Gazete Vatan Logo
Magazin Ali Sunal'dan tekne paylaşımı!

Ali Sunal'dan tekne paylaşımı!

'Güldür Güldür Show' programının moderatörlüğünü yapan Ali Sunal, şimdilerde eşi ve kızları Narin ve Nil ile tatilin tadını çıkarıyor. Ailesiyle Bodrum'a giden başarılı oyuncu, eşi ve büyük kızının tekne pozunu takipçilerinin beğenisine sundu.

Ali Sunal'dan tekne paylaşımı!

Gül-Kemal Sunal çiftinin oyuncu oğulları Ali Sunal, 23 Mart 2018 tarihinde Nazlı Kurbanzade ile nikah masasına oturmuştu. Narin ve Nil adında iki kızları olan çift, birkaç ay önce dördüncü evlilik yıl dönümlerini kutlamıştı.

Ali Sunal ve Nazlı Kurbanzade, kutlama için baş başa Paris'e gitmişti. Keyifli anlarını takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmeyen çiftten ünlü oyuncu, eşine duygularını "Evlilik yıl dönümümüz kutlu olsun. Benim ailem, şansım, mutluluğum, huzurum, sevgilim, güzel karım" sözleriyle dile getirmişti.

34 yaşındaki Nazlı Kurbanzade ise evlilik yıl dönümlerini; "Bütün hayallerimizi birlikte gerçekleştireceğimiz nice mutlu upuzun yıllara canım sevgilim" diyerek kutlamıştı.

EŞİ VE KIZINI PAYLAŞTI

Mutlu birliktelikleri devam eden Ali Sunal ile Nazlı Kurbanzade, yaz tatili için kızlarıyla Bodrum'a gitti. Deniz ve güneşin tadını çıkaran ikiliden Sunal, eşi ve büyük kızı Narin'i teknede fotoğrafladı. Bu kareyi takipçileriyle paylaşan ünlü oyuncu, gönderisine; mavi kalp ve nazar boncuğu emojisi koydu.

Haberin Devamı

'BİR TÜTÜM EKSİKTİ'

Öte yandan iki kızı olan Ali Sunal, Tarkan'dan sonra tütü giymişti. Kızlarıyla poz veren Sunal paylaşımına, 'Kız babası olmanın tatlılıklarından biri galiba bu değil mi Tarkan? Bir tütüm eksikti. Herkese harika bir yıl diliyoruz' notunu düşmüştü.