Kısmetse Olur Tolga kimdir, kaç yaşında? Tolga Kandemir Nereli?
Kısmetse Olur Tolga kimdir, kaç yaşında? Tolga Kandemir Nereli? Kısmetse Olur Aşkın Gücü programı Youtube platformunda yayınlanmaya devam ediyor. Tolga Kandemir ise programın en dikkat çeken isimlerin başında geliyor. Peki Tolga Kandemir kimdir, kaç yaşında? Tolga Kandemir nereli?
19.01.2023 Televizyon
48. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu! İşte kazananlar
48. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu! İşte kazananlar Sinema, televizyon ve müzik dünyasının en iyilerine verilen Pantene Altın Kelebek Ödülleri, 48’inci kez sahiplerini buldu.
4.12.2022 Magazin
Burcu Özberk'in yıllar içerisindeki değişimi herkesi şaşırttı!
Burcu Özberk'in yıllar içerisindeki değişimi herkesi şaşırttı! Ünlü oyuncu Burcu Özberk'in yıllar önce çekilen fotoğrafları ortaya çıktı. Özberk, ilk oyunculuk deneyimini Muhteşem Yüzyıl dizisinde yaşadı. Dizinin Huricihan Sultanı olan Burcu Özberk dizinin ardından; Güneşin Kızları, Aslan Ailem, Afilli Aşk ve Çocukluk gibi yapımlarda rol aldı. Son olarak Aşk Mantık İntikam dizisiyle ekran karşısına geçen Özberk, yıllar içerisindeki değişimi ile şaşırttı.
7.10.2022 Magazin
Burcu Özberk: Dizilerde neden 10 kişinin 9'u silah kullanıyor?
Burcu Özberk: Dizilerde neden 10 kişinin 9'u silah kullanıyor? Son olarak 'Aşk Mantık İntikam' adlı dizide İlhan Şen ile başrol oynayan ve dizisi geçtiğimiz aylarda final yapan Burcu Özberk, önceki gece Kuruçeşme'de görüntülendi. Son zamanlarda sosyal medyanın gündeminde büyük yer edinen dijital projelerdeki sevişme sahneleri hakkındaki sorulara yanıt veren oyuncu, dizilerde kullanılan silahlarla ilgili dikkat çeken bir açıklamada bulundu.
24.09.2022 Magazin
Burcu Özberk, Venedik Film Festivali’nde kıyafetiyle olay oldu!
Burcu Özberk, Venedik Film Festivali’nde kıyafetiyle olay oldu! Aşk Mantık İntikam final yapınca dinlenme kararı alan Burcu Özberk son olarak gelen teklifleri değerlendiriyordu. Bol bol tatil yapan güzel oyuncu soluğu Venedik Uluslararası Film Festivali’nde aldı. Özberk'in süper minili tarzı dikkat çekti.
8.09.2022 Magazin
Burcu Özberk, Barcelona sokaklarında mini elbisesiyle görüntülendi!
Burcu Özberk, Barcelona sokaklarında mini elbisesiyle görüntülendi! Aşk Mantık İntikam dizisinde Esra karakterine hayat veren Burcu Özberk, tatile doymuyor. Sezonun yorgunluğunu atmak için Barcelona'ya giden güzel oyuncu mini elbisesiyle poz verdi.
25.08.2022 Magazin
Burcu Özberk'in yeni imajı dikkat çekti! 'Biraz değişiklik'
Burcu Özberk'in yeni imajı dikkat çekti! 'Biraz değişiklik' Aşk Mantık İntikam dizisiyle ününe ün katan oyuncu Burcu Özberk, koronavirüsü yenince hemen tatile gitmişti. Tatil dönüşü yeni bir imaj ile dikkat çeken Burcu Özberk takipçilerinden beğeni aldı. Güzel oyuncu Burcu Özberk'in iddialı tarzı gözlerden kaçmadı.
19.08.2022 Magazin
Burcu Özberk tekne pozlarıyla adından söz ettirdi!
Burcu Özberk tekne pozlarıyla adından söz ettirdi! Son olarak 'Aşk Mantık İntikam' dizisinde Esra karakterine hayat veren Burcu Özberk mayolu tekne pozlarını takipçileriyle paylaştı. Özberk'in tatil pozlarına yorum ve beğeni yağdı.
16.08.2022 Magazin
Burcu Özberk beyaz elbisesini giyip plaja indi!
Burcu Özberk beyaz elbisesini giyip plaja indi! Aşk Mantık İntikam dizisinde rol alan Burcu Özberk şezlong pozlarıyla sosyal medyayı salladı.
