Gazete Vatan Logo
Magazin Ateş ve Deniz yüzleşiyor! Kraliçe'de neler oldu?

Ateş ve Deniz yüzleşiyor! Kraliçe'de neler oldu?

Kanal D'nin yeni dizisi Kraliçe 7 Haziran Çarşamba akşamı 11. bölümüyle seyirci karşısına çıktı. Başrollerinde Burcu Özberk, Gökhan Alkan, Selin Şekerci ve Özgün Karaman gibi başarı isimlerin yer aldığı Kraliçe dizisinin final bölümü seyirciyi ekrana kilitledi.

Ateş ve Deniz yüzleşiyor! Kraliçe'de neler oldu?

Hayatını düzene sokmak için çok savaşlar veren Deniz, sonunda amacına ulaştı.

DENİZ'DEN ATEŞ'E BÜYÜK SÜRPRİZ

Yeni takımını kutlamak için organizasyon yapan Deniz, sonunda Ateş'in ve Gaye'nin oyununu ortaya döken videonun başlamasıyla intikamını da almış oldu.

Neye uğradığını şaşıran Ateş, basının sorduğu aldatma sorularına ise yine şiddetle cevap verdi.

ATEŞ VE DENİZ YÜZLEŞİYOR

Deniz'den sonra eve gelen Ateş, anahtarının kapıyı açmadığını görünce çıldırdı. Bir şekilde eve giren Ateş, Deniz'in karşısına çıkıp konuşmaya başladı. Bu sefer dürüst olan Ateş, doğru zamanı bekleyerek ne kadar yanlış yaptığını yine anladı.

Bir kez daha aldatılmayı kaldıramayan Deniz, çok kararlı bir duruş sergileyerek Ateş'in evden gitmesi için ricada bulundu.

DENİZ BU SEFER İŞİNİ ŞANSA BIRAKMIYOR

Ateş'in yaptıklarını bu sefer affetmeyen Deniz, avukata boşanma davası için dilekçe vermekle kalmadı ve bütün taşınmazlarıyla birlikte hesaplarına da bloke koydurdu.

Kartlarını kullanamayan Ateş, neler olup bittiğini anlamaya çalışırken avukatı arayıp Deniz'in aldığı önlemleri Ateş'e bildirdi.

Haberin Devamı

Deniz'i arayan Ateş, çaresiz bir şekilde buluşup iki medeni insan gibi konuşmak istediğini söyledi.

SELİM FENALAŞIYOR

Ameliyat olmazsa kısa bir ömrü kalan Selim, Zeynep ile aşkını dolu dizgin yaşarken hastalığı kendisini unutturmuyor. Hastalığı ilerleyen Selim, Zeynep'in kendisinden uzaklaşmaması için durumu kendisinden sakladı.

ALİ, ASLAN'I KAÇIRIYOR

Ziya, Ali'nin şartlı tahliyesinin yanması için yine oyun oynadı. Ali'nin Aslan'ı kaçıracağından emin olan Ziya, amacına ulaştı. Ali, Aslan'ı kaçırıp Antalya'ya gitmek için plan yaptı. O sıra Ziya polislere haber verip Ali'nin başını derde sokmak için uğraştı.

ATEŞ, OĞLUNA BABASI OLDUĞUNU AÇIKLIYOR

Deniz'in de her şeyi öğrenmesiyle birlikte Ateş'te daha fazla vakit kaybetmeden babası olduğunu Efe'ye açıkladı. Çok bir tepki göstermeyen Efe'nin zamanla durumu kabullenmesini beklediler.

ALİ YAKALANIYOR

Aslan'ı alıp otogardan otobüse binen Ali, otobüs tam hareket edeceği sırada polislerin gelmesiyle yakalandı.

Haberin Devamı

O sırada Deniz ve Zeynep'in yanına giden Narin, çiftlikten pay almak karşılığında Ali'yi şikayet etmeyeceğini söyledi. Hemen kabul eden Zeynep ve Deniz, Narin'e pay verdi.

Çiftlikte hissesi olan Narin vakit kaybetmeden yasal yollarla satış talep etti. Çiftliği alacağından emin olan Ziya, açık artırmaya katılıp çiftliğin kendisine kalacağından oldukça emindi.

Deniz ile Ateş boşanma sözleşmesini imzalarken çiftliği de satın almaya karar verince açık artırmaya giren Ali, Ziya'dan daha fazla para vererek çiftliği satın aldı.

 

KRALİÇE'DE MUTLU SON

Hayatından fazlalıkları büyük çabayla çıkarmayı başaran Deniz, hayalini kurduğu hayata kavuştu. Zeynep ve Selim'in mutlu bir evliliği ve doğmayı bekleyen bebekleri, Ali'nin yanında Aslan ve Aslan'ın öğretmeniyle mutlu bir ilişkisi, Deniz'in Kraliçe isimli markasının talep görmesi ve Ateş ile dost kalabilmesi sonunda Deniz'i istediği huzura kavuşturdu.

KRALİÇE FİNAL BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN.