Asi Nehri

Asi Nehri

Son dakika Asi nehri haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Asi nehri ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Asi nehri haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Asi Nehri

haberleri sayfasında son dakika yaşanan asi nehri gelişmeleri de dahil olmak üzere 144 asi nehri haberi bulunmuştur. Tüm asi nehri haberleri aşağıda listelenmiştir.
5 aylık hamile 8 aylık eşini katletti, sabaha kadar başında bekledi: Galiba eşimi öldürdüm!
5 aylık hamile 8 aylık eşini katletti, sabaha kadar başında bekledi: Galiba eşimi öldürdüm! Kan donduran olay Adana'nın Seyhan ilçesi Kavaklı Mahallesi'nde yaşandı. Kocası tarafından öldürülen 5 aylık hamile Hatice Demir'in ailesi, katil zanlısının müebbet hapisle cezalandırılmasını isterken, katil zanlısının eşini öldürüp sabaha kadar başında beklediği ortaya çıktı.
2.11.2023 Gündem
Hatay'da inanılmaz görüntü! Asi Nehri yeşile döndü, su adeta görünmez hale geldi
Hatay'da inanılmaz görüntü! Asi Nehri yeşile döndü, su adeta görünmez hale geldi Asi Nehri'ndeki görüntü Hataylıları korkuttu. Su sümbülleri, Asi Nehri’nin üzerini kısım kısım kaplamaya devam ediyor. Nehrin üzerini kaplayan sümbüllerden dolayı su adeta görünmez oldu.
2.11.2023 Yaşam
Bakan Kurum: Mayıs ayında 319 bin deprem konutunun inşaatı başlamış olacak
Bakan Kurum: Mayıs ayında 319 bin deprem konutunun inşaatı başlamış olacak Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, İstanbul Finans Merkezi'nde medya yöneticileriyle iftarda buluştu.
19.04.2023 Ekonomi
Uzmanlardan uyarı: Artçılar yeni inşaatlara engel değil! Zemin sağlam seçilmeli
Uzmanlardan uyarı: Artçılar yeni inşaatlara engel değil! Zemin sağlam seçilmeli Deprem bölgesinde artçı sarsıntılar devam ederken, inşaat çalışmalarının başlatılması tartışmalara yol açtı. Uzmanlar ise zeminin doğru seçilmesi gerektiğine dikkat çekti. Gazi Üniversitesi İnşaat Mühendisliği'nden Prof. Dr. Tekin Gültop, zemin mukavemetinin çok önemli olduğunu söyledi. Ankara Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yusuf Kağan Kadıoğlu da "Eğer sağlam bir yer seçip inşaat alanı oluşturursak jeolojiye önem vererek yerleşim alanı seçersek inşaatı etkilemez" dedi.
17.03.2023 Gündem
Antakya nereye ve nasıl taşınacak? AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman anlattı
Antakya nereye ve nasıl taşınacak? AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman anlattı Deprem sonrası Antakya'daki yeni yapılaşmaya ilişkin bilgiler veren AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, "Antakya’yı iki dağın eteğine taşıyacağız" dedi. Yayman sürecin detaylarını anlattı.
5.03.2023 Gündem
Depremler mezarlığı tahrip etti; 50 mezarın kaybolduğu iddia edildi
Depremler mezarlığı tahrip etti; 50 mezarın kaybolduğu iddia edildi Depremler binlerce binayı, tarihi yapıları, karayollarını, tarlaları tahrip ederken, mezarlıklarda da ağır hasarlara neden oldu.
2.03.2023 Gündem
Bakan Kurum ve Bakan Akar'dan ortak açıklama: Doğru zeminde, doğru teknikle binalar inşa edilecek
Bakan Kurum ve Bakan Akar'dan ortak açıklama: Doğru zeminde, doğru teknikle binalar inşa edilecek Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Kurum ve Milli Savunma Bakanı Akar, Antakya AFAD‘da Proje Alanları Koordinasyon Toplantısının ardından açıklamalarda bulundu. Bakan Kurum, "Hasar tespit çalışmalarımız sahada fiilen devam etmekte. Hem Antakya merkezde hem Kırıkhan'da hem Defne'de hem Samandağ ilçemizde hasar tespit çalışmalarında daha önce tespit edilen binalar bir kez daha incelenecek. Yeni hasar tespite göre ilanlarımızı gerçekleştireceğiz" dedi. Bakan Akar ise Mehmetçiğin depremin ilk anından itibaren vatandaşların yardımına koştuğunu belirtti.
