Arzu Çerkezoğlu

Arzu Çerkezoğlu

Son dakika arzu çerkezoğlu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan arzu çerkezoğlu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını arzu çerkezoğlu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Arzu Çerkezoğlu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan arzu çerkezoğlu gelişmeleri de dahil olmak üzere 85 arzu çerkezoğlu haberi bulunmuştur. Tüm arzu çerkezoğlu haberleri aşağıda listelenmiştir.
DİSK'ten asgari ücret açıklaması: İlk kez bu yıl rakam açıklamıyoruz
DİSK'ten asgari ücret açıklaması: İlk kez bu yıl rakam açıklamıyoruz DİSK Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu, asgari ücretle ilgili 'İlk kez bu yıl asgari ücret konusunda rakam açıklamıyoruz. Biz artık rakamların peşinde koşmak istemiyoruz, insanca yaşayacak bir ücret istiyoruz' açıklamasında bulundu.
8.12.2023 Ekonomi
DİSK Taksim Cumhuriyet Anıtı'na çelenk bıraktı
DİSK Taksim Cumhuriyet Anıtı'na çelenk bıraktı DİSK üyeleri Taksim Meydanı'ndaki Cumhuriyet Anıtı'na çelenk bıraktı.
1.05.2023 Gündem
Asgari ücrette kim, ne istiyor? İşçi temsilcisi TÜRK-İş’in asgari ücret beklentisi ne? İşveren temsilcisi TİSK ne diyor? DİSK’in asgari ücret önerisi ne?
Asgari ücrette kim, ne istiyor? İşçi temsilcisi TÜRK-İş’in asgari ücret beklentisi ne? İşveren temsilcisi TİSK ne diyor? DİSK’in asgari ücret önerisi ne? Asgari Ücret Tespit Komisyonu 2023 yılının asgari ücretini belirlemek için ilk toplantısını bugün yapıyor. 2023 yılının asgari ücretini belirlemek için komisyonda işveren kesimi adına TİSK, İşçi kesimi adına da TÜRK-İŞ ve kamuyu temsilen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı bürokratları masada olacak. Milyonlarca çalışanın gözü toplantıya çevrilirken işveren ve işçi kesiminin asgari ücret ile ilgili beklentileri merak ediliyor. Peki, Asgari ücrette kim, ne istiyor? İşçileri temsil eden TÜRK-İş’in asgari ücret beklentisi ne? İşveren temsilcisi TİSK ne diyor? İşte detaylar…
7.12.2022 Ekonomi
Asgari ücret toplantısı ne zaman, 2023 asgari ücret tespit komisyonu saat kaçta toplanacak? Asgari ücret son toplantı ne zaman? Toplantı tarihleri takvimi!
Asgari ücret toplantısı ne zaman, 2023 asgari ücret tespit komisyonu saat kaçta toplanacak? Asgari ücret son toplantı ne zaman? Toplantı tarihleri takvimi! Asgari ücret görüşmeleri başlıyor. Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nda işçi ve işveren tarafları, taleplerini masaya yatıracak. Toplantılar, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nda gerçekleşecek. Görüşmelerin ardından yeni asgari ücret tutarı belirlenecek. Peki, Asgari ücret toplantısı ne zaman, asgari ücret tespit komisyonu saat kaçta toplanacak? İşte Asgari ücret toplantı tarihleri takvimi…
6.12.2022 Çalışma Hayatı
2023 DİSK asgari ücret talebi ne kadar? DİSK asgari ücret talebini açıkladı
2023 DİSK asgari ücret talebi ne kadar? DİSK asgari ücret talebini açıkladı Türkiye Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu (DİSK) 2023 yılına ilişkin asgari ücret talebini 13 bin 200 lira olarak açıkladı.
Altın Koza Orhan Kemal Emek Ödülleri sahiplerini buldu
Altın Koza Orhan Kemal Emek Ödülleri sahiplerini buldu  Adana'da bul yıl 29'uncusu gerçekleştirilen Uluslararası Altın Koza Film Festivali'nin açılış töreninde Orhan Kemal Emek Ödülleri, ünlü sanatçılar Zihni Göktay, Suzan Kardeş ve zafer Ayden'e verildi. 
13.09.2022 Kültür Sanat
Net asgari ücret ile ilgili yeni açıklama! Temmuz ayında...