10.07.2022 Magazin
İlhan Şen yeni sevgilisi ile görüntülendi!
İlhan Şen yeni sevgilisi ile görüntülendi! Aşk Mantık İntikam dizisinde ün kazanan İlhan Şen, şimdilerde Sevmek Zamanı dizisiyle ekranlara döndü. Birçok partneriyle adı aşk dedikodularına karışan oyuncu yeni aşkıyla ilk kez görüntülendi.
4.07.2022 Magazin
Burcu Özberk, 32 yaşında üniversiteden mezun oldu!
Burcu Özberk, 32 yaşında üniversiteden mezun oldu! 32 yaşındaki Burcu Özberk, Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarı’nı bitirdi. Diplomasını alan güzel oyuncu kep fırlattı. O anları sosyal medya hesabından paylaştı.
30.06.2022 Magazin
Burcu Özberk fit haliyle tüm dikkatleri üzerinde topladı!
Burcu Özberk fit haliyle tüm dikkatleri üzerinde topladı! Başrolünde oynadığı 'Aşk Mantık İntikam' dizisi final yapar yapmaz soluğu Bali'de alan Burcu Özberk,tatile doymuyor. Yorgunluğunu atan ve Türkiye'ye geri dönen güzel oyuncu, şimdi de Bodrum'da güzel havanın tadını çıkarıyor. Önceki gün Gölköy'de yeğeni Can ve köpeği Çangu ile denize girerken görüntülenen Özberk, düzgün fiziği ile tüm dikkatleri üzerinde topladı.
17.06.2022 Magazin
Burcu Özberk ceketinin içine bikini giydi, olay oldu!
Burcu Özberk ceketinin içine bikini giydi, olay oldu! 'Aşk Mantık İntikam' dizisi final yapınca soluğu Bali'de alan ve bir süre tatil yapıp ülkeye dönen Burcu Özberk şu sıralar İstanbul'da tatilin tadını çıkartıyor. Burcu Özberk son olarak geçirdiği keyifli pazar gününden bir paylaşım yaptı. Özberk'in ceketinin içine giydiği bikinisi olay yarattı.
23.05.2022 Magazin
Burcu Özberk'in aklı tatilde kaldı!
Burcu Özberk'in aklı tatilde kaldı! Burcu Özberk başrolünde olduğu 'Aşk Mantık İntikam' erken final yapınca soluğu 23 Nisan’da Endonezya’nın Bali adasında almıştı. Tatili biten oyuncu Etiler'de görüntülendi. Özberk, gazetecilerle konuşarak dikkat çeken açıklamalar yaptı.
16.05.2022 Magazin
Burcu Özberk bikinisiyle sere serpe uzandı! 'Yandı buralar'
Burcu Özberk bikinisiyle sere serpe uzandı! 'Yandı buralar' Oyuncu Burcu Özberk sosyal medyadan paylaştığı cesur pozlarla adından sık sık söz ettirmeye başladı. Aşk Mantık İntikam dizisinden sonra çıktığı Bali tatilden cesur karelerini paylaşmaya devam eden oyuncu bu defa bikinili pozuyla gündeme geldi. Özberk'in sere serpe uzandığı pozlara yorum ve beğeni yağdı.
11.05.2022 Magazin
Burcu Özberk peş peşe bikinili pozlarını paylaştı! 'Ateş ediyorsun'
Burcu Özberk peş peşe bikinili pozlarını paylaştı! 'Ateş ediyorsun' Aşk Mantık İntikam dizisi final yapınca Burcu Özberk soluğu Bali'de aldı. Sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık dikkat çeken güzel oyuncu bikinili pozlarını peş peşe paylaşınca yorum ve beğeni yağmuruna tutuldu.
9.05.2022 Magazin
Burcu Özberk'ten makyajsız paylaşım!
Burcu Özberk'ten makyajsız paylaşım! Aşk Mantık İntikam dizisinin final yapmasının ardından ünlü oyuncu Burcu Özberk Bali'de tatile çıktı. Bali'deki tatiline tam gaz devam eden Burcu Özberk, göbeğine kadar inen derin dekolteli elbisesiyle poz verdi. Güzelliği ile ortalığı kasıp kavuran Özberk'in makyajsız hali de beğenildi.
8.05.2022 Magazin
Burcu Özberk'ten göğüs dekolteli pozlar!
