Aşılama Çalışmaları

Aşılama Çalışmaları

Son dakika Aşılama çalışmaları haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Aşılama çalışmaları ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Aşılama çalışmaları haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Aşılama Çalışmaları

haberleri sayfasında son dakika yaşanan aşılama çalışmaları gelişmeleri de dahil olmak üzere 337 aşılama çalışmaları haberi bulunmuştur. Tüm aşılama çalışmaları haberleri aşağıda listelenmiştir.
Şap hastalığı sebebiyle 136 köy karantinaya alındı
Şap hastalığı sebebiyle 136 köy karantinaya alındı Zonguldak merkeze bağlı bazı köyler, Ereğli ilçesinin tüm köyleri, Devrek ve Gökçebey'deki bazı köylerde karantina başlatıldı. Karantinadaki 136 köyde, hayvan giriş-çıkışı yasaklandı; ekipler aşılama çalışmaları için hareket geçti.
7.07.2023 Gündem
Bakan Koca'dan 'kızamığa bağlı ölüm' açıklaması
Bakan Koca'dan 'kızamığa bağlı ölüm' açıklaması Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 'Ülkemizde kızamık vakalarına bağlı ölümler olduğu yönünde medyada yer alan haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Konuyla ilgili kaygı uyandıran iddialar asılsızdır. Bu açıklama, kamuoyunu doğru bilgilendirme ihtiyacından doğmuştur.' açıklamasında bulundu.
19.06.2023 Gündem
Bakan Kirişci'den et fiyatlarına ilişkin açıklama
Bakan Kirişci'den et fiyatlarına ilişkin açıklama Bakan Kirişci "Şu anda et fiyatları geriliyor, ileri gidiş söz konusu değil. İstanbul'da başladık, Ankara'ya geldik. Şu anda fiyatlarda ciddi gerileme var. Marketlere ürün veriyoruz, bunun bilinmesinde yarar var. Marketçilik yapmak gibi görevimiz yok. Et Süt Kurumu regülasyonu sağlayacak" dedi.
2.05.2023 Gündem
Şap hastalığında ‘kuşlara’ dikkat! Uzman isim uyardı
Şap hastalığında ‘kuşlara’ dikkat! Uzman isim uyardı Kayseri Veteriner Hekimler Odası Başkanı Akgün Ergül, şap hastalığı ile ilgili verdiği bilgilerde hastalığın taşınma ihtimali nedeniyle ahırlarda önlemler alınması gerektiğini söyleyerek, “Ahırlara girip çıkan kuşlar, başka bir işletmeye virüsü taşıyabilir” dedi.
24.03.2023 Gündem
Fuat Oktay: Depremzedelere 6 milyar 802 milyon 680 bin TL ödeme gerçekleştirildi
Fuat Oktay: Depremzedelere 6 milyar 802 milyon 680 bin TL ödeme gerçekleştirildi Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, "10 bin TL hane başı destek; afette yıkık, acil yıkılacak, ağır hasarlı, orta hasarlı veya az hasarlı tespit edilen konutlara yöneliktir. Yani hasarsız olanlar değil; hasarsızın dışında kalan diğer alanlarla ilgilidir. Ödemeler, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın yaptığı çalışmaların verilerine göre yapılmaktadır. Şu ana kadar vatandaşlarımıza 6 milyar 802 milyon 680 bin TL ödeme gerçekleştirilmiştir" dedi.
17.02.2023 Gündem
Hayvanların aşılanmasına devam ediliyor
Hayvanların aşılanmasına devam ediliyor Düzce İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri, hayvan hastalıkları ile mücadele çerçevesinde birçok hayvana aşılama gerçekleştirdi.
26.07.2022 Yaşam
Çiçek aşısı en son hangi yıl yapıldı, çiçek aşısı ne zaman kalktı? Çiçek aşısı izi nasıl olur?
Çiçek aşısı en son hangi yıl yapıldı, çiçek aşısı ne zaman kalktı? Çiçek aşısı izi nasıl olur? Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Bilim Kurulu ile çiçek aşının geliştirilmesine ilişkin görüş alışverişi yapıldığını söyledi. Söz konusu gelişmelerin ardından “Çiçek aşısı en son hangi yıl yapıldı, çiçek aşısı ne zaman kalktı? Çiçek aşısı izi nasıl olur?” soruşlarına yanıt aranmaya başlandı.
26.05.2022 Sağlık
Emekliye bayram ikramiyesi! Zam oranı belli oluyor! Yüzde 36...
