Bakan Ersoy

Bakan Ersoy

Son dakika bakan ersoy haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bakan ersoy ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bakan ersoy haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bakan Ersoy

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bakan ersoy gelişmeleri de dahil olmak üzere 756 bakan ersoy haberi bulunmuştur. Tüm bakan ersoy haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Ersoy, turizmde hedefi açıkladı
Bakan Ersoy, turizmde hedefi açıkladı Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, "Turist sayısı olarak 4'üncü sıraya yükseldik. Hedefimiz de dünyada ilk 3'e girmek. Çok hızlı bir şekilde regülasyonlar yapıyoruz. Ülkemizi 60 milyon- 100 milyon bandında turist alan ülkeler seviyesine getirmeyi hedefliyoruz" dedi.
18.04.2024 Gündem
Bakan Ersoy açıkladı! Bu bayram en çok müzeler ziyaret edildi
Bakan Ersoy açıkladı! Bu bayram en çok müzeler ziyaret edildi Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, 9 günlük Ramazan Bayramı tatilinde bakanlığa bağlı müze ve ören yerlerini 1 milyon 784 bin 233 kişinin ziyaret ettiğini açıkladı.
15.04.2024 Gündem
Portakal Çiçeği Karnavalı'na Adana'da bin, Türkiye geneli 40 bin sanatçı katılacak
Portakal Çiçeği Karnavalı'na Adana'da bin, Türkiye geneli 40 bin sanatçı katılacak Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Türkiye Kültür Yolu Festivali’ni Adana’da düzenlenen etkinlikle başlattı. Bakan Ersoy, “Adana’da bin sanatçı, Türkiye genelinde 40 bin sanatçı katılacak. 8 ayda 7 bine yakın etkinlik gerçekleşecek” dedi.
13.04.2024 Adana
Bakan Ersoy: Belediyecilik sosyal medya ile yapılmaz
Bakan Ersoy: Belediyecilik sosyal medya ile yapılmaz Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, “Reklamla, afişle, imajla bir yere kadar yol alabilirsiniz. Vatandaş çöpü toplanıyor mu ona bakar. Belediyecilik reklam ajanslarıyla, sosyal medya aparatlarıyla yapılmaz, hizmet ve eserle yapılır” dedi.
29.03.2024 Gündem
Usta oyuncu Kayhan Yıldızoğlu hayatını kaybetti
Usta oyuncu Kayhan Yıldızoğlu hayatını kaybetti Türk sineması ve dizilerin usta oyuncusu Kayhan Yıldızoğlu 90 yaşında İstanbul'da hayatını kaybetti. Acı haber sonrası kızı Sibel Aybar açıklamalarda bulundu.
9.03.2024 Magazin
Bakan Ersoy açıkladı: 2023’te 56.7 milyon ziyaretçi geldi
Bakan Ersoy açıkladı: 2023’te 56.7 milyon ziyaretçi geldi Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, turizm rakamlarını açıkladı. Bakan Ersoy, "2024 yılında 60 milyon ziyaretçi hedefliyoruz." dedi.
31.01.2024 Ekonomi
Ayasofya müze mi oldu 2024? Ayasofya cami girişi ücretli mi, 25 euro kaç TL?
Ayasofya müze mi oldu 2024? Ayasofya cami girişi ücretli mi, 25 euro kaç TL? Ayasofya-İ Kebir Cami-i Şerifi'nde Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından duyurulan yeni düzenleme 15 Ocak itibarıyla başladı. Tarihi camiyi kültürel amaçla ziyaret etmek isteyen yabancı turist için giriş ücreti 25 Euro oldu. Sabah saatlerinden itibaren yabancı turistler bilet gişeleri önünde yoğunluk oluştururken, düzenleme camiyi ibadet amacıyla ziyaret eden Türk vatandaşlarını ise kapsamayacak. Söz konusu düzenlemenin ardından Ayasofya müze mi oldu, sorularına yanıt aranmaya başlandı.
16.01.2024 Gündem
Usta oyuncu Ayla Algan hayatını kaybetti
Usta oyuncu Ayla Algan hayatını kaybetti Türk sinemasının duayen oyuncusu Ayla Algan geçirdiği beyin kanaması sonucu 86 yaşında aramızdan ayrıldı. Algan, Cumartesi günü son yolculuğuna uğurlanacak. Algan için, Muhsin Ertuğrul Sahnesi'nde cenaze töreni düzenlenecek.
4.01.2024 Magazin
Kültür ve Turizm Bakanlığı, 1500 personel alacak
Kültür ve Turizm Bakanlığı, 1500 personel alacak Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, çeşitli ünvanlarda 1500 personel alacaklarını duyurdu.
