Amerikan Askerleri

Amerikan Askerleri

Son dakika amerikan askerleri haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan amerikan askerleri ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını amerikan askerleri haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Amerikan Askerleri

haberleri sayfasında son dakika yaşanan amerikan askerleri gelişmeleri de dahil olmak üzere 944 amerikan askerleri haberi bulunmuştur. Tüm amerikan askerleri haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dedeağaç ABD'nin silah üssü oldu! New York Times durumu 'Türkiye korkusu' diye tanımladı...
Dedeağaç ABD'nin silah üssü oldu! New York Times durumu 'Türkiye korkusu' diye tanımladı... Türkiye sınırına 40 kilometre uzaklıktaki Dedeağaç limanı ABD'nin silah üssü oldu. New York Times gazetesi özel haberiyle 'beklenmedik jeopolotik parlama noktası'na yığılan Amerikan silahlarını 'Türkiye korkusu' diye tanımladı, Kathimerini ise ABD'li ismin skandal röportajını 'Türkiye'ye çınlayan bir mesaj-NATO'ya ait olduğunu gösterinceye kadar Türkiye'ye F-16 yok' başlığıyla yayımladı.
22.08.2022 Dünya
Vizyondaki filmler: Bu hafta sinemada hangi filmler var? İşte sinemadaki son filmler!
Vizyondaki filmler: Bu hafta sinemada hangi filmler var? İşte sinemadaki son filmler! Vizyona girecek yeni filmler sinemaseverlerin gündeminde. Bu hafta vizyona girecek yeni filmler belli oldu. Vizyonda yer alan filmlerin yanı sıra Kuzeyli (The Northman), Cesur İtfaiyeci, Nuh'un Gemisi Cudi'de 2, Kuluçka, Sihirli Orman: Peri Kraliçesi, Cehennem Öfkesi: Ave Marie, Gün Batımı, Kerr ve Hüddam'ın Soyu: Marid Cinleri vizyonda sinemaseverlerin beğenisine sunuluyor. Peki, Bu hafta sinemada hangi filmler var? İşte sinemadaki son filmler!
20.04.2022 Kültür Sanat
Rusya - Ukrayna savaşında sıcak gelişme!  Dünyaya ilan ettiler: 3. Dünya Savaşı başladı
Rusya - Ukrayna savaşında sıcak gelişme! Dünyaya ilan ettiler: 3. Dünya Savaşı başladı Dünyanın korku ile takip ettiği Rusya-Ukrayna savaşı 9. gününde de tüm şiddetiyle sürüyor. Rusya ordusu ile Ukrayna ordusu Zaporoji nükleer santral için çatışmaya girince santralin bazı bölümlerinde yangın çıktı. Rusya'yı 'nükleer terörizm' ile suçlayan Zelenski, 'Rusya nükleer santral vuran ilk ülke olarak tarihe geçti' dedi. İngiltere, Rusya’nın Ukrayna'daki nükleer santrale saldırısı sonrasında BM Güvenlik Konseyi'ni acil toplantıya çağırdı. ABD'den "Çatışma bize gelirse biz hazırız" açıklaması gelirken, Ukrayna sınırına 5 kilometre mesafedeki Amerikan askerleri fotoğraflandı.
4.03.2022 Dünya
Ukrayna'dan Rus askerlerine çarpıcı silah bırakma teklifi!
Ukrayna'dan Rus askerlerine çarpıcı silah bırakma teklifi! Ukrayna, silah bırakan Rus askerlerini affedeceğini açıklayıp para teklif etti. Teklif Ukrayna Savunma Bakanı Oleksii Reznikov tarafından duyuruldu. Reznikov pazartesi günü Ukrayna'da çatışmaya katılan Rus askerlerine, "Katil olup ölmek istemeyenler kendini kurtarabilir" diye çağrıda bulundu.
28.02.2022 Dünya
Rus zırhlı aracına molotof atan Ukraynalı kendini yaktı!
Rus zırhlı aracına molotof atan Ukraynalı kendini yaktı! Ukrayna’da Rus askeri aracına molotof atan Ukraynalı kadın yanlışlıkla kendini yaktı.
28.02.2022 Dünya
Zelenskiy'den bombalar altında kritik imza!
Zelenskiy'den bombalar altında kritik imza! Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, Ukrayna’nın Avrupa Birliği (AB) yolunda ilk resmi adımını atarak, başvuru dilekçesini bombalar altında imzaladı.
28.02.2022 Dünya
Ukrayna Kiev'de şiddetli patlama! Siren sesleri duyuldu: 'Sığınaklarda kalın'
Ukrayna Kiev'de şiddetli patlama! Siren sesleri duyuldu: 'Sığınaklarda kalın' Ukrayna’nın başkenti Kiev yakınlarında meydana gelen şiddetli patlamada 6 kişinin yaralandığı açıklandı. Kentte siren seslerinin duyulduğu belirtildi. Rusya’nın saldırılarına topyekun bir mücadeleyle karşılık veren Ukrayna’nın başkenti Kiev’de yetkililer, bugünden itibaren yaya olarak dışarı çıkmanın yasaklandığını açıklayarak, “Şu andan itibaren sokaklarda bulunan siviller sabotajcı olarak algılanacak” uyarısında bulundu.
28.02.2022 Dünya
Airbnb'den ücretsiz konaklama imkanı! Ukrayna- Rusya savaşı sonrası flaş karar
Airbnb'den ücretsiz konaklama imkanı! Ukrayna- Rusya savaşı sonrası flaş karar Rusya'nın Ukraynalı sivillere karşı yaptığı saldırılar sonucunda evini terk etmek zorunda kalan ve yurt dışına çıkış yapacaklara yönelik Airbnb yeni bir kampanya başlattı. Airbnb işgalden kaçan 100 bin Ukraynalı mülteciye komşu Avrupa ülkelerinde ücretsiz olarak kısa süreli konut ve uzun süreli konaklamalar sunmaya başladı.
28.02.2022 Ekonomi
THY, Ukrayna ve Moldova uçuşlarını 15 Mart'a kadar iptal etti
THY, Ukrayna ve Moldova uçuşlarını 15 Mart'a kadar iptal etti Ukrayna hava sahasının kapatılmasının ardından 24 Şubat'ta Ukrayna ve Moldova'ya seferlerini iptal eden Türk Hava Yolları (THY) bu süreyi 15 Mart'a kadar uzattığını açıkladı.
28.02.2022 Ekonomi
RTÜK'ten Ukrayna yayınlarına ilişkin uyarı
RTÜK'ten Ukrayna yayınlarına ilişkin uyarı Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), Rusya'nın Ukrayna'da sürdürdüğü askeri harekata ilişkin, "Herkesin dikkatle izlediği bölgelerden verilen haberlerde, mümkün olduğunca insani hassasiyetlere uygun görüntülerin seçilmesi son derece önemlidir" açıklamasında bulundu.
28.02.2022 Gündem
Rusya-Ukrayna savaşında son dakika gelişmesi! Amerikan askerleri kritik bölgede görüntülendi...
Rusya-Ukrayna savaşında son dakika gelişmesi! Amerikan askerleri kritik bölgede görüntülendi... Ukrayna ile Rusya arasındaki savaşda kritik gelişmeler yaşanıyor. Dünyanın beklediği Rusya ve Ukrayna arasındaki görüşme başladı. Cephe hattında Rus ordusu Bayraktar TB2 SİHA'lar karşısında çaresiz. Belarus sınırına yakın Chernihiv kenti ve çevresi bombardıman altında. Borodyanka'dan Makariv'e doğru ilerleyen Rus tanklarındaki askerler, Ukraynalılarla çatıştı. Zelenskiy, Rus askerlerine "Gidin ve canınızı kurtarın" diyerek seslendi. Associated Press (AP) haber ajansı ise, çok ses getirecek fotoğraflar servis etti.
28.02.2022 Dünya
Ömer Çelik'ten ABD, Fransa ve CHP'ye tepki: Kırmızı çizgimizdir
Ömer Çelik'ten ABD, Fransa ve CHP'ye tepki: Kırmızı çizgimizdir AK Parti MKYK ve MYK toplantıları sonrasında AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik açıklamalarda bulundu. Çelik, "Bir CHP vekili çıktı, 'Mavi Vatan kavramı saldırganlık içeriyor' dedi. Biri kalkıp böyle bir laf söylüyorsa tamamen karşısındayız. Mavi Vatan bizim açımızdan kırmızı çizgidir. Ancak Yunan Parlamentosu'ndan ifade edilecek bir sözün Türkiye'de edilmesi son derece üzücüdür. Marsilya-GS maçında Bozkurtlar'ın olay çıkarttığına dair Fransa'da bir vekil iddiada bulundu. Marsilya tribünleri içindeki bir grubun nefret söylemlerine yönelik pankart açtığı görülmüştür. Galatasaray'ı destekleyen vatandaşlar ise bu duruma uygun davranışlar sergilemiştir." dedi.
5.10.2021 Siyaset
Beyaz Saray'dan o iddialarla ilgili flaş açıklama
Beyaz Saray'dan o iddialarla ilgili flaş açıklama Beyaz Saray, Rusya'nın Taliban bağlantılı militanlara Afganistan'daki Amerikan askerleri ve koalisyon güçlerini öldürmeleri için gizlice para teklif ettiği istihbaratı olduğu iddialarına ilişkin, Başkan Donald Trump'a bu konuda bir bilgilendirme yapılmadığını açıkladı.
28.06.2020 Dünya
Rusya: ABD askerleri Haseke'de halka ateş açtı
Rusya: ABD askerleri Haseke'de halka ateş açtı Rusya Savunma Bakanlığı, ABD askerlerinin Suriye'nin Haseke bölgesinde halka ateş açtığını savundu.
12.02.2020 Dünya
Donald Trump duyurdu! DEAŞ'ın kritik ismi öldürüldü
Donald Trump duyurdu! DEAŞ'ın kritik ismi öldürüldü ABD Başkanı Donald Trump, ölü ele geçirilen DEAŞ elebaşı Ebubekir el-Bağdadi'nin yerine geçmesi öngörülen bir ismin öldürüldüğünü açıkladı.