Net asgari ücret ile ilgili yeni açıklama! Temmuz ayında... Asgari ücret zammı ile ilgili son dakika açıklamaları vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Asgari ücrete ikinci zamda yeni gelişmeler yaşanıyor. Açıklamalar art arda gelirken asgari ücretli de zam miktarının ne kadar olacağını ve ne zaman maaşlara yansıyacaını merak ediyor. Hem hükümet kanadından hem de işçi sendikalarından zam açıklamaları geliyor. Öte yandan işverenler de asgari ücret zammına ilişkin olumlu mesajlar veriyor. Bugün HAK-İŞ tarafından yapılan açıklamada asgari ücret zammının 'zorunluluk' olduğuna vurgu yapılarak, bütün çalışanlara aynı şekilde zam yapılması istendi.
21.06.2022 Çalışan Hakları
DİSK Başkanı Çerkezoğlu: Taksim için Vali Yerlikaya ile görüşme yaptık
DİSK Başkanı Çerkezoğlu: Taksim için Vali Yerlikaya ile görüşme yaptık Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu (DİSK), Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu (KESK), Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) ve Türk Tabipleri Birliği (TTB), 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü ile ilgili basın toplantısı düzenledi.
8.04.2022 Gündem
Asgari ücrete zam yapılacak mı? Açıklamalar art arda geldi, ek zam...
Asgari ücrete zam yapılacak mı? Açıklamalar art arda geldi, ek zam... Milyonlarca çalışan asgari ücrete zam yapılıp yapılmayacağını merak ediyor. Asgari ücrete ikinci zam gelecek mi? Hükümet kanadından yapılan açıklamalar vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Bugün de asgari ücret ile ilgili hem Cumhur başkanı Erdoğan hem de Bakan Bilgin tarafından art arda açıklamalar geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, " Biliyorsunuz daha yeni asgari ücrette görülmemiş bir zam yapmak suretiyle asgari ücreti farklı bir noktaya çektik. Bir diğer adımda da yine emeklilerle ilgili artışları yaptık. Bundan sonra da vatandaşlarımızın hayatlarını kolaylaştırmak için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz." diye konuştu. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin ise, “Enflasyon-ücret artışı sarmalına sebep olacak bu tür yaklaşımları yanlış buluyorum. Olağanüstü şartlar ortaya çıkar o zaman düşünülebilir ama bugün gündemimizde böyle bir şey yok” ifadelerini kullandı.
31.03.2022 Çalışan Hakları
Asgari ücret ile ilgili son dakika açıklaması! İkinci zam (ek zam) gelecek mi? Hükümet,  DİSK ve Türk İş...
Asgari ücret ile ilgili son dakika açıklaması! İkinci zam (ek zam) gelecek mi? Hükümet, DİSK ve Türk İş... Asgari ücrete ikinci zam gelecek mi? Son günlerde hem asgari ücretliler hem de diğer özel sektör çalışanları bu sorunun yanıtını arıyordu. Asgari ücrete yapılan rekor zam ile birlikte vergi istisnasının getirilmesi ile asgari ücretlilerin maaşlarında ciddi miktarda bir artış sağlandı. Ancak yüksek enflasyon nedeni ile asgari ücretli olarak çalışan vatandaşlar ekonomik olarak zorluk yaşıyor. Ak Parti Sözcüsü Ömer çelik tarafından yapılan, "Şu andaki mevzuat gereği yılda bir kez yapılıyor ancak bunu değiştirmek mümkün. Zamanı geldiğinde bir yıl geçmesi beklenmeksizin zam yaparız. " açıklaması vatandaşlarda asgari ücrete ikinci zam yapılacağı beklentisi oluşturdu. Ancak Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin yaptığı açıklamada asgari ücrete zam yapılmayacağını vurguladı. Bilgin, "Türkiye Cumhuriyeti tarihinde ilk kez asgari ücreti yüzde 50 üzerinde attırdık. Bu günlerde yeniden asgari ücret tartışmalarını anlamlı bulmuyorum. Çünkü gerekeni enflasyon farkı ile yaptık. Bu durumlarda işçiyi de işvereni de düşünmek lazım" diye konuştu. Asgari ücret zammı ile ilgili işçi sendikalarından da art arda açıklamalar geldi. İşte asgari ücretli milyonları ilgilendiren ek zam açıklamalarının detayları...
