Aykut Erdoğdu'nun eski eşinin avukatlarından açıklama: Yasal yollara başvurulacak
Aykut Erdoğdu'nun eski eşinin avukatlarından açıklama: Yasal yollara başvurulacak CHP'den istifa eden İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu'nun eski eşi Özge Pomen'in avukatları, müvekkiline ait ses ve görüntülerin sosyal medyada izinsiz paylaşıldığını ve yasal yollara başvurulacağını açıkladı.
30.06.2022 Siyaset
Aykut Erdoğdu'nun eski eşi kimdir? Özge Pomen’in ses kaydı olayı nedir?
Aykut Erdoğdu'nun eski eşi kimdir? Özge Pomen’in ses kaydı olayı nedir? İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu ve eşi Yüksek Disiplin Kurulu (YDK) Üyesi Tuba Torun CHP'den istifa etti. İstanbul Milletvekili Erdoğdu'nun eski eşiyle yaptığı bir telefon görüşmesinin kayıtları sosyal medyaya yansımıştı. Söz konusu gelişmenin ardından Aykut Erdoğdu'nun eski eşi kimdir, Özge Pomen nereli, kaç yaşında, Aykut Erdoğdu'nun ilk eşi Özge Pomen’in ses kaydı nedir? gibi sorulara yanıt aranmaya başlandı.
29.06.2022 Gündem
CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu’nun eski eşi ile yeni eşi Tuba Torun’un ses kaydı sosyal medyada
CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu’nun eski eşi ile yeni eşi Tuba Torun’un ses kaydı sosyal medyada CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu’nun eski eşi ile yeni eşi Tuba Torun’un ses kaydı da sosyal medyaya düştü. CHP’li Aykut Erdoğdu’nun yaklaşık üç ay önce ayrıldığı Özge Erdoğdu ile yaptığı telefon görüşmesinin kaydı paylaşıldıktan kısa bir süre sonra yeni bir ses kaydı sosyal medyaya düştü. Yeni ses kaydı, Sosyal medyadaki ‘Özge’ adlı hesaptan, özetle “Dolarla vekil oluyorlar, ben olamıyorum’ demiştin hatırlıyor musun Tuba Torun. Neyse ki artık partidesin, Aykut Erdoğdu’yu aldın sırada vekillik var” ifadesi eşliğinde paylaşıldı
27.06.2022 Siyaset