Doğa Rutkay

Doğa Rutkay

Son dakika Doğa Rutkay haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Doğa Rutkay ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Doğa Rutkay haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Doğa Rutkay

haberleri sayfasında son dakika yaşanan doğa rutkay gelişmeleri de dahil olmak üzere 324 doğa rutkay haberi bulunmuştur. Tüm doğa rutkay haberleri aşağıda listelenmiştir.
Metin Uca son yolculuğuna uğurlandı
Metin Uca son yolculuğuna uğurlandı İstanbul'da hayatını kaybeden sunucu ve yazar Metin Uca için Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda veda töreni düzenlendi. Uca'nın kardeşi Mehtap Uca Erdoğan, "Aynı annem gibi tam yoğun bakım kapısından seni alıp eski hayatımıza, güzel günlerimize, neşemize kavuşacakken ellerimin arasından kayıp gittim. Ama bu sefer bu senaryoda beni çok yalnız  bıraktın" dedi. 
18.11.2023 Magazin
Doğa Rutkay ile Kerimcan Kamal Çeşme'de aşka geldi!
Doğa Rutkay ile Kerimcan Kamal Çeşme'de aşka geldi! Oyuncu Doğa Rutkay ile televizyoncu Kerimcan Kamal, dokuz yıldır mutlu bir evlilik sürdürüyor. Her sene İzmir Çeşme'de tatil yapan ünlü çift, önceki gün Çiftlikköy'de bir beach'te objektiflere takıldı.
17.07.2023 Magazin
Oyuncu Uğur Bilgin'in en mutlu günü!
Oyuncu Uğur Bilgin'in en mutlu günü! 'Güldür Güldür Show' adlı komedi programındaki 'Mesut' karakteriyle adından söz ettirmeyi başaran Uğur Bilgin, evlilik yolunda ilk adımı attı. Ünlü oyuncuya, mutlu gününde ünlü isimlerden tebrik mesajları geldi.
27.06.2023 Magazin
Ali Sunal bambaşka biri oldu! Gül Sunal'dan yorum gecikmedi
Ali Sunal bambaşka biri oldu! Gül Sunal'dan yorum gecikmedi 3 Temmuz 2000 tarihinde hayatını kaybeden Türk Sineması'nın efsane isimlerinden Kemal Sunal'ın oğlu Ali Sunal, yakın arkadaşı Doğa Rutkay ile başrolü paylaştığı 'Hava Muhalefeti' filmi için adeta bambaşka biri oldu. 45 yaşındaki oyuncunun senaryo gereği büründüğü hali gören annesi Gül Sunal'dan yorum gecikmedi.
13.04.2023 Magazin
Gül Sunal: O artık herkesin Kemal'i oldu
Gül Sunal: O artık herkesin Kemal'i oldu Ali Sunal ve Doğa Rutkay’ın başrollerini paylaştıkları, cuma günü vizyona girecek 'Hava Muhalefeti' filminin galası, dün akşam Kanyon'da gerçekleşti. Murat Kepez'in yönetmen koltuğunda oturduğu filmin galasına katılan merhum sanatçı Kemal Sunal'ın eşi Gül Sunal, oğlu Ali Sunal ile ilgili basın mensuplarının yönelttiği soruları cevapladı.
11.04.2023 Magazin
Doğa Rutkay'dan Naci Görür'e: Bu söylemler bizi parçalıyor!
Doğa Rutkay'dan Naci Görür'e: Bu söylemler bizi parçalıyor! Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6'lık yıkıcı depremlerin ardından, birçok uzman İstanbul depremi için uyarıda bulundu. Prof. Dr. Naci Görür, katıldığı programda, İstanbul depreminde kaç kişinin hayatını kaybedeceğiyle ilgili açıklama yaptı. Oyuncu Doğa Rutkay ise Naci Görür'e yönelik sitemkâr bir paylaşımda bulundu.
15.02.2023 Magazin
Doğa Rutkay: Hepimiz göçük altındayız, çıkabilmek ne mümkün
Doğa Rutkay: Hepimiz göçük altındayız, çıkabilmek ne mümkün Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki deprem sonrası paylaşım yapan Doğa Rutkay, "Hepimiz göçük altındayız, çıkabilmek ne mümkün" dedi.
9.02.2023 Magazin
Ebru Yaşar afet bölgesine 3 TIR yardım gönderdi!
Ebru Yaşar afet bölgesine 3 TIR yardım gönderdi! Şarkıcı Ebru Yaşar, deprem nedeniyle hem sosyal medya sayfasından birlik ve beraberlik çağrısı yaptı, hem de örnek bir davranış sergiledi. Yaşar'ın hazırlattığı 3 TIR acil ihtiyaç yardımı, depremzedelere dağıtılması için Kahramanmaraş, Hatay ve Diyarbakır'da AFAD ekiplerine teslim edildi.