23.03.2022 Çalışma Hayatı
Asgari ücret ile ilgili son dakika açıklaması! Flaş karar duyuruldu, net 4.000 TL, yarın...
Asgari ücret ile ilgili son dakika açıklaması! Flaş karar duyuruldu, net 4.000 TL, yarın... Asgari ücret zammında geri sayım başladı. Milyonlarca çalışanın gözü zam oranlarına çevrildi. Asgari ücret zammı ile ilgili son dakika açıklamaları art arda geliyor. 'Net asgari ücret ne kadar olacak?', 'Asgari ücret 2022'de ne kadar artacak?' en çok merak edilen soruların başında geliyor. 8 milyon asgari ücretliyi doğrudan etkileyecek zam görüşmelerinde son perde açılıyor. İşçi ve işverenler taleplerini net bir şekilde ortaya koyuyor. Asgari ücret zammı dolaylı olarak tüm çalışanları ilgilendiriyor. Hem özel sektördeki diğer çalışanların zam oranın hem de AGİ, kıdem tazminatı, işsizlik maaşı, 65 yaş aylığı gibi ödemelerin belirlenmesinde asgari ücrete yapılacak zam belirleyici oluyor. Asgari ücrette ilk rakamlar belli oldu. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, yapılan çalışmalar neticesinde işçi tarafının 3750-4000 lira arasında, işveren tarafının ise 3500-3750 lira arasında asgari ücret istediğini belirtmişti. Konu ile ilgili yeni bir açılama yapan Bakan Bilgin çalışanlara güzel haberi duyurdu. Bilgin, asgari ücretin açıklandığında bir bayram havası oluşturacağını belirterek, "Biz buradan sizlerin beklentisi nedir bilmiyorum ama toplumun beklentisini karşılayacak ciddi bir asgari ücret artışı gerçekleştireceğiz" dedi. Öte yandan asgari ücrette net rakamların yarın belirlenip duyurulması bekleniyor. Asgari ücret zammında kritik haftaya giriliyor. İşte asgari ücrette son dakika gelişmeleri, işçi ve işveren tarafının beklentileri ve son dakika zam tahminleri...
12.12.2021 Çalışma Hayatı
Asgari ücrette artış ne kadar olacak? 2022 Asgari ücrete zam ne kadar olur?
Asgari ücrette artış ne kadar olacak? 2022 Asgari ücrete zam ne kadar olur? Yaklaşık 8 milyonu ilgilendiriyor. 2022'de geçerli olacak asgari ücrette ilk toplantı bugün. Çalışanların gözü kulağı ilk ilk toplantıdan sonra yapılacak açıklamalara çevrilirken hükümet, işçi ve işveren temsilcilerinin masadan nasıl kalkacağı merakla bekleniyor. Katıldığı televizyon programında katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan asgari ücret artışı ile açıklamalarda bulundu. Peki, Asgari ücrette artış ne kadar olacak? 2022 Asgari ücrete zam ne kadar olur? 2022 Asgari ücrete zam oranı kaç olur? Asgari ücrette ilk teklif ne olur? İşte Asgari ücret zammı ile ilgili tüm detaylar…
Asgari Ücret Görüşmeleri ne zaman başlayacak? Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin açıkladı!
Asgari Ücret Görüşmeleri ne zaman başlayacak? Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin açıkladı! Asgari ücret görüşmeleri merakla bekleniyor. Asgari ücret alan milyonlarca işçi, görüşmelerden çıkacak sonucu beklerken, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, görüşmelerin uzamayacağını ve kararın 1-2 hafta içerisinde açıklanacağını söyledi. Peki, Asgari Ücret Görüşmeleri ne zaman başlayacak?
25.11.2021 Çalışan Hakları
Son dakika asgari ücret açıklaması! Bakan Bilgin duyurdu, ve belli oldu
Son dakika asgari ücret açıklaması! Bakan Bilgin duyurdu, ve belli oldu Milyonlarca çalışan bekliyordu. Yeni yıla kısa bir süre kala milyonların gözü 2022 asgari ücret zammına çevrildi. 8 milyon kişinin maaşını etkileyecek asgari ücret zammı ile ilgili flaş açıklama geldi. Bakan Bilgin duyurdu. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin bugün yaptığı açıklamada, "Asgari ücretin toplumda adalet duygusunu pekiştirecek, onu güçlendirecek bir seviyede olacağına inanıyorum. dedi.
