Kızı

Kızı

Son dakika kızı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kızı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kızı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kızı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kızı gelişmeleri de dahil olmak üzere 30.209 kızı haberi bulunmuştur. Tüm kızı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Duygu Nebioğlu’nun annesi kim, Suphiye Orancı ne iş yapıyor, oyuncu mu? Metin Akpınar’ın kızının annesi şu an nerede, neden kaçıyor? Orancı’nın filmleri ve gençliği
Duygu Nebioğlu’nun annesi kim, Suphiye Orancı ne iş yapıyor, oyuncu mu? Metin Akpınar’ın kızının annesi şu an nerede, neden kaçıyor? Orancı’nın filmleri ve gençliği Türk sinemanın usta oyuncusu Metin Akpınar'ın 36 yıl sonra gündeme gelen kızı Duygu Nebioğlu'nun annesi Suphiye Orancı merak konusu oldu. Duygu Nebioğlu, Müge Anlı'nın programına başvurarak annesi Suphiye Orancı'nın şu an nerede olduğunu, çıkıp gerçekleri söylemesini istedi. Duygu Nebioğlu ayrıca annesinin gençlik fotoğraflarını da paylaştı. Peki Suphiye Orancı kimdir, kaç yaşında, nereli? Duygu Nebioğlu’nun annesi hangi filmlerde oynadı, ne iş yapıyor, mesleği ne, şu an nerede?
20.04.2024 Yaşam
Dağlar Kızı Reyhan aslında kim? Öyle ki adına film bile yapıldı! İşte Azeri türkünün acıklı hikâyesi
Dağlar Kızı Reyhan aslında kim? Öyle ki adına film bile yapıldı! İşte Azeri türkünün acıklı hikâyesi Dağlar kızı Reyhan Reyhan, Analar guzusu Reyhan Reyhan, Oldum sene heyran heyran heyran, Alem sene heyran heyran heyran… Tarihler 1960 yılını gösterirken Dağlar Kızı Reyhan tüm Türkiye’yi kasıp kavurur. Kamuran Akkor’un 1960 sonlarında söylediği bu türkü, sonrasında adını Metin Erksan'ın yönetmenliğini yaptığı, başrolünü Kartal Tibet ve Filiz Akın'ın paylaştığı bir filme de verir. Bir Azeri türküsü olan Dağlar Kızı Reyhan’ın, Azerbaycanlı Azmi isimli eşkiyanın, bir Türk göçebe obasında rastlayıp aşık olduğu kız için yazdığı rivayet edilir. Peki, Dağlar Kızı Reyhan aslında kim? İşte Azeri türkünün acıklı hikâyesi…
19.04.2024 Yaşam
Dilara Gülatan kimdir, kaç yaşında? Uğur Dündar Dava Açan Dilara Gülatan’ın babası kim?
Dilara Gülatan kimdir, kaç yaşında? Uğur Dündar Dava Açan Dilara Gülatan’ın babası kim? Ünlü oyuncu Metin Akpınar’ın kızı Duygu Nebioğlu ardından bu kez ablası Dilara Gülatan ile Uğur Dündar davası başladı. Annesi Suphiye Orancı’yı bulmak için Müge Anlı İle Tatlı Sert programına çıkan Duygu Nebioğlu’nun açıklamaları gündemi meşgul ederken, Duygu Nebioğlu ablası Dilara Gülatan’ın babasının kim olduğu merak edilmeye başlandı.
19.04.2024 Magazin
Dilber'le Azem ayrıldı! Gizemli birinden mesaj aldı
Dilber'le Azem ayrıldı! Gizemli birinden mesaj aldı Kanal D’nin; Yılmaz Erdoğan imzalı çok izlenen dizisi 'İnci Taneleri’nin 11. bölümü yayınlandı. Milyonları ekrana kilitleyen dizide, Cihan, Reyyaz'ı kurtardı, Sırat'a çok ağır ceza verildi. Azem müzikoldeyken Piraye geldi. Azem yaşadıklarından sonra ne yaptığını sorguladı. Azem hislerini kaleme alırken gizemli birinden mesaj geldi. İşte detaylar...
