Bakan Tekin

Bakan Tekin

Son dakika bakan tekin haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bakan tekin ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bakan tekin haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bakan Tekin

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bakan tekin gelişmeleri de dahil olmak üzere 454 bakan tekin haberi bulunmuştur. Tüm bakan tekin haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Tekin duyurdu: Sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuçları açıklandı
Bakan Tekin duyurdu: Sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuçları açıklandıMilli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin son dakika haberini duyurmuştu. 20 bin sözleşmeli öğretmen alımına ilişkin mülakat sonuçları açıklandı.
25.10.2024Gündem
Bakan Tekin: Öğretmenlerin ara tatil seminerleri online olacak
Bakan Tekin: Öğretmenlerin ara tatil seminerleri online olacakMilli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, ilk ara tatil sürecinde öğretmenlerin seminerlerine ilişkin, "Her gittiğim yerde arkadaşlar talep ediyor. Biz arkadaşlarımızla bir değerlendirme yaptık. 'Bu yıl, bu dönem kasım ayındaki ara tatilleri online yapalım mı, yapmayalım mı' diye. Bunu düşüneceğiz arkadaşlar. Büyük ihtimalle yüz yüze kararımızı online'a çevirmiş olacağız" dedi.
25.10.2024Gündem
Tüm öğretmenler için geçerli! MEB ara tatil kararını açıkladı
Tüm öğretmenler için geçerli! MEB ara tatil kararını açıkladıMilli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, 'Okullarda öğretmenlerin ara tatil seminerleri uzaktan Online olarak yapılacak.' dedi.
25.10.2024Gündem
Bakan Tekin: Bütün sınıflarında ‘akıllı tahta’ olan tek ülke şu anda biziz
Bakan Tekin: Bütün sınıflarında ‘akıllı tahta’ olan tek ülke şu anda bizizMilli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Ankara’da düzenlenen ‘MEBİ Bireysel Öğrenme Platformu Tanıtım Programı’na katıldı. Bakan Tekin, yapay zeka destekli MEBİ platformunun, üniversiteye hazırlanan lise öğrencilerine destek olacağını kaydederek, “Birleşmiş Milletler'in (BM) raporlarına göre dünyada bütün sınıflarında ‘akıllı tahta’ olan dünyada tek ülke şu anda biziz” dedi.
21.10.2024Gündem
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin: Canları pahasına ülkesine sahip çıkacak bir kuşak yetiştirmek istiyoruz
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin: Canları pahasına ülkesine sahip çıkacak bir kuşak yetiştirmek istiyoruzMilli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, "Ülkelerinin bağımsızlıkları, özgürlükleri, demokrasileri, hukuk devletleri tehlikeye girdiği zaman canları pahasına sahip çıkabilecekleri bir kuşak yetiştirmek istiyoruz" dedi.
18.10.2024Gündem
Bakan Tekin açıkladı: Okullarımızda hasar tespitimiz yok
Bakan Tekin açıkladı: Okullarımızda hasar tespitimiz yokMilli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Malatya merkezli 5.9 büyüklüğündeki depreme ilişkin geçmiş olsun dileklerinde bulunarak, “Okullarımızla ilgili herhangi bir can kaybı ya da binalarımızda hasar tespitimiz yok, çok şükür. Yine de tedbirli olmakta fayda var” dedi.
16.10.2024Gündem
Bakan Tekin: Kendimize özgü bir model oldu
Bakan Tekin: Kendimize özgü bir model olduMilli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, "Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli'yle toplumu ve ülkesini imar eden şahsiyetler yetiştirmeyi ahlaki bir sorumluluk olarak üstümüze aldık. Milli ve manevi değerlerimizi yücelten, koruyan, insani değerleri kucaklayan nesiller yetişmesini istedik." dedi.
12.10.2024Gündem
Savaş patladı, dünya ayakta! İsrail Lübnan'ı vurmaya devam ediyor
Savaş patladı, dünya ayakta! İsrail Lübnan'ı vurmaya devam ediyorLübnan'da can kaybı 558'e çıkarken, ABD'nin Orta Doğu'ya ek asker gönderme kararı şok etkisi yarattı. Rusya, Türkiye, Çin ve birçok ülkeden arka arkaya açıklamalar geliyor.
24.09.2024Gündem
30 bin personel alımı! Bakan Tekin açıkladı: Pazartesi başlıyor
30 bin personel alımı! Bakan Tekin açıkladı: Pazartesi başlıyorMilli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, CNN Türk'te canlı yayında soruları yanıtladı. Bakan Tekin, "Pazartesi, Çalışma Bakanlığı okullarda 30 bin ilave temizlik personeli istihdam hakkı tanıyacak" dedi. Bakan Tekin, "Okul kayıt ücreti yasal değil. Bizim okullarımızda liselerimizde iki grup öğrencimiz var. birincisi sınavla yerleşen öğrenci, ikincisi adrese dayalı kayıt olan. Kayıt hakkı olan öğrenciyi kaydetmeme gibi bir durum yok" diye konuştu.
21.09.2024Gündem
Okullar kayıt ücreti istiyor mu? Bakan Tekin açıkladı
Okullar kayıt ücreti istiyor mu? Bakan Tekin açıkladıMilli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, okullarda "kayıt ücreti" ya da "zorla ücret alındığı" ifadelerinin gerçeği yansıtmadığını söyledi.
16.09.2024Gündem
Bakan Tekin duyurdu! Okullarda şehitler için saygı duruşunda bulunulacak
Bakan Tekin duyurdu! Okullarda şehitler için saygı duruşunda bulunulacakMilli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Tunceli'de meydana gelen trafik kazasında şehit olan 4 asker için yarın eğitim- öğretim yılının ilk gününde 81 ildeki okullarda bayrak töreni öncesinde bir dakikalık saygı duruşunda bulunulacağını açıkladı.
8.09.2024Gündem
4 yeni okul modeli geliyor! Milli Eğitim Bakanı Tekin duyurdu
4 yeni okul modeli geliyor! Milli Eğitim Bakanı Tekin duyurduMilli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, İstanbul’da “Eğitim Öğretim Yılı Açılışı, Eğitim Teknolojileri AR-GE ve Kalite Zirvesi”nde konuşma yaptı. Bu yıldan itibaren meslek ortaokullarını açmayı planladıklarını belirten Bakan Tekin, "Türkiye'nin her bölgesinde sektörün ihtiyaç duyduğu elemanı yetiştirmek için 4 yeni okul modelini hayata geçirmeyi gündemimize aldık" ifadelerini kullandı.
6.09.2024Gündem
Bakan Tekin açıkladı! Yeni müfredat nasıl olacak? Devamsızlık ve sınıf tekrarına af gelecek mi?
Bakan Tekin açıkladı! Yeni müfredat nasıl olacak? Devamsızlık ve sınıf tekrarına af gelecek mi?Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, yeni müfredata ilişkin açıklamalarda bulundu. Bakan Tekin, "Bilgiyi beceriye dönüştürecek sistemi getirmemiz gerekiyordu. Bu çalışmalarla Mayıs ayı itibariyle onay süreci tamamlanan müfredatımız var. Bu müfredat her kademenin ilk sınıfında bu yıl uygulanmaya başlanacak. Türkiye Yüzyılı Maarif Modelimiz beceri temelli bir model olarak kurgulanmış model." ifadelerini kullandı. Bakan Tekin, 'af' beklentisiyle ilgili de "Devamsızlık ve sınıf tekrarıyla ilgili bir af gündemimizde yok" dedi.
2.09.2024Gündem
İki bakanlıktan ilkokula başlayacak öğrenciler ve aileleri için işbirliği
İki bakanlıktan ilkokula başlayacak öğrenciler ve aileleri için işbirliğiAile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) arasında imzalanan işbirliği protokolüyle ilkokula başlayacak öğrenciler ile velilerinin okula daha hızlı uyum sağlamaları için ortak çalışmalar yürütülecek.
31.08.2024Gündem
AK Parti'den CHP İzmir Milletvekili Özkan'ın paylaşımına tepki
AK Parti'den CHP İzmir Milletvekili Özkan'ın paylaşımına tepkiCHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan'ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik ifadelerine tepkiler büyüyor.
25.08.2024Gündem
Okullar ne zaman açılacak? Bakan Tekin tarihi açıkladı
Okullar ne zaman açılacak? Bakan Tekin tarihi açıkladıMilli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Gaziantep'te CNN TÜRK canlı yayınında soruları yanıtladı. Bakan Tekin, "9 Eylül'de okullar açılacak, erteleme gündemde yok" dedi. Bakan Tekin, "Bir yönetmelik değişikliği yaptık. Yüzde 100 olan mülakat notunu yüzde 50 mülakat notu, yüzde 50 KPSS notu yaptık. Dava açıldı. Eğer bu davalar olmasaydı geçtiğimiz hafta itibarıyla mülakatları açıklamış olacaktık" ifadelerini kullandı.
22.08.2024Gündem
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin Gaziantep'e ziyarette bulundu
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin Gaziantep'e ziyarette bulunduMilli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, çeşitli program ve toplantılara katılmak üzere Gaziantep'e geldi.
22.08.2024Gaziantep
Bakan Tekin açıkladı! Öğretmen atamaları için flaş gelişme
Bakan Tekin açıkladı! Öğretmen atamaları için flaş gelişmeMilli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, mazerete bağlı yer değişikliği için tercih etmiş olduğu eğitim kurumlarına ataması gerçekleştirilemeyen öğretmenlerin, 22-23 Ağustos tarihleri arasında sistem üzerinden başvurularının alınacağını ve 26 Ağustos tarihinde atamaların gerçekleştirileceğini açıkladı.
21.08.2024Gündem
Bakan Tekin'den son dakika Instagram ve Roblox açıklaması
Bakan Tekin'den son dakika Instagram ve Roblox açıklamasıInstagram ve Roblox'un erişime kapatılmasının ardından Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin sosyal medya hesabı X'ten açıklamalarda bulundu.
9.08.2024Gündem
İsrail Dışişleri Bakanı Katz'ın haddini aşan sözlerine peş peşe tepkiler geldi
İsrail Dışişleri Bakanı Katz'ın haddini aşan sözlerine peş peşe tepkiler geldiİsrail Dışişleri Bakanı Israel Katz'ın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef alan sözlerine siyasilerden tepki geldi.
2.08.2024Gündem
Fransa'nın ardından sıra Alman okullarında: Türk öğrenci kabul etmeyecekler
Fransa'nın ardından sıra Alman okullarında: Türk öğrenci kabul etmeyeceklerİki Fransız okulunun ardından Almanya’nın Ankara Büyükelçiliği’ne bağlı eğitim kurumu Ernst-Reuter Okulu da Dışişleri Bakanlığı’ndan nota verildiğini, yeni dönemde çift uyruklular dahil Türk vatandaşlarının kabul edilmeyeceğini duyurdu...Bakan Tekin, Meclis’te gazetecilerin Fransız okullarıyla yaşanan krizle ilgili soruları üzerine okulların mevzuat içerisine girerlerse eğitimlerine devam edeceklerini, girmezlerse yok hükmünde olduğunu belirtti...
25.07.2024Gündem
Siyasilerden 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü mesajları
Siyasilerden 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü mesajları15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla siyasiler peş peşe mesaj yayınladı.
15.07.2024Gündem
Milli Eğitim Bakanı Tekin 15 Temmuz Sempozyumu'na katıldı
Milli Eğitim Bakanı Tekin 15 Temmuz Sempozyumu'na katıldı8. Uluslararası 15 Temmuz Sempozyumu'nda konuşan Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, "Türkiye'deki yerleşik vesayetçi geleneğin ürettiği darbe ve darbe girişimlerinden bütünüyle farklı bir seyir içinde gelişen ve halkın topyekûn direnişi karşısında akim kalan 15 Temmuz kalkışması ile Filistin'de süregelen işgal, zulüm ve soykırım politikaları arasında gerek aktörlerin benzerliği bakımından gerekse uygulama ve hedeflerin ortaklığı açısından büyük bir benzerlik olduğuna inanıyorum" dedi.
12.07.2024Gündem
Öğretmenlere müjde! İl içi ve iller arası yer değiştirmeler ikinci kez gerçekleştirilecek
Öğretmenlere müjde! İl içi ve iller arası yer değiştirmeler ikinci kez gerçekleştirilecekMilli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, bu yıl öğretmenler için ikinci kez gerçekleştirecekleri il içi ve iller arası isteğe bağlı yer değiştirme başvurularının 11 Temmuz'da başlayacağını bildirdi.
3.07.2024Gündem
Bakan Yusuf Tekin, öğrencilerin karne heyecanına ortak oldu
Bakan Yusuf Tekin, öğrencilerin karne heyecanına ortak olduMilli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, 2023-2024 eğitim öğretim yılının sona ermesi nedeniyle düzenlenen karne dağıtım törenine katılarak öğrencilere karnelerini verdi.
14.06.2024Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Bakan Tekin ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bakan tekin haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.