25.11.2021 Çalışma Hayatı
Asgari ücret görüşmeleri ne zaman başlayacak? Asgari ücret ne kadar olacak? İşveren, işçi ve hükümetin  asgari ücret teklifi ne?
Asgari ücret görüşmeleri ne zaman başlayacak? Asgari ücret ne kadar olacak? İşveren, işçi ve hükümetin asgari ücret teklifi ne? Yeni yıla kısa bir süre kala milyonların gözü kulağı 2022 asgari ücret zammına çevrildi. 8 milyon kişinin maaşını etkileyecek asgari ücret zammı pazarlıkları aralık ayında başlıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da asgari ücreti belirlemede tıpkı memur zamlarında olduğu gibi enflasyona ezdirmemek için gereken çabayı göstereceklerini ve dar gelirlerinin üzerindeki yükü hafifleteceklerini dikkat çekti. Görüşmeler öncesinde, işçi konfederasyonları ortak tutum belirlemek amacıyla bir araya geldi. Hem hükümet hem de işçi ve işveren tarafında asgari ücret ile ilgili tutumun ne olacağı ise merak konusu. Peki, Asgari ücret görüşmeleri ne zaman başlayacak? Asgari ücret ne kadar olacak? İşveren, işçi ve hükümetin asgari ücret teklifi ne? İşte tüm detayları ile asgari ücret zammı beklentileri...
22.11.2021 Çalışma Hayatı
Asgari ücrete zam! 3 bin 532 lira ve 3 farklı senaryo...
Asgari ücrete zam! 3 bin 532 lira ve 3 farklı senaryo... Herkes asgari ücret zammını bekliyor. Milyonların heyecanla beklediği asgari ücret zammı için geri sayım başladı. Asgari Ücret Tespit Komisyonu aralık ayının ilk haftasında toplanacak. Komisyon 4 toplantı yaptıktan sonra ay sonunda nihai kararını açıklayacak. Asgari ücrete dair üç farklı senaryo var. Yüzde 25 ila 35 arası bir zam beklentisi var. Eğer beklentiler gerçekleşirse yeni asgari ücret ne kadar olacak? İşte rakamlar...
20.11.2021 Çalışma Hayatı
DİSK asgari ücret talebi! Asgari ücret ne zaman açıklanacak? Asgari ücret zammı 2022 tahminleri!
DİSK asgari ücret talebi! Asgari ücret ne zaman açıklanacak? Asgari ücret zammı 2022 tahminleri! Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu (DİSK) 2022 asgari ücretinin net 5 bin 200 TL olmasını ve bütün ücretlere 1000 TL iyileştirme yapılmasını talep etti. Peki, Asgari ücret ne zaman açıklanacak? İşte Asgari ücret zammı 2022 tahminleri…
19.11.2021 Çalışan Hakları
Asgari ücrette son dakika gelişmesi! Resmen anlaştılar, yüzde 30 zam ve...
Asgari ücrette son dakika gelişmesi! Resmen anlaştılar, yüzde 30 zam ve... Asgari ücret ile ilgili son dakika gelişmesi. Resmen anlaştılar. Belli oldu. Milyonlarca vatandaş 'asgari ücrete ne kadar zam gelecek?' sorusunun cevabını merak ediyor. Konuyla ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor. Türk-İş, Hak-İş ve DİSK, 2022'de geçerli olacak asgari ücretle ilgili görüş alışverişinde bulunmak için bir araya geldi. Türk-İş'in ev sahipliğindeki toplantıda genel başkanlar, 2022'de geçerli olacak asgari ücretin belirlenmesi sürecinde izlenecek yol haritasını görüşerek temel alınacak ilkeler konusunda teknik düzeyde çalışmalar yapılmasını kararlaştırdı
17.11.2021 Çalışan Hakları
1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlandı!
1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlandı! Türkiye'de ve dünyada milyonlarca çalışan, ikinci kez 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü pandemi koşullarında kutladı. İşçiler, bu yıl 1 Mayıs'ı “Umut Yan Yana” sloganıyla karşıladı.
