Ali Sunal

Ali Sunal

Son dakika ali sunal haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ali sunal ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ali sunal haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ali Sunal

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ali sunal gelişmeleri de dahil olmak üzere 465 ali sunal haberi bulunmuştur. Tüm ali sunal haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türker İnanoğlu son yolculuğuna uğurlandı!
Türker İnanoğlu son yolculuğuna uğurlandı! Türk sinemasının simge isimlerinden olan yapımcı ve yönetmen Türker İnanoğlu, 88 yaşında hayatını kaybetti.İnanoğlu için Levent’te bulunan Barbaros Hayrettin Paşa Camii’nde cenaze töreni düzenlendikten sonra naaşı defnedilmek üzere Kanlıca Mezarlığı’na götürüldü.
4.04.2024 Gündem
Altın Kelebek'teki konuşması gündem olmuştu! Ali Sunal: Onur Atilla'yı hızlandırılmış İngilizce kursuna yolluyoruz
Altın Kelebek'teki konuşması gündem olmuştu! Ali Sunal: Onur Atilla'yı hızlandırılmış İngilizce kursuna yolluyoruz Ali Sunal, önceki gün gerçekleştiren etkinlikte sohbet etti. Sunal, Altın Kelebek Ödül Töreni'nde 'Güldür Güldür Show' ekibinin Kerem Bürsin'in İngilizce konuşmasını ti'ye almasını değerlendirdi.
11.12.2023 Magazin
Gül Sunal: Askerlere Kemal ile konuşma yasağı geldi, 25 gün kimseyle konuşmadı
Gül Sunal: Askerlere Kemal ile konuşma yasağı geldi, 25 gün kimseyle konuşmadı Gül Sunal, 2000 yılında vefat eden eşi Kemal Sunal’ın askerlik anılarını YouTube kanalında “Kemal Sunal’ın Askerliği” adlı bir videoyla anlattı.
23.10.2023 Magazin
Ali Sunal yeni yaşını gazete kupürüyle kutladı! 22 Eylül... Evet, ben doğdum!
Ali Sunal yeni yaşını gazete kupürüyle kutladı! 22 Eylül... Evet, ben doğdum! Yeşilçam'ın unutulmaz ismi Kemal Sunal'ın oğlu Ali Sunal 46 yaşına girdi. Ali Sunal doğum gününü paylaştığı bir gazete kupürüyle kutlarken Gül Sunal, sosyal medya hesabından yaptığı nostaljik paylaşımla oğlu Ali Sunal'ın doğum gününü Gül Sunal, oğlu ve eşi Kemal Sunal'ın yer aldığı kareye "Seni ne kadar çok çok seviyorum nasıl anlatsam... Sen biliyorsun işte" notuyla kutladı.
22.09.2023 Magazin
Ali Sunal'dan babası Kemal Sunal'ın vefatının yıl dönümünde duygulandıran paylaşım!
Ali Sunal'dan babası Kemal Sunal'ın vefatının yıl dönümünde duygulandıran paylaşım! Türk sinemasına çok sayıda unutulmaz film bırakan sanatçı Kemal Sunal ölümünün 23. yılında anılıyor. Usta ismin aramızdan ayrılışının yıl dönümünde, oğlu Ali Sunal'dan duygulandıran bir paylaşım geldi.
3.07.2023 Magazin
Oyuncu Uğur Bilgin'in en mutlu günü!
Oyuncu Uğur Bilgin'in en mutlu günü! 'Güldür Güldür Show' adlı komedi programındaki 'Mesut' karakteriyle adından söz ettirmeyi başaran Uğur Bilgin, evlilik yolunda ilk adımı attı. Ünlü oyuncuya, mutlu gününde ünlü isimlerden tebrik mesajları geldi.
27.06.2023 Magazin
Ali Sunal acı haberi sosyal medya hesabından paylaştı
Ali Sunal acı haberi sosyal medya hesabından paylaştı Yaptığı paylaşımlarla gündeme gelen Ali Sunal, şimdi ise Instagram sayfasından takipçileriyle bir acı haber paylaştı.
17.05.2023 Magazin
Bakan Varank, sözlerini skece konu eden Güldür Güldür Show ekibini izledi
Bakan Varank, sözlerini skece konu eden Güldür Güldür Show ekibini izledi Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, kendisinin Türk uzay yolcusuna dair açıklamalarını skece konu eden Güldür Güldür Show ekibinin Bursa'daki gösterisini izledi. Kulise de geçen Varank, oyuncular ile moderatör Ali Sunal'ı tebrik etti.
9.05.2023 Gündem
Ali Sunal bambaşka biri oldu! Gül Sunal'dan yorum gecikmedi
Ali Sunal bambaşka biri oldu! Gül Sunal'dan yorum gecikmedi 3 Temmuz 2000 tarihinde hayatını kaybeden Türk Sineması'nın efsane isimlerinden Kemal Sunal'ın oğlu Ali Sunal, yakın arkadaşı Doğa Rutkay ile başrolü paylaştığı 'Hava Muhalefeti' filmi için adeta bambaşka biri oldu. 45 yaşındaki oyuncunun senaryo gereği büründüğü hali gören annesi Gül Sunal'dan yorum gecikmedi.
