Gazete Vatan Logo

Aykut Erdoğdu istifa etti mi? CHP İstanbul Millet Vekili Aykut Erdoğdu telefon görüşmesi olayı nedir?

CHP'li İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu’nun geçtiğimiz günlerde eski eşiyle olan görüşmeleri basına sızmıştı. Söz konusu görüntülerin ardından Aykut Erdoğdu’nın istifa edeceği konusu gündeme gelmişti. Peki, Aykut Erdoğdu istifa etti mi? CHP İstanbul Millet Vekili Aykut Erdoğdu telefon görüşmesi olayı nedir?

Aykut Erdoğdu istifa etti mi? CHP İstanbul Millet Vekili Aykut Erdoğdu telefon görüşmesi olayı nedir?

Aykut Erdoğdu istifa etti mi? CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu ile beraber YDK Üyesi Tuba Torun da CHP'den istifa etti.

Aykut Erdoğdu istifa etti mi?

CHP'den yapılan açıklamada "İstanbul Milletvekilimiz Aykut Erdoğdu ve YDK Üyemiz Tuba Torun Erdoğdu, gördükleri lüzum üzerine partimizden istifa etmiştir. Sayın Genel Başkanımız, yaşanan süreç ile ilgili kararı, kendi takdirlerine bırakmıştı. Cumhuriyet Halk Partisi’nin kendileri üzerinden yıpratılmaması amacıyla bu kararı aldıklarını bildirdiler" denildi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, MYK toplantısı sonrasında konuyla ilgili soruya, "Sayın Erdoğdu'nun kendisi ve partimiz açısından en doğru kararı vereceğine inanıyoruz." yanıtını vermişti.

Aykut Erdoğdu telefon görüşmesi olayı nedir?

Erdoğdu'nun 3 ay önce boşandığı eski eşi, yaptıkları telefon görüşmesine ait kayıtları sosyal medyadan paylaşmıştı. Kayıtta Erdoğdu'nun, henüz iki hafta önce evlendiği yeni eşi Tuba Torun'un 50 kişiyle ilişkisi olduğunu söylediği duyulmuştu.

Haberin Devamı