Gül Sunal

Gül Sunal

Son dakika Gül Sunal haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Gül Sunal ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Gül Sunal haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gül Sunal

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gül sunal gelişmeleri de dahil olmak üzere 117 gül sunal haberi bulunmuştur. Tüm gül sunal haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yeliz Yeşilmen'in büyük acısı! 'Bir süre yokum'
Yeliz Yeşilmen'in büyük acısı! 'Bir süre yokum' Oyuncu-sunucu Yeliz Yeşilmen babası Cemal Yeşilmen hayatını kaybetti. Acı haberi veren Yeşilmen, ‘Babamı kaybettik’ dedi.
23.10.2023 Magazin
Acun Ilıcalı itirafı: Şaka yapıyor sandım
Acun Ilıcalı itirafı: Şaka yapıyor sandım İlk kez “Yetenek Sizsiniz” yarışmasında jüri üyesi olarak seyirci karşısına çıkan reklamcı Ali Taran, Acun Ilıcalı’dan aldığı teklifi ilk başta şaka sandığını itiraf etti.
23.10.2023 Magazin
Gül Sunal: Askerlere Kemal ile konuşma yasağı geldi, 25 gün kimseyle konuşmadı
Gül Sunal: Askerlere Kemal ile konuşma yasağı geldi, 25 gün kimseyle konuşmadı Gül Sunal, 2000 yılında vefat eden eşi Kemal Sunal’ın askerlik anılarını YouTube kanalında “Kemal Sunal’ın Askerliği” adlı bir videoyla anlattı.
23.10.2023 Magazin
Ali Sunal yeni yaşını gazete kupürüyle kutladı! 22 Eylül... Evet, ben doğdum!
Ali Sunal yeni yaşını gazete kupürüyle kutladı! 22 Eylül... Evet, ben doğdum! Yeşilçam'ın unutulmaz ismi Kemal Sunal'ın oğlu Ali Sunal 46 yaşına girdi. Ali Sunal doğum gününü paylaştığı bir gazete kupürüyle kutlarken Gül Sunal, sosyal medya hesabından yaptığı nostaljik paylaşımla oğlu Ali Sunal'ın doğum gününü Gül Sunal, oğlu ve eşi Kemal Sunal'ın yer aldığı kareye "Seni ne kadar çok çok seviyorum nasıl anlatsam... Sen biliyorsun işte" notuyla kutladı.
22.09.2023 Magazin
30 Nisan 1975... Gül Sunal paylaştı: Oya (Alasya) nikah sonrası Kemal’i tebrik ederken!
30 Nisan 1975... Gül Sunal paylaştı: Oya (Alasya) nikah sonrası Kemal’i tebrik ederken! Gül Sunal nikah günü çekilen siyah beyaz fotoğrafı takipçileri ile paylaştı...
20.09.2023 Magazin
Ali Sunal acı haberi sosyal medya hesabından paylaştı
Ali Sunal acı haberi sosyal medya hesabından paylaştı Yaptığı paylaşımlarla gündeme gelen Ali Sunal, şimdi ise Instagram sayfasından takipçileriyle bir acı haber paylaştı.
17.05.2023 Magazin
Ali Sunal bambaşka biri oldu! Gül Sunal'dan yorum gecikmedi
Ali Sunal bambaşka biri oldu! Gül Sunal'dan yorum gecikmedi 3 Temmuz 2000 tarihinde hayatını kaybeden Türk Sineması'nın efsane isimlerinden Kemal Sunal'ın oğlu Ali Sunal, yakın arkadaşı Doğa Rutkay ile başrolü paylaştığı 'Hava Muhalefeti' filmi için adeta bambaşka biri oldu. 45 yaşındaki oyuncunun senaryo gereği büründüğü hali gören annesi Gül Sunal'dan yorum gecikmedi.
13.04.2023 Magazin
Gül Sunal: O artık herkesin Kemal'i oldu
Gül Sunal: O artık herkesin Kemal'i oldu Ali Sunal ve Doğa Rutkay’ın başrollerini paylaştıkları, cuma günü vizyona girecek 'Hava Muhalefeti' filminin galası, dün akşam Kanyon'da gerçekleşti. Murat Kepez'in yönetmen koltuğunda oturduğu filmin galasına katılan merhum sanatçı Kemal Sunal'ın eşi Gül Sunal, oğlu Ali Sunal ile ilgili basın mensuplarının yönelttiği soruları cevapladı.
11.04.2023 Magazin
Gül Sunal'ın inşaat firması anısı sosyal medyada gündem oldu!
Gül Sunal'ın inşaat firması anısı sosyal medyada gündem oldu! Kahramanmaraş'ta yaşanan deprem felaketi sonrası yardım çalışmaları devam ediyor. Ünlü isimler tek yürek oldular. Asrın felaketi ile birlikte inşaat firmalarının ve yapılan binaların güvenilirliği tartışılırken Türk sinemasının efsaneleri arasında yer alan merhum sanatçı Kemal Sunal'ın yıllar önce yaşadığı bir olay tekrar gündeme geldi.
15.02.2023 Magazin
Kemal Sunal ile Gül Sunal'ın nişan fotoğrafları ortaya çıktı
Kemal Sunal ile Gül Sunal'ın nişan fotoğrafları ortaya çıktı Gül Sunal, 2000 yılında vefat eden eşi Kemal Sunal ile nişanlandıkları güne ait fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaştı. Fotoğraflara beğeni ve yorum yağdı.
20.02.2023 Magazin
Kemal Sunal kimdir? Kemal Sunal’ın vefatının 22. Yılında anılıyor! İşte Kemal Sunal’ın hayatı ve filmleri!
Kemal Sunal kimdir? Kemal Sunal’ın vefatının 22. Yılında anılıyor! İşte Kemal Sunal’ın hayatı ve filmleri! Türk sinemasının unutulmaz ismi Kemal Sunal vefatının 22. yılında yad ediliyor! 26 yıllık oyunculuk kariyerinde 82 filmde rol alarak sinemanın unutulmaz isimleri arasında yer alan Kemal Sunal ölüm yıldönümünde anılıyor. Peki, Kemal Sunal kimdir? Kemal Sunal kaç yaşında vefat etti? Kemal Sunal neden öldü? Kemal Sunal’ın kaç filmi var? İşte Kemal Sunal’ın hayatı ve filmleri!
3.07.2022 Kültür Sanat
Ali Sunal'dan doğum günü paylaşımı!
Ali Sunal'dan doğum günü paylaşımı! Bugün 44'üncü yaşını kutlayan Gül-Kemal Sunal çiftinin oyuncu oğulları Ali Sunal, doğum gününde çekilen bir aile fotoğrafını sosyal medya hesabı üzerinden takipçileriyle paylaştı. Sunal’ın yeni yaşını annesi Gül Sunal ve kardeşi Ezo Sunal da unutmadı.
22.09.2021 Magazin
'Propaganda' davasında karar çıktı! 307 bin lira tazminat
'Propaganda' davasında karar çıktı! 307 bin lira tazminat Türk sinemasının usta oyuncularından merhum Kemal Sunal’ın ailesi, ‘Propaganda’ adlı filmden telif hakkı alamadıkları iddiasıyla Sinan Çetin’e ait Plato Film’e açtığı davayı kazandı. Mahkeme, 307 bin 502 liranın Sunal’ın ailesine verilmesine hükmetti.
11.09.2021 Magazin
Ali Sunal, kızı Narin'in yeni yaşını kutladı
Ali Sunal, kızı Narin'in yeni yaşını kutladı Ali Sunal 2018 yılında Nazlı Kurbanzade ile nikah masasına oturmuş, 2019 yılında kızları Narin dünyaya gelşmişti. Narin bugün 2 yaşına bastı.
7.08.2021 Magazin
Kemal Sunal anmasında maske gerginliği!
Kemal Sunal anmasında maske gerginliği! Türk sinemasının usta ismi Kemal Sunal, ölümünün 21'inci yılında Zincirlikuyu Mezarlığı'ndaki kabri başında anıldı. Usta oyuncunun eşi Gül Sunal ve oğlu Ali Sunal, maske takmayıp cep telefonları ile fotoğraf çekmek isteyenleri uyardı.
3.07.2021 Magazin
Kemal Sunal ölümünün 21. Yılında anılıyor! Usta sanatçı Kemal Sunal’ın hayatına dair detaylar…
Kemal Sunal ölümünün 21. Yılında anılıyor! Usta sanatçı Kemal Sunal’ın hayatına dair detaylar… Türk sinemasının usta ismi Kemal Sunal’ın bugün aramızdan ayrılışının 21. Yılı. Usta sanatçı Kemal Sunal 3 Temmuz 2000 yılında aramızdan ayrıldı. Filmleriyle kuşakları etkileyen Kemal Sunal’ın hayatına dair merak edilenler…
3.07.2021 Gündem
Kemal Sunal'ın eşinden duygusal paylaşım
Kemal Sunal'ın eşinden duygusal paylaşım Gül Sunal, 1975'te evlendiği ve 3 Temmuz 2000 tarihinde hayatını kaybeden eşi Kemal Sunal ile nikah fotoğrafını paylaştı.
30.04.2021 Magazin
Ezo Sunal'dan haber var!
Ezo Sunal'dan haber var! Kemal Sunal'In kızı Ezo Sunal, mart ayında ilk bebeğini dünyaya getirmiş, doğumdan kısa bir süre sonra da Covid-19 olduğunu öğrenmişti.
9.04.2021 Magazin
Ali Sunal hastaneden taburcu oldu
Ali Sunal hastaneden taburcu oldu Koronavirüse yakalanan Ali Sunal, hastanedeki tedavisinin ardından taburcu oldu.
20.03.2021 Magazin
Ali Sunal'ın sağlık durumu nasıl? Ali Sunal'ın son durumu ne? Ali Sunal'ın durumu ağır mı?
Ali Sunal'ın sağlık durumu nasıl? Ali Sunal'ın son durumu ne? Ali Sunal'ın durumu ağır mı? Gelen son dakika bilgilerine göre, oyuncu Ali Sunal'dan kötü haber geldi. Koronavirüse yakalanan Ali Sunal, durumu ağırlaşınca hastaneye kaldırıldı. 43 yaşında yaşındaki oyuncu Ali Sunal ikinci kez baba olmaya hazırlanıyordu. Peki, Ali Sunal'ın sağlık durumu nasıl? Ali Sunal'ın son durumu ne? Ali Sunal'ın durumu ağır mı? Ali Sunal kimdir, kaç yaşında? Ali Sunal evli mi? Ali Sunal eşi kim? İşte Ali Sunal'ın sağlık durumu ile ilgili son bilgiler...
20.03.2021 Gündem
Ezo Sunal anne oldu!
Ezo Sunal anne oldu! Türk sinemasının efsane sanatçısı Kemal Sunal’ın kızı Ezo Sunal ile Ömer Öztüyen çiftinin bebekleri dünyaya geldi.
3.03.2021 Magazin
Ezo Sunal'dan karnı burnunda poz
Ezo Sunal'dan karnı burnunda poz Müzisyen Ömer Öztüyen ile ilk bebeklerini bekleyen oyuncu Ezo Sunal, hamileliğinde 36. haftaya girdi. Henüz bebeğinin cinsiyetini açıklamayan Sunal, karnı burnunda pozunu takipçileriyle paylaştı.
8.02.2021 Magazin
Kemal Sunal kimdir? Kemal Sunal kaç yaşında, ne zaman vefat etti? İşte Kemal Sunal'ın filmleri ve biyografisi
Kemal Sunal kimdir? Kemal Sunal kaç yaşında, ne zaman vefat etti? İşte Kemal Sunal'ın filmleri ve biyografisi Vefatının 20. yılında anılan usta oyuncu, 26 yıllık kariyerinde çok sayıda tiyatro eserinin yanında 76'sı başrol olmak üzere 82 filmde rol alarak Türk sinemasının unutulmaz isimleri arasında yer aldı. Peki, Kemal Sunal kimdir? Kemal Sunal kaç yaşında, ne zaman vefat etti? İşte Kemal Sunal'ın filmleri ve biyografisi...
9.08.2020 Gündem
Kemal Sunal hatıra parası nasıl alınır? 0 Euro hatıra para projesi nedir?
Kemal Sunal hatıra parası nasıl alınır? 0 Euro hatıra para projesi nedir? Türk sinemasının usta oyuncusu Kemal Sunal'ın ölümünün 20. yılı dolayısıyla hatıra para basıldı. Peki, Kemal Sunal hatıra parası nasıl alınır? Kemal Sunal kimdir, ne zaman vefat etti? İşte Kemal Sunal'ın hayatı ve filmleri hakkında merak edilenler...
9.06.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Gül Sunal ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gül sunal haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.