1.01.2024 Ekonomi
Türkiye'nin geleneksel zeytin yetiştiriciliği, UNESCO'ya alındı
Türkiye'nin geleneksel zeytin yetiştiriciliği, UNESCO'ya alındı Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Türkiye'nin geleneksel zeytin yetiştiriciliğinin, 'UNESCO Acil Koruma Gerektiren Somut Olmayan Kültürel Miras Listesi'ne alındığını duyurdu.
5.12.2023 Gündem
Türkiye "Dünya Miras Komitesi" üyeliğine seçildi
Türkiye "Dünya Miras Komitesi" üyeliğine seçildi Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Türkiye’nin "Dünya Miras Komitesi" üyeliğine seçildiğini açıkladı.
22.11.2023 Gündem
Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy: Yüzde 95 oranında bir gerçeklikle bu sergi alanı oluşturuldu
Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy: Yüzde 95 oranında bir gerçeklikle bu sergi alanı oluşturuldu Konya’da Türkiye Selçuklu Hanedan Sergisini gezen Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, türbede elde edilen kemiklerin analizi sonrası serginin oluşturulduğunu belirterek, “Vücut yapıları analiz edildi. Sonunda da bu sergide sergilenecek halde bire bir yakın kopyaları elde edildi. Yüzde 95 oranında bir gerçeklikle bu sergi alanı oluşturuldu” dedi.
21.11.2023 Kültür Sanat
Bakan Ersoy CNN TÜRK'te duyurdu: Antalya'da 50 noktada 500'den fazla etkinlik
Bakan Ersoy CNN TÜRK'te duyurdu: Antalya'da 50 noktada 500'den fazla etkinlik Efes Kültür Yolu Festivali sona ererken İzmir festival bayrağını Antalya’ya devretti. İlk kez Antalya’da düzenlenen festival, 12 Kasım’a kadar kültürü ve sanatı odağına alarak ziyaretçilerine keyifli dakikalar yaşatacak. Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, CNN TÜRK ekranlarında konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.
5.11.2023 Ekonomi
Ayasofya'da turist düzenlemesi! Bakan Ersoy yeni uygulamanın detaylarını anlattı
Ayasofya'da turist düzenlemesi! Bakan Ersoy yeni uygulamanın detaylarını anlattı Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Ayasofya'da yapılacak olan yeni uygulama ile ilgili canlı yayında önemli açıklamalarda bulundu.
31.10.2023 Kültür Sanat
Öğrencileri taşıyan midibüsün patladı! 1 ölü çoğu öğrenci 26 kişi yaralandı
Öğrencileri taşıyan midibüsün patladı! 1 ölü çoğu öğrenci 26 kişi yaralandı Elazığ’da fidan dikim etkinliğinden dönen öğrencileri taşıyan midibüsün freni patladı. Midibüs, kırmızı ışıkta bekleyen 2 aracı biçip parktaki ağaca çarparak durabildi. Kazada, 1 ölü, çoğu öğrenci 26 kişi yaralandı.
27.10.2023 Yaşam
Bakan Ersoy: Terör gruplarının medyamızı yönlendirmesini istemiyoruz
Bakan Ersoy: Terör gruplarının medyamızı yönlendirmesini istemiyoruz RTÜK 3. Medya Buluşması'nda konuşan Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, "Biz Türk medyasının dünyanın en güvenilir medyalarından biri olmasını istiyoruz. Etkin, güçlü, objektif Türk medyasını kendi çocuklarımızın; aile yapımızı, toplumsal değerlerimizi koruması gerektiğine inanıyoruz. Uluslararası güçlerin oyuncağı haline gelen terör gruplarının medyamızı yönlendirmesini istemiyoruz" dedi.
27.10.2023 Gündem
Bakan Ersoy, Suudi Arabistan’da "Turizmin Gücü: Köprüler Kurmak" paneline katıldı
Bakan Ersoy, Suudi Arabistan’da "Turizmin Gücü: Köprüler Kurmak" paneline katıldı Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Suudi Arabistan’da düzenlenen "Dünya Turizm Günü 2023 Turizm ve Yeşil Yatırımlar" temalı konferansın açılış törenine katıldı.
27.09.2023 Gündem
Bakanlıktan öğrenciler için iki ücretsiz uygulama! Hizmete sunuldu
Bakanlıktan öğrenciler için iki ücretsiz uygulama! Hizmete sunuldu Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, "Okul ve sınav başarınızı artıracak iki uygulamayı halk kütüphanelerimizde ücretsiz olarak sizinle buluşturuyoruz. Kişiye özel üniversite hazırlık çözümü olan Raunt akıllı çalışma sistemi size yapay zeka destekli kişiye özel çalışma programı sunacak. Hızlıgo ile de okuma hızınızı iki kata kadar artırabileceksiniz" dedi.
