Burcu Özberk Kimdir

Burcu Özberk Kimdir

Burcu Özberk (12 Aralık 1989, Eskişehir), Türk dizi ve tiyatro oyuncusu. Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı tiyatro bölümü mezunu olan Özberk, İlk ekran deneyimini 2013 yılında Muhteşem Yüzyıl dizisinde yaşamış, bu dizide Huricihan Sultan karakterini canlandırmıştır. Güneşin Kızları dizisindeki Nazlı Yılmaz karakteri kariyerinde dönüm noktası olmuştur. Erdal Beşikçioğlu'nun Tatbikat Sahnesi'nde Marquis de Sade Quills ve Woyzeck Masalı adlı oyunlarda rol almıştır. 2017-2018 yılları arasında TRT 1'de yayımlanan Aslan Ailem dizisinde oynamıştır. Ardından Direniş Karatay filminde Türkan karakterini canlandırmıştır. En son Kanal D'de yayımlanan Afili Aşk dizisinde oynamıştır. 2020'nin Ekim ayında FOX'ta başlayan Çocukluk dizisinde Ayşegül karakterini canlandırmıştır.

Burcu Özberk Kimdir

haberleri sayfasında son dakika yaşanan burcu özberk kimdir gelişmeleri de dahil olmak üzere 290 burcu özberk kimdir haberi bulunmuştur. Tüm burcu özberk kimdir haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gökhan Alkan - Burcu Özberk aşk mı yaşıyor? İlk açıklama geldi
Gökhan Alkan - Burcu Özberk aşk mı yaşıyor? İlk açıklama geldi Önceki akşam Murat Dalkılıç'ın mekanının açılışına katılan Gökhan Alkan, muhabirlerin sorularını yanıtladı. Adı Burcu Özberk ile aşk dedikodularına karışan Alkan, aşk sorularına cevap verdi.
3.12.2023 Magazin
Ruhun Duymaz hangi gün? Ruhun Duymaz neden yok, final mi yaptı?
Ruhun Duymaz hangi gün? Ruhun Duymaz neden yok, final mi yaptı? Ruhun Duymaz dizisi hangi gün sorusunun yanıtı merak ediliyor. Burcu Özberk, Şükrü Özyıldız, Tuğrul Tülek gibi isimlerin başrollerinde yer aldığı Ruhun Duymaz 4 Eylül Pazartesi akşamı ekrana gelmedi. İzleyicilerin meraklı araştırmaları başladı. Fox Tv 4 Eylül yayın akışında yer almayan Ruhun Duymaz dizisi neden yok, final mi yaptı? İşte detaylar...
4.09.2023 Televizyon
Burcu Özberk'i sinirlendiren sözler: 'Keşke biraz edepli olmayı bilseniz'
Burcu Özberk'i sinirlendiren sözler: 'Keşke biraz edepli olmayı bilseniz' Son oynadığı dizilerde reytingleri tutturamayan oyuncu Burcu Özberk, sosyal medyadan kendisi hakkında yazılan yoruma kayıtsız kalamadı.
10.08.2023 Magazin
Tempolu, sürükleyici... Ruhun Duymaz dizisi konusu nedir? Ruhun Duymaz uyarlama mı?
Tempolu, sürükleyici... Ruhun Duymaz dizisi konusu nedir? Ruhun Duymaz uyarlama mı? Yaz döneminin en tempolu, en sürükleyici dizisi Ruhun Duymaz 1 bölümüyle ekrana geliyor. Fox Tv'de Pazartesi akşamları izleyiciyle buluşacak dizinin yönetmenliğini Aytaç Çiçek yaparken senaryosunu Ayşe Kutlu yazıyor. Burcu Özberk ve Şükrü Özyıldız'ın partner olacağı Ruhun Duymaz konusu nedir? Ruhun Duymaz uyarlama mı? İşte detaylar...
31.07.2023 Televizyon
Ruhun Duymaz dizisi hangi il, ilçede çekiliyor? Ruhun Duymaz nerede çekiliyor?
Ruhun Duymaz dizisi hangi il, ilçede çekiliyor? Ruhun Duymaz nerede çekiliyor? Ruhun Duymaz dizisi hangi il, ilçede çekiliyor sorusunun yanıtı merak ediliyor. Fox Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Burcu Özberk, Şükrü Özyıldız'ın yer aldığı dizi ilk bölümüyle ekrana geliyor. Yönetmenliğini Aytaç Çiçek'in yaptığı O3 Medya yapımı Ruhun Duymaz'ın senaryosunu Ayşe Üner Kutlu yazıyor. Peki Ruhun Duymaz dizisi nerede çekiliyor?