28.02.2023 Gündem
Fay hattı üzerine kurulan köyde evler ikiye bölündü! 'Kıyameti yaşadık'
Fay hattı üzerine kurulan köyde evler ikiye bölündü! 'Kıyameti yaşadık' Hatay’daki Demirköprü köyünde çiftçilikle yaşamını idare eden Şahan Ailesi’nin evi deprem gecesi ikiye bölündü. Fay hattının üzerine kurulmuş olan köyün ortasında dev bir yarık oluştu. Köyün tamamındaki evler yıkılırken büyük şans eseri can kaybı yaşanmadı.
19.02.2023 Gündem
Hatay belediye başkanı hangi partiden, Lütfü Savaş kimdir? Hatay Belediyesi hangi parti?
Hatay belediye başkanı hangi partiden, Lütfü Savaş kimdir? Hatay Belediyesi hangi parti? Türkiye deprem yasını yaşıyor. Kahramanmaraş depreminden etkilenen Hatay’da şimdiye kadar 1300'e yakın binanın yıkıldığı, yüzlerce kişinin hayatını kaybettiği aktarıldı. Depremle mücadele devam ederken “Hatay belediye başkanı hangi partiden, kimdir? Hatay Belediyesi hangi parti?” sorularının da yanıtı araştırılmaya başlandı.
7.02.2023 Gündem
Asi Nehri'nde su sümbülü istilası
Asi Nehri'nde su sümbülü istilası Hatay'da Asi Nehri'nin kent merkezinden geçen bölümünde su yüzeyini kaplayan istilacı su sümbülleri yeniden ortaya çıktı. Su sümbülleri, bazı bölümlerde nehrin üzerini tamamen kapladı.
27.09.2022 Yaşam
Hatay'da su sümbülleri ve ölü balıklar Samandağ sahiline yayıldı
Hatay'da su sümbülleri ve ölü balıklar Samandağ sahiline yayıldı Hatay'da sağanak nedeniyle Asi Nehri'nin taşması sonucu Akdeniz'e dökülen su sümbülleri ve nehirde bulunan ölü balıkların bir kısmı Samandağ sahiline yayıldı.
7.09.2022 Yaşam
Asi Nehri’ne atlayan 3 arkadaştan 1’i hayatını kaybetti
Asi Nehri’ne atlayan 3 arkadaştan 1’i hayatını kaybetti Hatay'da 2 arkadaşıyla Asi Nehri’ne atlayan 19 yaşındaki Cemil Şerekioğlu, boğuldu.
3.11.2021 Yaşam
Orman yangınlarında son dakika gelişmesi! Aydın, Manavgat, Bodrum, Milas, Marmaris, Denizli, Hatay, Çanakkale, Isparta, Kütahya, Hatay, Manisa ve Balıkesir'de son durum...
Orman yangınlarında son dakika gelişmesi! Aydın, Manavgat, Bodrum, Milas, Marmaris, Denizli, Hatay, Çanakkale, Isparta, Kütahya, Hatay, Manisa ve Balıkesir'de son durum... Türkiye'de peş peşe çıkan orman yangınlarında bir hafta doldu. Şimdiye kadar 38 ilde çıkan 174 yangının 167 tanesi söndürüldü. Marmaris'te devam eden yangında, TOMA'lar yerleşim yerline 80 metre kala yangını söndürdü. Hatay'ın Dörtyol ilçesinde orman yangını çıktı. Bölgeye sevk edilen ekipler, yangına müdahale ediyor. Manavgat'ın Kızıldağ Mahallesi'nde yoğunlaşan orman yangınına havadan ve karadan müdahale sürüyor. İşte çıkan yangınlardaki mücadelede son durum...
4.08.2021 Gündem
Helikopter kazasının sebebi belli oldu!
Helikopter kazasının sebebi belli oldu! Bitlis Tatvan’da 11 askerin şehit oluğu helikopter kazası ile ilgili kaza kırım heyeti çalışmalarını tamamladı. Kaza kırım heyetinin ayrıntılı çalışmaları sonucu hazırlanan raporda, “4 Mart 2021 saat 14.25’te Muş ile son görüşme yapılmasını müteakip, saat 14.30’dan itibaren ani hava değişimi ile olumsuz hava şartlarıyla karşılaşılmış, bulut içine girilmiştir. Bunun üzerine pilotlar tarafından geri dönüş kararı verilmiştir. Ancak maalesef saat 14:41’de kaza kırım meydana geldiği değerlendirilmektedir” denildi.
