Atama Yapıldı

Atama Yapıldı

Son dakika atama yapıldı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan atama yapıldı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını atama yapıldı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Atama Yapıldı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan atama yapıldı gelişmeleri de dahil olmak üzere 771 atama yapıldı haberi bulunmuştur. Tüm atama yapıldı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hakim ve savcı adayı atamaları Resmi Gazete'de yayımlandı
Hakim ve savcı adayı atamaları Resmi Gazete'de yayımlandı Adli yargı hakim ve Cumhuriyet savcısı adayları ile idari yargı hakim adaylarına ilişkin toplamda 148 atama kararı, Resmi Gazete'de yayımlandı.
24.02.2024 Gündem
Erdoğan imzaladı! Bazı bakanlıklara atama yapıldı
Erdoğan imzaladı! Bazı bakanlıklara atama yapıldı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla bazı bakanlık ve kurumlara ilişkin atama ve görevden alma kararları, Resmi Gazete'de yayımlandı.
4.11.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Birçok bakanlığa atama yapıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Birçok bakanlığa atama yapıldı Cumhurbaşkanlığı Kararı ile kamu kurumlarına üst düzey yönetici atamaları yapıldı. Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararına göre; Gelir İdaresi Başkanlığına Bekir Bayrakdar, Türkiye Uzay Ajansı Başkanlığına ise Yusuf Kıraç atandı.
7.10.2023 Gündem
Emniyet Daire Başkanlıkları atama 2023 | Narkotik Suçlarla Mücadele Başkanı, Özel Harekat Başkanı ve Terörle Mücadele Daire Başkanı kim oldu?
Emniyet Daire Başkanlıkları atama 2023 | Narkotik Suçlarla Mücadele Başkanı, Özel Harekat Başkanı ve Terörle Mücadele Daire Başkanı kim oldu? Emniyet Genel Müdürlüğü’ne bağlı Başkanlık ve Daire Başkanlıkları’na yeni atamalar gerçekleşti. İşte Emniyet Daire Başkanlıkları atamaları...
2.08.2023 Gündem
Yeni Ankara İl Emniyet Müdürü Engin Dinç kimdir, nereli, kaç yaşında? Engin Dinç hangi görevlerde yer aldı? İşte Emniyet Müdürü Engin Dinç'in hayatı ve daha önceki görevleri
Yeni Ankara İl Emniyet Müdürü Engin Dinç kimdir, nereli, kaç yaşında? Engin Dinç hangi görevlerde yer aldı? İşte Emniyet Müdürü Engin Dinç'in hayatı ve daha önceki görevleri Emniyet Müdürlerinin atanmasına ilişkin kararın Resmi Gazete’de yayımlanmasıyla birlikte 52 ilin emniyet müdürü değişti. Ankara Emniyet Müdürlüğüne, Konya Emniyet Müdürü Engin Dinç, atandı. Peki, Ankara Emniyet Müdürü Engin Dinç kimdir, kaç yaşında, nereli?
2.08.2023 Gündem
İmamoğlu'nun zoom toplantısına Kılıçdaroğlu'ndan ilk tepki geldi
İmamoğlu'nun zoom toplantısına Kılıçdaroğlu'ndan ilk tepki geldi İmamoğlu’nun zoom üzerinden CHP’nin önemli isimleriyle yaptığı toplantı kaydının kamuoyuna yansıması sonrası Kılıçdaroğlu MYK’yı topladı. Toplantının kim tarafından kayda alınıp sızdırıldığı gizemini korurken CHP Sözcüsü Öztrak, olayı etik dışı olarak niteledi. MYK’da bazı üyeler ise gizli toplantı katılımcılarının istifasını istedi...
20.07.2023 Gündem
EGM Ahmet Acar kimdir? Emniyet Personel Daire Başkanı olan Ahmet Acar nereli, kaç yaşında, hangi görevlerde bulundu?
EGM Ahmet Acar kimdir? Emniyet Personel Daire Başkanı olan Ahmet Acar nereli, kaç yaşında, hangi görevlerde bulundu? Ahmet Acar, Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) Personel Daire Başkanı olarak atandı. İçişleri Bakanlığı'na Ali Yerlikaya'nın getirilmesi ve Emniyet Genel Müdürü'nün değişmesi ardından Personel Daire Başkanlığı'na da atama gerçekleştirildi. Peki, EGM'nin yeni Personel Daire Başkanı Ahmet Acar kimdir, kaç yaşında, nereli?
4.07.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Çok sayıda atama yapıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Çok sayıda atama yapıldı Hazine ve Maliye Bakanlığı'na yönelik çok sayıda atama kararı Resmi Gazete'de yayımlandı.
