Gazete Vatan Logo
Magazin Kraliçe'de Ateş bir oğlu olduğunu öğreniyor!

Kraliçe'de Ateş bir oğlu olduğunu öğreniyor!

Kanal D'nin yeni dizisi Kraliçe dün akşam heyecanlı bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Başrollerinde Burcu Özberk, Gökhan Alkan, Selin Şekerci ve Özgün Karaman gibi başarı isimlerin yer aldığı Kraliçe dizisi, hayatları bir günde alt üst olmuş bir ailenin “köklerine tutunarak yeniden var olma” hikayesi anlatıyor. Kraliçe dizisini 6. bölümde yaşananlar haberimizde.

Kraliçe'de Ateş bir oğlu olduğunu öğreniyor!

Deniz ve Ateş ilişkilerine yeni bir şans verecekken Ateş'in bir çocuğu daha olduğu ortaya çıktı.

DENİZ, ATEŞ'E ŞANS VERİYOR

Posta'dan Büşra Eracun Akkaya'nın haberine göre; Rüya'nın hastalanmasıyla birlikte Ateş ve Deniz tekrar yan yana geldi. Rüya'nın ne kadar mutlu olduğunu gören Deniz, Ateş'in yanına gidip tekrar denemek istediğini söyledi.

Yalansız dolansız bir hayat isteyen Deniz, Ateş'in sözüne inandı. O sırada Gaye mesaj atınca Ateş dürüst olmadı.

GAYE, DENİZ'İN HAYATINA GİRİYOR

Ateş'i elde etmek isteyen Gaye, Deniz'in yanına yatırımcı olarak geldi ve anlaşma imzaladı. Ateş ise durumlardan habersizdi.

ALİ BAŞINI DERDE SOKUYOR

Zeynep'in evli biriyle ilişkisi olduğunu öğrenen Ali, komiser Engin'in yakasına yapıştı. Zeynep ise Ali'nin yanına gidip duruma müdahale etti.

GAYE HAYAT HİKAYESİNİ DENİZ'E ANLATIYOR

Çiftliğe yatırımcı olan Gaye, Deniz ile birlikte çiftlikte buluştu. Planları hakkında konuştuktan sonra konu çocuklara geldi. Gaye kendi çocuğunu anlatmaya başlayınca konu babasına geldi. İsim vermeden Efe'nin babasından bahseden Gaye, babasının da bir oğlu olduğundan haberi olmadığını söyledi.

Haberin Devamı

GAYE, ATEŞ'İ TEHDİT EDİYOR

Çiftlikte Gaye ve Deniz işlerini hallederken Ateş yeni yatırımcıyla tanışmak için çiftliğe gitti. Karşısında Gaye'yi gören Ateş'in suratı bir anda bembeyaz oldu.

Gaye'yi bir köşede sıkıştıran Ateş, bu yaşanan saçmalığa son vermesini istedi. Gaye ise Ateş'i, Deniz ile tehdit edip karısından boşanmasını istedi.

 

ATEŞ'İN HAYATI ALT ÜST OLUYOR

Sabah kulüple görüştükten sonra Gaye'nin yanına giden Ateş, sözleşmenin iptal edilmesini ve gerekli tazminatı ödeyeceğini söyledi. Aralarında biraz tartıştıktan sonra Gaye, Ateş'e bir oğlu olduğunu söyledi. Duyduklarına inanamayan Ateş, başta kabul etmese de daha sonra olayı kabullendi.

Oğluyla tanışan Ateş, babası olduğunu söylemeden Efe'yle oyun oynadı.

DENİZ'İN İŞLERİ AÇILIYOR

Zeynep ve Engin'in ilişkisini öğrenen kasaba halkı, Zeynep ve ailesine cephe alıp sırt çevirdiler. Avukat ise Deniz'in işlerinin bozulmaması için birçok kişi bulup çiftlikte çalışmaya ikna etti.

Haberin Devamı

ÇİFTLİK YANDI

Narin, çiftlikte olup bitenleri Ziya'ya uçurdu. Deniz ve Zeynep'in çiftlikten para kazanacağını öğrenen Ziya çılgına döndü.

Gece Zeynep ve Ali yatmaya hazırlanırken seranın yandığını görünce ne yapacaklarını şaşırdı. İki kardeş gözyaşları içinde seranın yanışını izledi.

 

ATEŞ KÖŞEYE SIKIŞTI

Gaye, olup biteni Deniz'e anlatması için Ateş'e süre tanıdı. Sabah Ateş'i arayıp Deniz'e gerçekleri anlatıp anlatmadığını sordu. Anlatamadığını söyleyen Ateş, Gaye'den süre istedi.

Eve telaşla gelen Ateş, tam Deniz'e gerçekleri anlatacaktı ki Gaye kapıyı çaldı.

KRALİÇE 6. BÖLÜM KANAL D İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN.