Kemal Sunal

Kemal Sunal

Son dakika Kemal Sunal haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Kemal Sunal ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Kemal Sunal haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kemal Sunal

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kemal sunal gelişmeleri de dahil olmak üzere 553 kemal sunal haberi bulunmuştur. Tüm kemal sunal haberleri aşağıda listelenmiştir.
Atıklar sanatın gücüyle geri dönüyor
Atıklar sanatın gücüyle geri dönüyor Ressam Hüseyin Sönmez’in bilbordlardan sökülen kağıtları kullanarak şablon baskı tekniği uyguladığı Retrospektif sergisi 19 Nisan’da Mersin’de sanat severlerle buluşmaya hazırlanıyor. Sergi Mersin Üniversitesi’nde öğretim görevlisi olan sanatçının mezuniyetinden bugüne sanatsal üretimindeki seçkilerden oluşuyor.
16.04.2024 Adana
Sevda Ferdağ kimdir? Yeşilçam'ın usta oyuncularından Sevda Ferdağ neden öldü?
Sevda Ferdağ kimdir? Yeşilçam'ın usta oyuncularından Sevda Ferdağ neden öldü? Yeşilçam'ın usta oyuncularından Sevda Ferdağ, sabah saatlerinde Cihangir'deki evinde hayatını kaybetti. Oyuncunun ölüm haberini Film-San Vakfı "Türk sinemasının önemli oyuncularından Sevda Ferdağ'a Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz" açıklamasıyla verdi.
17.02.2024 Magazin
Yoksul filminin Leyla'sı Şehnaz Dilan gençlik iksirini bulmuş gibi! Şehnaz Dilan'ın son hali şaşırttı!
Yoksul filminin Leyla'sı Şehnaz Dilan gençlik iksirini bulmuş gibi! Şehnaz Dilan'ın son hali şaşırttı! Yeşilçam'ın unutulmaz filmi Yoksul'da Leyla olarak tanıdık onu. Ya da Umut Sokağı filminde Kadir İnanır'ın "Bizim sevgimizde tezahürat yoktur, bizim sevgimiz nah buradadır" dediği kadın olarak. Türk sinemasının güzel aktristi Şehnaz Dilan'dan bahsediyoruz. Unutulmaz filmlerde rol alan Şehnaz Dilan'ın son halini görenler inanamıyor.
17.01.2024 Televizyon
Altın Kelebek'teki konuşması gündem olmuştu! Ali Sunal: Onur Atilla'yı hızlandırılmış İngilizce kursuna yolluyoruz
Altın Kelebek'teki konuşması gündem olmuştu! Ali Sunal: Onur Atilla'yı hızlandırılmış İngilizce kursuna yolluyoruz Ali Sunal, önceki gün gerçekleştiren etkinlikte sohbet etti. Sunal, Altın Kelebek Ödül Töreni'nde 'Güldür Güldür Show' ekibinin Kerem Bürsin'in İngilizce konuşmasını ti'ye almasını değerlendirdi.
11.12.2023 Magazin
Dönercide akıllara durgunluk veren plan! Saçını kopardı, yemeğine attı
Dönercide akıllara durgunluk veren plan! Saçını kopardı, yemeğine attı Kocaeli'nin Gebze ilçesinde geçtiğimiz günlerde lokantada akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı.
29.11.2023 Gündem
Gül Sunal: Askerlere Kemal ile konuşma yasağı geldi, 25 gün kimseyle konuşmadı
Gül Sunal: Askerlere Kemal ile konuşma yasağı geldi, 25 gün kimseyle konuşmadı Gül Sunal, 2000 yılında vefat eden eşi Kemal Sunal’ın askerlik anılarını YouTube kanalında “Kemal Sunal’ın Askerliği” adlı bir videoyla anlattı.
23.10.2023 Magazin
Aziz Nesin’in 'Yaşar Ne Yaşar Ne Yaşamaz' romanı Giresun'da gerçek oldu! Kimlik hatası hayatını kararttı...
Aziz Nesin’in 'Yaşar Ne Yaşar Ne Yaşamaz' romanı Giresun'da gerçek oldu! Kimlik hatası hayatını kararttı... Yazar Aziz Nesin’in filmlere de konu olan “Yaşar Ne Yaşar Ne Yaşamaz” romanını aratmayacak olay Giresun’da yaşandı. Nüfus müdürünün hatası nedeniyle nüfusa kadın olarak kaydedilen Kumral Bodur, 38 yıl boyunca erkek olduğunu ispatlamaya çalıştı. Bir taraftan hukuk mücadelesi verirken, diğer taraftan evlendi, resmi nikah yaptıramadı, 4 çocuğunu ise kardeşinin nüfusuna kaydettirmek zorunda kaldı.
19.10.2023 Gündem
Ali Sunal yeni yaşını gazete kupürüyle kutladı! 22 Eylül... Evet, ben doğdum!
Ali Sunal yeni yaşını gazete kupürüyle kutladı! 22 Eylül... Evet, ben doğdum! Yeşilçam'ın unutulmaz ismi Kemal Sunal'ın oğlu Ali Sunal 46 yaşına girdi. Ali Sunal doğum gününü paylaştığı bir gazete kupürüyle kutlarken Gül Sunal, sosyal medya hesabından yaptığı nostaljik paylaşımla oğlu Ali Sunal'ın doğum gününü Gül Sunal, oğlu ve eşi Kemal Sunal'ın yer aldığı kareye "Seni ne kadar çok çok seviyorum nasıl anlatsam... Sen biliyorsun işte" notuyla kutladı.
22.09.2023 Magazin
30 Nisan 1975... Gül Sunal paylaştı: Oya (Alasya) nikah sonrası Kemal’i tebrik ederken!
30 Nisan 1975... Gül Sunal paylaştı: Oya (Alasya) nikah sonrası Kemal’i tebrik ederken! Gül Sunal nikah günü çekilen siyah beyaz fotoğrafı takipçileri ile paylaştı...
20.09.2023 Magazin
Devlet arazisini satıp 16 milyonluk vurgun yapan Sülün Osman Çetesi çökertildi!
Devlet arazisini satıp 16 milyonluk vurgun yapan Sülün Osman Çetesi çökertildi! Devlet arazisini satıp vurgun yaptılar! ‘Sülün Osman’ çetesi İzmir merkezli 4 ilde yapılan operasyonla çökertildi. 16 milyonluk vurgun yapan 14 çete üyesi gözaltına alındı. Dolandırıcılık çetesinin elde ettiği paralar ile araç kiralama şirketi kurduğu ortaya çıkarken lüks otomobilleri ünlü isimlere de kiraladıkları belirlendi. Operasyonun detaylarını ise CNN Türk İstanbul Haber Müdürü Nihat Uludağ aktardı…
31.07.2023 Gündem
Tosun Paşa hangi il, ilçede çekildi? Tosun Paşa filmi kaç yılında, nerede çekildi?
Tosun Paşa hangi il, ilçede çekildi? Tosun Paşa filmi kaç yılında, nerede çekildi? Türk sinemasının efsane filmlerinden Tosun Paşa hangi ilde çekildi sorusunun yanıtı merak ediliyor. Kemal Sunal, Şener Şen, Adile Naşit gibi ustaları bir araya getiren filmde Daver Bey'in kızı Leyla ve Yeşil Vadi'nin peşinde olan İskenderiye'nin iki köklü ailesi Tellioğulları ve Seferoğulları arasındaki mücadele konu alınır. Peki Tosun Paşa kaç yılında, nerede çekildi?
30.07.2023 Televizyon
Ali Sunal'dan babası Kemal Sunal'ın vefatının yıl dönümünde duygulandıran paylaşım!
Ali Sunal'dan babası Kemal Sunal'ın vefatının yıl dönümünde duygulandıran paylaşım! Türk sinemasına çok sayıda unutulmaz film bırakan sanatçı Kemal Sunal ölümünün 23. yılında anılıyor. Usta ismin aramızdan ayrılışının yıl dönümünde, oğlu Ali Sunal'dan duygulandıran bir paylaşım geldi.
3.07.2023 Magazin
Yüz Numaralı Adam filmi nerede çekildi? Yüz Numaralı Adam kaç yılında vizyona girdi?
Yüz Numaralı Adam filmi nerede çekildi? Yüz Numaralı Adam kaç yılında vizyona girdi? Yüz Numaralı Adam filmi nerede çekildi sorusunun yanıtı merak ediliyor. Fox Tv'de bu akşam yayınlanacak Yüz Numaralı Adam'da Oya Aydoğan, Kemal Sunal, Ali Şen gibi isimler başrolde yer alıyor. Kardeşlerinden sigara otlanan, girdiği hiçbir işte başarılı olamayan Şaban, bir gün Ayşe ile trende karşılaşır ve hayatı değişir. Televizyon reklamlarında oynayan Şaban, halkın içinden olması nedeniyle sevilir. Ancak bu durum bir süre sonra değişir. Peki Yüz Numaralı Adam kaç yılında vizyona girdi? İşte Yüz Numaralı Adam konusu ve oyuncu kadrosu...
3.06.2023 Gündem
Ali Sunal acı haberi sosyal medya hesabından paylaştı
Ali Sunal acı haberi sosyal medya hesabından paylaştı Yaptığı paylaşımlarla gündeme gelen Ali Sunal, şimdi ise Instagram sayfasından takipçileriyle bir acı haber paylaştı.
17.05.2023 Magazin
Yeşilçam'ın gamzeli güzeli Bahar Öztan'ın duygusal anları!
Yeşilçam'ın gamzeli güzeli Bahar Öztan'ın duygusal anları! Yeşilçam’ın unutulmaz komedi filmlerinden 'Doktor Civanım'ın başrol oyuncularından olan, Yeşilçam'ın 'gamzeli güzel'i olarak tanınan Bahar Öztan, merhum sanatçı Kemal Sunal’la bindiği sepetli motosikleti 41 yıl aradan sonra tekrar görünce duygusal anlar yaşadı.
8.05.2023 Magazin
Postacı filmi ne zaman çekildi? Kemal Sunal'ın Postacı filmi nerede çekildi?
Postacı filmi ne zaman çekildi? Kemal Sunal'ın Postacı filmi nerede çekildi? Kemal Sunal'ın unutulmaz filmleri arasında yer alan Postacı filminin başrolünde Fatma Girik ve Erdal Özyağcılar yer alıyor. Sevtap ve Adem arasında geçen hikayede Sevtap'ın abisi Latif'in Almanya'dan dönüşüyle sona erer. İşte Postacı filmi konusu ve oyuncu kadrosu...
21.04.2023 Televizyon
Doktor Civanım’ın motoru açık artırma ile satılıyor
Doktor Civanım’ın motoru açık artırma ile satılıyor “Doktor Civanım” filminde Kemal Sunal’ın kullandığı sepetli motosiklet, sahibi tarafından depremzedeler yararına açık artırmaya çıkarıldı.
18.04.2023 Magazin
Ali Sunal bambaşka biri oldu! Gül Sunal'dan yorum gecikmedi
Ali Sunal bambaşka biri oldu! Gül Sunal'dan yorum gecikmedi 3 Temmuz 2000 tarihinde hayatını kaybeden Türk Sineması'nın efsane isimlerinden Kemal Sunal'ın oğlu Ali Sunal, yakın arkadaşı Doğa Rutkay ile başrolü paylaştığı 'Hava Muhalefeti' filmi için adeta bambaşka biri oldu. 45 yaşındaki oyuncunun senaryo gereği büründüğü hali gören annesi Gül Sunal'dan yorum gecikmedi.
13.04.2023 Magazin
Hababam Sınıfı oyuncusu Necati Demirel hayatını kaybetti!
Hababam Sınıfı oyuncusu Necati Demirel hayatını kaybetti! Türk sinemasının unutulmaz filmi Hababam Sınıfı'nda rol alan Necati Demirel, hayata veda etti.
11.04.2023 Magazin
Gül Sunal: O artık herkesin Kemal'i oldu
Gül Sunal: O artık herkesin Kemal'i oldu Ali Sunal ve Doğa Rutkay’ın başrollerini paylaştıkları, cuma günü vizyona girecek 'Hava Muhalefeti' filminin galası, dün akşam Kanyon'da gerçekleşti. Murat Kepez'in yönetmen koltuğunda oturduğu filmin galasına katılan merhum sanatçı Kemal Sunal'ın eşi Gül Sunal, oğlu Ali Sunal ile ilgili basın mensuplarının yönelttiği soruları cevapladı.
11.04.2023 Magazin
Bahar Öztan kansere yakalanmıştı! Sağlık durumu...
Bahar Öztan kansere yakalanmıştı! Sağlık durumu... Yeşilçam'ın 'Gamzeli Güzel'i olarak tanıdığımız Bahar Öztan, birçok kez yendiği kansere yeniden yakalandığını açıklamıştı. 'Şaşkın Milyoner' (1974) ve 'Ortadirek Şaban' (1984) gibi unutulmayan filmlerde rol alan usta oyuncunun, Muğla'da özel bir hastanede tedavi gördüğü ortaya çıkmıştı. Ünlü sanatçı, son durumu hakkında açıklama yaptı.
28.03.2023 Magazin
Bahar Öztan'dan kötü haber geldi!
Bahar Öztan'dan kötü haber geldi! Yeşilçam'ın gamzeli güzeli olarak tanınan Bahar Öztan, dört kez yendiği kansere yeniden yakalandığını açıkladı. Usta oyuncu, 10 gündür Muğla'da özel bir hastanede tedavi gördüğünü söyledi.
23.03.2023 Magazin
Deprem Kibar Feyzo'nun çekildiği tarihi konağı da vurdu
Deprem Kibar Feyzo'nun çekildiği tarihi konağı da vurdu Kahramanmaraş’ta 6 Şubat’ta meydana gelen ve çevre illerde büyük yıkıma neden olan çifte deprem felaketi birçok tarihi yapıyı da vurdu.
25.02.2023 Gündem
Gül Sunal'ın inşaat firması anısı sosyal medyada gündem oldu!
Gül Sunal'ın inşaat firması anısı sosyal medyada gündem oldu! Kahramanmaraş'ta yaşanan deprem felaketi sonrası yardım çalışmaları devam ediyor. Ünlü isimler tek yürek oldular. Asrın felaketi ile birlikte inşaat firmalarının ve yapılan binaların güvenilirliği tartışılırken Türk sinemasının efsaneleri arasında yer alan merhum sanatçı Kemal Sunal'ın yıllar önce yaşadığı bir olay tekrar gündeme geldi.
15.02.2023 Magazin
Ünlü oyuncu paylaştı: Sağ kulağımın büyüklüğü öğretmenlerimin eseri...
Ünlü oyuncu paylaştı: Sağ kulağımın büyüklüğü öğretmenlerimin eseri... Ünlü oyuncu okul yıllarına ait bir fotoğrafı paylaştı. Altına esprili bir yorum yapan oyuncu çocukluk yıllarında yaşadığı anıları anlattı.
20.02.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Kemal Sunal ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kemal sunal haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.