Mehmet Nuri Ersoy

Mehmet Nuri Ersoy

Son dakika Mehmet Nuri Ersoy haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Mehmet Nuri Ersoy ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Mehmet Nuri Ersoy haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mehmet Nuri Ersoy

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mehmet nuri ersoy gelişmeleri de dahil olmak üzere 721 mehmet nuri ersoy haberi bulunmuştur. Tüm mehmet nuri ersoy haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Ersoy, turizmde hedefi açıkladı
Bakan Ersoy, turizmde hedefi açıkladı Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, "Turist sayısı olarak 4'üncü sıraya yükseldik. Hedefimiz de dünyada ilk 3'e girmek. Çok hızlı bir şekilde regülasyonlar yapıyoruz. Ülkemizi 60 milyon- 100 milyon bandında turist alan ülkeler seviyesine getirmeyi hedefliyoruz" dedi.
18.04.2024 Gündem
Bakan Ersoy açıkladı! Bu bayram en çok müzeler ziyaret edildi
Bakan Ersoy açıkladı! Bu bayram en çok müzeler ziyaret edildi Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, 9 günlük Ramazan Bayramı tatilinde bakanlığa bağlı müze ve ören yerlerini 1 milyon 784 bin 233 kişinin ziyaret ettiğini açıkladı.
15.04.2024 Gündem
Portakal Çiçeği Karnavalı'na Adana'da bin, Türkiye geneli 40 bin sanatçı katılacak
Portakal Çiçeği Karnavalı'na Adana'da bin, Türkiye geneli 40 bin sanatçı katılacak Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Türkiye Kültür Yolu Festivali’ni Adana’da düzenlenen etkinlikle başlattı. Bakan Ersoy, “Adana’da bin sanatçı, Türkiye genelinde 40 bin sanatçı katılacak. 8 ayda 7 bine yakın etkinlik gerçekleşecek” dedi.
13.04.2024 Adana
Türker İnanoğlu son yolculuğuna uğurlandı!
Türker İnanoğlu son yolculuğuna uğurlandı! Türk sinemasının simge isimlerinden olan yapımcı ve yönetmen Türker İnanoğlu, 88 yaşında hayatını kaybetti.İnanoğlu için Levent’te bulunan Barbaros Hayrettin Paşa Camii’nde cenaze töreni düzenlendikten sonra naaşı defnedilmek üzere Kanlıca Mezarlığı’na götürüldü.
4.04.2024 Gündem
Bakan Ersoy: Belediyecilik sosyal medya ile yapılmaz
Bakan Ersoy: Belediyecilik sosyal medya ile yapılmaz Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, “Reklamla, afişle, imajla bir yere kadar yol alabilirsiniz. Vatandaş çöpü toplanıyor mu ona bakar. Belediyecilik reklam ajanslarıyla, sosyal medya aparatlarıyla yapılmaz, hizmet ve eserle yapılır” dedi.
29.03.2024 Gündem
Özkan Uğur'un eşi acılı günlerin ardından ilk kez konuştu: MF oldular!
Özkan Uğur'un eşi acılı günlerin ardından ilk kez konuştu: MF oldular! Üç kez lenf kanserini yenen ancak hastalığı nükseden 'MFÖ' grubunun üyelerinden Özkan Uğur, geçtiğimiz temmuz ayında 69 yaşındayken yaşamını yitirmişti. Usta ismin eşi Aysun Aslan Uğur, acılı sürecin ardından ilk kez konuştu.
26.03.2024 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Depremin tüm izleri bölgeden silinecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Depremin tüm izleri bölgeden silinecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Bizim siyasetimiz eser ve hizmet siyasetidir. Ülkeye hiçbir faydanız dokunmayacak, millete hiçbir faydanız olmayacak, insanın hayatına olumlu yönde katkı yapamayacaksınız, sonra sadece yalan yanlış konuşarak, haksızca eleştirerek, siyaseti domine etmeye çalışacaksınız. Bunun adı siyasi şantajcılıktır. Türkiye bugüne kadar ne çektiyse programı ve projesi olmayan zübük siyasi tiplerinden çekmiştir. Son dönemde bu habis siyaset tarzının yeniden hortlamaya başladığını görüyoruz. Milletimizin sandıkta ne siyasi şantajcılara ne zübük siyasetçilere itibar etmeyeceğine inanıyorum" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan Elazığ Mitingi'nde yaptığı açıklamada "Bütçe imkanlarımızı zorlayarak, emeklilerimizin yükünü hafifletecek çeşitli adımları attık, atıyoruz." ifadelerini kullandı.