13.04.2023 Magazin
Gül Sunal: O artık herkesin Kemal'i oldu
Gül Sunal: O artık herkesin Kemal'i oldu Ali Sunal ve Doğa Rutkay’ın başrollerini paylaştıkları, cuma günü vizyona girecek 'Hava Muhalefeti' filminin galası, dün akşam Kanyon'da gerçekleşti. Murat Kepez'in yönetmen koltuğunda oturduğu filmin galasına katılan merhum sanatçı Kemal Sunal'ın eşi Gül Sunal, oğlu Ali Sunal ile ilgili basın mensuplarının yönelttiği soruları cevapladı.
11.04.2023 Magazin
Güldür Güldür oyuncuları yeni sezon listesi! Güldür Güldür’e Hasibe Eren, Erdem Yener, Gürhan Altundaşar mı katılacak?
Güldür Güldür oyuncuları yeni sezon listesi! Güldür Güldür’e Hasibe Eren, Erdem Yener, Gürhan Altundaşar mı katılacak? SHOW TV'de yapımını BKM'nin üstlendiği, 'Güldür Güldür Show', 10. sezonuna başlıyor. Peki, Güldür Güldür’e Hasibe Eren, Erdem Yener, Gürhan Altundaşar mı katılacak? İşte Güldür Güldür oyuncuları yeni sezon listesi…
24.08.2022 Televizyon
Onur Buldu Güldür Güldür’den ayrıldı mı 2022? Güldür Güldür Bilal karakteri Onur Buldu ayrılıyor mu?
Onur Buldu Güldür Güldür’den ayrıldı mı 2022? Güldür Güldür Bilal karakteri Onur Buldu ayrılıyor mu? Show TV ekranlarında yayınlanan Güldür Güldür Show programının sevilen karakterlerinden Onur Buldu’nun Güldür Güldür’e veda ettiği öne sürüldü. Söz konusu iddialar sonrası “Onur Buldu Güldür Güldür ayrıldı mı 2022?” sorularına yanıt aranmaya başlandı.
17.08.2022 Televizyon
Doğa Rutkay: Alaçatı'yı ilk defa bu kadar boş görüyorum
Doğa Rutkay: Alaçatı'yı ilk defa bu kadar boş görüyorum 'Güldür Güldür' ile ekranlarda olan Doğa Rutkay ile 2014 yılında dünyaevine girdiği Kerimcan Kamal, dört yaşındaki ikiz çocukları Piraye ve Rutkay Kerim ile İzmir Alaçatı'daki evlerinde yaz tatillerine devam ediyorlar. 43 yaşındaki ünlü oyuncu, "Biz 2010'dan beri buradayız, Sokağın sesinden anlıyoruz yoğunluğu" açıklamasını yaptı.
30.07.2022 Magazin
Ali Sunal'dan tekne paylaşımı!
Ali Sunal'dan tekne paylaşımı! 'Güldür Güldür Show' programının moderatörlüğünü yapan Ali Sunal, şimdilerde eşi ve kızları Narin ve Nil ile tatilin tadını çıkarıyor. Ailesiyle Bodrum'a giden başarılı oyuncu, eşi ve büyük kızının tekne pozunu takipçilerinin beğenisine sundu.
18.07.2022 Magazin
Kemal Sunal vefatının 22'nci yılında mezarı başında anıldı!
Kemal Sunal vefatının 22'nci yılında mezarı başında anıldı! Geçirdiği kalp krizi sonucu, 3 Temmuz 2000 yılında 55 yaşında vefat eden Kemal Sunal, ölümünün 22'nci yılında Zincirlikuyu Mezarlığı'ndaki kabri başında anıldı.
3.07.2022 Magazin
'Aydınlıkevler'e görkemli gala! Demet Akbağ'ın duygusal anları...
'Aydınlıkevler'e görkemli gala! Demet Akbağ'ın duygusal anları... Ünlü isimleri uzun yıllar sonra buluşturan 'Aydınlıkevler'in galası unutulmaz bir geceye sahne oldu. Yılmaz Erdoğan, yazarı olduğu oyunu, rahmetli Zafer Çika'ya armağan etti. 15 yıl sonra tiyatro sahnesine dönen Demet Akbağ, 13 Mart 2019 tarihinde Çeşme’ye seyir halindeyken geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden eşinin kolyesini takarken, "Zafer çok uzun zamandır istiyordu. Bu oyun ona gitsin" dedi. Cem Yılmaz, Gökçe Bahadır, Doğa Rutkay, Ali Sunal, Belçim Bilgin ve Burcu Özberk de açıklamalarda bulundu.
8.04.2022 Magazin
Ali Sunal: Videoyu görünce o anları hatırladım, biraz duygulandım
Ali Sunal: Videoyu görünce o anları hatırladım, biraz duygulandım Türk sinemasının unutulmaz ismi Kemal Sunal ve oğlu Ali Sunal'ın, yıllar önce şarkıcı Fatih Ürek'le beraber, bir dönemin meşhur şarkısı 'Bekar Gezelim'i söylediği ve dans ettiği görüntüler sosyal medyada viral olmuştu. Bebek'te objektifkere takılan yakın arkadaşlar Doğa Rutkay ve Ali Sunal, merhum sanatçının duygulandıran videosu hakkında konuştu.
26.03.2022 Magazin
Ali Sunal ile eşi Nazlı Kurbanzade evlilik yıldönümlerini Paris'te kutladılar!
Ali Sunal ile eşi Nazlı Kurbanzade evlilik yıldönümlerini Paris'te kutladılar! 'Güldür Güldür Show' programının modertörlüğünü yapan başarılı oyuncu Ali Sunal, eşi ve kızlarının annesi Nazlı Kurbanzade ile Paris'e gitti. Dördüncü evlilik yıl dönümlerini kutlayan mutlu çift, keyifli anlarını Instagram'dan takipçileriyle paylaştı.
24.03.2022 Magazin
Kemal Sunal’ın yıllar sonra ortaya çıkan görüntüsü sosyal medyayı salladı!
Kemal Sunal’ın yıllar sonra ortaya çıkan görüntüsü sosyal medyayı salladı! Merhum sanatçı ve Türk sinemasının unutulmaz ismi Kemal Sunal ve oğlu Ali Sunal'ın, yıllar önce şarkıcı Fatih Ürek ile beraber, bir dönemin meşhur şarkısı 'Bekar Gezelim'i söylediği ve dans ettiği görüntüler yıllar sonra sosyal medyada viral oldu.
21.03.2022 Magazin
Erdal Özyağcılar'dan Kemal Sunal itirafı!  "Kemal'le çok sevişirdik"
Erdal Özyağcılar'dan Kemal Sunal itirafı! "Kemal'le çok sevişirdik" Erdal Özyağcılar, '40' programında Kemal Sunal itirafıyla dikkat çekti. Usta oyuncu Kemal Sunal'a duyduğu sevgiyi anlatırken " Kemal'le çok sevişirdik" dedi.
11.03.2022 Magazin
Ali Sunal: İlk görüşte aşka inanır mısınız?
Ali Sunal: İlk görüşte aşka inanır mısınız? Usta sanatçı Kemal Sunal'ın kızı Ezo Sunal'ın bebeği Nova bir yaşına bastı. Nova'ya ilk doğum günü kutlaması, dayısı Ali Sunal'dan geldi.
4.03.2022 Magazin
Ali Sunal, eşiyle birlikte ikinci kez koronavirüse yakalandı
Ali Sunal, eşiyle birlikte ikinci kez koronavirüse yakalandı Oyuncu Ali Sunal ve eşi Nazlı Sunal ikinci kez koronavirüse yakalandı.
22.02.2022 Magazin
Diler Saraç kimdir, kaç yaşında, neden öldü? Süper Baba ve Perihan Abla dizilerinde de yer alan Diler Saraç’ın hayatı!
Diler Saraç kimdir, kaç yaşında, neden öldü? Süper Baba ve Perihan Abla dizilerinde de yer alan Diler Saraç’ın hayatı! Yeşilçam'ın emektar oyuncusu Diler Saraç, 85 yaşında vefat etti. Saraç, 200’den fazla sinema filmi ve dizide rol aldı. Peki, Diler Saraç kimdir, kaç yaşında, neden öldü? Süper Baba ve Perihan Abla dizilerinde de yer alan Diler Saraç’ın çocuğu var mı? İşte Yeşilçam’ın sevilen oyuncusu Diler Saraç’ın hayatı…
29.01.2022 Magazin
Usta oyuncu Diler Saraç hayatını kaybetti
Usta oyuncu Diler Saraç hayatını kaybetti Bir süredir karaciğer kanseri tedavisi gören ünlü sinema oyuncusu Diler Saraç, 86 yaşında hayatını kaybetti
28.01.2022 Magazin
Gökçe Bahadır’ın sağlık durumu nasıl? Gökçe Bahadır koronavirüse mi yakalandı?
Gökçe Bahadır’ın sağlık durumu nasıl? Gökçe Bahadır koronavirüse mi yakalandı? Ünlü oyuncu Gökçe Bahadır'ın koronavirüs testi pozitif çıktı. Evinde karantinada olan Bahadır'ın sağlık durumunun şimdilik iyi olduğu bildirildi. Peki, Gökçe Bahadır’ın sağlık durumu nasıl? İşte Gökçe Bahadır’ın son durumu!
8.12.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ali Sunal ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ali sunal haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.