Fatma Girik

Fatma Girik

Son dakika fatma girik haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan fatma girik ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını fatma girik haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Fatma Girik

haberleri sayfasında son dakika yaşanan fatma girik gelişmeleri de dahil olmak üzere 284 fatma girik haberi bulunmuştur. Tüm fatma girik haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti!
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti! Ünlü yapımcı ve yönetmen Türker İnanoğlu hayatını kaybetti. Bakan Koca sosyal medyadan acı haberi duyurdu.
2.04.2024 Magazin
Yeşilçam'ın usta oyuncusundan sevindiren haber
Yeşilçam'ın usta oyuncusundan sevindiren haber Türkan Şoray, Hülya Koçyiğit ve merhum sanatçı Fatma Girik'le birlikte 'Yeşilçam'ın Dört Yapraklı Yoncası' olarak kabul edilen Filiz Akın, uzun süredir sağlık sorunlarıyla mücadele ediyor. Usta oyuncu, geçtiğimiz hafta tedavisi için aldığı serumla verilen ilaç nedeniyle günün sekiz saatini hastanede geçirdiğini belirtmişti. Filiz Akın, son durumu hakkında bilgi verdi.
2.04.2024 Magazin
Yeşilçam hafızasını kaybetti! Jeyan Mahfi Ayral Tözüm öldü! Jeyan Mahfi Ayral Tözüm kimdir?
Yeşilçam hafızasını kaybetti! Jeyan Mahfi Ayral Tözüm öldü! Jeyan Mahfi Ayral Tözüm kimdir? Jeyan Mahfi Ayral Tözüm hayatını kaybetti. Yeşilçam'da Fatma Girik, Filiz Akın, Emel Sayın, Belgin Doruk gibi unutulmaz isimleri seslendirerek hafızalara kazınan ünlü seslendirme sanatçı Jeyan Mahfi Ayral Tözüm kaç yaşında, neden öldü?
29.10.2023 Gündem
Jeyan Mahfi Ayral Tözüm hayatını kaybetti
Jeyan Mahfi Ayral Tözüm hayatını kaybetti Yeşilçam'da Türkan Şoray, Filiz Akın, Belgin Doruk, Hülya Koçyiğit, Fatma Girik, Emel Sayın, Gülşen Bubikoğlu ve Necla Nazır'ın da aralarında bulunduğu çok sayıda ünlü ismi seslendiren 94 yaşındaki ses sanatçısı ve oyuncu Jeyan Mahfi Ayral Tözüm hayatını kaybetti. Usta ismin ölümü sevenlerini yasa boğdu.
29.10.2023 Magazin
Fatma Girik davasında flaş gelişme: Ameliyatta bile yanında değildi
Fatma Girik davasında flaş gelişme: Ameliyatta bile yanında değildi Fatma Girik'in vefatının ardından vasiyetiyle ilgili gelişmeler yaşandı. Günay Girik, usta oyuncu Fatma Girik’in mirasını yeğeni Fatma Ahu Turanlı’ya bırakmasının ardından ‘vasiyet iptali’ davası açtı. Girik, ablasının akli dengesinin yerinde olmadığını iddia etti. Tanık olarak dinlenen Seyhan Erdağ, sanatçının akıl sağlığının yerinde olduğunu belirtti ve ekledi: “Günay Bey ameliyatta bile yanında değildi.”
2.06.2023 Magazin
Postacı filmi ne zaman çekildi? Kemal Sunal'ın Postacı filmi nerede çekildi?
Postacı filmi ne zaman çekildi? Kemal Sunal'ın Postacı filmi nerede çekildi? Kemal Sunal'ın unutulmaz filmleri arasında yer alan Postacı filminin başrolünde Fatma Girik ve Erdal Özyağcılar yer alıyor. Sevtap ve Adem arasında geçen hikayede Sevtap'ın abisi Latif'in Almanya'dan dönüşüyle sona erer. İşte Postacı filmi konusu ve oyuncu kadrosu...
21.04.2023 Televizyon
Bahar Öztan kansere yakalanmıştı! Sağlık durumu...