18.04.2024 Magazin
Banyoda rezalet! Annesine anlattı, babanın iğrenç hareketi gizli kamerayla ifşa oldu
Banyoda rezalet! Annesine anlattı, babanın iğrenç hareketi gizli kamerayla ifşa oldu Banyo ve tuvalette babasından genç kıza iğrenç istismar. Gizli kamera görüntüleri rezalet gerçeği ortaya çıkardı. Ankara'da Satılmış B.'nin, fiziksel engelli kızı Gizem B.'ye (18) 11 yaşından itibaren 4 yıl boyunca cinsel istismarda bulundu. İşte iğrenç haberin detayları...
18.04.2024 Gündem
Metin Akpınar hasta mı? Yeşilçam'ın usta ismi Metin Akpınar kaç yaşında?
Metin Akpınar hasta mı? Yeşilçam'ın usta ismi Metin Akpınar kaç yaşında? Yeşilçam'ın usta ismi Metin Akpınar hasta mı sorusunun yanıtı merak ediliyor. Son günlerde kızı Duygu Nebioğlu ile gündeme gelen usta sanatçı, babalık davasını kazanan Nebioğlu ile de buluşmuştu. Metin Akpınar, evlatlarını kabul ederek, "Tek gecelik bir ilişkiydi. Eşimden özür dilerim. Hayat geriye doğru akmıyor" demişti. Peki Metin Akpınar'ın hastalığı var mı? Usta sanatçı Metin Akpınar kaç yaşında?
18.04.2024 Magazin
Uğur Dündar'a  'babalık davası' açılmıştı! Suphiye Orancı ille ilgili tüm sırlar ortaya çıktı: İbrahim Tatlıses ve Hülya Avşar'la da yolları kesişti
Uğur Dündar'a  'babalık davası' açılmıştı! Suphiye Orancı ille ilgili tüm sırlar ortaya çıktı: İbrahim Tatlıses ve Hülya Avşar'la da yolları kesişti  Uğur Dündar'a açılan 'babalık davası' ile ilgili gelişmeler magazin gündemindeki yerini korurken Suphiye Orancı'nın hayatı merak ediliyor. Metin Akpınar'ın biyolojik babası olduğunu mahkeme kararı ile ispatlayan Duygu Nebioğlu, annesi Suphiye Orancı'yı bulmak için Müge Anlı'nın programına başvurmuştu. Almanya'da yaşayan ve adını Sofia olarak değiştiren Suphiye Orancı'nın 80'li yıllarda Yeşilçam filmlerinde figüranlık yaptığı ortaya çıktı. 
18.04.2024 Magazin
Uğur Dündar'a 'babalık davası' açan Dilara'dan sonra anne Suphiye Orancı da ortaya çıktı
Uğur Dündar'a 'babalık davası' açan Dilara'dan sonra anne Suphiye Orancı da ortaya çıktı Metin Akpınar’a babalık davası açan Duygu Nebioğlu, “Ablamın babası da ünlü bir gazeteci” dedi, o ismin Uğur Dündar olduğu öne sürüldü. Dündar, iddiayı Adli Tıp Kurumu raporuyla yalanladı. Ancak Duygu Nebioğlu, raporun gerçeği yansıtmadığını iddia etti. Öte yandan Duygu Nebioğlu'nun canlı yayında seslendiği biyolojik annesinin fotoğrafı ilk kez yayınlandı.
17.04.2024 Magazin
Köpek sahipleri dikkat! Uzmanlar uyardı: Ağızlıksız dışarı çıkmasın...
Köpek sahipleri dikkat! Uzmanlar uyardı: Ağızlıksız dışarı çıkmasın... Adana’da son 5 günde yaşanan 2 köpek saldırısı nedeniyle uzmanlar köpek sahiplerini uyararak, ağızlık takmadan dışarı çıkartmamalarını önerdi.
20.04.2024 Adana
Teleferik'te korku dolu anları kayıt altına alan anne- kız konuştu
Teleferik'te korku dolu anları kayıt altına alan anne- kız konuştu Antalya'da teleferik kazasında 5,5 saat mahsur kaldıktan sonra kurtarılan hemşire Rabia Küçük (51) ile üniversitesi öğrencisi kızı Nur Çeken (19), yaşadıkları korku dolu anları anlattı. Ölümle burun buruna 5,5 saat geçirdiklerini söyleyen Rabia Küçük, "Bir daha ayağımı yerden kesen hiçbir şeye binmem" dedi. Video çekerken kaza anını kaydeden Nur Çeken ise birden sarsılmaya başladıklarını ve çok korktuğunu söyledi.
15.04.2024 Gündem
Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu'ndan olay yaratacak açıklamalar: Ablamın babası da çok ünlü, tüm Türkiye öğrenecek
Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu'ndan olay yaratacak açıklamalar: Ablamın babası da çok ünlü, tüm Türkiye öğrenecek Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu yaptığı açıklamalarla gündem yaratmaya devam ediyor. Nebioğlu, "Bir ablamın da babası medya dünyasından çok ünlü bir isim. O da dava açtı, hukuk mücadelesi veriyor. Yakında Tüm Türkiye öğrenecek." ifadelerini kullandı. İşte konun ayrıntıları...
15.04.2024 Gündem
Bugün Gönül Dağı’nın yeni bölümü var mı, Gönül Dağı bu akşam yayınlanacak mı?
Bugün Gönül Dağı’nın yeni bölümü var mı, Gönül Dağı bu akşam yayınlanacak mı? Gönül Dağı yeni bölümüyle bu akşam ekranlara gelecek mi? Ramazan Bayramı'nın ardından dizi severlerin merakla beklediği soru bu. Cumartesi akşamlarının vazgeçilmez yapımlarından olan "Gönül Dağı", 9 günlük bayram tatili nedeniyle bir süre ara vermişti.
13.04.2024 Magazin
Kızının verdiği röportajın ardından konuştu: 'Neden bırakıp kaçtığımı anladınız mı'
Kızının verdiği röportajın ardından konuştu: 'Neden bırakıp kaçtığımı anladınız mı' Eski eşi Necla Nazır, kızı Tuğçe Tayfur ve damadı Muhammet Aydın'ın verdiği röportaj sonrası Ferdi Tayfur sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu.
13.04.2024 Magazin
Zeugma Mozaik Müzesi’nde günlük ziyaretçi rekoru kırıldı
Zeugma Mozaik Müzesi’nde günlük ziyaretçi rekoru kırıldı Dünyanın en büyük mozaik müzeleri arasında yer alan Zeugma Mozaik Müzesi, Ramazan Bayramı dolayısıyla günlük ziyaretçi rekorunu kırdı. Gaziantep Müze Müdürü Özgür Çomak, "Bayramın 3'üncü günündeyiz. Müzemize akın akın ziyaretçi geliyor. Özellikle bayramın 2'nci gününde, dün 5 bin 660 ziyaretçiyi ağırladık. Zeugma Mozaik Müzesi'nin tüm zamanlardaki en büyük günlük ziyaretçi rekoruydu bu rakam. Bugün bu rakamları daha da artıracağımızı düşünüyoruz" ifadelerini kullandı. Öte yandan bayram tatili dolayısıyla birçok tatil beldesinde yoğunluk yaşandı.
12.04.2024 Gündem
'Kızıma mezar yeri aldım' demişti! Sinan Özen’den duygusal açıklamalar
'Kızıma mezar yeri aldım' demişti! Sinan Özen’den duygusal açıklamalar Şarkıcı Sinan Özen'in minik kızı Neva, bağırsak rahatsızlığından dolayı yedi kez ameliyat masasına yatmıştı. Özen, son ameliyatı başarılı geçen ve iyileşme sürecinde olan kızından bahsederek, duygusal açıklamalar yaptı.
12.04.2024 Magazin
Sıla, şarkısını söyleyen Ceyda Düvenci'nin kızına kayıtsız kalmadı
Sıla, şarkısını söyleyen Ceyda Düvenci'nin kızına kayıtsız kalmadı Şarkıcı Sıla Gençoğlu, 'Zahmet Olmazsa' adlı şarkısını seslendiren oyuncu Ceyda Düvenci'nin kızı Melisa'nın performansına kayıtsız kalmadı.