8.02.2023 Magazin
Doğa Rutkay: Covid'i mumla aratıyor, maskelerinize dönün
Doğa Rutkay: Covid'i mumla aratıyor, maskelerinize dönün Domuz gribine yakalanan Doğa Rutkay sosyal medya hesabından sağlık durumu hakkında bilgi verdi. Ünlü oyuncu, takipçilerini maske takmaları konusunda uyardı.
14.01.2023 Magazin
Güldür Güldür oyuncuları yeni sezon listesi! Güldür Güldür’e Hasibe Eren, Erdem Yener, Gürhan Altundaşar mı katılacak?
Güldür Güldür oyuncuları yeni sezon listesi! Güldür Güldür’e Hasibe Eren, Erdem Yener, Gürhan Altundaşar mı katılacak? SHOW TV'de yapımını BKM'nin üstlendiği, 'Güldür Güldür Show', 10. sezonuna başlıyor. Peki, Güldür Güldür’e Hasibe Eren, Erdem Yener, Gürhan Altundaşar mı katılacak? İşte Güldür Güldür oyuncuları yeni sezon listesi…
24.08.2022 Televizyon
Doğa Rutkay: Alaçatı'yı ilk defa bu kadar boş görüyorum
Doğa Rutkay: Alaçatı'yı ilk defa bu kadar boş görüyorum 'Güldür Güldür' ile ekranlarda olan Doğa Rutkay ile 2014 yılında dünyaevine girdiği Kerimcan Kamal, dört yaşındaki ikiz çocukları Piraye ve Rutkay Kerim ile İzmir Alaçatı'daki evlerinde yaz tatillerine devam ediyorlar. 43 yaşındaki ünlü oyuncu, "Biz 2010'dan beri buradayız, Sokağın sesinden anlıyoruz yoğunluğu" açıklamasını yaptı.
30.07.2022 Magazin
Aylin Kontente'den nostaljik paylaşım! Takipçilerini eskiye götürdü...
Aylin Kontente'den nostaljik paylaşım! Takipçilerini eskiye götürdü... Son olarak 'Güldür Güldür Show'un oyuncu kadrosunda yer alan Aylin Kontente, son paylaşımıyla nostalji yaptı. Güzel oyuncu, 'Kampüsistan' adlı dizideki rol arkadaşları; Elif Akşar, Mine Tugay, İpek Değer, Irmak Ünal, Tuğçe Kazaz, İstemihan Tuna, Ekim Mağden, Burak altay, Engin Hepileri ve Kaan Urgancıoğlu ile çekilen fotoğrafını paylaştı.
13.04.2022 Magazin
'Aydınlıkevler'e görkemli gala! Demet Akbağ'ın duygusal anları...
'Aydınlıkevler'e görkemli gala! Demet Akbağ'ın duygusal anları... Ünlü isimleri uzun yıllar sonra buluşturan 'Aydınlıkevler'in galası unutulmaz bir geceye sahne oldu. Yılmaz Erdoğan, yazarı olduğu oyunu, rahmetli Zafer Çika'ya armağan etti. 15 yıl sonra tiyatro sahnesine dönen Demet Akbağ, 13 Mart 2019 tarihinde Çeşme’ye seyir halindeyken geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden eşinin kolyesini takarken, "Zafer çok uzun zamandır istiyordu. Bu oyun ona gitsin" dedi. Cem Yılmaz, Gökçe Bahadır, Doğa Rutkay, Ali Sunal, Belçim Bilgin ve Burcu Özberk de açıklamalarda bulundu.
8.04.2022 Magazin
Ali Sunal: Videoyu görünce o anları hatırladım, biraz duygulandım
Ali Sunal: Videoyu görünce o anları hatırladım, biraz duygulandım Türk sinemasının unutulmaz ismi Kemal Sunal ve oğlu Ali Sunal'ın, yıllar önce şarkıcı Fatih Ürek'le beraber, bir dönemin meşhur şarkısı 'Bekar Gezelim'i söylediği ve dans ettiği görüntüler sosyal medyada viral olmuştu. Bebek'te objektifkere takılan yakın arkadaşlar Doğa Rutkay ve Ali Sunal, merhum sanatçının duygulandıran videosu hakkında konuştu.
26.03.2022 Magazin
Spor sırasında sakatlanan Doğa Rutkay'dan açıklama: Tedavi sürecim üç hafta
Spor sırasında sakatlanan Doğa Rutkay'dan açıklama: Tedavi sürecim üç hafta Oyuncu Doğa Rutkay ile eşi Kerimcan Kamal, Vadistanbul’da görüntülendi. Geçtiğimiz günlerde spor sırasında sakatlanan Rutkay, sağlık durumu hakkında konuştu.
4.12.2021 Magazin
Doğa Rutkay talihsiz bir kaza geçirdi!
Doğa Rutkay talihsiz bir kaza geçirdi! Spor tutkunu Doğa Rutkay'a nazar değdi. Sağ baldırındaki kaslarda yırtılma meydana gelen 43 yaşındaki oyuncu, üç ay fizik tedavi görecek.