29.10.2019 Dünya
Trump'tan Erdoğan'a teşekkür
Trump'tan Erdoğan'a teşekkür ABD Başkanı Donald Trump, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve ABD Başkan Yardımcısı Mike Pence görüşmesinin ardından, "Türkiye’den harika haberler var. Teşekkürler Cumhurbaşkanı Erdoğan. Milyonlarca hayat kurtulacak” diye yazdı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, " Bu ortak çabamız bölgemizde barışı ve istikrarı destekleyecek. Terörizmi yendiğimizde daha fazla hayat kurtaracağız" dedi.
17.10.2019 Gündem
Dünyanın gözü Türkiye'de ilk hedef 120 km'lik hat...
Dünyanın gözü Türkiye'de ilk hedef 120 km'lik hat... ABD’nin çekilmeye başlamasıyla gözler Türkiye’nin Fırat’ın doğusuna yapacağı harekâta çevrildi. TSK’nın ilk hamleyi Tel Abyad ile Resulayn arasında, sınıra paralel 120 km’lik hatta yapması bekleniyor. Hazırlıklar tamam, asker emir bekliyor...
8.10.2019 Gündem
Gaziantep'te itiraf etti! 'Ağır silah eğitimini ABD verdi'
Gaziantep'te itiraf etti! 'Ağır silah eğitimini ABD verdi' Gaziantep'te terör örgütü PKK/YPG'ye yönelik soruşturma kapsamında hakkında dava açılan Suriyeli terörist H.M'nin ifadesinde, ABD'nin terör örgütü PKK/YPG ile ilişkisi bir kez daha ortaya çıktı.
18.06.2019 Gündem
Irak'ın ABD askeri varlığına karşı tutumu sertleşiyor
Irak'ın ABD askeri varlığına karşı tutumu sertleşiyor Irak'ta askeri varlığını yeniden güçlendirmek isteyen ABD'ye karşı Bağdat yönetimi daha sert bir tutum sergilemeye başladı.
14.02.2019 Dünya
Genelkurmay Başkanı Güler'den ABD'ye başsağlığı mesajı
Genelkurmay Başkanı Güler'den ABD'ye başsağlığı mesajı Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler, ABD Genelkurmay Başkanı Orgeneral Joseph Dunford'a Münbiç'te yaşamını yitiren Amerikan askerleri nedeniyle başsağlığı diledi ve Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'ın da taziyelerini iletti.
16.01.2019 Gündem
Dikkatler ABD'nin Irak'taki askeri varlığına çevrildi!
Dikkatler ABD'nin Irak'taki askeri varlığına çevrildi! Trump'ın Suriye'den çekilme kararını açıklamasının ardından gözler ABD'nin Irak'taki askeri varlığına çevrildi.
27.12.2018 Dünya
Abdullah Ağar: 'ABD'nin Suriye'den 'çıktım' demesi...'
Abdullah Ağar: 'ABD'nin Suriye'den 'çıktım' demesi...' CNN TÜRK'te Buket Aydın'ın sunduğu '40' programına güvenlik ve terör uzmanı Abdullah Ağar konuk oldu. Ağar, ABD'nin Suriye'den çekilme kararını yorumladı.
19.12.2018 Televizyon
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Harekat birkaç güne başlayacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Harekat birkaç güne başlayacak Savunma sanayiindeki gelişmelere değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Tüm hava araçlarımızı konusunda çok önemli mesafe kaydettik. Bugün ismini açıklayacağım genel maksat helikopterimizin testleri devam ediyor. Çok acil olmayan hiçbir ürünün ithal edilmemesinin talimatı bir kez daha veriyorum. Bizi birilerine muhtaç etmeyin." dedi. Münbiç'le ilgili de konuşan Erdoğan, "Fırat'ın doğusuna harekat birkaç güne başlayacak. Teröristleri oradan biz çıkaracağız, iş başa düştü" dedi. Erdoğan konuşmasının sonunda genel maksat heliopterinin adının da "Gökbey" olarak belirlendiğini açıkladı.
12.12.2018 Siyaset
İtiraf mektubu ile ortaya çıkmıştı!  2 milyon 330 bin TL tazminat...
İtiraf mektubu ile ortaya çıkmıştı! 2 milyon 330 bin TL tazminat... Irak'taki ABD Üssü'ne 13 yıl önce inşaat malzemesi taşırken Amerikan askerleri tarafından vurularak öldürülen ve cenazesi Hristiyan geleneklerine göre yakıldıktan sonra kayıtlara 'var olmayan adam' anlamına gelen 'John Doe' olarak kaydedilen kamyon şoförü Şeymus İlan'ın ailesi, 2 milyon 330 bin TL tazminat kazandı. Aile, Şeymus İlan'ın ölümünü Amerikalı bir yüzbaşının yolladığı itiraf mektubu ile öğrenmişti.
28.11.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Amerikan Askerleri ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki amerikan askerleri haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.