11.04.2024 Magazin
Milli dalgıç Serkan Toprak, nefes egzersizi yaparken fenalaşıp öldü
Milli dalgıç Serkan Toprak, nefes egzersizi yaparken fenalaşıp öldü Muğla'nın Menteşe ilçesinde, babasına ait evde nefes egzersizi yaptığı sırada fenalık geçiren Serbest Dalış Milli Takım sporcusu Serkan Toprak (45), kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
11.04.2024 Gündem
Depremde ailesini kaybeden acılı babanın sözleri yürek yaktı! Gözyaşlarına boğuldu
Depremde ailesini kaybeden acılı babanın sözleri yürek yaktı! Gözyaşlarına boğuldu Adana'da depremde bütün ailesini kaybeden Fatih Karaca, “Dünya kadar malım olsa ne yazar, bayramda boynuma sarılan bir evladım kalmadı” diyerek gözyaşlarına boğuldu.
10.04.2024 Adana
Şehit eşini, son yolculuğuna kucağında 1 yaşındaki kızıyla uğurladı
Şehit eşini, son yolculuğuna kucağında 1 yaşındaki kızıyla uğurladı Pençe- Kilit Operasyonu bölgesinde PKK'lı teröristlerin taciz ateşinde şehit olan Piyade Uzman Çavuş Hikmet Aslan'ın (26) cenazesi, memleketi Niğde'de toprağa verildi. Kübra Aslan, kucağındaki 1 yaşındaki kızı Rüveyda ile birlikte şehit eşinin tabutuna sarılıp, "Bugün bizim bayramımız Rüveyda. Hikmet'im, Allah'ım seni benden çok seviyormuş" diyerek gözyaşı döktü.
10.04.2024 Gündem
Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu'nun 'fakirlik belgesi' isyanı
Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu'nun 'fakirlik belgesi' isyanı 1988'de dünyaya gelen Duygu Nebioğlu ve Sevgi Nebioğlu, yıllar sonra mahkemeye başvurup, Metin Akpınar'ın kızı olduklarını kanıtlamıştı. İkiz kardeşlerden Duygu Nebioğlu ile babası arasındaki gerilim devam ediyor. Nebioğlu, usta sanatçı tarafından fakirlik belgesinin iptal ettirilmek istendiğini öne sürdü.
9.04.2024 Gündem
Gökhan Türkmen kızı Nil Rona'nın doğum gününü kutladı
Gökhan Türkmen kızı Nil Rona'nın doğum gününü kutladı Sinem Aksoy ile 10 yıldır mutlu bir evlilik sürdüren şarkıcı Gökhan Türkmen, kızı Nil Rona'nın yeni yaşı için sürpriz bir doğum gününü kutlaması organize etti.
8.04.2024 Magazin
Galatasaray'dan Fenerbahçe taraftarı kıza saldırı açıklaması!
Galatasaray'dan Fenerbahçe taraftarı kıza saldırı açıklaması! Galatasaray Kadın Voleybol takımının maçından çıkan kulüp üyesi Uğur İris ve 14 yaşındaki kızı bir grup Fenerbahçe taraftarının saldırısına uğradı. Galatasaray konuyla ilgili resmi açıklama yaptı.
6.04.2024 Fenerbahçe
Hamdi Alkan kızının sağlık durumu ile ilgili bilgi verdi
Hamdi Alkan kızının sağlık durumu ile ilgili bilgi verdi Yönetmen Hamdi Alkan, önceki gün İstinyePark AVM'de görüntülendi. Yaz aylarında bir sinema filmi çekeceğini, şu sıralar filmin toplantılarıyla yoğun olduğunu söyleyen Alkan, kızı Zeynep Alkan'ın sağlık durumu hakkında konuştu.
6.04.2024 Magazin
Aslı Enver'den kızı ile bahar pozları
Aslı Enver'den kızı ile bahar pozları Berkin Gökbudak ile kızı Elay'ı 4 Temmuz 2023'te kucağına alarak ilk kez anne olan Aslı Enver, yeni karelerini yayınladı.
5.04.2024 Magazin
Türker İnanoğlu son yolculuğuna uğurlandı!
Türker İnanoğlu son yolculuğuna uğurlandı! Türk sinemasının simge isimlerinden olan yapımcı ve yönetmen Türker İnanoğlu, 88 yaşında hayatını kaybetti.İnanoğlu için Levent’te bulunan Barbaros Hayrettin Paşa Camii’nde cenaze töreni düzenlendikten sonra naaşı defnedilmek üzere Kanlıca Mezarlığı’na götürüldü.
4.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kızı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kızı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.