8.03.2021 Gündem
Türkiye'de ilk defa görüldü! 'İnanılmaz ama gerçekti'
Türkiye'de ilk defa görüldü! 'İnanılmaz ama gerçekti' Hindistan'da dağılım gösteren bir tür olan çizgili gerdanlı kırlangıç, ilk defa Türkiye'de Hatay'ın Samandağ ilçesi Milleyha sahil şeridinde görüntülendi. Kuş ve kelebek gözlemcisi Orhan Gül tarafından fotoğraflanan ve kayıtlara giren bu türle, Türkiye'nin kuş türü listesindeki sayı 489'a çıktı.
13.01.2021 Yaşam
Amanos Dağları nerede? Yıldırım-5 Operasyonu başlatılan Amanos Dağları (nur dağları) hangi ilde?
Amanos Dağları nerede? Yıldırım-5 Operasyonu başlatılan Amanos Dağları (nur dağları) hangi ilde? İçişleri Bakanı Soylu, "1448 personelimizle Amanoslar'da bu sabah itibarıyla Yıldırım-5 Operasyonu başlatıldı" dedi. Amanos Dağları nerede? İşte Amanos Dağları rakımı ve Amanos Dağları haritası…
12.08.2020 Gündem
Asi Nehri'nde balık ölümleri
Asi Nehri'nde balık ölümleri Lübnan'ın Bekaa Vadisi'nin doğu kısmından doğan Suriye'den geçerek Hatay'dan Akdeniz'e dökülen Asi Nehri'nde balık ölümleri gözlendi.
23.06.2019 Gündem
MİT TIR'larının ihbarcısı Mustafa İlhan yakalandı!
MİT TIR'larının ihbarcısı Mustafa İlhan yakalandı! Hatay Kırıkhan'da 1 Ocak 2014'te MİT TIR'larının durdurulması olayının "ihbarcı"sı FETÖ imamı Mustafa İlhan, Ordu'da saklandığı adreste yakalandı.
15.03.2019 Gündem
Su canavarları, Asi Nehri’ni kapladı
Su canavarları, Asi Nehri’ni kapladı Lübnan’dan başlayan, Suriye sınırını aşarak Türkiye’ye ulaşan ve ters akmasıyla bilinen Asi Nehri, son günlerde adından çok üzerini kaplayan su sümbülleri ile konuşuluyor.
7.12.2018 Yaşam
Balıklar oksijen  yetersizliğinden  telef olmuş
Balıklar oksijen yetersizliğinden telef olmuş HATAY’ın Samandağ ilçesinden geçerek Akdeniz’e dökülen Asi Nehri’nde on binlerce balığın telef olmasıyla ilgili yapılan incelemeler sonuçlandı.
26.09.2018 Yaşam
Hatay'daki balık ölümlerinin nedeni belli oldu
Hatay'daki balık ölümlerinin nedeni belli oldu Hatay'ın Samandağ ilçesindeki Asi Nehri ile Akdeniz'in buluştuğu noktada yaşanan balık ölümlerine, fabrika atığı ya da herhangi bir zehirli atığın neden olmadığı öğrenildi.
24.09.2018 Gündem
Hatay'da balık ölümleri
Hatay'da balık ölümleri Hatay'ın Samandağ ilçesindeki Asi Nehri ile Akdeniz'in buluştuğu noktada yaşanan balık ölümleri nedeniyle inceleme başlatıldı.
22.09.2018 Gündem
Savunmada altın çağ
Savunmada altın çağ Türk savunma sanayii altın çağını yaşıyor. Türkiye yerli ve milli olarak tankından korvetine, helikopterinden tüfeğine tüm savunma ihtiyaçlarını kendi karşılayabilir hale geliyor. Savunma Sanayii Başkanlığı’nın öncülüğünde dev projeler aralıksız sürüyor.
30.08.2018 Ekonomi
Suriye sınırı bitti  İran duvarı yolda
Suriye sınırı bitti İran duvarı yolda Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ), Suriye sınırında 564 kilometrelik güvenlik duvarının inşasını tamamladı. Suriye’den yasa dışı geçişlerin ve terörist sızmalarının önlenmesi, sınırın daha güvenli hale getirilmesi için inşa edilen sınır duvarı Kilis’in Elbeyli ilçesi sınırında ilk kez detaylı şekilde görüntülendi.
9.06.2018 Gündem
Asi Nehri'ne giren dalgıç, boğuldu
Asi Nehri'ne giren dalgıç, boğuldu HATAY'da tarlaya giden sulama borularının kapaklarını kapatmak için Asi Nehri'ne giren dalgıç Ahmet Dönmez (44), boruların arasına sıkışınca, boğularak hayatını kaybetti.
28.05.2018 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Asi Nehri ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki asi nehri haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.