16.11.2021 Magazin
Altın Kelebek ne zaman? Altın Kelebek adayları kimler? İşte aday listesi!
Altın Kelebek ne zaman? Altın Kelebek adayları kimler? İşte aday listesi! Her yıl gerçekleştirilen Altın Kelebek Ödülleri'nin 2021 yılı final oylamaları başladı. Bu yılın en iyileri seçmek için yapılan final oylama işlemleri devam ederken, kimlerin aday olduğu merak edilmeye başlandı. Ünlü oyuncu Demet Özdemir'in açılış şovu düzenleyeceği Altın Kelebek Ödülleri'nin sahiplerini bulacağı tören için geri sayım başladı. Peki, 47. Altın Kelebek Ödülleri ne zaman verilecek? Altın Kelebek adayları kimler? İşte isim listesi...
27.10.2021 Gündem
Güldür Güldür'de şoke eden ayrılık!
Güldür Güldür'de şoke eden ayrılık! Show TV'nin sevilen programlarından Güldür Güldür Show sezon finali yaptı. Güldür Güldür Show'da Naime karakteriyle seyircinin gönlünde taht kuran Ecem Erkek ve bu sezon kadroya dahil olan Murat Akkoyunlu yeni sezonda kadroda yer almayacak.
5.07.2021 Magazin
'Güldür Güldür Show' oyuncusu Meltem Yılmazkaya'nın acı günü!
'Güldür Güldür Show' oyuncusu Meltem Yılmazkaya'nın acı günü! 'Güldür Güldür Show'da yer alan Meltem Yılmazkaya, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda babasının vefat ettiğini duyurdu. Babasının bugün defnedileceğini belirten oyuncu, bu süreçte yanında olanlara teşekkür etti.
1.06.2021 Magazin
Doğa Rutkay: TikTok olayı tam bir facia!
Doğa Rutkay: TikTok olayı tam bir facia! 2018 yılında ikiz çocukları Piraye ve Rutkay Kerim'i kucaklarına alan oyuncu Doğa Rutkay ile eşi Kerimcan Kamal, önceki gün Bebek sahilinde objektiflere yansıdı.
24.04.2021 Magazin
Ali Sunal'ın sağlık durumu nasıl? Ali Sunal'ın son durumu ne? Ali Sunal'ın durumu ağır mı?
Ali Sunal'ın sağlık durumu nasıl? Ali Sunal'ın son durumu ne? Ali Sunal'ın durumu ağır mı? Gelen son dakika bilgilerine göre, oyuncu Ali Sunal'dan kötü haber geldi. Koronavirüse yakalanan Ali Sunal, durumu ağırlaşınca hastaneye kaldırıldı. 43 yaşında yaşındaki oyuncu Ali Sunal ikinci kez baba olmaya hazırlanıyordu. Peki, Ali Sunal'ın sağlık durumu nasıl? Ali Sunal'ın son durumu ne? Ali Sunal'ın durumu ağır mı? Ali Sunal kimdir, kaç yaşında? Ali Sunal evli mi? Ali Sunal eşi kim? İşte Ali Sunal'ın sağlık durumu ile ilgili son bilgiler...
20.03.2021 Gündem
Doğa Rutkay en utandığı anı paylaştı!
Doğa Rutkay en utandığı anı paylaştı! Oyuncu Doğa Rutkay, konuk olduğu "Bi’ Başka" YouTube kanalında samimi açıklamalar yaptı. İşte Rutkay'ın 25 yıl öncesine ait Müşfik Kenter anısı...
18.03.2021 Magazin
'İbo Show'da ilk kez açıkladı! Kemal Sunal anısı duygulandırdı
'İbo Show'da ilk kez açıkladı! Kemal Sunal anısı duygulandırdı İbrahim Tatlıses, silahlı saldırıya uğradıktan sonra uzun bir tedavi sürecinin ardından 'İbo Show' ile sahnelere geri döndü. Ünlü türkücü, bu hafta da birbirinden renkli isimleri programında ağırlayacak. Programın yeni bölüm fragmanındaki diyaloglar dikkat çekiyor.
30.01.2021 Magazin
Doğa Rutkay: 'Test yaptırıp gidiyoruz!'
Doğa Rutkay: 'Test yaptırıp gidiyoruz!' Oyuncu Doğa Rutkay, önceki akşam eşi Kerimcan Kamal'la birlikte Arnavutköy’de bir mekanda objektiflere takıldı.
11.09.2020 Magazin
"Varlığınıza binlerce şükür"
"Varlığınıza binlerce şükür" Kerimcan Kamal ile mutlu evliliği devam eden Doğa Rutkay'ın ikiz bebekleri; Rutkay Kerim ve Piraye, iki yaşına bastı. Ünlü oyuncu, çocuklarının doğum gününü duygusal bir mesajla kutladı.
13.07.2020 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Doğa Rutkay ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki doğa rutkay haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.