Kerimcan Kamal

Kerimcan Kamal

Son dakika Kerimcan Kamal haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Kerimcan Kamal ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Kerimcan Kamal haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kerimcan Kamal

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kerimcan kamal gelişmeleri de dahil olmak üzere 72 kerimcan kamal haberi bulunmuştur. Tüm kerimcan kamal haberleri aşağıda listelenmiştir.
Doğa Rutkay ile Kerimcan Kamal Çeşme'de aşka geldi!
Doğa Rutkay ile Kerimcan Kamal Çeşme'de aşka geldi! Oyuncu Doğa Rutkay ile televizyoncu Kerimcan Kamal, dokuz yıldır mutlu bir evlilik sürdürüyor. Her sene İzmir Çeşme'de tatil yapan ünlü çift, önceki gün Çiftlikköy'de bir beach'te objektiflere takıldı.
17.07.2023 Magazin
Gül Sunal: O artık herkesin Kemal'i oldu
Gül Sunal: O artık herkesin Kemal'i oldu Ali Sunal ve Doğa Rutkay’ın başrollerini paylaştıkları, cuma günü vizyona girecek 'Hava Muhalefeti' filminin galası, dün akşam Kanyon'da gerçekleşti. Murat Kepez'in yönetmen koltuğunda oturduğu filmin galasına katılan merhum sanatçı Kemal Sunal'ın eşi Gül Sunal, oğlu Ali Sunal ile ilgili basın mensuplarının yönelttiği soruları cevapladı.
11.04.2023 Magazin
Doğa Rutkay: Alaçatı'yı ilk defa bu kadar boş görüyorum
Doğa Rutkay: Alaçatı'yı ilk defa bu kadar boş görüyorum 'Güldür Güldür' ile ekranlarda olan Doğa Rutkay ile 2014 yılında dünyaevine girdiği Kerimcan Kamal, dört yaşındaki ikiz çocukları Piraye ve Rutkay Kerim ile İzmir Alaçatı'daki evlerinde yaz tatillerine devam ediyorlar. 43 yaşındaki ünlü oyuncu, "Biz 2010'dan beri buradayız, Sokağın sesinden anlıyoruz yoğunluğu" açıklamasını yaptı.
30.07.2022 Magazin
Spor sırasında sakatlanan Doğa Rutkay'dan açıklama: Tedavi sürecim üç hafta
Spor sırasında sakatlanan Doğa Rutkay'dan açıklama: Tedavi sürecim üç hafta Oyuncu Doğa Rutkay ile eşi Kerimcan Kamal, Vadistanbul’da görüntülendi. Geçtiğimiz günlerde spor sırasında sakatlanan Rutkay, sağlık durumu hakkında konuştu.
4.12.2021 Magazin
Doğa Rutkay talihsiz bir kaza geçirdi!
Doğa Rutkay talihsiz bir kaza geçirdi! Spor tutkunu Doğa Rutkay'a nazar değdi. Sağ baldırındaki kaslarda yırtılma meydana gelen 43 yaşındaki oyuncu, üç ay fizik tedavi görecek.
16.11.2021 Magazin
Doğa Rutkay: TikTok olayı tam bir facia!
Doğa Rutkay: TikTok olayı tam bir facia! 2018 yılında ikiz çocukları Piraye ve Rutkay Kerim'i kucaklarına alan oyuncu Doğa Rutkay ile eşi Kerimcan Kamal, önceki gün Bebek sahilinde objektiflere yansıdı.
24.04.2021 Magazin
Doğa Rutkay: 'Test yaptırıp gidiyoruz!'
Doğa Rutkay: 'Test yaptırıp gidiyoruz!' Oyuncu Doğa Rutkay, önceki akşam eşi Kerimcan Kamal'la birlikte Arnavutköy’de bir mekanda objektiflere takıldı.
11.09.2020 Magazin
"Varlığınıza binlerce şükür"
"Varlığınıza binlerce şükür" Kerimcan Kamal ile mutlu evliliği devam eden Doğa Rutkay'ın ikiz bebekleri; Rutkay Kerim ve Piraye, iki yaşına bastı. Ünlü oyuncu, çocuklarının doğum gününü duygusal bir mesajla kutladı.
13.07.2020 Magazin
Doğa Rutkay - Kerimcan Kamal'ın deniz keyfi
Doğa Rutkay - Kerimcan Kamal'ın deniz keyfi Geçtiğimiz hafta tatil sezonunu açan ve Alaçatı'daki villalarına giden Doğa Rutkay - Kerimcan Kamal çifti, önceki gün objektiflere yansıdı. Deniz ve güneşin tadını çıkaran Rutkay, eşine poz vermeyi de ihmal etmedi.
