Gazete Vatan Logo
Magazin Ateş ve Gaye, Deniz'e yakalandı! Kraliçe 8. bölümde neler oldu?

Ateş ve Gaye, Deniz'e yakalandı! Kraliçe 8. bölümde neler oldu?

'Kraliçe' 10 Mayıs Çarşamba akşamı 8. bölümüyle dün akşam ekrana geldi. Başrollerinde Burcu Özberk, Gökhan Alkan, Selin Şekerci ve Özgün Karaman gibi başarı isimlerin yer aldığı Kraliçe dizisi, hayatları bir günde alt üst olmuş bir ailenin “köklerine tutunarak yeniden var olma” hikayesi anlatıyor. Kraliçe dizisini 8. bölümde yaşananlar haberimizde.

Ateş ve Gaye, Deniz'e yakalandı! Kraliçe 8. bölümde neler oldu?

Ateş'in başına deplasmanda gelmeyen kalmadı!

ATEŞ VE GAYE, DENİZ'E YAKALANDI

Posta'dan Büşra Eracun Akkaya'nın haberine göre; Ateş'i evden çıkınca takip eden Deniz, Gaye'nin restoranında Gaye ile buluştuğunu görünce şok oldu. Gözükmediğini sanan Deniz, aslında Gaye ve Ateş tarafından fark edildi.

Yakalanan Ateş ne yapacağını bilemedi ve Gaye'den yardım istedi. Evlilik yıldönümü olduğunu bilen Gaye, Ateş'i kandırmak için arkadaş gibi davranıp organizasyon düzenledi.

DENİZ KANDIRILIYOR

Ateş ile Gaye'yi yakalayan Deniz, Zeynep ile dertleşti. Ateş'in Gaye ile birlikte olma fikrine sıcak bakmasa da yine de içine kurt düştü.

Akşam Gaye ile buluşmak için restorana giden Deniz bir şok daha yaşadı. Evlilik yıldönümü için sevdiklerini bir araya toplayan Ateş, Deniz'i sevindirmeyi başardı.

GAYE YENİ PLANLAR PEŞİNDE

Ateş ve Deniz'in akşam restorana geleceğini magazincilere haber veren Gaye, çıkışta Deniz ve Ateş'in röportaj yapmasını sağladı. Magazinciler Deniz'i tek çekmek isteyince Ateş bir hayli gerildi.

Haberin Devamı

DENİZ'E İŞ TEKLİFİ GELİYOR

Ünlü bir dergi Deniz ile tek başına röportaj yapmak isteyince Deniz teklifi geri çevirmedi ve Ateş duruma bozuldu. Deniz'in çekimine giden Ateş'i Gaye arayıp oğlunu bahane etti ve yanına çağırdı. Deniz'i yalnız bırakmak istemeyen Ateş teklifi reddetti.

Röportaja geçen Deniz "Ateş'i seviyor musun?" sorusuna net cevap vermeyince Ateş sinirlendi ve Gaye'yi arayıp yanına geleceğini söyledi.

ASLAN'IN BABASI KİM?

Narin'den uzun süredir şüphelenen Zeynep, gizlice Ali ve Aslan'a DNA testi yaptırdı. Testin sonucu olumsuz çıkınca Zeynep ne yapacağını şaşırdı. Yıllarca kandırılan Ali'ye gerçeği söyleyemeyen Zeynep, durumu Deniz ile paylaştı.

ATEŞ DEPLASMANDA

Maç için deplasmana giden Ateş, Deniz'in de gelmesini istedi. Deniz maça geç kalınca Ateş çok sinirlendi ve gerginliği oyuna yansıdı. Oyundan atılan Ateş, odasına gitti.

Ateş'e kafayı takan Gaye, maçtan çıkıp Ateş'in kaldığı otele geçti ve odasına çıktı. Resepsiyon görevlisi Deniz'in geldiğini haber verince Ateş, Gaye'yi odadan hemen çıkardı.

Haberin Devamı

Deniz'e başta tavır koyan Ateş, daha sonra arasını düzeltti.

DENİZ, GAYE'Yİ YAKALADI

Sabah otelde ayrılırken çıkış işlemlerini yapan Ateş'in arkasından Gaye'de otelden ayrıldı. Etrafa bakınan Deniz, bir anda Gaye'yi gördü. Emin olmak için arkasından koşan Deniz, Gaye'yi taksiye binerken izledi ve otelde olduğundan emin oldu.

KRALİÇE 8. BÖLÜM KANAL D İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN.