Ambalaj

Ambalaj

Son dakika ambalaj haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ambalaj ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ambalaj haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ambalaj

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ambalaj gelişmeleri de dahil olmak üzere 870 ambalaj haberi bulunmuştur. Tüm ambalaj haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kozmetikte ikinci el dönemi! İlan sitelerinde satışa başladılar
Kozmetikte ikinci el dönemi! İlan sitelerinde satışa başladılar Online ilan siteleri üzerinden ikinci el eşya, kullanılmış kıyafet satışı derken son zamanlarda makyaj ürünleri satışı da dikkat çekmeye başladı. Kullanıcılar tarafından online platformlarda pek çok makyaj ürünü ilanı verilmeye başlandı. Konuyla ilgili Kozmetik Üreticileri ve Araştırmacıları Derneği Başkanı Levent Kahrıman’dan önemli uyarılar geldi. İşte detaylar...
17.04.2024 Ekonomi
Carsten Knobel: Sürdürülebilirlik hedeflerimiz için durmaksızın çalışıyoruz
Carsten Knobel: Sürdürülebilirlik hedeflerimiz için durmaksızın çalışıyoruz Yapıştırıcı Teknolojileri ve Tüketici Markaları alanında faaliyet gösteren Henkel, 2023 Sürdürülebilirlik Raporu’nu yayınladı. Şirketin CEO’su Carsten Knobel, “Sürdürülebilirlik hedeflerimizi hayata geçirmek için durmaksızın çalışıyoruz” diye konuştu.
20.03.2024 Ekonomi
Tüketicilerin yeni uğrak yeri Depozito İade Noktaları olacak
Tüketicilerin yeni uğrak yeri Depozito İade Noktaları olacak Türkiye’de başarıyla uygulanan ‘Sıfır Atık Projesi’ kapsamında zorunlu olacak Depozito Yönetim Sistemi’nde(DYS) altyapı tamamlandı. Yüksek güvenlikli logoyu basacak matbaalar, üreticiler ve kapsamdaki ürünler sisteme hazır hale geldi. Şimdi sıra iade noktalarının oluşturulmasında. Türkiye, dünyaya örnek olacak Depozito Yönetim Sistemi’yle yılda 20 milyar adedin üzerinde ürünün geri dönüşümünü planlıyor.
12.03.2024 Ekonomi
Gebze’deki fabrikada 20 robot devreye alındı
Gebze’deki fabrikada 20 robot devreye alındı Gıda şirketi Ülker, Gebze Fabrikası’nda 20 otonom mobil robotu devreye aldığını duyurdu. Robotların ham madde ve ambalaj başta olmak üzere 2 bin 600 çeşit malzemeyi taşıyabildiği belirtildi.
19.02.2024 Yaşam
Alüminyum Kullanım Alanları Nelerdir? Alüminyumun Günlük Hayatta Kullanıldığı Yerler...
Alüminyum Kullanım Alanları Nelerdir? Alüminyumun Günlük Hayatta Kullanıldığı Yerler... Alüminyum dünya üzerinde en çok bulunan elementlerden biridir. Alüminyum inşaat, nakliye ve paketleme gibi pek çok alanda kullanılmaktadır.
27.01.2024 Yaşam
Ticaret Bakanlığı duyurdu! 2023 yılında 114 milyon TL ceza kesildi
Ticaret Bakanlığı duyurdu! 2023 yılında 114 milyon TL ceza kesildi Ticaret Bakanlığı aralık ayında toplam 21 milyon 591 bin TL, 2023 yılında ise 114 milyon 139 bin TL ceza kesildiğini açıkladı.
18.12.2023 Gündem
Ekipler ele geçirdi! Tam 3 milyon 590 bin lira değerinde
Ekipler ele geçirdi! Tam 3 milyon 590 bin lira değerinde Ticaret Bakanlığı Gümrük Muhafaza ekiplerince İstanbul Havalimanı'nda gerçekleştirilen operasyonda, yabancı uyruklu bir kişinin valizinden lüks markalara ait yaklaşık 3 milyon 590 bin lira değerinde kaçak eşya ele geçirildi.
5.12.2023 Gündem
Büyük indirim! Onlarca firma harekete geçti, 81 ilde başladı
Büyük indirim! Onlarca firma harekete geçti, 81 ilde başladı Bugüne kadar gıda, aksesuar, ambalaj, arsa, konut, rezidans, beyaz eşya, mobilya, bisiklet, eğitim, ev tekstili ve eşyaları, hırdavat, hizmet, inşaat, dekorasyon, kırtasiye, temizlik ve kozmetik ürünleri, otel, oyuncak, spor malzemeleri, teknoloji, tekstil, yapı malzemeleri sektörlerinden 932 firma on binlerce mağazası ile indirim kampanyasına katıldı.
3.12.2023 Ekonomi
Kredili işlem ve açığa satış yasağı! Borsa İstanbul KAP'a bildirdi
Kredili işlem ve açığa satış yasağı! Borsa İstanbul KAP'a bildirdi Akın Tekstil, Bak Ambalaj, Dofer Yapı, Formet ve Martı GYO payları 22 Kasım seans sonuna kadar açığa satışa ve kredili işlemlere konu edilemeyecek.
23.10.2023 Eğitim
Aldatan reklamlara 76 milyon lira ceza kesildi! Bakanlık duyurdu
Aldatan reklamlara 76 milyon lira ceza kesildi! Bakanlık duyurdu Ticaret Bakanlığı "Reklam Kurulu tüketiciyi aldatan reklamlara yaklaşık 76 milyon TL ceza uyguladı" açıklamasında bulundu.
19.10.2023 Ekonomi
Ülker, 2022 Sürdürülebilirlik Raporu’nu yayımladı
Ülker, 2022 Sürdürülebilirlik Raporu’nu yayımladı Gıda şirketi Ülker, 2022 Sürdürülebilirlik Raporu’nu yayımladı. Rapora göre şirket; elektrik enerjisi tüketiminin yaklaşık yüzde 43’ünü yenilenebilir kaynaklardan karşılarken, atıklarının yüzde 97’sini de geri dönüştürdü.
9.10.2023 Ekonomi
Bağcılar'da Matbaacılar Sitesi'nde yangın! Bir kişi hayatını kaybetti
Bağcılar'da Matbaacılar Sitesi'nde yangın! Bir kişi hayatını kaybetti Bağcılar'daki Matbaacılar Sitesi'nde bir iş yerinin çatısında yangın çıktı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Kontrol altına alınan yangında, bir işçi mahsur kaldı. İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamada, Bağcılar'da işyerinde çıkan yangında bir kişinin hayatını kaybettiği bir itfaiye erinin ise yaralandığı kaydedildi.
21.09.2023 Gündem
Gizli fiyat artışı ile ilgili harekete geçildi!  81 ile talimat gönderildi
Gizli fiyat artışı ile ilgili harekete geçildi! 81 ile talimat gönderildi Ticaret Bakanlığı tüketicilere satılan ürünleri mercek altına aldı. Fahiş fiyata karşı denetimlerini sıkılaştıran Bakanlık gizli fiyat artışlarına ilişkin önemli bir uyarı yaptı. Bakanlık 81 ile talimat gönderdiğini duyurdu. İşte detaylar...
27.08.2023 Ekonomi
Marketlerden gramaj hilesi! Vatandaşları gram gram böyle soyuyorlar
Marketlerden gramaj hilesi! Vatandaşları gram gram böyle soyuyorlar Marketleri gramaj oyunu ortaya çıktı. Pek çok gıda ürünün fiyatını değiştirmeden gramı ile oynayan marketler vatandaşları gram gram soyduğu belirlendi. Peki vatandaş böyle bir durumda ne yapmalı? Tüketici Konfederasyonu Başkanı Aydın Ağaoğlu vatandaşa önemli uyarılarda bulundu.
19.08.2023 Ekonomi
Yumurta viyolü üretimi yapan 5 firmaya soruşturma
Yumurta viyolü üretimi yapan 5 firmaya soruşturma Rekabet Kurulu, yumurta viyolü üretimi alanında faaliyet gösteren 5 firma hakkında soruşturma başlattı.
19.08.2023 Gündem
Ülker, ilk yarıyıl finansal sonuçlarını açıkladı
Ülker, ilk yarıyıl finansal sonuçlarını açıkladı Ülker Bisküvi, Kamuoyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) gönderdiği açıklamada, yılın ilk yarıyıl cirosunun 19,6 milyar TL olduğunu duyurdu. Şirketin, Türkiye operasyonlarının ciro içindeki payı yüzde 66, ihracat ve yurt dışı operasyonlarının ciro içindeki payı ise yüzde 34 oldu.
