Angela Merkel

Angela Merkel

Son dakika Angela Merkel haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Angela Merkel ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Angela Merkel haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Angela Merkel

haberleri sayfasında son dakika yaşanan angela merkel gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.570 angela merkel haberi bulunmuştur. Tüm angela merkel haberleri aşağıda listelenmiştir.
Telefonunuzda bu uygulamalar yüklüyse dikkat: Kesinlikle kullanılmamalı
Telefonunuzda bu uygulamalar yüklüyse dikkat: Kesinlikle kullanılmamalı Whatsapp, Telegram, Signal gibi uygulamalar kullananlar dikkat. Etik hacker Tamer Şahin mesajlaşma uygulamalarının taşıdığı güvenlik risklerine değinerek, “Bu uygulamalar normal kullanıcılar için bile güvenli değil, kamu görevlileri kesinlikle kullanmamalı” uyarısında bulundu...
13.01.2024 Bilim ve Teknoloji
Yasa onaylandı: Almanya daha kolay göçmen alacak
Yasa onaylandı: Almanya daha kolay göçmen alacak İş gücü açığı yaşayan Almanya’da yabancıların ülkeye gelişini kolaylaştıracak düzenleme meclisten geçti.
24.06.2023 Gündem
Merkel, Rus troller tarafından kandırıldı! Emekli maaşını bile sormuşlar, iddia doğrulandı
Merkel, Rus troller tarafından kandırıldı! Emekli maaşını bile sormuşlar, iddia doğrulandı Rusya’da Wowan ve Lexus olarak bilinen Putin’e yakın troller, kendilerini, Zelenski’den önceki Ukrayna eski Devlet Başkanı Petro Poroşenko olarak tanıtıp eski Almanya Başbakanı Angela Merkel ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Görüşmenin içeriği yayınlanırken Merkel cephesinden beklenen açıklama geldi.
21.02.2023 Dünya
Rusya Devlet Başkanı Putin'den sert uyarı: Düşmandan geriye hiçbir şey kalmaz
Rusya Devlet Başkanı Putin'den sert uyarı: Düşmandan geriye hiçbir şey kalmaz Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, ABD'li basketbolcu Brittney Griner ile silah kaçakçısı Viktor Bout’un takas edilmesinin ardından "ABD ile yeni mahkum takası mümkün" dedi. Minsk Anlaşması'na atıfta bulunup 'ihanete uğradık' diyen Putin, Rusya'ya nükleer silahlarla saldırmaya cüret eden her ülkenin yeryüzünden silineceğini belirtti.
9.12.2022 Dünya
Jeremy Rifkin kimdir? ABD'li ekonomist Jeremy Rifkin CHP’li Kemal Kılıçdaroğlu'nun danışmanı mı oldu?
Jeremy Rifkin kimdir? ABD'li ekonomist Jeremy Rifkin CHP’li Kemal Kılıçdaroğlu'nun danışmanı mı oldu? Amerikalı yazar, ekonomi ve toplum kuramcısı aynı zamanda aktivist Jeremy Rifkin, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun başdanışmanı oldu. Peki, Jeremy Rifkin kimdir? ABD'li ekonomist Jeremy Rifkin’in kitapları ve hayatı…
3.12.2022 Gündem
Merkel'den Putin itirafı: Putin, politik açıdan işiniz bitti mesajı verdi
Merkel'den Putin itirafı: Putin, politik açıdan işiniz bitti mesajı verdi Eski Almanya Başbakanı Angela Merkel, geçtiğimiz yıl Moskova’da Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile bir araya geldiklerinde Putin'in kendisine "Politik açıdan işiniz bitti" mesajı verdiğini söyledi.
25.11.2022 Dünya
Dünyanın gözü Fransa'daki cumhurbaşkanlığı seçimlerinde! Ülkede aşırı sağ tehlikesi: AB ve NATO'da Marine Le Pen korkusu...
Dünyanın gözü Fransa'daki cumhurbaşkanlığı seçimlerinde! Ülkede aşırı sağ tehlikesi: AB ve NATO'da Marine Le Pen korkusu... Tüm dünyanın gözü Fransa'daki cumhurbaşkanlığı seçimlerinde. Pazar günü ilk turu yapılan cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Emmanuel Macron’un birinci, aşırı sağcı rakibi Marine Le Pen’in ise ikinci çıkmasının ardından ülke 24 Nisan’da düzenlenecek ikinci tura kilitlendi. AB ve NATO, aşırı sağcı Le Pen’in seçilme ihtimaline karşı diken üstünde. Seçimde kilit ise üçüncü gelen radikal sol parti lideri.
12.04.2022 Dünya
Zelenskiy, Rus birliklerinden temizlenen Bucha’yı ziyaret etti
Zelenskiy, Rus birliklerinden temizlenen Bucha’yı ziyaret etti Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, Ukrayna’da Rus birliklerinden temizlenen Bucha kentini ziyaret etti.
4.04.2022 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Şansölyesi Scholz'u kabul etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Şansölyesi Scholz'u kabul etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Almanya Federal Cumhuriyeti Şansölyesi Olaf Scholz'u Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kabul etti.
14.03.2022 Siyaset
Ukrayna Büyükelçisi Bodnar: Saat 15.00 itibariyle 10 uçak 7 helikopter düşürüldü
Ukrayna Büyükelçisi Bodnar: Saat 15.00 itibariyle 10 uçak 7 helikopter düşürüldü Ukrayna Ankara Büyükelçisi Vasyl Bodnar bölgedeki son dakika gelişmeleri aktardı. Bodnar, saat 15.00 itibarıyla 10 uçak ve 7 helikopterin düşürüldüğünü açıkladı.
25.02.2022 Dünya
Angela Merkel'e hırsızlık şoku! Yanında koruması varken cüzdanını çaldırdı
Angela Merkel'e hırsızlık şoku! Yanında koruması varken cüzdanını çaldırdı Almanya eski Başbakanı Angela Merkel, markette alışveriş yaptığı sırada yanında koruması olmasına rağmen cüzdanını çaldırdı.
25.02.2022 Dünya
Almanya’nın yeni Başbakanı Macron ile bir araya geldi!
Almanya’nın yeni Başbakanı Macron ile bir araya geldi! Almanya’nın yeni Başbakanı Olaf Scholz göreve gelmesinin ardından ilk yurt dışı ziyaretini Fransa’ya yaparak, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ile bir araya geldi.
10.12.2021 Dünya
Olaf Scholz kimdir? Yeni Almanya Başbakanı Olaf Scholz hangi partiden?
Olaf Scholz kimdir? Yeni Almanya Başbakanı Olaf Scholz hangi partiden? 16 yıllık görevini bırakan Angela Merkel'in yerine yeni Olaf Scholz geldi. Gerhard Schröder'in 2005'te görevi bırakmasından bu yana Almanya'nın ilk Sosyal Demokrat başbakanı olan ve ilk turda ülkenin yeni başbakanı seçilen Olaf Scholz kimdir, kaç yaşında ve nereli?
8.12.2021 Dünya
Omicron varyantı ile ilgili flaş açıklama! Dünyanın kabusu oldu! Hiçbir şeye benzemiyor
Omicron varyantı ile ilgili flaş açıklama! Dünyanın kabusu oldu! Hiçbir şeye benzemiyor Omicron varyantı ile ilgili son dakika açıklaması! Dünyanın yeni kabusu haline gelen Omicron varyantı baskın tür olma yolunda. Varyantın Güney Afrika'nın dünyayı uyarmasından 4 gün önce İskoçya'da tespit edildiği belirtildi. Omicron'un COP26 zirvesi ya da ragbi maçıyla taşınmış olabileceği kaydedildi.
3.12.2021 Dünya
Cem Özdemir kimdir, aslen nereli? Cem Özdemir Almanya’da Tarım Bakanı mı oldu?
Cem Özdemir kimdir, aslen nereli? Cem Özdemir Almanya’da Tarım Bakanı mı oldu? Almanya’da Yeşiller partisinin en deneyimli siyasetçilerinden 55 yaşındaki Cem Özdemir’in kurulma aşamasında olan yeni koalisyon hükümetinde tarım bakanı olarak görev alacağı açıklandı. Angela Merkel’in yerine başbakanlık koltuğuna oturacak olan SDP üyesi Olaf Scholz, koalisyona katılacak partilere üye delegelerin 10 gün içinde ortak hükümet programına onay vereceklerini açıkladı. Peki, Cem Özdemir kimdir, aslen nereli, kaç yaşında?
26.11.2021 Gündem
Yunanistan’da büyük sevinç: Türk dostu Merkel’den bıkmıştık...
Yunanistan’da büyük sevinç: Türk dostu Merkel’den bıkmıştık... Almanya’da Yeşiller Partisi Eşbaşkanı Annalena Baerbock’un dışişleri bakanı olacağı beklentisi Atina’da sevinç yarattı. “Türk dostu Merkel’den bıkmıştık” yorumunu yapan Yunan basını, Baerbock’un Türkiye karşıtı olacağını savundu.
26.11.2021 Dünya
Rusya ve Ukrayna arasında tansiyon artıyor! Savaş çıkartacak kriz
Rusya ve Ukrayna arasında tansiyon artıyor! Savaş çıkartacak kriz Rusya ile Ukrayna arasında sular yeniden ısınıyor. Rusya lideri Putin, Batı’yı “kırmızı çizgilerine dikkat etmek” konusunda uyarırken, ABD, “Rus saldırganlığına karşı Ukrayna’nın yanında olduğunu” duyurdu. NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Berlin’de Almanya Şansölyesi Angela Merkel ile düzenlediği ortak basın toplantısında, İttifak’ın, Ukrayna sınırındaki durumu yakından izlediğini söyledi. Kiev’i desteklemeye devam edeceklerini belirten Stoltenberg, “Ukrayna sınırlarına yakın büyük ve olağandışı bir Rus kuvvetleri yoğunluğu görüyoruz. Rusya’yı şeffaf olmaya, bir gerilimi tırmandırmamaya, Ukrayna ile sınırlar boyunca gerilimi azaltmaya ve yardım etmeye çağırıyoruz” dedi.
20.11.2021 Dünya
Almanya'da alarm verildi! Merkel uyardı: Önümüzde çok zor haftalar var
Almanya'da alarm verildi! Merkel uyardı: Önümüzde çok zor haftalar var Almanya Başbakanı Angela Merkel, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) vakalarının arttığına işaret ederek gelecek haftaların zor geçeceği konusunda halkı uyardı.  
13.11.2021 Dünya
Almanya Başbakanı Merkel’den Putin'e 'Belarus' çağrısı
Almanya Başbakanı Merkel’den Putin'e 'Belarus' çağrısı Almanya Federal Hükümeti Sözcüsü ve Federal Basın Ofisi Başkanı Steffen Seibert, Almanya Başbakanı Angela Merkel’in Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile telefonda görüştüğünü ve Polonya-Belarus sınırındaki sığınmacı krizine müdahale etmesi çağrısında bulunduğu belirtti.
10.11.2021 Dünya
G20 Liderler Zirvesi'ne katılan bazı liderler 'Aşk Çeşmesi'ne bozuk para attı
G20 Liderler Zirvesi'ne katılan bazı liderler 'Aşk Çeşmesi'ne bozuk para attı G20 Dönem Başkanı İtalya'nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen G20 Liderler Zirvesi'ne katılan bazı liderler, Roma'nın tarihi Trevi Çeşmesi’ne kadar kısa gezinti yaptı ve geleneğe uyarak çeşmeye bozuk para attı.
31.10.2021 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Biden görüşmesi sonrası flaş F-16 açıklaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Biden görüşmesi sonrası flaş F-16 açıklaması Cumhurbaşkanı Erdoğan, G20 Zirvesi için gittiği İtalya'nın başkenti Roma'da zirveye ilişkin açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD Başkanı Biden ile yaptığı görüşmeyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulunarak F-35'lere ilişkin şu ifadeleri kullandı: F-35'ten kaynaklanan bizim 1.4 milyar dolar bir ödememiz vardı ve bu ödemeden hareketle bu süreci nasıl iyi bir konuma taşırız, bunun üzerinde durduk. Daha çok F-16'lar gündeme geldi. Elimizdekilerin modernizasyonu ve yeni F-16 verilmesi gündeme geldi. Savunma bakanlarımız süreci takip ediyorlar. Biden'ın olumlu yaklaşımı gördüm
31.10.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Merkel ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Merkel ile görüştü Cumhurbaşkanı Erdoğan, G20 Liderler Zirvesi kapsamında, Almanya Başbakanı Angela Merkel'i kabul etti.
31.10.2021 Gündem
Almanya Başbakanı Merkel'den Türkiye açıklaması: Avrupa Birliği...
Almanya Başbakanı Merkel'den Türkiye açıklaması: Avrupa Birliği... Almanya Başbakanı Angela Merkel, 4 milyona yakın sığınmacıya ev sahipliği yapan Türkiye'nin desteklenmesi gerektiğini söyledi.
29.10.2021 Dünya
SPD'li Aydan Özoğuz, Alman Federal Meclisi Başkanvekili seçildi
SPD'li Aydan Özoğuz, Alman Federal Meclisi Başkanvekili seçildi Almanya'da Sosyal Demokrat Partili (SPD) Aydan Özoğuz, Federal Meclis (Bundestag) Başkanvekilliğine ilk kez seçilen Türk kökenli milletvekili oldu.
26.10.2021 Dünya
Merkel'den Türkiye ziyareti paylaşımı
Merkel'den Türkiye ziyareti paylaşımı Almanya Başbakanı Angela Merkel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmesini sosyal medya hesaplarından paylaştı.
16.10.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Angela Merkel ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki angela merkel haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.