Atak Helikopterleri

Atak Helikopterleri

Son dakika ATAK helikopterleri haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ATAK helikopterleri ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ATAK helikopterleri haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Atak Helikopterleri

haberleri sayfasında son dakika yaşanan atak helikopterleri gelişmeleri de dahil olmak üzere 159 atak helikopterleri haberi bulunmuştur. Tüm atak helikopterleri haberleri aşağıda listelenmiştir.
EFES-2022 Tatbikatı nefes kesti! Hedefler tam isabet vuruldu! Cumhurbaşkanı Erdoğan da izliyor
EFES-2022 Tatbikatı nefes kesti! Hedefler tam isabet vuruldu! Cumhurbaşkanı Erdoğan da izliyor EFES-2022 Tatbikatı Seçkin Gözlemci Günü'nün gündüz safhası başladı. İzmir’de 37 ülkeden 11 bin personelin katılımıyla devam eden tatbikatı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de izliyor. Özellikle Yunanistan’da tedirginlik yaratan ve TSK’nın en büyük planlı tatbikatı olan Efes-2022 Birleşik Müşterek Fiili Atışlı Tatbikatı’nın gündüz safhasında nefes kesen görüntüler ortaya çıktı.
9.06.2022 Gündem
Yunanistan'ı korkutan simülasyon! EFES-2022 Tatbikatı'nda dikkat çeken detay...
Yunanistan'ı korkutan simülasyon! EFES-2022 Tatbikatı'nda dikkat çeken detay... Yunanistan'ın "Bize karşı yapılıyor" diyerek tepki gösterdiği EFES-2022 tatbikatı devam ediyor. Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından 2 yılda bir gerçekleştirilen 'EFES' tatbikatına bu yıl çok sayıda yabancı ülke de katıldı. EFES-2022 tatbikatıyla ilgili Müstafi Tümamiral Doç. Dr. Cihat Yaycı ise dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu.
8.06.2022 Gündem
Nefes kesen tatbikat! Hedefler F-16'lar tarafından imha edildi, 27 Mayıs'ta sona erecek
Nefes kesen tatbikat! Hedefler F-16'lar tarafından imha edildi, 27 Mayıs'ta sona erecek Türk Silahlı Kuvvetleri'nin ev sahipliğinde jetler, HİK (Havadan Erken İhbar) uçağı, İHA (İnsansız Hava Aracı), helikopterler ve kurtarma timleriyle müşterek hava yer entegrasyonu görevlerini içeren senaryoların icra edildiği 'Uluslararası Anadolu Ankası-2022 Tatbikatı' ilgi gördü.
25.05.2022 Gündem
Pençe operasyonlarında 1067 terörist etkisiz hale getirildi
Pençe operasyonlarında 1067 terörist etkisiz hale getirildi Türk Silahlı Kuvvetleri, Irak'ın kuzeyinde gerçekleştirdiği “Pençe operasyonları” ile terör örgütüne ağır darbe vurdu. 2019'da Hakurk ile başlayıp Sinat-Haftanin ile devam eden, Metina ve Avaşin-Basyan ile genişleyen ve son olarak Zap bölgesi ile devam eden Pençe operasyonlarında şu ana kadar bin 67 terörist etkisiz hale getirildi.
28.04.2022 Gündem
Bayraktar DİHA'nın yeni görüntülerini Baykar paylaştı!
Bayraktar DİHA'nın yeni görüntülerini Baykar paylaştı! Baykar Savunma tarafından milli ve özgün üretilen keşif ve istihbarat görevleri için faaliyetler yürütebilecek Bayraktar Dikey İniş Kalkışlı İnsansız Hava Aracı (DİHA)'nın yeni görüntüleri paylaşıldı.
20.04.2022 Bilim ve Teknoloji
Bakan Soylu: PKK'yı yerle yeksan ettik!
Bakan Soylu: PKK'yı yerle yeksan ettik! İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Gücümüz, kuvvetimiz oldu. Kendi insansız hava aracımızı kendimiz ürettik. Bugün PKK'yı yerle yeksan ettik. Terörü ortadan kaldırdık. Doğu'da ve Güneydoğu'da insanlar huzur ve güven içindeler" dedi.
11.04.2022 Gündem
Milli Savaş Uçağı TF-X devreye alınana kadar, açık F-16 Blok 70 uçağı ile kapatılacak
Milli Savaş Uçağı TF-X devreye alınana kadar, açık F-16 Blok 70 uçağı ile kapatılacak Milli Savaş Uçağı TF-X'in 2030'da envantere girecek olması nedeniyle Türkiye önümüzdeki sekiz yıllık dönemde hava gücünde oluşabilecek açığı, ABD Kongresi’nin kit satışına olumlu yanıt vermesi halinde F-16 Blok 70 uçakları ile kapatacak.