18.08.2023 Ekonomi
Arnavutköy’de işyerinden vantilatörü çalınan esnaf şaşkına döndü
Arnavutköy’de işyerinden vantilatörü çalınan esnaf şaşkına döndü Arnavutköy’de bir ambalaj dükkanının önünde sergilenen vantilatörü gözüne kestiren hırsız sokakta birkaç tur attıktan sonra cihazı çaldı. Ürünün eksik olduğunu fark ettikten sonra güvenlik kameralarını izleyen işyeri sahibi hırsızlık karşısında şok olurken duruma, “Bunların hepsi sıcaktan, normal sıcaklıklar yaşamıyoruz” diyerek tepki gösterdi.
4.08.2023 Gündem
Bayram öncesi çikolata ve şekerleme hakkında tüketicilere tavsiyeler
Bayram öncesi çikolata ve şekerleme hakkında tüketicilere tavsiyeler Türkiye’deki hediyelik ve ikramlık çikolata ve şekerleme tüketimi hakkında ayrıntılı bilgiler paylaşan Ülker Pazarlama Üst Yöneticisi (CMO) Mustafa Kabakçı, Marmara Bölgesi’nin hediyelik ve ikramlık çikolata satışlarında yüzde 30,8 ile ilk sırada yer aldığını söyledi.
27.06.2023 Ekonomi
Kurban Bayramı yaklaşırken poşet satışında talep patladı
Kurban Bayramı yaklaşırken poşet satışında talep patladı Kurban Bayramı’nda vatandaşların en çok kullandıkları ürünler arasında olan poşetlerin satışında hareketlilik başladı.
19.06.2023 Ekonomi
Kurban Bayramı yaklaşırken poşet satışları da arttı: Adetle satılıyor
Kurban Bayramı yaklaşırken poşet satışları da arttı: Adetle satılıyor Kurban Bayramı’nda vatandaşların en çok kullandıkları ürünler arasında olan poşetlerin satışında hareketlilik başladı.
15.06.2023 Ekonomi
Bebek Sahil'de deniz temizliği
Bebek Sahil'de deniz temizliği Dünya Çevre Günü kapsamında Bebek Sahili'nde deniz temizliği yapıldı. Dalgıçlar denizden lastik, pet ve cam şişeler, hayalet ağları topladı. Geri Dönüşümcüler ve Geri Kazanımcılar Derneği (GEKADER) Başkanı Fatih Eren, "Denizin altında hiç alakasız şeyler çıkabiliyor. Bir bisiklet de çıkabiliyor, bir klozet kapağı da çıkabiliyor. Çöplük gibi insanlar bunları denize atıyorlar" dedi.
5.06.2023 Gündem
Bilinçsizce kullanmanın sonu kötü oluyor!
Bilinçsizce kullanmanın sonu kötü oluyor! Kış ve soğuk günler geride kaldı. Güneşin görünmesiyle birlikte cildimizdeki sorunlar da baş göstermeye başladı. Cildimizi güneşten korumak ve oluşan lekeleri engellemek için uzmanlar güneş kremi kullanmamız gerektiğini söylüyor. Peki sadece yaz aylarında mı kullanmalıyız? Güneşe çıkmadan kaç saat önce sürülmeli? İşte detaylar...
30.05.2023 Sağlık
Şikayet yağıyor! Online alışverişte sahte deterjan tehlikesi
Şikayet yağıyor! Online alışverişte sahte deterjan tehlikesi Online platformlarda ne kadar önlem alınsa da sahte ürünlerin satışı devam ediyor. Özellikle son dönemde tüketicilerin sahte deterjan konusunda şikayetleri artıyor.
11.05.2023 Gündem
Avustralya’da elektronik sigara yasaklanıyor
Avustralya’da elektronik sigara yasaklanıyor Avustralya Sağlık Bakanı Mark Butler, elektronik sigara kullanımının ülke genelinde yasaklanacağını açıkladı.
2.05.2023 Dünya
Togg'un şarj istasyonları Ereğli'de kuruluyor
Togg'un şarj istasyonları Ereğli'de kuruluyor Türkiye'nin ilk yerli elektrikli otomobil projesi olan Togg'un şarj istasyonları Zonguldak'ın Ereğli ilçesindeki akaryakıt istasyonlarına yerleştirilmeye başlandı.
2.05.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Ambalaj ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ambalaj haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.