31.07.2023 Televizyon
Ruhun Duymaz Hilal kimdir? Aslı Sümen kaç yaşında? Aslı Sümen hangi dizilerde oynadı?
Ruhun Duymaz Hilal kimdir? Aslı Sümen kaç yaşında? Aslı Sümen hangi dizilerde oynadı? Ruhun Duymaz Hilal kimdir sorusunun yanıtı merak ediliyor. Fox Tv'nin yeni dizisi Ruhun Duymaz 1 bölümüyle ekrana geldi. Burcu Özberk ve Şükrü Özyıldız'ın başrollerini paylaştığı dizide Hilal Koral karakteriyle Aslı Sümen de yer aldı. Peki Aslı Sümen kimdir, kaç yaşında? Aslı Sümen hangi dizilerde rol aldı? İşte detaylar...
24.07.2023 Televizyon
Burcu Özberk leopar desenli bikinisiyle bahçe suladı!
Burcu Özberk leopar desenli bikinisiyle bahçe suladı! Sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündem olan ünlü oyuncu Burcu Özberk, sıcak havanın gelmesiyle birlikte yaz sezonunu açtı. Sosyal medya sayfasından sık sık tatil paylaşımları yapan Özberk, şimdi ise leopar desenli bikinisiyle bahçeyi suladığı anları yayınladı.
28.06.2023 Magazin
Ateş ve Deniz yüzleşiyor! Kraliçe'de neler oldu?
Ateş ve Deniz yüzleşiyor! Kraliçe'de neler oldu? Kanal D'nin yeni dizisi Kraliçe 7 Haziran Çarşamba akşamı 11. bölümüyle seyirci karşısına çıktı. Başrollerinde Burcu Özberk, Gökhan Alkan, Selin Şekerci ve Özgün Karaman gibi başarı isimlerin yer aldığı Kraliçe dizisinin final bölümü seyirciyi ekrana kilitledi.
8.06.2023 Magazin
Deniz, Ateş ve Gaye'den intikamını aldı! Kraliçe 10. bölümde neler oldu?
Deniz, Ateş ve Gaye'den intikamını aldı! Kraliçe 10. bölümde neler oldu? Kanal D'nin yeni dizisi Kraliçe 24 Mayıs Çarşamba akşamı 9. bölümüyle seyirci karşısına çıktı. Başrollerinde Burcu Özberk, Gökhan Alkan, Selin Şekerci ve Özgün Karaman gibi başarı isimlerin yer aldığı Kraliçe dizisinin son bölümüne Deniz'in intikamı damga vurdu. İşte detaylar...
25.05.2023 Magazin
Deniz, Ateş ve Gaye'nin ihanetini çözdü! Kraliçe'nin son bölümünde neler oldu?
Deniz, Ateş ve Gaye'nin ihanetini çözdü! Kraliçe'nin son bölümünde neler oldu? Kraliçe dün akşam izleyici ile buluştu. Başrollerinde Burcu Özberk, Gökhan Alkan, Selin Şekerci ve Özgün Karaman gibi başarı isimlerin yer aldığı Kraliçe dizisi, hayatları bir günde alt üst olmuş bir ailenin “köklerine tutunarak yeniden var olma” hikayesi anlatıyor. Kraliçe dizisinin son bölümünde Deniz, Ateş ve Gaye'nin ihanetini çözüyor. İşte detaylar...
18.05.2023 Magazin
Ateş ve Gaye, Deniz'e yakalandı! Kraliçe 8. bölümde neler oldu?
Ateş ve Gaye, Deniz'e yakalandı! Kraliçe 8. bölümde neler oldu? 'Kraliçe' 10 Mayıs Çarşamba akşamı 8. bölümüyle dün akşam ekrana geldi. Başrollerinde Burcu Özberk, Gökhan Alkan, Selin Şekerci ve Özgün Karaman gibi başarı isimlerin yer aldığı Kraliçe dizisi, hayatları bir günde alt üst olmuş bir ailenin “köklerine tutunarak yeniden var olma” hikayesi anlatıyor. Kraliçe dizisini 8. bölümde yaşananlar haberimizde.
11.05.2023 Magazin
Kraliçe 8. bölüm fragmanı: Deniz gerçeği Ali'ye söylüyor!
Kraliçe 8. bölüm fragmanı: Deniz gerçeği Ali'ye söylüyor! Kraliçe 8 bölüm fragmanı yayınlandı. Kanal D'de yayınlanan ve başrollerinde Burcu Özberk, Gökhan Alkan'ın yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Zeynep, Aslan'ın Ali'nin çocuğu olmadığını öğrendi. Gerçek olan, Deniz ve Zeynep arasında kaldı. Ancak Deniz, Aslan'a gerçeği söylemenin bir yolunu buldu.
5.05.2023 Televizyon
Gaye'nin oyunu Deniz ile Ateş'in arasını açıyor!
Gaye'nin oyunu Deniz ile Ateş'in arasını açıyor! Başrollerini Burcu Özberk (Deniz), Gökhan Alkan (Ateş), Selin Şekerci (Zeynep) ve Özgün Karaman (Ali) gibi isimleri kadrosunda buluşturan, senaryosunu Nil Güleç Ünsal ile Özlem İnci Hekimoğlu'nun kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda ise Cevdet Mercan'ın oturduğu 'Kraliçe' dizisi, dün akşam 7'nci bölümü ile ekranlara geldi. Gaye'nin oynadığı oyun, Deniz ve Ateş'in arasını açıyor.
4.05.2023 Magazin
Şevval Şahin lüks otelleri bırakıp çadır kampına geçti!
Şevval Şahin lüks otelleri bırakıp çadır kampına geçti! 2018 Türkiye Güzeli Şevval Şahin ve sevgilisi Murat Kazancıoğlu, arkadaşları 2016 Türkiye Güzeli Buse İskenderoğlu’nu da alarak Marmaris’e tatile gitti. Şevval Şahin ve Buse İskenderoğlu gündüzleri resim çizip yoga yapıyor. Ünlü isimler lüks otelleri bırakıp çadır kampı yaptılar.
30.04.2023 Magazin
Kraliçe'de Ateş bir oğlu olduğunu öğreniyor!
Kraliçe'de Ateş bir oğlu olduğunu öğreniyor! Kanal D'nin yeni dizisi Kraliçe dün akşam heyecanlı bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Başrollerinde Burcu Özberk, Gökhan Alkan, Selin Şekerci ve Özgün Karaman gibi başarı isimlerin yer aldığı Kraliçe dizisi, hayatları bir günde alt üst olmuş bir ailenin “köklerine tutunarak yeniden var olma” hikayesi anlatıyor. Kraliçe dizisini 6. bölümde yaşananlar haberimizde.
27.04.2023 Magazin
Kraliçe dizisi çiftlik evi nerede? Kraliçe dizisi nerede, hangi ilde çekiliyor?
Kraliçe dizisi çiftlik evi nerede? Kraliçe dizisi nerede, hangi ilde çekiliyor? Kraliçe dizisi çiftlik evi nerede sorusunun yanıtı merak ediliyor. Burcu Özberk ve Gökhan Alkan'ın başrolünde olduğu Kraliçe dizisi nerede, hangi ilde çekiliyor?
26.04.2023 Televizyon
Kraliçe’de nefesler tutuldu!
Kraliçe’de nefesler tutuldu! Kanal D’nin, yapımını Mednova’nın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Cevdet Mercan’ın oturduğu, dünya çapında çok izlenen ‘’Queen Sugar’’ dizisinden uyarlanan dizisi Kraliçe’de sular durulmuyor. Diziye Gaye karakteri ile katılan Sümeyra Koç, Ateş ve Deniz ilişkisinde krize neden olacak. Ateş’in eski sevgilisi olan Gaye'nin geri dönüşü ile ortalık karışıyor.
26.04.2023 Televizyon
'Kraliçe'de Gaye'den Deniz ve Ateş'e oyun!
'Kraliçe'de Gaye'den Deniz ve Ateş'e oyun! Yapımını Mednova’nın üstlendiği, Burcu Özberk (Deniz), Gökhan Alkan (Ateş), Selin Şekerci (Zeynep) ve Özgün Karaman (Ali) gibi isimleri kadrosunda buluşturan, Kanal D dizisi 'Kraliçe', dün akşam 5'inci bölümü ile ekranlara geldi. İşte son bölümde yaşananlar...
20.04.2023 Magazin
Kraliçe 6. bölüm fragmanı Gaye bombayı patlattı: Ateş senin bir oğlun var!
Kraliçe 6. bölüm fragmanı Gaye bombayı patlattı: Ateş senin bir oğlun var! Kraliçe 6 bölüm fragmanı yayınlandı. Kanal D'de yayınlanan ve başrollerinde Burcu Özberk, Gökhan Alkan, Sümeyra Koç'un yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Gaye, Ateş'e,"Artık bilmen gerekiyor. Ateş senin bir oğlun var" diyerek bombayı patlattı. Peki Kraliçe yeni bölümde neler olacak?
19.04.2023 Televizyon
Kraliçe dizisi sonunda ne oluyor? Queen Sugar dizisi konusu nedir?
Kraliçe dizisi sonunda ne oluyor? Queen Sugar dizisi konusu nedir? Kraliçe dizisi sonunda ne oluyor sorusunun yanıtı merak ediliyor. Kanal D ekranlarında bu akşam ilk bölümüyle ekrana gelecek Kraliçe başrollerini Gökhan Alkan ve Burcu Özberk paylaşıyor. Queen Sugar dizisinden uyarlama olan Kraliçe dizisinin konusu da şimdiden merak konusu oldu. Peki queen sugar konusu nedir?
19.04.2023 Televizyon
Kraliçe'nin Zeynep'i Selin Şekerci: O da benim gibi dimdik!
Kraliçe'nin Zeynep'i Selin Şekerci: O da benim gibi dimdik! Kanal D'nin Kraliçe dizisiyle ekranlara dönen oyuncu Selin Şekerci önceki gün Nişantaşı’nda görüntülendi. Şekerci, dizideki karakteriyle ilgili konuştu.
17.04.2023 Televizyon
Kraliçe 5. bölüm fragmanı: Deniz ve Ateş arasına Gaye giriyor!
Kraliçe 5. bölüm fragmanı: Deniz ve Ateş arasına Gaye giriyor! Kraliçe 5 bölüm fragmanı yayınlandı. Çarşamba akşamları yayınlanan ve Burcu Özberk, Gökhan Alkan ve Sümeyra Koç'un yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Deniz Ateş ile mücadelesinde kural değiştiriyor. Zeynep ile konuşmasında Deniz, "Bundan sonra onun kurallarına göre oynayacağım" dedi.
16.04.2023 Televizyon
Kraliçe dizisi Gaye kimdir? Sümeyra Koç kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı?
Kraliçe dizisi Gaye kimdir? Sümeyra Koç kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı? Kraliçe dizisi Gaye kimdir sorusunun yanıtı merak ediliyor. Kanal D'de yayınlanan ve başrollerinde Burcu Özberk ile Gökhan Alkan'ın rol aldığı Kraliçe dizisinde Gaye karakterini Sümeyra Koç canlandırıyor. Peki Sümeyra Koç kimdir? İşte Sümeyra Koç oynadığı diziler ve kariyeri...
14.04.2023 Televizyon
Deniz'in sahte evrakları ortaya çıktı! Ateş şart koştu
Deniz'in sahte evrakları ortaya çıktı! Ateş şart koştu Kanal D'nin çarşamba akşamlarına damga vuran dizisi Kraliçe dün akşam 4. bölümüyle ekrana geldi. Başrollerinde Burcu Özberk, Gökhan Alkan, Selin Şekerci ve Özgün Karaman gibi başarı isimlerin yer aldığı Kraliçe dizisi, hayatları bir günde alt üst olmuş bir ailenin “köklerine tutunarak yeniden var olma” hikayesi anlatıyor. Kraliçe'nin son bölümünde Deniz'in sahte evrakları ortaya çıktı. Peki Ateş'in şartı ne? İşte detaylar...
13.04.2023 Magazin
Kraliçe dizisinde Deniz'i yıkacak ihanet Zeynep'ten geliyor! Ateş ve Zeynep ilişkisi ifşa oluyor
Kraliçe dizisinde Deniz'i yıkacak ihanet Zeynep'ten geliyor! Ateş ve Zeynep ilişkisi ifşa oluyor Kraliçe dizisinde Deniz'i yıkacak ihanet en yakınından geliyor. Kanal D'de yayınlanan ve başrollerinde Burcu Özberk ve Gökhan Alkan'ın yer aldığı dizide Ateş ve Zeynep'in gizli ilişkisi ortaya çıkıyor.
12.04.2023 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Burcu Özberk Kimdir ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki burcu özberk kimdir haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.