1.05.2021 Gündem
DİSK, KESK, TMMOB VE TTB'den 1 Mayıs programı açıklaması
DİSK, KESK, TMMOB VE TTB'den 1 Mayıs programı açıklaması Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu (DİSK), Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu (KESK), Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) ve Türk Tabipleri Birliği (TTB) 1 Mayıs kutlamalarına ilişkin ortak basın toplantısı düzenledi.
21.04.2021 Gündem
Asgari ücret ile ilgili flaş gelişme! 750 TL...
Asgari ücret ile ilgili flaş gelişme! 750 TL... Asgari ücret ile ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Sendikalar 750 liralık asgari ücret artışı için harekete geçti. DİSK, Genel Başkan Arzu Çerkezoğlu, Genel Sekreter Adnan Serdaroğlu ile Yönetim Kurulu üyeleri Mustafa Aguş ve Seyit Aslan, Meclis’te AK Parti Grubu’nu ziyaret ederek Grup Başkanı Naci Bostancı ile bir araya geldi.
SGK ile ilgili CHP lideri Kılıçdaroğlu'ndan flaş açıklama
SGK ile ilgili CHP lideri Kılıçdaroğlu'ndan flaş açıklama CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Sosyal Güvenlik Kurumunun (SGK) Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığından alınıp Hazine ve Maliye Bakanlığına bağlanması lazım. Bu bir finans işidir. Finans işinin Sosyal Güvenlik Bakanlığı içinde olması doğru değildir. Böylece sistem kendi içerisinde daha sağlıklı çözümler üretebilir" dedi.
27.01.2021 Siyaset
DİSK'ten asgari ücret açıklaması!
DİSK'ten asgari ücret açıklaması! Milyonlarca asgari ücretli yapılacak zam oranını merak ederken DİSK'ten açıklama geldi. DİSK Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu, asgari ücretin bir geçim ücreti olması gerektiğini belirterek, "İnsan onuruna yaraşır bir asgari ücret istiyoruz." dedi.
16.12.2020 Ekonomi
Asgari ücret 2021 ne kadar olacak? TİSK asgari ücret önerisi ve diğer tahminler! Asgari ücret zammı ne zaman belli olacak?
Asgari ücret 2021 ne kadar olacak? TİSK asgari ücret önerisi ve diğer tahminler! Asgari ücret zammı ne zaman belli olacak? Asgari Ücret Tespit Komisyonu ikinci toplantıyı geride bıraktı. İşçi, işveren ve hükümet temsilcilerinden oluşan Asgari Ücret Tespit Komisyonu, 2021'de geçerli olacak asgari ücreti belirleme görüşmeleri kapsamında dün ikinci kez toplandı. Toplantı sonrası açıklama yapan TİSK, "Asgari ücret destekleri tüm işletmeleri kapsayacak şekilde devam etsin. Ücret üstündeki vergi ve prim yükleri uygun seviyeye çekilsin" denildi. Komisyon yeni asgari ücreti belirleme çalışmaları kapsamında 2 kez daha toplanacak. Peki, Asgari ücret zammı ne zaman belli olacak? Asgari ücret 2021 ne kadar olacak, beklentiler ne? İşte asgari ücret teklifleri ve önerileri…
16.12.2020 Çalışan Hakları
Asgari ücret ile ilgili flaş açıklama! 3 bin 800 lira...
Asgari ücret ile ilgili flaş açıklama! 3 bin 800 lira... Milyonlarca çalışan asgari ücrete yapılacak zama kilitlendi. 2021 yılı asgari ücreti için ilk toplantı yapıldı. İkinci ve üçüncü toplantıların da tarihi belli oldu. Korona nedeniyle ilk toplantı Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk Başkanlığında internet ortamında gerçekleştirildi. Bakan Selçuk, "Bakanlık olarak bu süreçte bir hakem rolü üstlenerek işçi ve işverenlerimizin mutabakatıyla asgari ücreti tespit etmeyi hedefliyoruz." dedi. Türkiye Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu'ndan (DİSK) asgari ücret açıklaması geldi. DİSK Başkanı Arzu Çerkezoğlu yaptığı açıklamada asgari ücretin en az 3 bin 800 lira olması gerektiğini söyledi.
7.12.2020 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Arzu Çerkezoğlu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki arzu çerkezoğlu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.