Bahar Öztan kansere yakalanmıştı! Sağlık durumu... Yeşilçam'ın 'Gamzeli Güzel'i olarak tanıdığımız Bahar Öztan, birçok kez yendiği kansere yeniden yakalandığını açıklamıştı. 'Şaşkın Milyoner' (1974) ve 'Ortadirek Şaban' (1984) gibi unutulmayan filmlerde rol alan usta oyuncunun, Muğla'da özel bir hastanede tedavi gördüğü ortaya çıkmıştı. Ünlü sanatçı, son durumu hakkında açıklama yaptı.
28.03.2023 Magazin
Bahar Öztan'dan kötü haber geldi!
Bahar Öztan'dan kötü haber geldi! Yeşilçam'ın gamzeli güzeli olarak tanınan Bahar Öztan, dört kez yendiği kansere yeniden yakalandığını açıkladı. Usta oyuncu, 10 gündür Muğla'da özel bir hastanede tedavi gördüğünü söyledi.
23.03.2023 Magazin
Fatma Girik'in kardeşi Günay Girik'ten tepki geldi: Keşke mezarının başında anılsaydı
Fatma Girik'in kardeşi Günay Girik'ten tepki geldi: Keşke mezarının başında anılsaydı Fatma Girik'in kardeşi Günay Girik, ablasının Muğla'nın Bodrum ilçesinde bulunan mezarını usta sanatçının ölüm yıl dönümünde ziyaret etti. Vefasızlık nedeniyle üzgün olduğunu belirten Girik, "Bodrum ve Torba, Zeki Müren'den sonra Fatma Girik ile anılır. Keşke mezarının başında anılsaydı" dedi.
24.01.2023 Magazin
2022 Mauro İcardi'den sorulur! En çok o arandı
2022 Mauro İcardi'den sorulur! En çok o arandı Galatasaray'ın Paris Saint-Germain'den getirdiği yıldız futbolcu Mauro Icardi, Google 2022'nin en çok aranan kelimeleri listesinde en çok aranan isim oldu.
8.12.2022 Galatasaray
Altın Portakal'da açılış gecesi
Altın Portakal'da açılış gecesi Bu yıl 59'uncusu düzenlenen Antalya Altın Portakal Film Festivalinin açılışı gerçekleştirildi. Açılış töreni öncesinde katılımcıların yürüdüğü kırmızı halıda şıklık yarışı yaşandı.
1.10.2022 Magazin
Türkan Şoray itirafı ile şaşırtan Halil Ergün: Hala heyecanlanıyorum
Türkan Şoray itirafı ile şaşırtan Halil Ergün: Hala heyecanlanıyorum Gemlik Film Festivali’nde bir araya gelen Türkan Şoray ve Halil Ergün, hasret giderdi. Ergün, ‘Sultan’a olan hayranlığını, “Onu hep heyecanla takip ettim ve hâlâ da heyecanlanıyorum” diye anlattı.
27.07.2022 Magazin
Fatma Girik’in varislerinin avukatından ’vasiyet’ açıklaması: Akıl sağlığı yerindeydi
Fatma Girik’in varislerinin avukatından ’vasiyet’ açıklaması: Akıl sağlığı yerindeydi Merhum sanatçı Fatma Girik, mirasını yeğeni Ahu Turanlı ve kardeşi Müesser Girik’e bırakmıştı. Fatma Girik’in kardeşi Günay Girik, ablasının vasiyetnameyi hazırladığı dönemde akıl sağlığı ile ilgili şüpheler olduğunu ve vasiyetnameyi yeğeni Fatma Ahu Turanlı’nın baskısı ile hazırladığını savunarak vasiyetnamenin iptali için dava açtı. Fatma Girik’in yeğeni Fatma Ahu Turanlı ve kardeşi Müesser Girik’in avukatları ise Günay Girik’in iddialarının asılsız olduğunu belirterek açıklama yaptı.
