ocak ayı aile destek ödemeleri ne zaman yatacak? Aile destek parasına zam geldi mi, ne kadar?
Ocak ayı aile destek ödemeleri ne zaman yatacak? Aile destek parasına zam geldi mi, ne kadar? Aile destek parasına zam geldi mi 2023, aile destek paketi ne zaman yatacak 2023? Aile destek paketi Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından ihtiyaç sahiplerine veriliyor. Yeni yıla girilmesiyle aile destek ödemelerine zam gelip gelmeyeceği merak edilirken ocak ayı aile destek ödemelerinin ne zaman yatacağı da merak konusu oldu.
24.01.2023 Ekonomi
Aile Sosyal Yardım Parası ocak ayı ödemeleri ne zaman yatacak, Aile Destek Paketi ödeme tarihleri nedir? Ocak ayı aile destek ödemesi ne kadar, kaç TL oldu?
Aile Sosyal Yardım Parası ocak ayı ödemeleri ne zaman yatacak, Aile Destek Paketi ödeme tarihleri nedir? Ocak ayı aile destek ödemesi ne kadar, kaç TL oldu? Aile Destek Paketi ocak ayı ödemesi ne zaman? Aile Sosyal Yardım Parası sorgulama 2023 süreci devam ediyor. Aile Destek Paketi başvuruları e-Devlet ve ikametgâh adresinin bağlı olduğu Dayanışma Vakfı üzerinden yapılıyor. Aile yardım paraları eğitim, sağlık, barınma ve gıda gibi çeşitli alanları kapsıyor. Hane başı ödemelerin 850 - 1.250 TL arasında değişen tutarlarda yapılacak Aile Destek Programı ödeme tarihleri merak ediliyor. Peki, Aile Sosyal Yardım Parası ocak ayı ödemeleri ne zaman yatacak, Aile Destek Paketi ödeme tarihleri nedir? Ocak ayı aile destek ödemesi ne kadar, kaç TL oldu?
11.01.2023 Ekonomi
Aydın'da restoranda patlama: 7 kişi hayatını kaybetti
Aydın'da restoranda patlama: 7 kişi hayatını kaybetti Aydın’ın Nazilli ilçesinde bir döner firmasına ait restoranın mutfak bölümünde gaz sıkışması sonucu patlama meydana geldi. Patlamada 7 kişi öldü, 1'i ağır, 5 kişi yaralandı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Aydın’ın Nazilli ilçesinde meydana gelen patlamanın ardından ağır yaralanan bir kişinin tedavi için İzmir’e nakledildiğini söyledi. Patlamaya ilişkin açıklama yapan Nazilli Cumhuriyet Başsavcılığı, olayla ilgili 5 kişinin gözaltına alındığını bildirdi. Adalet Bakanı Bozdağ, patlamaya ilişkin bir kişinin gözaltına alındığını açıkladı.
30.12.2022 Yaşam
Bakan Yanık'tan 6 yaşındaki çocuğa istismar davası ile ilgili açıklama: Mağdurun hukuki haklarını koruyacağız
Bakan Yanık'tan 6 yaşındaki çocuğa istismar davası ile ilgili açıklama: Mağdurun hukuki haklarını koruyacağız 6 yaşındaki çocuğa istismar davası ile ilgili canlı yayında konuşan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, “Dava açıldı. Biz hemen davaya müdahil olduk. Duruşma tarihinin öne alınmasını istemiştik. Ayrıca sanıkların tutuklanmalarını talep etmiştik. Her ikisi de mahkeme tarafından kabul gördü. Duruşma tarihi 30 Ocak'a çekildi. Şimdi yapacağımız ise 30 Ocak'ı beklemek. Maddi gerçeği artık mahkemelerimiz ortaya çıkaracak. Mağdurun hukuki haklarını koruyacağız” dedi.
24.12.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Bakan Yanık Açıklama ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bakan yanık açıklama haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.