8.07.2020 Magazin
"Yıllarca bana ne eziyet ettiler!"
"Yıllarca bana ne eziyet ettiler!" Oyuncu Doğa Rutkay, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla babası Rutkay Aziz hakkında dikkat çekici ifadeler kullandı.
4.03.2020 Magazin
Doğa Rutkay'ın 2020 dileği
Doğa Rutkay'ın 2020 dileği Oyuncu Doğa Rutkay, önceki gün eşi Kerimcan Kamal’la Bebek Lucca’daydı.
14.12.2019 Magazin
Geceye damga vuran tatsız karşılaşma!
Geceye damga vuran tatsız karşılaşma! Başrolünü Şebnem Bozoklu, Rıza Kocaoğlu ve Melisa Doğu’nun paylaştığı 'Aşk Geçmişim' adlı tiyatro oyunu, önceki akşam Uniq Hall'de prömiyerini yaptı.
17.10.2019 Magazin
'Benim işim de çocuklara bakmak'
'Benim işim de çocuklara bakmak' Oyuncu Doğa Rutkay ve eşi Kerimcal Kemal, önceki gün Vadistanbul'da görüntülendi.
4.10.2019 Magazin
Demet Akbağ taziyede fenalaştı
Demet Akbağ taziyede fenalaştı Eşi Zafer Çika'yı geçtiğimiz hafta kaybeden Demet Akbağ'a İstanbul'da taziye ziyareti gerçekleşti. İzmir'de bulunan cenazeye gelemeyenleri Raffles Otel'de ağırlayan sanatçı, taziyeleri kabul etti.
20.03.2019 Magazin
Cennet iki kere ayağının altında
Cennet iki kere ayağının altında Kerimcan Kamal, eşi Doğa Rutkay’ın 40’ıncı yaşını duygusal bir mesajla kutladı.
30.10.2018 Magazin
Rutkay Aziz'den torun ziyareti
Rutkay Aziz'den torun ziyareti Usta tiyatro oyuncusu Rutkay Aziz, kızı Doğa Rutkay'ın ikiz bebeklerini ziyaret etti
21.10.2018 Magazin
İkizlerini ilk kez gösterdi
İkizlerini ilk kez gösterdi Kerimcan Kamal ile evli olan Doğa Rutkay ikizlerinin yüzünü ilk kez gösterdi! Doğa Rutkay geçtiğimiz gün zamanının çoğunu yeni doğan ikiz bebekleriyle harcadığını ifade etmiş ve yer aldığı program ve yapımlara bu sezon devam edeceğini açıklamıştı
13.10.2018 Magazin
Programa devam
Programa devam Doğa Rutkay ve eşi Kerimcan Kamal, Vadistanbul’daydı.
12.10.2018 Magazin
2 aylık oldular
2 aylık oldular Oyuncu Doğa Rutkay 2014 yılında gazeteci yazar Kerimcan Kamal ile nikah masasına oturmuş, geçtiğimiz temmuz ayında da ikiz bebekleri Piraye ve Rutkay Kerim’i kucağına almıştı.
14.09.2018 Magazin
Buket Aydın: Hak edilmiş bir başarı olduğunu düşünüyorum
Buket Aydın: Hak edilmiş bir başarı olduğunu düşünüyorum Kanal D Ana Haber spikeri Buket Aydın, yeni dönem hedeflerini ve hakkında merak edilenleri anlattı.
1.09.2018 Magazin
İkizler geldi
İkizler geldi OYUNCU Doğa Rutkay (39) önceki gece ikizlerine kavuştu.
14.07.2018 Magazin
Doğa Rutkay'ın 29 gün heyecanı
Doğa Rutkay'ın 29 gün heyecanı Oyuncu Doğa Rutkay, ikizlerini kucağına almak için gün sayıyor...
25.06.2018 Magazin
Doğa’ya çiçek
Doğa’ya çiçek İkizleri Piraye ve Rutkay Kerim’i kucağına almak için gün sayan Doğa Rutkay, eşi Kerimcan Kamal ile birlikte doktor kontrolündeydi.
22.06.2018 Magazin
Geri sayım başladı
Geri sayım başladı Ünlü oyuncu Doğa Rutkay ve eşi Kerimcan Kamal geçtiğimiz gün Kanyon’daydı.
6.06.2018 Magazin
Süper anne Doğa Rutkay
Süper anne Doğa Rutkay İkizlerine 7 aylık hamile olan oyuncu Doğa Rutkay, kendisini 'süper anne' ilan etti.
6.06.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Kerimcan Kamal ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kerimcan kamal haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.