Gazete Vatan Logo

Aykut Erdoğdu'nun eski eşi kimdir? Özge Pomen’in ses kaydı olayı nedir?

İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu ve eşi Yüksek Disiplin Kurulu (YDK) Üyesi Tuba Torun CHP'den istifa etti. İstanbul Milletvekili Erdoğdu'nun eski eşiyle yaptığı bir telefon görüşmesinin kayıtları sosyal medyaya yansımıştı. Söz konusu gelişmenin ardından Aykut Erdoğdu'nun eski eşi kimdir, Özge Pomen nereli, kaç yaşında, Aykut Erdoğdu'nun ilk eşi Özge Pomen’in ses kaydı nedir? gibi sorulara yanıt aranmaya başlandı.

Aykut Erdoğdu'nun eski eşi kimdir? Özge Pomen’in ses kaydı olayı nedir?

CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu ve Yüksek Disiplin Kurulu (YDK) Üyesi Tuba Torun Erdoğdu, partiden istifa etti. Parti kaynaklarından alınan bilgiye göre, Erdoğdu ve YDK Üyesi Tuba Torun Erdoğdu, CHP'den istifalarını Genel Merkez'e sundu. Aykut Erdoğdu ile eşi Tuba Torun Erdoğdu'nun kendileri üzerinden CHP'nin yıpratılmaması amacıyla bu kararı aldıklarını belirttiği öğrenildi.

Aykut Erdoğdu'nun eski eşi Özge Pomen kimdir?

Aykut Erdoğdu ile evliliğinden bir çocuğu bulunan Özge Erdoğdu yaklaşık üç ay önce ayrıldılar.

Özge Pomen’in ses kaydı nedir?

Özge Erdoğdu'ya ait olduğu iddia edilen hesaptan Tuba Torun'a ait olduğu öne sürülen bir ses kaydı yayınlandı. Paylaşımda ise "'Dolarla vekil oluyorlar, ben kadın hakları diye yırtınıyorum. Olamıyorum' demiştin hatırlıyor musun Tuba Torun. Neyse ki artık partidesin, Aykut Erdoğdu'yu aldın sırada vekillik var." notu düşüldü. Tuba Torun'a ait olduğu iddia edilen ses kayıtlarında; Tuba Torun'un ağlayarak, "Dolarla milletvekili oluyorlar, ben burada sabahtan akşama kadar kadın hakları diye yırtınıyorum. Birine inandım tamam mı ve inandığım için de evet kendimi ortaya koydum. Ve şu anda da istifa edeceğim." dediği duyuluyor. Ses kaydının devamında ise karşı taraftaki kişinin, "Tuba bir sakin ol hayır "dediği Torun'un ise yeniden "Ben buranın adaletsiz bir dünya olduğunu biliyordum ama bu kadar adaletsiz olduğunu bilmiyordum Özge. Çünkü benim bakılması gereken bir annem var" dediği anlaşılıyordu.

Haberin Devamı