11.04.2022 Siyaset
Bayraktar TB2'nin ürettiği SİHA’lar dünya gündeminde! Selçuk Bayraktar açıkladı: Ukrayna’da direnişin sembolü oldu
Bayraktar TB2'nin ürettiği SİHA’lar dünya gündeminde! Selçuk Bayraktar açıkladı: Ukrayna’da direnişin sembolü oldu Bayraktar TB2'nin başarısı dünyada gündem olmaya devam ediyor. Özellikle Rusya’nın saldırısına uğrayan Ukrayna’nın savunmasına damga vuran Türk SİHA ve İHA'ları tüm dünyanın ilgisini çekti. İlk insansız jet olma özelliğini taşıyan Kızıl Elma’nın üretim sürecini anlatan CNN International ekibi BAYKAR Teknoloji’nin lideri Selçuk Bayraktar’a da mikrofon uzattı. İHA’ların savaşta moral desteği de olduğunu dile getiren Bayraktar, “Bayraktar TB2 bence direnişin sembollerinden biri ve onlara umut veriyor” ifadelerini kullandı.
8.04.2022 Bilim ve Teknoloji
21 yaşındaki genç 'ruhunu' sattı! Yeni sahibi ise ruhun fiyatını güncelledi, dudak uçuklatan rakam...
21 yaşındaki genç 'ruhunu' sattı! Yeni sahibi ise ruhun fiyatını güncelledi, dudak uçuklatan rakam... 21 yaşındaki Hollandalı Stijn van Schaik, NFT dünyasını şaşırtan bir olaya imza attı. 'Benim adım Stijn van Schaik ama bana Stinus diyebilirsin.' diyen genç, ruhunu NFT'ye çevirip sattı. Schaik, internet sitesi dahi oluşturdu. Sitede ruh satışının kurallarını ve 'ruh satışı anlaşmasını' açıkladı. 'Stinus'un Ruhu' 0,11 ETH karşılığında (yaklaşık 364 dolar) başka bir kişinin eline geçti. Yeni sahibi ise ruha dudak uçuklatan bir değer biçti.
6.04.2022 Bilim ve Teknoloji
ATAK helikopterleri Filipinlere teslim edildi
ATAK helikopterleri Filipinlere teslim edildi Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, bugün Filipinler'e ihraç edilen 2 Atak helikopterinin teslim törenine katıldı. Taarruz helikopteri Atak helikopterinin ilk yurt dışı teslimatı Filipinler'e yapılırken Col Jesus Villamor Hava Üssü’nde yapılan törende konuşan Demir, tarihi bir ana tanıklık etmekten mutluluk duyduğunu belirtti.
6.04.2022 Bilim ve Teknoloji
4 PKK'lı terörist ATAK helikopterleri tarafından etkisiz hale getirildi
4 PKK'lı terörist ATAK helikopterleri tarafından etkisiz hale getirildi MSB: Irak'ın kuzeyindeki Pençe Şimşek bölgesinde tespit edilen 4 PKK'lı terörist, ATAK helikopterlerimiz tarafından etkisiz hale getirildi.
4.02.2022 Gündem
ATAK'a yeni kabiliyet: Dünyanın en iyileri arasında
ATAK'a yeni kabiliyet: Dünyanın en iyileri arasında ATAK helikopterlerinin yeni fazında yer alan ve tehditlere elektronik olarak saldırarak hedeften saptıran Radar Karıştırıcı Pod Sistemi ilk kez görüntülendi. Seri üretim helikopterlerde nadir görülen özellik, kritik kazanımları beraberinde getiriyor.
18.01.2022 Bilim ve Teknoloji
2 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi! ATAK helikopterleri...
2 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi! ATAK helikopterleri... Irak'ın kuzeyindeki Pençe Şimşek bölgesinde tespit edilen 2 PKK'lı terörist ATAK helikopterleri tarafından etkisiz hâle getirildi.
15.12.2021 Gündem
Bakan Varank: Yerli burun topu, 2022'de ATAK'a entegre edilecek
Bakan Varank: Yerli burun topu, 2022'de ATAK'a entegre edilecek  Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Türkiye'nin yerli taarruz ve taktik keşif helikopteri ATAK'a, 20 milimetrelik, 3 namlulu yerli burun topunun 2022'de entegre edileceğini belirterek, "Entegre edildikten sonra 2022 içinde burun toplarını ülkemizde üretmeyi başarmış olacağız" dedi.
3.12.2021 Bilim ve Teknoloji
'Ölümcül geliyor' diyerek duyurdular! İlk T129 ATAK Filipinler'e teslim ediliyor...
'Ölümcül geliyor' diyerek duyurdular! İlk T129 ATAK Filipinler'e teslim ediliyor... Yerli yapım T129 ATAK helikopterleri Aralık ayında Filipinler’e teslim ediliyor. Açıklama Filipinler tarafından geldi. Filipinler Hava Kuvvetleri Komutanı Korgeneral Allen Paredes tarafından yapılan açıklamaya göre Filipinler’in Türkiye’den sipariş verdiği 6 adet T129 ATAK helikopterin ilk partisinin teslimatları gelecek ay içerisinde başlayacak.
