Ezo Sunal

Ezo Sunal

Son dakika ezo sunal haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ezo sunal ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ezo sunal haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ezo Sunal

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ezo sunal gelişmeleri de dahil olmak üzere 107 ezo sunal haberi bulunmuştur. Tüm ezo sunal haberleri aşağıda listelenmiştir.
RED ART İstanbul’dan deprem bölgesi çocuklarına destek sergisi
RED ART İstanbul’dan deprem bölgesi çocuklarına destek sergisi Bünyesinde, ülkemizin uluslararası arenada da tanınan en genç ve en yetenekli Pop Art sanatçılarının yer aldığı, Türkiye’nin öncü çağdaş sanat galerileri arasında olan RED ART istanbul, 15 Nisan Cumartesi günü, saat 16.00’da çok özel bir karma serginin açılışını yapıyor.
14.04.2023 Kültür Sanat
Ali Sunal bambaşka biri oldu! Gül Sunal'dan yorum gecikmedi
Ali Sunal bambaşka biri oldu! Gül Sunal'dan yorum gecikmedi 3 Temmuz 2000 tarihinde hayatını kaybeden Türk Sineması'nın efsane isimlerinden Kemal Sunal'ın oğlu Ali Sunal, yakın arkadaşı Doğa Rutkay ile başrolü paylaştığı 'Hava Muhalefeti' filmi için adeta bambaşka biri oldu. 45 yaşındaki oyuncunun senaryo gereği büründüğü hali gören annesi Gül Sunal'dan yorum gecikmedi.
13.04.2023 Magazin
Gül Sunal: O artık herkesin Kemal'i oldu
Gül Sunal: O artık herkesin Kemal'i oldu Ali Sunal ve Doğa Rutkay’ın başrollerini paylaştıkları, cuma günü vizyona girecek 'Hava Muhalefeti' filminin galası, dün akşam Kanyon'da gerçekleşti. Murat Kepez'in yönetmen koltuğunda oturduğu filmin galasına katılan merhum sanatçı Kemal Sunal'ın eşi Gül Sunal, oğlu Ali Sunal ile ilgili basın mensuplarının yönelttiği soruları cevapladı.
11.04.2023 Magazin
Kemal Sunal vefatının 22'nci yılında mezarı başında anıldı!
Kemal Sunal vefatının 22'nci yılında mezarı başında anıldı! Geçirdiği kalp krizi sonucu, 3 Temmuz 2000 yılında 55 yaşında vefat eden Kemal Sunal, ölümünün 22'nci yılında Zincirlikuyu Mezarlığı'ndaki kabri başında anıldı.
3.07.2022 Magazin
Ali Sunal: İlk görüşte aşka inanır mısınız?
Ali Sunal: İlk görüşte aşka inanır mısınız? Usta sanatçı Kemal Sunal'ın kızı Ezo Sunal'ın bebeği Nova bir yaşına bastı. Nova'ya ilk doğum günü kutlaması, dayısı Ali Sunal'dan geldi.
4.03.2022 Magazin
Bahçeli'den Fatma Girik için başsağlığı mesajı
Bahçeli'den Fatma Girik için başsağlığı mesajı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli "Sayın Fatma Girik, 79 yıllık bir hayatı tamamlayarak ebediyete irtihal etmiş, geride çok sayıda anı, iz ve eser bırakarak aramızdan ayrılmıştır. Dört yapraklı yoncadan birisi kopmuştur. Oynadığı roller ise geleceğe yazılmış bir mektup olarak miras kalmıştır" dedi.
24.01.2022 Siyaset
Ezo Sunal'dan isim annesi Fatma Girik'e duygusal veda!
