Adana Haberleri

Adana Haberleri

Son dakika adana haberleri haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan adana haberleri ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını adana haberleri haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Adana Haberleri

haberleri sayfasında son dakika yaşanan adana haberleri gelişmeleri de dahil olmak üzere 382 adana haberleri haberi bulunmuştur. Tüm adana haberleri haberleri aşağıda listelenmiştir.
Tamamen ücretsiz! Adana'da bugün başlıyor, yaş sınırı var
Tamamen ücretsiz! Adana'da bugün başlıyor, yaş sınırı varSıcaklık rekorları kıran Adana'da özellikle çocuklar kanallara girerek serinlemeye çalışıyor. Boğulma vakalarının gündeme geldiği kentte ücretsiz yüzme kursları veriliyor. Hem serinlemek hem de yüzme öğrenmek isteyenler hiçbir ödeme yapmadan yüzme kurslarından yararlanabiliyor. Kentte 6-14 yaş arası çocuklar için birçok ücretsiz kurs düzenleniyor.
25.07.2024Adana
Adana'da şenlik yeniden başlıyor! Sıcak yaz akşamlarına serinleten mola...
Adana'da şenlik yeniden başlıyor! Sıcak yaz akşamlarına serinleten mola...Adana'da kavurucu sıcaklara yaz şenliği ile ara verilecek. Ceyhan'da düzenlenen etkinliklerde Adanalılar sanata doyacak.
24.07.2024Adana
Torosların incisi Pozantı'da bir ilk gerçekleştiriliyor! Çalışmalar başladı, 75 günde tamamlanacak
Torosların incisi Pozantı'da bir ilk gerçekleştiriliyor! Çalışmalar başladı, 75 günde tamamlanacakTorosların incisi Pozantı ilk kapalı semt pazarına kavuşuyor. Pozantı Belediye Başkanı Ali Avan, ilçede bir ilki gerçekleştirmek için 'Kapalı Semt Pazarı' projesi için ilk kazmayı vurdu.
23.07.2024Adana
Karataş temiz bir çevre için el ele verdi
Karataş temiz bir çevre için el ele verdiAdana'nın Karataş ilçesinde çevre temizliğine dikkat çekmek amacı ile bir etkinlik düzenlendi.
22.07.2024Adana
Şener Kökkaya son yolculuğuna uğurlandı
Şener Kökkaya son yolculuğuna uğurlandı Adana'da 82 yaşında hayatını kaybeden tiyatro sanatçısı, sinema ve dizi oyuncusu Şener Kökkaya, son yolculuğuna uğurlandı.
22.07.2024Adana
Adana'da aksiyon filmlerini aratmayan kovalamaca!
Adana'da aksiyon filmlerini aratmayan kovalamaca!Adana'da polisin yaralanma pahasına tekme ile durdurduğu motosiklet sürücüsünün kilometrelerce kaçtığı ve yakalandığı anlara dair görüntüler ortaya çıktı.
22.07.2024Adana
Tatarlı Höyük'te Adana'nın 9 bin yıllık tarihi gün yüzüne çıkıyor! İlk kadın kraliçenin izi aranıyor
Tatarlı Höyük'te Adana'nın 9 bin yıllık tarihi gün yüzüne çıkıyor! İlk kadın kraliçenin izi aranıyorBinlerce yıldır çok farklı medeniyetleri bünyesinde barındıran Adana, geniş coğrafyasında birbirinden farklı zenginliklere ev sahipliği yapıyor. Özellikle yemekleri ile ön plana çıkan kadim kent tarihi dokusu ile de dikkat çekiyor. Neolitik dönemden erken Roma'ya kadar kesintisiz yerleşim yeri olarak kullanılan Tatarlı Höyük'te tarih gün yüzüne çıkartılıyor. Hitit Kraliçesi Puduhepa'nın doğup büyüdüğü ve gençlik yıllarını geçirdiği höyükte tarihe ışık tutacak izler araştırılıyor.
22.07.2024Adana
Adana'da çardak direği kırıldı, üzerindekiler aşağı düştü! Yaralılar var
Adana'da çardak direği kırıldı, üzerindekiler aşağı düştü! Yaralılar varAdana’nın Feke ilçesinde çardak direğinin kırılması sonucu çardakta bulunan 4 kişi aşağı düşerek yaralandı.
22.07.2024Adana
Adana Devlet Tiyatrosu'nun acı kaybı! Şener Kökkaya hayatını kaybetti
Adana Devlet Tiyatrosu'nun acı kaybı! Şener Kökkaya hayatını kaybettiAdana Devlet Tiyatrosu emekli sanatçısı Şener Kökkaya , 82 yaşında hayatını kaybetti. Kökkaya Organize İşler, Vizontele ve Vizontele Tuuba gibi birçok filmde yer almıştı.
21.07.2024Adana
Kayıt dışı benzin satışı yapmayınca darbedildi!
Kayıt dışı benzin satışı yapmayınca darbedildi!Adana'da kayıt dışı benzin satışı yapmayacağını söyleyen görevli, motosikletle akaryakıt istasyonuna gelen 2 kişi tarafından darbedildi. O anlar, güvenlik kamerasına yansıdı.
21.07.2024Adana
Adana'da serinleten yaz şenliği bugün başlıyor!
Adana'da serinleten yaz şenliği bugün başlıyor!Adana'da kavurucu sıcaklara yaz şenliği ile ara verilecek. Aladağ Millet Bahçesi ve Ceritler Meydanı Mahallesi Çarşı Merkezi'nde düzenlenen etkinliklerde Adanalılar sanata doyacak.
20.07.2024Adana
Adana'da yaz boyu devam edecek spor okulları açıldı: 10 tesiste, 14 farklı branşta binlerce çocuğa ücretsiz spor eğitimi
Adana'da yaz boyu devam edecek spor okulları açıldı: 10 tesiste, 14 farklı branşta binlerce çocuğa ücretsiz spor eğitimiSeyhan Belediyesi bünyesinde bulunan Sarıhamzalı ve Hadırlı yüzme havuzları büyük bir ilgi görüyor. Belediye Başkanı Oya Tekin, yaz spor okulları kapsamında açılan havuzların çarşamba günü (temizlik ve ilaçlama günü) hariç haftanın altı günü ücretsiz olarak Seyhanlıların hizmetinde olduğunu söyledi.
19.07.2024Adana
Adana'da feci kaza! Yoldan çıkan otomobil devrildi: Yaralılar var
Adana'da feci kaza! Yoldan çıkan otomobil devrildi: Yaralılar varAdana'nın Kozan ilçesinde yol kenarındaki ağaçlık alana devrilen otomobildeki 7 kişi yaralandı.
18.07.2024Adana
Hibe kararı! Bal üretimi için yüzde 70 destek verildi
Hibe kararı! Bal üretimi için yüzde 70 destek verildiAdana Tarım ve Orman İl Müdürlüğü, Pozantı ilçesinde 14 üreticiye yüzde 70 hibeli bal süzme makinesi dağıtımı gerçekleştirdi.
16.07.2024Adana
Taş Köprü yangın yerine döndü! Dünya Adanasporlular Günü büyük bir coşkuyla kutlandı
Taş Köprü yangın yerine döndü! Dünya Adanasporlular Günü büyük bir coşkuyla kutlandıSeyhan ve Yüreğir ilçelerini birleştiren Seyhan nehri üzerindeki Taş Köprü'de toplanan Adanaspor taraftarları, Dünya Adanasporlular Gününü kutladı. Adanasporlular Günü etkinliği kapsamında Taş Köprü üzerinde bir araya gelen Adanaspor Taraftarları, Bayhan konseriyle eğlenip meşaleler yaktı.
16.07.2024Şampiy10
Adana Büyükşehir Belediyesi gençlerin taleplerini dinledi
Adana Büyükşehir Belediyesi gençlerin taleplerini dinlediAdana Büyükşehir Belediyesi ikinci 5 yıllık hizmet sürecini gençlerle planlamak üzere “Gençliğin Yüzleri Adana Gençlik Stratejisi Atölyesi” çalışması gerçekleştirdi.
17.07.2024Yerel Haberler
Adanalılar dikkat! Bugün başlıyor, 15 gün kapalı olacak
Adanalılar dikkat! Bugün başlıyor, 15 gün kapalı olacakAdana'da yaşayan herkesi yakından ilgilendiriyor. Büyükşehir belediyesinden açıklama geldi. Hacı Sabancı Bulvarı üzerinde yapılan yol çalışması nedeniyle cadde 11 Temmuz itibarı ile 15 gün trafiğe kaplı olacak.
11.07.2024Adana
Çukurova Belediye Başkanı Kozay: Çukurova’mızı çiçek gibi bir kent haline getirip parlatacağız
Çukurova Belediye Başkanı Kozay: Çukurova’mızı çiçek gibi bir kent haline getirip parlatacağızÇukurova Belediye Başkanı Emrah Kozay, temizlik sorununu kalıcı olarak çözmek için Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleriyle birlikte Çukurova’nın sokaklarında ter döküyor. Ekiplerle birlikte yer altı konteynerlerini kapatıp, konteyner yıkama çalışmalarını denetledikten sonra yolları süpüren Başkan Kozay, arazözle sokakları da yıkadı. Kozay, “Çukurova’mızı çiçek gibi bir kent haline getirip parlatacağız” dedi.
11.07.2024Adana
Adana'da ormanlık alanda çıkan yangın söndürüldü
Adana'da ormanlık alanda çıkan yangın söndürüldüAdana'nın Saimbeyli ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangın kısa sürede kontrol altına alındı.
11.07.2024Adana
15 Temmuz şehidi ikiz polislerin babasından duygulandıran sözler
15 Temmuz şehidi ikiz polislerin babasından duygulandıran sözlerAnkara'da, 15 Temmuz darbe girişimi sırasında şehit edilen polis memuru ikizler Ahmet ve Mehmet Oruç'un babası Hacı Ali Oruç, hain saldırının 8. yıl dönümü yaklaşırken, "Evlatsız yaşarım ama vatansız yaşayamam" dedi.
10.07.2024Adana
Adana'da eğlence ile lezzet buluşuyor, festival başlıyor!  Valilik duyurdu, tarih belli oldu
Adana'da eğlence ile lezzet buluşuyor, festival başlıyor! Valilik duyurdu, tarih belli olduAdana, doğal güzellikleri ve tarihi yapılarının yanı sıra pek çok yöresel yemekleri ile de oldukça meşhur bir kent. Lezzetli yemekleri ile gelen misafirlerini ağırlayan şehirde, kültürel çeşitlilik mutfağına da yansımış ve ortaya harika yemekler çıkmış durumda. Birçok kişinin beklediği lezzet festivalinin ise yapılacağı tarih valilik tarafından açıklandı. 8. Adana Lezzet Festivali bu yıl 18-20 Ekim'de düzenlenecek.
11.07.2024Adana
Adana'ya seyahat edecekler dikkat! Taşköprü Konağı'nda tarihe yolculuk yapabilirsiniz
Adana'ya seyahat edecekler dikkat! Taşköprü Konağı'nda tarihe yolculuk yapabilirsinizBirçok medeniyete ev sahipliği yapan Adana’nın tarihi kimliğini öne çıkarmak amacıyla asırlık konaklara yeniden hayat veriliyor. Taşköprü Konağı'ndaki restorasyon çalışmaları tamamlanarak hizmete açıldı. Tüm vatandaşlar yararlanabilecek.
9.07.2024Adana
Adana sıcağına dayanamadı! Serinleme yöntemi olay oldu
Adana sıcağına dayanamadı! Serinleme yöntemi olay olduAdana sıcaklıkta rekor üstüne rekor kırıyor. Termometreler 40 dereceyi gösterse de nemle birlikte hissedilen sıcaklık 50 dereceyi zorluyor. Zorlu sıcak havaya karşı vatandaş kendi önlemini alıyor
9.07.2024Adana
Adana'da şaşırtmayan olay! Kepçeyle duş aldı
Adana'da şaşırtmayan olay! Kepçeyle duş aldıHava sıcaklığının mevsim normallerinin üzerinde seyrettiği ilçede bugün hava sıcaklığı 40 derece ölçüldü.
9.07.2024Vatan TV
Adana'da kahreden olay! Serinlemek için Seyhan Baraj gölüne giren genç kayboldu
Adana'da kahreden olay! Serinlemek için Seyhan Baraj gölüne giren genç kayboldu Adana'da serinlemek için Seyhan Baraj gölüne giren genç suda kayboldu.
9.07.2024Adana

Benzer Haber Etiketleri

Adana Haberleri ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki adana haberleri haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.