Emekliye bayram ikramiyesi! Zam oranı belli oluyor! Yüzde 36... Emekli milyonlarca vatandaşı ilgilendiriyor. Emekli bayram ikramiyeleriyle ilgili flaş gelişme. Emeklilerin gözü Kabine Toplantısı kararlarına çevrildi. Emeklilere yönelik yapılan ekstra iyileştirmelerin ardından bugün Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplantısında emekli bayram ikramiyelerine yapılacak artışında açıklaması bekleniyor. Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanacak. Toplantının ardından Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Kabinesi kararlarını canlı yayında duyuracak. Şu anda 1.100 TL olan ikramiyenin 1.500 TL'ye çıkartılması için bir düzenleme yapılacağı konuşuluyor. Eğer bu formül kabul görürse ikramiyenin her yıl enflasyon kadar artırılması kesinlik kazanacak. Bu yıl içinde yüzde 36 artış olacak. Başka formüle göre ise bu yıl ikramiyelerin 2.000 TL'ye çıkartılması. Böylece toplamda 4000 TL ödenecek. Bayram ikramiyesini sadece emekli vatandaşlar almıyor. Dul ve yetim aylığı alanlar da hisseleri oranında ikramiye alabilecekler.
12.04.2022 Emekli
Antalya'ya şubatta gelen turist sayısında yüzde 211 artış
Antalya'ya şubatta gelen turist sayısında yüzde 211 artış Antalya'ya 2022'nin Şubat ayında gelen turist sayısı, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 211 artışla 150 bin 386 oldu.
1.03.2022 Ekonomi
3. doz aşı koruyor mu? 4. aşıya ihtiyaç var mı?
3. doz aşı koruyor mu? 4. aşıya ihtiyaç var mı? Tüm dünya Covid 19 ve varyantları ile mücadele ediyor. Delta, Afrika ve Omicron derken yeni varyant Deltacron da endişeleri arttırıyor. Covid 19’dan korunmak için aşılama çalışmaları devam ederken Birleşik Krallık Sağlık Güvenliği Ajansı’ndan (UKHSA) aşı açıklaması geldi. Peki, 3. doz aşı koruyor mu? 4. aşıya ihtiyaç var mı? İşte detaylar…
9.01.2022 Sağlık
Antalya’ya gelen turist sayısı 9 milyonu geçti
Antalya’ya gelen turist sayısı 9 milyonu geçti Antalya’yı ziyaret eden turist sayısı 2021 yılının son günlerine yaklaşırken artmaya devam ediyor. Antalya Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nden alınan verilere göre Antalya’ya hava yoluyla gelen turist sayısı Ocak ayından bugüne kadar 9 milyonu aştı.
22.12.2021 Ekonomi
Halk süpürme tekniğiyle aşılanıyor
Halk süpürme tekniğiyle aşılanıyor Türkiye’nin korona virüs aşılanma oranı düşük illeri arasında yer alan Şanlıurfa’da 102 ekipten oluşan 300 sağlık çalışanı, süpürme tekniğiyle aşılama çalışmaları yapıyor.
5.12.2021 Sağlık
Antalya'da turist sayısı 9 milyona yaklaştı
Antalya'da turist sayısı 9 milyona yaklaştı Antalya'ya 1 Ocak- 30 Kasım'da gelen yabancı turist sayısı, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 163 artışla 8 milyon 896 bin 985 oldu. Kasım ayında, İngiliz turist rekoru kırıldı.
1.12.2021 Ekonomi
Aşı randevusu alma ekranı! 3. doz aşı randevusu nasıl alınır?
Aşı randevusu alma ekranı! 3. doz aşı randevusu nasıl alınır? Tüm dünyada etkisini devam ettiren coronavirüste yeni varyantlar endişe yaratmaya devam ediyor. Son olarak Omicron virüsü ile ilgili ülkerlerin aldığı tedbirler pek çok kişi de paniğe neden olurken dünyada ve Türkiye’de de aşılama çalışmaları da devam ediyor. Son olarak Sağlık Bakanlığı tarafından 2. doz Covid 19 aşısının üzerinden 6 ay geçen, 18 yaş üstü herkesin 3. Doz aşı randevusu alabileceğini açıklamasının ardından pek çok kişi aşı randevusu almak için e-Nabız, MHRS ve ALO 182 üzerinden nasıl randevu alınacağını sorguluyor. Peki, Covid 19 aşı randevusu nasıl alınır? 3. doz aşı randevusu nasıl alınır? İşte aşı randevusu alma ekranı!
29.11.2021 Sağlık
Kabine toplantısı ne zaman? Kabine toplantısının gündeminde hangi konular var?
Kabine toplantısı ne zaman? Kabine toplantısının gündeminde hangi konular var? Kabine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Beştepe’de toplanacak. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın da koronavirüs ile ilgili sunum yapması bekleniyor. Kabine'nin gündeminde ekonomik gelişmeler ve salgınla mücadele etraflıca değerlendirilecek. Aşılama takvimi, yerli aşı çalışmalarında gelinen son durum gündemde yer alacak. Peki, Kabine toplantısı ne zaman yapılacak? İşte Kabine toplantısının gündemi ile ilgili tüm detaylar...
21.11.2021 Gündem
Türkiye'de 2 doz aşı uygulanan kişi sayısı 50 milyonu geçti
Türkiye'de 2 doz aşı uygulanan kişi sayısı 50 milyonu geçti Türkiye'de Kovid-19'la mücadele kapsamında iki doz aşı uygulanan kişi sayısı 50 milyonu geçti.