21.09.2023 Ekonomi
'Hamsinin fiyatının yükselmesi için denize açılmadılar' iddiası hali karıştırdı! Masraf kurtarmıyor dediler
'Hamsinin fiyatının yükselmesi için denize açılmadılar' iddiası hali karıştırdı! Masraf kurtarmıyor dediler İstanbul Gürpınar Balık Hali'nde gece balıkçılar ve hale balık almaya gelen esnaf arasında hamside fiyat gerginliği yaşandı. Tekneciler, pazarcıların fazla kar marjıyla balıkları pahalıya sattıkları gerekçesiyle denize açılmayınca, hale de balık gelmedi. Balık almak için hale gelenler ise hamsi bulamadı. Esnaf, teknecileri halka pahalı balık satılmasını istedikleriyle suçlarken, tekneciler ise masrafların kurtarmadığından dert yandı.
19.09.2023 Yaşam
Bakan Ersoy açıkladı! Anadolu’nun ahşap destekli camileri de 'Dünya mirası'
Bakan Ersoy açıkladı! Anadolu’nun ahşap destekli camileri de 'Dünya mirası' Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un, sosyal medya hesaplarından Gordion Antik Kenti’nin Dünya Mirası ilan edildiği ve yeni bir müjdenin daha beklendiği paylaşımının ardından bugün Riyad’dan bir güzel haber daha geldi.
19.09.2023 Kültür Sanat
Türkiye'nin kritik hamleleri dünya basınında! Carnegie Europe, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 2024 hedefini yazdı...
Türkiye'nin kritik hamleleri dünya basınında! Carnegie Europe, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 2024 hedefini yazdı... Türkiye ve Türk dış politikası dünya basınında yer almaya devam ediyor. Carnegie Europe, son dönemde dünya siyasetinde oynadığı rol ile dikkatleri üzerine çeken Türkiye'yi mercek altına alarak çarpıcı bir analiz yayınladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın attığı adımlar için 'cesurca' diyen Carnegie Europe, Türk dış politikası için ise 'Türkiye, sağlam ve bağımsız bir dış politika izleme konusundaki güçlü isteğini ilan etti' değerlendirmesinde bulundu.
18.09.2023 Dünya
Bakan Ersoy 'UNESCO Dünya Mirası Listesi'ne 20'inci varlığımızı da kaydettirdik' diyerek duyurdu! Gordion Antik Kenti listede...
Bakan Ersoy 'UNESCO Dünya Mirası Listesi'ne 20'inci varlığımızı da kaydettirdik' diyerek duyurdu! Gordion Antik Kenti listede... Ankara'nın Polatlı ilçesindeki en önemli tarihi bölge Gordion Antik Kenti, UNESCO tarafından 'Dünya Mirası' ilan edildi. Kararı sosyal medya hesabından duyuran Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, ""Bir müjdemiz var! UNESCO Dünya Mirası Listesi'ne 20'inci varlığımızı da kaydettirdik. Ankara'mızın eşsiz kültür varlıklarından biri olan Gordion Antik Kenti 'Dünya Mirası' oldu." dedi.
18.09.2023 Gündem
Bakan Ersoy Phaselis Antik Kenti'nde incelemelerde bulundu
Bakan Ersoy Phaselis Antik Kenti'nde incelemelerde bulundu Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Phaselis Antik Kenti’nde geçtiğimiz haziran ayında başlatılan ve 4 bölgede devam eden kazı ve onarım çalışmalarını yerinde inceledi.
11.09.2023 Gündem
Bakan Ersoy, yeni sezon için Devlet Tiyatroları’nı gezdi!
Bakan Ersoy, yeni sezon için Devlet Tiyatroları’nı gezdi! Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü İrfan Şahinbaş Atölye Sahnesi’nde incelemelerde bulunarak, devlet tiyatrolarında yeni sezonda sahnelenecek temsiller hakkında bilgi aldı.
22.08.2023 Kültür Sanat
Bakan Mehmet Nuri Ersoy: Tarihi dokuya zarar veren 500'ün üzerinde kaçak yapı yıkıldı
Bakan Mehmet Nuri Ersoy: Tarihi dokuya zarar veren 500'ün üzerinde kaçak yapı yıkıldı Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, "Kapadokya Alan Başkanlığı hayata geçtiği andan itibaren, tarihi ve kültürel dokuya zarar veren 500'ün üzerinde kaçak yapı yıkıldı. Hem altyapı sorunlarıyla ilgili hem de kamusal ihtiyaca çözüm getirmek üzere 3 bin 700'den fazla konu karara bağlandı ve bağlanmaya da devam ediyor" dedi.
12.08.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Bakan Ersoy ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bakan ersoy haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.