25.11.2021 Bilim ve Teknoloji
Milli Savunma Bakanlığı duyurdu! Hepsi öldürüldü
Milli Savunma Bakanlığı duyurdu! Hepsi öldürüldü Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, "Teröristle mücadelemiz etkili ve kararlı şekilde sürüyor! Irak'ın kuzeyindeki Pençe Kaplan ve Pençe Şimşek bölgelerinde tespit edilen 4 PKK'lı terörist, ateş destek vasıtaları ve ATAK helikopterleri ile etkisiz hâle getirildi." ifadeleri kullanıldı.
16.10.2021 Yaşam
MSB duyurdu! 4 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi
MSB duyurdu! 4 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi Irak’ın kuzeyindeki Gara’da tespit edilen 2 PKK’lı terörist hava harekâtı ile Pençe-Şimşek bölgesindeki 2 PKK’lı terörist ise ateş destek vasıtaları ve ATAK helikopterleri ile etkisiz hâle getirildi.
1.10.2021 Gündem
Bayraktar DİHA'nın rekor kırabileceği düşünülüyor
Bayraktar DİHA'nın rekor kırabileceği düşünülüyor İlk kez TEKNOFEST 2021'de görücüye çıkan Bayraktar DİHA önemli kazanımları da beraberinde getirecek. Farklı bir detaya dikkat çeken uzmanlar, sadece askeri değil sivil alanda da kullanılabilecek DİHA’nın ihracat rekoru kırabileceği görüşünde.
30.09.2021 Bilim ve Teknoloji
Cumhurbaşkanı Erdoğan TEKNOFEST'te müjdeyi duyurdu: Halkımızın istifadesine sunulacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan TEKNOFEST'te müjdeyi duyurdu: Halkımızın istifadesine sunulacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST 2021 etkinliğinde konuştu. Erdoğan, "Nasıl yapılan şovları beğendiniz mi? Türkiye'nin ürettiği helikopter, uçak, otomobille gurur duydunuz mu? Elhamdülillah, artık zaman yakın. TOGG halkımızın istifadesine sunulacak. Atak helikopterlerimizi yaptık. Onunla beraber terörü ülkemizde ve ülke dışında belini kırdık" dedi.
25.09.2021 Siyaset
Pençe-Şimşek operasyonu bölgesinde 5 PKK'lı terörist etkisiz hale  getirildi
Pençe-Şimşek operasyonu bölgesinde 5 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe-Şimşek operasyonu bölgesinde 5 PKK'lı teröristin daha Atak helikopterleri tarafından etkisiz hale getirildiğini bildirdi.
24.09.2021 Gündem
5 PKK'lı terörist Atak helikopterleri tarafından etkisiz hale getirildi
5 PKK'lı terörist Atak helikopterleri tarafından etkisiz hale getirildi MSB: Pençe-Şimşek operasyonu bölgesinde tespit edilen 5 PKK'lı terörist daha Atak helikopterlerimiz tarafından etkisiz hale getirildi.
24.09.2021 Gündem
3 PKK'lı terörist ATAK helikopterleri tarafından etkisiz hale getirildi!
3 PKK'lı terörist ATAK helikopterleri tarafından etkisiz hale getirildi! Pençe-Şimşek operasyonu bölgesinde tespit edilen 3 PKK'lı terörist ATAK helikopterleri tarafından etkisiz hâle getirildi.
20.09.2021 Gündem
PKK'lı 5 terörist ATAK helikopterleriyle vuruldu!
PKK'lı 5 terörist ATAK helikopterleriyle vuruldu! Pençe-Şimşek Operasyonu kapsamında Irak'ın kuzeyindeki Metina'da tespit edilen PKK'lı 5 terörist, ATAK helikopterleri tarafından etkisiz hale getirildi.
19.07.2021 Gündem
Atak helikopterleri dostu-düşmanı ASELSAN'la tanıyacak
Atak helikopterleri dostu-düşmanı ASELSAN'la tanıyacak Güvenlik güçlerinin etkin olarak kullandığı T129 Atak helikopteri, dost-düşman platformları ASELSAN'ın ürettiği cihazla tanıyacak.
28.05.2021 Bilim ve Teknoloji
Bakan Soylu açıkladı! Teröristlere darbe üstüne darbe
Bakan Soylu açıkladı! Teröristlere darbe üstüne darbe İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Eren-2 Diyarbakır Lice Operasyonu'nda 29 Nisan'da, 6 teröristin etkisiz olduğu operasyonda, teröristlerin; 1'i kırmızı-sözde orta saha 3'lü yürütmede, 1'i turuncu, 1'i gri, 1'i Sözde Amed Eyaleti özel güç sorumlusu oldukları tespit edildiğini duyurdu.
3.05.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Atak Helikopterleri ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki atak helikopterleri haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.