Ezo Sunal'dan isim annesi Fatma Girik'e duygusal veda! Yeşilçam'ın usta oyuncularından Fatma Girik'in vefatı tüm Türkiye'yi yasa boğdu. Ünlü isimler, duygularını sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla ifade etti. Girik'in yaşamını yitirmesi Kemal Sunal'ın kızı Ezo Sunal'ı da derinden etkiledi. Ezo Sunal yaptığı paylaşımda isim annesinin Fatma Girik olduğunu söyledi.
24.01.2022 Magazin
Nova ne demek? Nova ismimin anlamı nedir, kökeni? Ayça Erturan’ın kızına Nova ismini verdi!
Nova ne demek? Nova ismimin anlamı nedir, kökeni? Ayça Erturan’ın kızına Nova ismini verdi! Çok Güzel Hareketler Bunlar programıyla tanınan ünlü oyuncu Ayça Erturan, anne oldu. Erturan, kızına Nova adını verdi. Peki, Nova ne demek? Nova ismimin anlamı nedir, kökeni?
1.11.2021 Gündem
Ali Sunal'dan doğum günü paylaşımı!
Ali Sunal'dan doğum günü paylaşımı! Bugün 44'üncü yaşını kutlayan Gül-Kemal Sunal çiftinin oyuncu oğulları Ali Sunal, doğum gününde çekilen bir aile fotoğrafını sosyal medya hesabı üzerinden takipçileriyle paylaştı. Sunal’ın yeni yaşını annesi Gül Sunal ve kardeşi Ezo Sunal da unutmadı.
22.09.2021 Magazin
'Propaganda' davasında karar çıktı! 307 bin lira tazminat
'Propaganda' davasında karar çıktı! 307 bin lira tazminat Türk sinemasının usta oyuncularından merhum Kemal Sunal’ın ailesi, ‘Propaganda’ adlı filmden telif hakkı alamadıkları iddiasıyla Sinan Çetin’e ait Plato Film’e açtığı davayı kazandı. Mahkeme, 307 bin 502 liranın Sunal’ın ailesine verilmesine hükmetti.
11.09.2021 Magazin
Ali Sunal, kızı Narin'in yeni yaşını kutladı
Ali Sunal, kızı Narin'in yeni yaşını kutladı Ali Sunal 2018 yılında Nazlı Kurbanzade ile nikah masasına oturmuş, 2019 yılında kızları Narin dünyaya gelşmişti. Narin bugün 2 yaşına bastı.
7.08.2021 Magazin
Ezo Sunal kızıyla gezintide
Ezo Sunal kızıyla gezintide Ezo Sunal önceki gün kızıyla yürüyüşe çıktı.
24.04.2021 Magazin
Ezo Sunal'dan haber var!
Ezo Sunal'dan haber var! Kemal Sunal'In kızı Ezo Sunal, mart ayında ilk bebeğini dünyaya getirmiş, doğumdan kısa bir süre sonra da Covid-19 olduğunu öğrenmişti.
9.04.2021 Magazin
Ali Sunal'ın sağlık durumu nasıl? Ali Sunal'ın son durumu ne? Ali Sunal'ın durumu ağır mı?
Ali Sunal'ın sağlık durumu nasıl? Ali Sunal'ın son durumu ne? Ali Sunal'ın durumu ağır mı? Gelen son dakika bilgilerine göre, oyuncu Ali Sunal'dan kötü haber geldi. Koronavirüse yakalanan Ali Sunal, durumu ağırlaşınca hastaneye kaldırıldı. 43 yaşında yaşındaki oyuncu Ali Sunal ikinci kez baba olmaya hazırlanıyordu. Peki, Ali Sunal'ın sağlık durumu nasıl? Ali Sunal'ın son durumu ne? Ali Sunal'ın durumu ağır mı? Ali Sunal kimdir, kaç yaşında? Ali Sunal evli mi? Ali Sunal eşi kim? İşte Ali Sunal'ın sağlık durumu ile ilgili son bilgiler...
20.03.2021 Gündem
Ezo Sunal ve Ali Sunal koronavirüse yakalandı!
Ezo Sunal ve Ali Sunal koronavirüse yakalandı! Rahmetli sanatçı Kemal Sunal'ın çocukları Ezo Sunal ve Ali Sunal, koronavirüse yakalandı.
13.03.2021 Magazin
Ezo Sunal anne oldu!
Ezo Sunal anne oldu! Türk sinemasının efsane sanatçısı Kemal Sunal’ın kızı Ezo Sunal ile Ömer Öztüyen çiftinin bebekleri dünyaya geldi.
3.03.2021 Magazin
Ezo Sunal'dan karnı burnunda poz
Ezo Sunal'dan karnı burnunda poz Müzisyen Ömer Öztüyen ile ilk bebeklerini bekleyen oyuncu Ezo Sunal, hamileliğinde 36. haftaya girdi. Henüz bebeğinin cinsiyetini açıklamayan Sunal, karnı burnunda pozunu takipçileriyle paylaştı.
8.02.2021 Magazin
Kemal Sunal hatıra parası nasıl alınır? 0 Euro hatıra para projesi nedir?
Kemal Sunal hatıra parası nasıl alınır? 0 Euro hatıra para projesi nedir? Türk sinemasının usta oyuncusu Kemal Sunal'ın ölümünün 20. yılı dolayısıyla hatıra para basıldı. Peki, Kemal Sunal hatıra parası nasıl alınır? Kemal Sunal kimdir, ne zaman vefat etti? İşte Kemal Sunal'ın hayatı ve filmleri hakkında merak edilenler...
9.06.2020 Gündem
Ezo Sunal'dan duygulandıran paylaşım
Ezo Sunal'dan duygulandıran paylaşım Aramızdan 19 yıl önce ayrılan Kemal Sunal’ın bugün doğum günü. Toplumun her kesiminin gönlünde yer edinen usta sanatçının doğum gününde kızı Ezo Sunal da paylaşımda bulundu.
11.11.2019 Magazin
Altın Koza Film Festivali'nde ödüller sahiplerini buldu
Altın Koza Film Festivali'nde ödüller sahiplerini buldu Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl düzenlenen 26. Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali kapsamında gerçekleştirilen "Ulusal Uzun Metraj Film" yarışması ödülleri törenle sahiplerini buldu. En iyi film ödülüne, yönetmenliğini Cenk Ertürk'ün yaptığı "Nuh Tepesi" layık görüldü.
28.09.2019 Kültür Sanat
Ezo Sunal ölümden döndü!
Ezo Sunal ölümden döndü! Ezo Sunal, Büyükada’dan deniz taksisiyle döndükleri bir teknenin kendilerine hızla çarpmasıyla kaza geçirdiklerini sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu. Sunal, kendilerine çarpan tekne sürücüsünün iddialara göre alkollü olduğunu ve kazayı şans eseri yara almadan atlattıklarını belirtti.
5.08.2019 Magazin
Gül Sunal, eşi Kemal Sunal'ın ölüm yıl dönümünde yaptığı paylaşımla duygulandırdı
Gül Sunal, eşi Kemal Sunal'ın ölüm yıl dönümünde yaptığı paylaşımla duygulandırdı Gül Sunal, Türk sinemasının komedi ustası eşi Kemal Sunal'ın vefatının 19'uncu yıl dönümünde yaptığı paylaşımla herkesi duygulandırdı.
3.07.2019 Magazin
"Seni canımdan çok seviyorum"
"Seni canımdan çok seviyorum" Oyuncu Ali Sunal'dan kız kardeşi Ezo Sunal'a duygusal doğum günü mesajı...
7.01.2019 Magazin
Sunal ailesinden flaş karar!
Sunal ailesinden flaş karar! Kemal Sunal'ın ailesi 'telif hakkı' davasını Anayasa Mahkemesi'ne taşıyor
19.09.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Ezo Sunal ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ezo sunal haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.