Aykut Erdoğdu

Aykut Erdoğdu

Son dakika Aykut Erdoğdu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Aykut Erdoğdu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Aykut Erdoğdu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Aykut Erdoğdu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan aykut erdoğdu gelişmeleri de dahil olmak üzere 197 aykut erdoğdu haberi bulunmuştur. Tüm aykut erdoğdu haberleri aşağıda listelenmiştir.
CHP Parti Meclisi listesi belli oldu mu? CHP Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri kim oldu? Yeni CHP Parti Meclisi Üyeleri…
CHP Parti Meclisi listesi belli oldu mu? CHP Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri kim oldu? Yeni CHP Parti Meclisi Üyeleri… CHP Parti Meclisi listesi ve Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri belli oldu mu? CHP Parti Meclisi listesi ve Yüksek Disiplik Kurulu üyeleri merak ediliyor. Cumhuriyet Halk Partisi’nde 38. Olağan Kurultay süreci ardından CHP Parti Meclisi adayları netlik kazanmaya başladı. Hafta sonu genel başkanlık seçimlerini tamamlandı. CHP’te yeni genel başkan Özgür Özel oldu. CHP'de Özgür Özel'in genel başkanlığa seçildiği kurultayda, Parti Meclisi (PM) ve Yüksek Disiplin Kurulu (YDK) seçiminde oy kullanma işlemi de sabaha karşı bitti. Peki, CHP Parti Meclisi listesi belli oldu mu, CHP Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri kim oldu?
6.11.2023 Gündem
34 milletvekili hakkında 65 dokunulmazlık dosyası Meclis'e ulaştı
34 milletvekili hakkında 65 dokunulmazlık dosyası Meclis'e ulaştı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın da aralarında bulunduğu 65 dokunulmazlık dosyası, Meclis'e ulaştı.
3.10.2022 Siyaset
Bakan Varank'tan CHP'li Özel'e tepki: Gençlerin 'dayı'ya ihtiyacı yok
Bakan Varank'tan CHP'li Özel'e tepki: Gençlerin 'dayı'ya ihtiyacı yok Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, İbn Haldun Üniversitesi Tercih Festivalindeki sözleri üzerine açıklama yapan CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özel’e tepki göstererek, "Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı desteklerinden faydalanmak için gençlerin bir 'dayı'ya ihtiyacı yoktur" dedi.
28.07.2022 Siyaset
Şentop: 15 Temmuz Araştırma Komisyonu raporu TBMM Başkanlığına sunulmamıştır
Şentop: 15 Temmuz Araştırma Komisyonu raporu TBMM Başkanlığına sunulmamıştır TBMM Başkanı Mustafa Şentop, '15 Temmuz Araştırma Komisyonu' olarak bilinen Meclis Araştırma Komisyonu tarafından hazırlanan rapora ilişkin, 'İçtüzük hükümlerine uygun olarak tüm süreçleri tamamlanmış bir Meclis Araştırması Komisyonu raporu, TBMM Başkanlığı’na sunulmamıştır" dedi.
18.07.2022 Siyaset
Vebitcoin vurgununda 16 kişinin 1316'şar yıl hapsi istendi
Vebitcoin vurgununda 16 kişinin 1316'şar yıl hapsi istendi MUĞLA merkezli kripto para işlem platformu Vebitcoin'in faaliyetlerini durdurduğunu açıklamasının ardından 329 kişiyi mağdur ettiği ileri sürülen şirketin tutuklu CEO'su 'Baron' lakaplı İlker Baş'ın da arasında bulunduğu 16 sanık hakkında hazırlanan iddianamenin detayları ortaya çıktı. 249 sayfalık iddianamede, İlker Baş, 'Hanımağa' lakaplı eşi Güliz Baş ile birlikte diğer sanıklar hakkında, nitelikli dolandırıcılık suçundan 1316'şar yıl hapis cezası istendi. Şirketin faaliyetine son verdiği gün, 488 bin dolarlık kripto paranın farklı cüzdan hesabına havale edildiği belirtildi.