6.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İki parti gizli kapaklı anlaşmalar yaptı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İki parti gizli kapaklı anlaşmalar yaptı Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Turgut Özal Spor Salonu önünde partisinin Antalya mitinginde açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "CHP'nin Genel Başkanı önce İstanbul'da, Mersin'de ve kimi başka yerlerde DEM ile DEM'lendi. İttifak yaptı. Bu iki parti kendi aralarında yaptıkları gizli kapaklı anlaşmalarla belediye başkan adaylıklarını, meclis üyeliklerini, belediye yönetimlerini paylaştılar. Sonra da utanmadan DEM'le ittifakımız yok diye demeç veriyor. Yalan bunların ağzına yuva yapmış" ifadelerini kullandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Antalya Şehir Hastanesi'nin açılışında önemli açıklamalarda bulundu.
2.03.2024 Gündem
Alev Alatlı hayatını kaybetti! Bakan Koca duyurdu
Alev Alatlı hayatını kaybetti! Bakan Koca duyurdu Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yazar Alev Alatlı'nın hayatını kaybettiğini açıkladı. Bakan Koca, "Bir süredir tedavi altındaydı. Kendisini ziyarete gittiğimde, 'Bu toprakları daha çok sevdirmeliyiz' demişti. Bu sözünü aydınlarımıza, yöneticilere, ülkemizin bugününe, yarınlarına etki etme gücüne sahip herkese yönelik bir vasiyet olarak anlamıştım" ifadelerini kullandı. Bir süredir yoğun bakımda tedavi gören Alatlı, yarın öğle namazında Eyüp Sultan Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından Mihrişah Valide Sultan Türbe Haziresine defnedilecek.
2.02.2024 Gündem
Bakan Ersoy açıkladı: 2023’te 56.7 milyon ziyaretçi geldi
Bakan Ersoy açıkladı: 2023’te 56.7 milyon ziyaretçi geldi Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, turizm rakamlarını açıkladı. Bakan Ersoy, "2024 yılında 60 milyon ziyaretçi hedefliyoruz." dedi.
31.01.2024 Ekonomi
Rotahane kültür ve tarih şehri Erzurum’da! Pervin Ersoy: 66’ncı şehre ulaştık
Rotahane kültür ve tarih şehri Erzurum’da! Pervin Ersoy: 66’ncı şehre ulaştık Türkiye’nin zengin kültürel varlıklarını tanıtmak ve bu varlıkların iç turizm bağlamında farkındalığını arttırmak amacıyla hayata geçirilen Rotahane, Erzurum’da kültür ve tarih dolu bir yolculuk yaptı. Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un eşi Pervin Ersoy’un kurucusu olduğu Rotahane’nin 66’ncı durağı olan Erzurum’da Urartulardan Osmanlılara, Selçuklulardan Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluş dönemine kadar birçok eser, katılımcıların büyük beğenisini kazandı.
21.01.2024 Gündem
Siyasilerden art arda taziye mesajları: Hainlere yaptıklarının hesabını tek tek soracağız
Siyasilerden art arda taziye mesajları: Hainlere yaptıklarının hesabını tek tek soracağız Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde 9 askerin şehit olduğunu, 4 askerin yaralandığını duyurdu. Acı haber sonrası siyasiler art arda taziye mesajı yayımladı.
13.01.2024 Gündem
Usta oyuncu Ayla Algan hayatını kaybetti
Usta oyuncu Ayla Algan hayatını kaybetti Türk sinemasının duayen oyuncusu Ayla Algan geçirdiği beyin kanaması sonucu 86 yaşında aramızdan ayrıldı. Algan, Cumartesi günü son yolculuğuna uğurlanacak. Algan için, Muhsin Ertuğrul Sahnesi'nde cenaze töreni düzenlenecek.
4.01.2024 Magazin
Kültür ve Turizm Bakanlığı, 1500 personel alacak
Kültür ve Turizm Bakanlığı, 1500 personel alacak Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, çeşitli ünvanlarda 1500 personel alacaklarını duyurdu.
1.01.2024 Ekonomi
Süper Kupa finalinin ertelenmesi! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Şov ve provokasyon malzemesi yapılmasına izin vermeyiz
Süper Kupa finalinin ertelenmesi! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Şov ve provokasyon malzemesi yapılmasına izin vermeyiz Bu yıl 10’uncusu düzenlenen Necip Fazıl Ödülleri programında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Galatasaray ve Fenerbahçe arasında Suudi Arabistan’da oynanması planlanan Süper Kupa maçının iptaline ilişkin, “Hangi sebeple olursa olsun, sporun günlük siyasi rekabetin mezesi haline getirilmesi yanlıştır, hatalıdır, sporumuza hiçbir faydası yoktur. Dün geceden itibaren muhalefet partilerinin yaptığı açıklamaları istismar siyasetinin yeni örnekleri olarak görüyoruz. Cumhuriyet 85 milyonun ortak değeridir. Gazi Mustafa Kemal bu ülkenin banisidir. Daha düne kadar, affınıza sığınarak söylüyorum siz Atatürk’ün askeri değil, itlerisiniz diyenlerle el ele kol kola yürüyenlerin bugün söylediklerinin bizim nazarımızda hiçbir kıymeti harbiyesi yoktur" dedi.
30.12.2023 Gündem
Alçak saldırı sonrası başsağlığı mesajları: Terörle mücadele kararlılıkla sürecek
Alçak saldırı sonrası başsağlığı mesajları: Terörle mücadele kararlılıkla sürecek MSB, Irak'ın kuzeyinde teröristlerin saldırısı sonucu 6 askerin şehit olduğunu açıkladı. Alçak saldırı sonrası siyasilerden başsağlığı mesajları peş peşe geldi.
23.12.2023 Gündem
Bakan Işıkhan'dan asgari ücret zammı açıklaması!
Bakan Işıkhan'dan asgari ücret zammı açıklaması! Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, “Son 5 aylık TÜİK verilerine göre TÜFE, yüzde 33,66 olarak gerçekleşmiştir. Enflasyon farkı ile birlikte 2024 Ocak ayında memur maaşlarının yüzde 50 civarında artacağı tahmin edilmektedir” dedi.
22.12.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Macaristan’da resmi törenle karşılandı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Macaristan’da resmi törenle karşılandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, resmi temaslarda bulunmak üzere geldiği Macaristan'ın Başkenti Budapeşte'de Macar mevkidaşı Katalin Novak tarafından resmi törenle karşılandı.
18.12.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Macaristan’da
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Macaristan’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye-Macaristan Yüksek Düzeyli Stratejik İşbirliği Konseyi’nin Altıncı Toplantısı’na katılmak üzere Macaristan’a geldi.
18.12.2023 Gündem
Meclis'te fenalaşan Saadet Partili Milletvekili Hasan Bitmez hayatını kaybetti
Meclis'te fenalaşan Saadet Partili Milletvekili Hasan Bitmez hayatını kaybetti TBMM'de rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Saadet Partisi (SP) Genel Başkan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez, yaşamını yitirdi.
14.12.2023 Gündem
Türkiye'nin geleneksel zeytin yetiştiriciliği, UNESCO'ya alındı
Türkiye'nin geleneksel zeytin yetiştiriciliği, UNESCO'ya alındı Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Türkiye'nin geleneksel zeytin yetiştiriciliğinin, 'UNESCO Acil Koruma Gerektiren Somut Olmayan Kültürel Miras Listesi'ne alındığını duyurdu.
5.12.2023 Gündem
Türkiye "Dünya Miras Komitesi" üyeliğine seçildi
Türkiye "Dünya Miras Komitesi" üyeliğine seçildi Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Türkiye’nin "Dünya Miras Komitesi" üyeliğine seçildiğini açıkladı.
22.11.2023 Gündem
Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy: Yüzde 95 oranında bir gerçeklikle bu sergi alanı oluşturuldu
Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy: Yüzde 95 oranında bir gerçeklikle bu sergi alanı oluşturuldu Konya’da Türkiye Selçuklu Hanedan Sergisini gezen Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, türbede elde edilen kemiklerin analizi sonrası serginin oluşturulduğunu belirterek, “Vücut yapıları analiz edildi. Sonunda da bu sergide sergilenecek halde bire bir yakın kopyaları elde edildi. Yüzde 95 oranında bir gerçeklikle bu sergi alanı oluşturuldu” dedi.
21.11.2023 Kültür Sanat
Bakan Ersoy CNN TÜRK'te duyurdu: Antalya'da 50 noktada 500'den fazla etkinlik
Bakan Ersoy CNN TÜRK'te duyurdu: Antalya'da 50 noktada 500'den fazla etkinlik Efes Kültür Yolu Festivali sona ererken İzmir festival bayrağını Antalya’ya devretti. İlk kez Antalya’da düzenlenen festival, 12 Kasım’a kadar kültürü ve sanatı odağına alarak ziyaretçilerine keyifli dakikalar yaşatacak. Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, CNN TÜRK ekranlarında konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.
5.11.2023 Ekonomi
Ayasofya'da turist düzenlemesi! Bakan Ersoy yeni uygulamanın detaylarını anlattı
Ayasofya'da turist düzenlemesi! Bakan Ersoy yeni uygulamanın detaylarını anlattı Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Ayasofya'da yapılacak olan yeni uygulama ile ilgili canlı yayında önemli açıklamalarda bulundu.
31.10.2023 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Mehmet Nuri Ersoy ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mehmet nuri ersoy haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.