25.02.2023 Gündem
Erdoğan imzaladı! Atama kararları Resmi Gazete'de
Erdoğan imzaladı! Atama kararları Resmi Gazete'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imza yetkisiyle Resmi Gazete'de Helal Akreditasyon Kurumunda açık bulunan alanlara atama yapıldı.
7.01.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Kritik atamalar Resmi Gazete'de
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Kritik atamalar Resmi Gazete'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan atama kararları Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Buna göre, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü'nde atama yapıldı.
5.11.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Hazine ve Maliye Bakanlığı'na kritik atamalar
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Hazine ve Maliye Bakanlığı'na kritik atamalar Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla Hazine ve Maliye Bakanlığı'nda açık bulunan 8 göreve atama yapıldı. Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararıyla, Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğü'ne Abdullah Yasir Şahin atandı.
27.07.2022 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! İkinci başkanlığa o isim atandı
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! İkinci başkanlığa o isim atandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzaladığı atama kararı Resmi Gazete'de yayımlandı. Cumhurbaşkanlığı Kararı'yla Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu'na (EPDK) önemli atamalar yapıldı.
15.07.2022 Gündem
20 bin öğretmen ataması ne zaman yapılacak? Yeni öğretmen ataması başvurusu ne zaman başlıyor?
20 bin öğretmen ataması ne zaman yapılacak? Yeni öğretmen ataması başvurusu ne zaman başlıyor? 20 bin öğretmen ataması 2022 yılında yapılacak! Müjdeyi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan verdi. Kabine toplantısı sonrası yaptığı açıklamada Cumhurbaşkanı Erdoğan, öğretmen atamaları ile ilgili sürecin başlayacağını duyurdu. Peki, 20 bin öğretmen ataması ne zaman yapılacak? Yeni öğretmen ataması başvurusu ne zaman başlıyor? 20 bin öğretmen ataması branş dağılımı belli oldu mu? İşte öğretmen atamaları ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamaları…
28.06.2022 Eğitim
MEB'den flaş karar! Yeni uygulama geliyor, ilkokul, ortaokul ve liselerde...
MEB'den flaş karar! Yeni uygulama geliyor, ilkokul, ortaokul ve liselerde... Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) harekete geçti. Milyonlarca öğrenciyi kapsıyor. İlk kez olacak. Yeni uygulama geliyor. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, CNN Türk'te Hakan Çelik'in konuğu oldu. Bakan Özer, 'Yabancı dille ilgili bizim ülkemizin bir sıkıntısı var. Artık bunu kırmak istiyoruz.' dedi ve yeni modelin detaylarını paylaştı. Özer ayrıca merakla beklenen atama sürecinden de bahsetti. İşte son dakika haberinin detayları...
25.06.2022 Eğitim
2022 öğretmen atamaları ne zaman? Ek atama olacak mı? Bakan Özer öğretmen atamaları ile ilgili tarih verdi!
2022 öğretmen atamaları ne zaman? Ek atama olacak mı? Bakan Özer öğretmen atamaları ile ilgili tarih verdi! 2022 öğretmen atamaları ile ilgili yeni açıklama! Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer duyurdu! Katıldığı televizyon programında konuşan Bakan Özer, öğretmen ataması ile ilgili müjdeyi verdi. Bakan Özer, öğretmen atama tarihi ile ilgili 2022-2023 eğitim öğretim yılının ilk haftasını işaret etti ve il bazında kontejanlar hakkında da bilgi verdi. Peki, Öğretmen ataması var mı? 2022 öğretmen atamaları ne zaman? Ek atama olacak mı? İşte Bakan Özer’in öğretmen atamaları ile ilgili açıklaması!
25.06.2022 Eğitim
Yaz okulu dönemi başlıyor! Milli Eğitim Bakanı Özer'den son dakika açıklaması! Öğrenci milyonları ilgilendiriyor
Yaz okulu dönemi başlıyor! Milli Eğitim Bakanı Özer'den son dakika açıklaması! Öğrenci milyonları ilgilendiriyor MEB'den son dakika açıklaması geldi. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer duyurdu. Milyonlarca öğretmen ve öğrenciyi ilgilendiriyor. Eğitimde yeni yaz okulu dönemi başlıyor. Öğrenciler ve öğretmenler ücretsiz eğitim görecek. Yaz tatilinde dil eğitiminin detayları belli oldu. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer konuyla ilgili detayları açıklayarak, "Biliyorsunuz yabancı dille ilgili bizim ülkemizin bir sıkıntısı var. Artık bunu kırmak istiyoruz. Bunun ilgili çalışmalarımız nihayetlendi. Metadolojiyi değiştireceğiz, öğretme yaklaşımını değiştireceğiz. İnşallah bunu ilk olarak da yaz okullarında deneyeceğiz. Yaz okullarında almış olduğumuz geri beslemelerle birlikte inşallah 2022-2023 eğitim öğretim yılında bu kazanımları elde ettiğimiz bulguları eğitim sistemine dahil edeceğiz. Bunu ilk defa yapacağız. İngilizce çok iyi öğretilen okullarımız var. Şu an İngilizce ile başlıyoruz sonra Arapçayı dahil edeceğiz. Fransızca, Almanca ile ilgili yaklaşımları geliştireceğiz. Ama öncelikle büyük öğrenci kitlesinin almış olduğu İngilizce problemini halletmemiz gerekiyor. İngilizce öğretilen çok iyi okullarımız var. Yani tüm eğitim sistemiyle ilgili matematikle ilgili kronik bir problememiz yok. Ama biz istiyoruz ki tüm okullarımızda matematikle ilgili güçlü bir eğitim olsun. Eğitimde fırsat eşitliği dediğimiz şey o. İyiye herkesin erişimini artırmak. Sadece belli dar alanlarda, belli okullarda nitelikli eğitime değil tüm okullarımızda bu nitelikli eğitime erişimi artırmak. Öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz Türkiye'nin istediği noktasında ücretsiz bir şekilde bu yaz okullarından faydalanabilirler. Belki önümüzdeki günlerde yaz okullarıyla ilgili seçenekleri de artırabiliriz." ifadelerini kullandı.
25.06.2022 Eğitim
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! İki bakanlığa atama yapıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! İki bakanlığa atama yapıldı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla iki bakanlıkta açık bulunan pozisyonlara atama yapıldı.
17.06.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Bazı bakanlıklara atama yapıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Bazı bakanlıklara atama yapıldı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla bazı bakanlıklarda yapılan atamalar ve görevden almalar Resmi Gazete'de yayımlandı. 
20.05.2022 Gündem
Murat Ongun istifa mı etti? Murat Ongun kimdir?
Murat Ongun istifa mı etti? Murat Ongun kimdir? İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) sözcüsü Murat Ongun’un istifa ettiği haberleri sosyal medyanın gündemindeydi. İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, İBB Sözcülük Birimi’nin kaldırıldığı iddiasına ilişkin konuştu. Peki, Murat Ongun istifa mı etti? Murat Ongun kimdir? İşte detaylar…
18.05.2022 Gündem
419 şehit yakını, gazi ve gazi yakınının ataması yapıldı
419 şehit yakını, gazi ve gazi yakınının ataması yapıldı Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından düzenlenen törenle kamuda istihdam edilecek 419 şehit yakını ile gazi ve gazi yakınının ataması yapıldı.
10.03.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! O isim görevden alındı
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! O isim görevden alındı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla birçok atama yapıldı. Resmi Gazete'de görevden alma ve atama kararları yayımlandı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nda Genel Müdür Muhammet Ecel görevden alındı.
24.12.2021 Gündem
Son resmi gazete yayımlandı! 20 Kasım 2021 tarihli atama kararları ve Resmi Gazete son dakika haberleri!
Son resmi gazete yayımlandı! 20 Kasım 2021 tarihli atama kararları ve Resmi Gazete son dakika haberleri! Resmi Gazete’de Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan atamalar hakkında kararlar yayımlandı. İddialara karşın Resmi Gazete'de kabine değişikliğine ilişkin bir karar yer almadı. İşte 20 Kasım son resmi gazete kararları…
20.11.2021 Gündem
Galatasaray yönetiminde istifa şoku! Yerine atama yapıldı
Galatasaray yönetiminde istifa şoku! Yerine atama yapıldı Galatasaray Kulübü, yönetim kurulu üyesi Hüseyin Ural Aküzüm'ün görevinden istifa ettiğini açıkladı.
11.11.2021 Futbol
Esenyurt İlçe Milli Eğitim Müdürü Paşali Beşli görevden alındı
Esenyurt İlçe Milli Eğitim Müdürü Paşali Beşli görevden alındı Esenyurt’ta 4 yıldır görev yapan Paşali Beşli görevden alındı, Beşli'nin görevden alınması sonrası Kars, Ardahan, Iğdırlı sivil toplum kuruluşları açıklama yaparak Beşli'nin göreve iadesini istediler.
2.10.2021 Gündem
Ahmet Emre Bilgili kimdir? MEB Bakan yardımcısı olan Prof. Dr. Ahmet Emre Bilgili nereli, kaç yaşında evli mi, çocuğu var mı?
Ahmet Emre Bilgili kimdir? MEB Bakan yardımcısı olan Prof. Dr. Ahmet Emre Bilgili nereli, kaç yaşında evli mi, çocuğu var mı? Cumhurbaşkanlığı atama kararıyla Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer olurken, MEB Bakan yardımcılarından biri de Prof. Dr. Ahmet Emre Bilgili oldu. Peki, Prof. Dr. Ahmet Emre Bilgili kimdir, nereli, kaç yaşında?
6.08.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Atama Yapıldı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki atama yapıldı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.