7.07.2022 Gündem
Son dakika... Cüneyt Arkın hayatını kaybetti
Son dakika... Cüneyt Arkın hayatını kaybetti Sanat dünyasının acı günü. Türk sinemasına damga vuran, yüzlerce filmde rol alan Cüneyt Arkın 85 yaşında hayatını kaybetti. Usta oyuncu Cüneyt Arkın dün gece saatlerinde rahatsızlanarak Beşiktaş, Ulus’ta bulunan özel bir hastanede tedaviye alındı. Eşi ve yakınları hastaneye koştu. Tüm müdahalelere rağmen usta sanatçı Cüneyt Arkın yaşamını yitirdi. Yeşilçam anılarını sosyal medya hesabında takipçilerine anlatan Cüneyt Arkın, son paylaşımını 19 Haziran Babalar Günü'nde yapmıştı.
28.06.2022 Magazin
Erdal Özyağcılar'dan Kemal Sunal itirafı!  "Kemal'le çok sevişirdik"
Erdal Özyağcılar'dan Kemal Sunal itirafı! "Kemal'le çok sevişirdik" Erdal Özyağcılar, '40' programında Kemal Sunal itirafıyla dikkat çekti. Usta oyuncu Kemal Sunal'a duyduğu sevgiyi anlatırken " Kemal'le çok sevişirdik" dedi.
11.03.2022 Magazin
Yeşilçam'ın usta fotoğrafçısı Ali Mermer hayatını kaybetti
Yeşilçam'ın usta fotoğrafçısı Ali Mermer hayatını kaybetti 'Yeşilçam'ın fotoğrafçısı' olarak ünlenen Ali Mermer, 92 yaşında hayatını kaybetti. Yeşilçam tarihine iz bırakan fotoğrafları çeken Ali Mermer ile uzun yıllar çalışan Ekrem Hür, "Çok değerli bir insandı. Şöhret olmak isteyenler onun stüdyosuna gelirdi" açıklamasında bulundu.
7.03.2022 Magazin
Ünlü isimlerin kabusu olmuştu! Yeni dönem! Ceylan Ertem, Ezgi Mola, Serenay Sarıkaya, Aleyna Tilki, Hadise...
Ünlü isimlerin kabusu olmuştu! Yeni dönem! Ceylan Ertem, Ezgi Mola, Serenay Sarıkaya, Aleyna Tilki, Hadise... Son dönemlerde özellikle sosyal medyadan duyurulara ve ünlüler hakkında haberlere konu olan ısrarlı takip işi ilk kez yasal düzenlemeye giriyor. Kısa bir süre önce kaybettiğimiz Yeşilçam’ın menekşe gözlü güzeli Fatma Girik’in 50 yıllık saplantılı takipçisi yıllar sonra hâkim karşısına çıkarılabilmişti. Ama o süre zarfında Fatma Girik’in kâbuslar yaşamasına neden olmuştu. İşte tüm detaylar...
7.03.2022 Gündem
Serpil Çakmaklı: Yeni döneme ayak uydururum yaşlı değilim
Serpil Çakmaklı: Yeni döneme ayak uydururum yaşlı değilim Oyuncu Serpil Çakmaklı önceki gün alışveriş merkezinden çıkarken objektiflere takıldı. Çakmaklı, Covid-19 nedeniyle hep tedbirli olduğunu belirterek, maskesini çıkarmadığını söyledi.
20.02.2022 Magazin
Fatma Girik'in kardeşi Günay Girik ile yeğeni Ahu Turanlı arasında sular durulmuyor! 'Hesabından 2 milyon TL...'
Fatma Girik'in kardeşi Günay Girik ile yeğeni Ahu Turanlı arasında sular durulmuyor! 'Hesabından 2 milyon TL...' Yeşiçamın usta ismi Fatma Girik 24 Ocak'ta Covid-19’a bağlı çoklu organ yetmezliğinden dolayı hayatını kaybetti. Kardeşi Günay Girik, ablasının ihmaller sonucu hayatını kaybettiğini iddia ederek hem tedavi gördüğü hastaneye hem de Girik’in mirasını bıraktığı yeğeni Ahu Turanlı’ya dava açtı. Fatma Girik'in kardeşi Günay Girik'in avukatı usta sanatçının ölümünden sonra Girik'in hesabından yüklü miktarda para çekildiğini dile getirdi.
13.02.2022 Magazin
Fatma Girik'in yeğeninden bakıcı hakkında suç duyurusu!
Fatma Girik'in yeğeninden bakıcı hakkında suç duyurusu! Usta oyuncu Fatma Girik'in yeğeni Fatma Ahu Turanlı, Girik'in bakıcılığını yapan Türkmenistan uyruklu Gozal Yazyyeva hakkında koronavirüs belirtileri gösterdiği halde Girik'in bakımına devam ettiği iddiasıyla avukatı Taşkın Kurt aracılığıyla İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundu.
8.02.2022 Magazin
Fatma Girik'in ölümüyle ilgili bakıcısından 'ihmal' iddiası! 'Kesinlikle kabul etmedi'
Fatma Girik'in ölümüyle ilgili bakıcısından 'ihmal' iddiası! 'Kesinlikle kabul etmedi' Fatma Girik, geçtiğimiz hafta tedavi gördüğü hastanede Covid-19’a bağlı çoklu organ yetmezliğinden dolayı yaşamını yitirdi. Usta sanatçının kardeşi Günay Girik, ablasının ihmaller sonucu hayatını kaybettiğini iddia ederek hem tedavi gördüğü hastaneye hem de Girik’in mirasını bıraktığı yeğeni Ahu Turanlı'ya dava açtı. Yaşanan gelişmenin ardından Fatma Girik'in bakıcısı ilk kez konuştu.
4.02.2022 Magazin
Fatma Girik’in kardeşi Günay Girik’ten şok suç duyurusu!
Fatma Girik’in kardeşi Günay Girik’ten şok suç duyurusu! Korona virüse bağlı çoklu organ yetmezliği sebebiyle tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren Fatma Girik’in kardeşi Günay Girik, hem hastane yönetimi hem de sanatçının manevi kızı ve yeğeni olan Ahu Turanlı hakkında suç duyusunda bulundu.
2.02.2022 Magazin
Ahu Turanlı kimdir? Fatma Girik’in yeğeni Ahu Turanlı kaç yaşında, evli mi?
Ahu Turanlı kimdir? Fatma Girik’in yeğeni Ahu Turanlı kaç yaşında, evli mi? Günay Girik ablası Fatma Girik'in öldürüldüğünü iddia ederek hem hastaneye hem de sanatçının manevi kızı ve yeğeni olan Ahu Turanlı Aşkar'a dava açtı. Söz konusu gelişmenin ardından Ahu Turanlı kimdir, kaç yaşında, evli mi?
2.02.2022 Gündem
Fatma Girik’in çocuğu var mı? Fatma Girik hiç evlendi mi, eşi Memduh Ün mü, manevi kızı kim, mirasını kime bıraktı?
Fatma Girik’in çocuğu var mı? Fatma Girik hiç evlendi mi, eşi Memduh Ün mü, manevi kızı kim, mirasını kime bıraktı? Türk sinemasının usta oyuncularından Fatma Girik hayatını kaybetti. Fatma Girik'in ölüm haberini Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin duyurdu. Yeşilçam'ın dev oyuncusu Fatma Girik 79 yaşında hayata gözlerini yumdu. Fatma Girik uzun süredir hastalıkla mücadele ediyordu. Peki, Fatma Girik kimdir, kaç yaşındaydı ve nereli? Fatma Girik evli mi, çocuğu var mı, eşi kim?
29.01.2022 Gündem
Fatma Girik'in vasiyeti yerine getirildi!
Fatma Girik'in vasiyeti yerine getirildi! İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede pazartesi günü yaşamını yitiren Yeşilçam efsanesi Fatma Girik, Muğla'nın Bodrum ilçesinde düzenlenen törenin ardından gözyaşlarıyla toprağa verildi. Usta sanatçı, vasiyeti üzerine yıllardır yaşadığı Bodrum’da, hayat arkadaşı Memduh Ün’ün yanına defnedildi.
28.01.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Fatma Girik ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki fatma girik haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.