20.11.2021 Gündem
16 Kasım 2021 koronavirüs tablosu belli oldu! İşte yeni vaka ve ölü sayısı
16 Kasım 2021 koronavirüs tablosu belli oldu! İşte yeni vaka ve ölü sayısı Sağlık Bakanlığı, 'Günlük Kovid- 19 Tablosu' verilerini açıkladı. Son 24 saatte yapılan 356 bin 514 testte 25 bin 101 vaka tespit edildi. 227 kişi hayatını kaybederken, 27 bin 447 kişinin de tedavisi ve karantinası sona erdi.
16.11.2021 Gündem
Bir ilde alarm! Karantinaya alındı
Bir ilde alarm! Karantinaya alındı Bir ilde karantina alarmı! Eskişehir'in Odunpazarı ilçesine bağlı 200 nüfuslu Çavlum Mahallesi'nde kuduz olduğu tespit edilen bir köpek silahla vurularak öldürüldü. Hayvanın temas ettiği 5'i sahipli 17 köpek ise kuduz şüphesiyle uyutulup kireçlendikten sonra gömüldü. 27 köpeğe kuduz aşısı yapılırken, mahalleye hayvan giriş ve çıkışı da yasaklandı.
4.11.2021 Yaşam
Ücretsiz izin kararı! 11 bin çalışanı kapsıyor, itfaiyeciler, belediye çalışanları ve...
Ücretsiz izin kararı! 11 bin çalışanı kapsıyor, itfaiyeciler, belediye çalışanları ve... Koronavirüs salgınında aşılama çalışmaları hızla sürse de salgın tüm dünyada etkisini sürdürmeye devam ediyor. Pandeminin olumsuz etkilerinin en çok görüldüğü alan ise çalışma hayatı oldu. Bu olumsuz etki hala da devam ediyor. 11 bin çalışan ücretsiz izne çıkarıldı. ABD’nin New York şehrinde, kamu çalışanlarının Covid-19 aşısı yaptırma zorunluluğu 29 Ekim itibarıyla devreye girdi. Yapılan açıklamada, bu hafta 2 binden fazla itfaiyecinin sağlık iznine ayrıldığı, yaklaşık 9 bin belediye çalışanının da ücretsiz izne çıkarıldığı bildirildi.
2.11.2021 Dünya
Süpermarketlerde aşı zorunluluğu!
Süpermarketlerde aşı zorunluluğu! Avustralya’da yeni tip koronavirüsün (Kovid-19) Delta varyantına karşı mücadele ve aşılama çalışmaları sürerken, ülkenin en büyük 3 süpermarket zinciri çalışanlarına Kovid-19 aşısı olma zorunluluğu getirdi.
21.10.2021 Dünya
Bilim Kurulu bugün toplanıyor
Bilim Kurulu bugün toplanıyor Koronavirüs Bilim Kurulu, saat 17.00’de Sağlık Bakanı Fahrettin Koca başkanlığında video konferans yöntemiyle toplanacak. Toplantının ardından yazılı açıklama yapılacak.
13.10.2021 Gündem
Zonguldak, Düzce ve Sakarya'da "aşı olun" çağrısı
Zonguldak, Düzce ve Sakarya'da "aşı olun" çağrısı Sağlık Bakanlığınca açıklanan her 100 bin kişide görülen yeni tip koronavirüs (Kovid-19) vaka sayısında ilk 3 sırada bulunan Zonguldak, Düzce ve Sakarya'da, vatandaşlara tedbirlere uymaları ve aşı olmaları çağrısında bulunuldu.
10.10.2021 Sağlık
2 doz mRNA aşısı olanlar 3. doz aşı olacak mı? Sağlık Bakanı açıkladı!
2 doz mRNA aşısı olanlar 3. doz aşı olacak mı? Sağlık Bakanı açıkladı! Koronavirüs Bilim Kurulu, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca başkanlığında toplandı. Toplantı sonrasında yazılı açıklama yapan Bakan Koca, aktif vakaların yüzde ellisinin 30 yaş altındaki kişilerden oluştuğunu dikkat çekti. İki doz mRNA aşısı olmuş vatandaşların 3. doz aşı olup olmayacağı da toplantıda Bilim Kurulu üyeleri ile değerlendirildi. Peki, 2 doz mRNA aşısı olanlar 3. doz aşı olacak mı? İşte Sağlık Bakanı Koca'nın 3. doz aşı ile ilgili açıklamaları...
7.10.2021 Sağlık
Koronavirüs Bilim Kurulu toplandı
Koronavirüs Bilim Kurulu toplandı Koronavirüs Bilim Kurulu, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca başkanlığında video konferans yöntemiyle toplandı.
29.09.2021 Gündem
'Elazığ'da aşılama oranı yüzde 73,5'
'Elazığ'da aşılama oranı yüzde 73,5' 'Elazığ'da koronavirüsle mücadele kapsamında aşılama çalışmalarına hızla devam edilirken, cemevinde aşı standı kuruldu. Uzman doktor Ali Atar, "Yüzde 73,5 aşılama oranımızın birkaç gün içinde yüzde 75 olmasını bekliyoruz" dedi.
18.09.2021 Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Aşılama Çalışmaları ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki aşılama çalışmaları haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.