12.07.2022 Yaşam
Aykut Erdoğdu'nun eski eşinin avukatlarından açıklama: Yasal yollara başvurulacak
Aykut Erdoğdu'nun eski eşinin avukatlarından açıklama: Yasal yollara başvurulacak CHP'den istifa eden İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu'nun eski eşi Özge Pomen'in avukatları, müvekkiline ait ses ve görüntülerin sosyal medyada izinsiz paylaşıldığını ve yasal yollara başvurulacağını açıkladı.
30.06.2022 Siyaset
Aykut Erdoğdu'nun eski eşi kimdir? Özge Pomen’in ses kaydı olayı nedir?
Aykut Erdoğdu'nun eski eşi kimdir? Özge Pomen’in ses kaydı olayı nedir? İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu ve eşi Yüksek Disiplin Kurulu (YDK) Üyesi Tuba Torun CHP'den istifa etti. İstanbul Milletvekili Erdoğdu'nun eski eşiyle yaptığı bir telefon görüşmesinin kayıtları sosyal medyaya yansımıştı. Söz konusu gelişmenin ardından Aykut Erdoğdu'nun eski eşi kimdir, Özge Pomen nereli, kaç yaşında, Aykut Erdoğdu'nun ilk eşi Özge Pomen’in ses kaydı nedir? gibi sorulara yanıt aranmaya başlandı.
29.06.2022 Gündem
Tuba Torun kimdir, kaç yaşında, nereli? CHP’li Aykut Erdoğdu’nun eşi  Tuba Torun Erdoğdu ne iş yapıyor?
Tuba Torun kimdir, kaç yaşında, nereli? CHP’li Aykut Erdoğdu’nun eşi  Tuba Torun Erdoğdu ne iş yapıyor? CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu ve YDK üyesi eşi Tuba Torun Erdoğdu, partiden istifa etti. Erdoğdu ve eşi, istifa dilekçelerini genel merkeze ilettikten sonra partiden yazılı açıklama yapıldı. Açıklamada, "İstanbul Milletvekilimiz Aykut Erdoğdu ve YDK üyemiz Tuba Torun Erdoğdu, gördükleri lüzum üzerine partimizden istifa etmiştir. Sayın Genel Başkanımız, yaşanan süreç ile ilgili kararı, kendi takdirlerine bırakmıştı. Cumhuriyet Halk Partisi’nin kendileri üzerinden yıpratılmaması amacıyla bu kararı aldıklarını bildirdiler" ifadeleri kullanıldı. Peki, Tuba Torun kimdir, kaç yaşında, nereli? CHP’li Aykut Erdoğdu’nun eşi  Tuba Torun Erdoğdu ne iş yapıyor?
29.06.2022 Gündem
Aykut Erdoğdu istifa etti mi? CHP İstanbul Millet Vekili Aykut Erdoğdu telefon görüşmesi olayı nedir?
Aykut Erdoğdu istifa etti mi? CHP İstanbul Millet Vekili Aykut Erdoğdu telefon görüşmesi olayı nedir? CHP'li İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu’nun geçtiğimiz günlerde eski eşiyle olan görüşmeleri basına sızmıştı. Söz konusu görüntülerin ardından Aykut Erdoğdu’nın istifa edeceği konusu gündeme gelmişti. Peki, Aykut Erdoğdu istifa etti mi? CHP İstanbul Millet Vekili Aykut Erdoğdu telefon görüşmesi olayı nedir?
29.06.2022 Gündem
Aykut Erdoğdu ve Tuba Torun CHP'den istifa etti
Aykut Erdoğdu ve Tuba Torun CHP'den istifa etti CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu ve eşi YDK üyesi Tuba Torun Erdoğdu partisinden istifa etti.
29.06.2022 Siyaset
CHP sessizliğini bozdu! Aykut Erdoğdu'ya net mesaj...
CHP sessizliğini bozdu! Aykut Erdoğdu'ya net mesaj... Gelen son dakika haberine göre; CHP Sözcüsü Faik Öztrak, CHP milletvekili Aykut Erdoğdu'nun yaşadığı olaya ilişkin yaptığı açıklamada, "Sayın Erdoğdu'nun kendisi ve partimiz açısından en doğru kararı vereceğine inanıyoruz" ifadelerini kullandı.