Burcu Özberk'ten göğüs dekolteli pozlar! Aşk Mantık İntikam dizisinde Esra karakterini canlandıran Burcu Özberk dizi final yapınca soluğu Bali'de aldı. Burcu Özberk paylaşımlarıyla hayranlarını heyecanlandırıyor. Ayna karşısında mayolu pozunun ardından göğüs dekolteli bir pozunu paylaşan oyuncuyu görenler dayanamadı ve fotoğrafa "Yakıyorsun" yorumları yağdırdı.
28.04.2022 Magazin
Serkay Tütüncü,Burcu Özberk'in tatil pozlarına kayıtsız kalamadı!
Serkay Tütüncü,Burcu Özberk'in tatil pozlarına kayıtsız kalamadı! Aşk Mantık İntikam final yapınca soluğu Bali'de alan Burcu Özberk tatil fotoğraflarını paylaşmaya devam ediyor. Burcu Özberk'in cesur pozunu gören arkadaşı Serkay Tütüncü kendini tutamadı. Bir dönem adı aşk iddialarına karıştığı arkadaşına Tütüncü yorum yaptı.
27.04.2022 Magazin
Dizisi final yaptı, Burcu Özberk soluğu Bali'de aldı!
Dizisi final yaptı, Burcu Özberk soluğu Bali'de aldı! Aşk Mantık İntikam'ın başrol oyuncusu Burcu Özberk dizi final yapınca kendini hemen Bali'ye attı. Uzun süredir tatil yapmak isteyen Burcu Özberk'in Bali pozları hayranlarından beğeni topladı. Burcu Özberk diziye veda ederken de sosyal medya hesabından duygusal bir paylaşımda bulundu.
25.04.2022 Magazin
Burcu Özberk'ten Murat Kazancıoğlu açıklaması! 'Çok centilmen bir arkadaşımız'
Burcu Özberk'ten Murat Kazancıoğlu açıklaması! 'Çok centilmen bir arkadaşımız' Şimdilerde 'Aşk Mantık İntikam' adlı dizide başrol oynayan Burcu Özberk, geçtiğimiz gün Etiler'deki bir restoranda arkadaşlarıyla buluştu. Güzel oyuncu, Murat Kazancıoğlu ile birlikte olduğu iddialarına yanıt verdi. Hakkında sürekli aşk haberleri çıkan ünlü isim, bu durum isyan etti.
9.04.2022 Magazin
Aşk Mantık İntikam'ın Esra'sı Burcu Özberk'ten mini şortlu pozlar!
Aşk Mantık İntikam'ın Esra'sı Burcu Özberk'ten mini şortlu pozlar! Aşk Mantık İntikam dizisinde Esra karakterine hayat veren Burcu Özberk, oyunculuk kariyeri boyunca birçok yapımda rol aldı. Hem kariyeri hem de sosyal medya pozlarıyla gündeme gelen Burcu Özberk'in mini şortlu fotoğrafı olay oldu.
6.04.2022 Magazin
Burcu Özberk pencere önü pozlarıyla adından söz ettirdi!
Burcu Özberk pencere önü pozlarıyla adından söz ettirdi! Aşk Mantık İntikam dizisinde Esra karakterine hayat veren Burcu Özberk sosyal medyayı aktif kullanan ünlülerden... Burcu Özberk pencere önünde verdiği pozlarla adından söz ettirdi. Güzel fiziğini sergileyen Özberk yaza özlem duyduğunu da takipçileriyle paylaştı.
22.03.2022 Magazin
Burcu Özberk: Bu zamana kadar bütün partnerlerimle uyumluydum
Burcu Özberk: Bu zamana kadar bütün partnerlerimle uyumluydum Oyuncu Burcu Özberk, önceki akşam Nişantaşı'nda bir mekandan çıkarken objektiflere yansıdı. Muhabirlerle sohbet eden Özberk'in kucağındaki köpek dikkat çekti. Ünlü isim, 'Aşk Mantık İntikam' dizisindeki partneri İlhan Şen ile aralarında uyum konusunda konuştu.
26.02.2022 Magazin
Burcu Özberk'ten gece yarısı pozu! "Sadece dışarı izlemek istemiştim"
Burcu Özberk'ten gece yarısı pozu! "Sadece dışarı izlemek istemiştim" Aşk Mantık İntikam dizisinde Esra karakterine hayat veren Burcu Özberk sosyal medyayı salladı. Gece yarısı cam kenarında verdiği pozları hayranlarıyla paylaşan Özberk'e yorum yağdı.
21.02.2022 Magazin