27.06.2022 Siyaset
CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu’nun eski eşi ile yeni eşi Tuba Torun’un ses kaydı sosyal medyada
CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu’nun eski eşi ile yeni eşi Tuba Torun’un ses kaydı sosyal medyada CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu’nun eski eşi ile yeni eşi Tuba Torun’un ses kaydı da sosyal medyaya düştü. CHP’li Aykut Erdoğdu’nun yaklaşık üç ay önce ayrıldığı Özge Erdoğdu ile yaptığı telefon görüşmesinin kaydı paylaşıldıktan kısa bir süre sonra yeni bir ses kaydı sosyal medyaya düştü. Yeni ses kaydı, Sosyal medyadaki ‘Özge’ adlı hesaptan, özetle “Dolarla vekil oluyorlar, ben olamıyorum’ demiştin hatırlıyor musun Tuba Torun. Neyse ki artık partidesin, Aykut Erdoğdu’yu aldın sırada vekillik var” ifadesi eşliğinde paylaşıldı
27.06.2022 Siyaset
Binlerce kişi mağdur olmuştu! Vebitcoin iddianamesi kabul edildi
Binlerce kişi mağdur olmuştu! Vebitcoin iddianamesi kabul edildi Muğla merkezli kripto para işlem platformu Vebitcoin'in faaliyetlerini durdurduğunun açıklamasından sonra onlarca kişiyi mağdur ettiği iddia edilen şirketin tutuklu CEO'su 'Baron' lakaplı İlker Baş'ın da arasında bulunduğu 16 kişi hakkında hazırlanan iddianame, Muğla 3'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nce kabul edildi.
17.06.2022 Gündem
Ekrem İmamoğlu'nun yargılandığı dava ertelendi: Savcılık yeniden mütalaa hazırlayacak
Ekrem İmamoğlu'nun yargılandığı dava ertelendi: Savcılık yeniden mütalaa hazırlayacak  31 Mart 2019 seçimlerinin iptal edilmesinin ardından YSK üyelerine hakaret ettiği gerekçesiyle 4 yıl 1 aya kadar hapis cezası istemiyle yargılanan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun karar çıkması beklenen duruşmasında sanık avukatı, mahkemeye YSK üyelerinin şikayetçi olmadığına dair dilekçe sundu. Savcılık, söz konusu yeni gelişmenin değerlendirmesinin ardından yeni bir mütalaa sunmak için süre talep etti. 
1.06.2022 Siyaset
CHP'li ve HDP'li vekillerin dokunulmazlık dosyaları Meclis'te
CHP'li ve HDP'li vekillerin dokunulmazlık dosyaları Meclis'te CHP'li 1 ve HDP'li 8 milletvekilinin dokunulmazlıklarının kaldırılmasına ilişkin 9 fezleke, TBMM Başkanlığı'na sunuldu.
17.03.2022 Siyaset
Aykut Erdoğdu’nun o sözlerine TADİV Başkanı Aygün Attar’dan sert tepki!
Aykut Erdoğdu’nun o sözlerine TADİV Başkanı Aygün Attar’dan sert tepki! CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu'nun Türkiye-Azerbaycan enerji iş birliğine ilişkin iddialarına peş peşe sert tepkiler geldi. Azerbaycan Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Leyla Abdullayeva'dan sonra bir tepki de Cumhurbaşkanlığı Güvenlik ve Dış Politikalar Kurulu Üyesi, Türkiye Azerbaycan Dostluk, İşbirliği ve Dayanışma Vakfı Başkanı Prof. Dr. Aygün Attar'dan geldi. Attar, “Aykut Erdoğdu’nun Türkiye ile Azerbaycan arasındaki doğalgaz anlaşmasıyla ilgili mesnetsiz iddiaları cahil cesaretinin tezahürü mü, Bir Millet İki Devlet hazımsızlığının dışa vurumu mu?” dedi.
5.02.2022 Dünya
İstanbul'da toplu ulaşım araçlarında yoğunluk
İstanbul'da toplu ulaşım araçlarında yoğunluk İstanbul'da iş çıkış saatlerinde kar yağışı nedeniyle toplu ulaşım araçlarında aşırı yoğunluk oluştu. Öte yandan metro seferleri saat 02.00'ye kadar uzatıldı
24.01.2022 Gündem
İzmir'de vapur seferleri iptal edildi!
İzmir'de vapur seferleri iptal edildi! İzmir’de, olumsuz hava koşulları nedeniyle yolcu vapuru ve arabalı vapur seferlerinin iptal edildiği duyuruldu.
24.01.2022 Gündem
24 Ocak 2022 koronavirüs tablosu belli oldu! İşte aşı haritası ve yeni vaka sayısı
24 Ocak 2022 koronavirüs tablosu belli oldu! İşte aşı haritası ve yeni vaka sayısı Sağlık Bakanlığı, 'Günlük Kovid- 19 Tablosu' verilerini açıkladı. Son 24 saatte yapılan 401 bin 636 testte 67 bin 23 vaka tespit edildi. 156 kişi hayatını kaybederken, 78 bin 362 kişinin de tedavisi ve karantinası sona erdi. Bakan Koca yaptığı açıklamada aşı çağrısı yaparak, "Omicron varyantı salgının son bulmasının umudu olabilir." dedi.
24.01.2022 Gündem
Türkiye'den Burkina Faso açıklaması: Haberleri derin endişe ile karşılıyoruz
Türkiye'den Burkina Faso açıklaması: Haberleri derin endişe ile karşılıyoruz Dışişleri Bakanlığı, “Burkina Faso’da darbe girişiminde bulunulduğuna ve Cumhurbaşkanı Roch Marc Christian Kabore’nin alıkonulduğuna ilişkin haberleri derin endişe ile karşılıyoruz” açıklamasını yaptı.
24.01.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'li Engin Özkoç ve Aykut Erdoğdu hakkında suç duyurusu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'li Engin Özkoç ve Aykut Erdoğdu hakkında suç duyurusu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Grup Başkanvekili ve Sakarya Milletvekili Engin Özkoç ve CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu hakkında Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundu.
24.01.2022 Gündem
AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'ndan suç duyurusu
AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'ndan suç duyurusu AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'nca, Sedef Kabaş ile aynı programda konuk olan CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç ve CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu hakkında suç duyurusunda bulunuldu.
24.01.2022 Siyaset
CHP ve HDP'li 5 milletvekiline ait dokunulmazlık dosyası Meclis'e ulaştı
CHP ve HDP'li 5 milletvekiline ait dokunulmazlık dosyası Meclis'e ulaştı CHP'li 2, HDP'li 3 milletvekilinin dokunulmazlıklarının kaldırılmasına ilişkin 5 fezleke, TBMM Başkanlığı'na sunuldu.
17.11.2021 Siyaset
Vebitcoin soruşturmasında yeni gelişme
Vebitcoin soruşturmasında yeni gelişme Muğla merkezli kripto para işlem platformu Vebitcoin'in faaliyetlerini durdurduğunu açıklamasından sonra yürütülen soruşturmada, şirketin CEO'su İlker Baş ve 'hanımağa' lakaplı eşi Güliz Baş'la 4 kişinin tutuklanmasının ardından gözaltına alınan 5 şirket çalışanı polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
6.05.2021 Yaşam
Mustafa Destici'den yeni anayasa açıklaması
Mustafa Destici'den yeni anayasa açıklaması Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, "Yeni anayasanın yapımı sürecinde siyasi partiler, sivil toplum kuruluşları ve üniversitelerin sürece yapıcı katkı sağlamalarına imkân verilmesinden yanayız. Yeni anayasa yapmak için bir araya gelmek bile çok kıymetlidir. Onun için burada herkesin olumlu yaklaşması lazım" dedi.
5.05.2021 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Aykut Erdoğdu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki aykut erdoğdu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.