Filiz Akın

Filiz Akın

Son dakika filiz akın haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan filiz akın ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını filiz akın haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Filiz Akın

haberleri sayfasında son dakika yaşanan filiz akın gelişmeleri de dahil olmak üzere 337 filiz akın haberi bulunmuştur. Tüm filiz akın haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dağlar Kızı Reyhan aslında kim? Öyle ki adına film bile yapıldı! İşte Azeri türkünün acıklı hikâyesi
Dağlar Kızı Reyhan aslında kim? Öyle ki adına film bile yapıldı! İşte Azeri türkünün acıklı hikâyesi Dağlar kızı Reyhan Reyhan, Analar guzusu Reyhan Reyhan, Oldum sene heyran heyran heyran, Alem sene heyran heyran heyran… Tarihler 1960 yılını gösterirken Dağlar Kızı Reyhan tüm Türkiye’yi kasıp kavurur. Kamuran Akkor’un 1960 sonlarında söylediği bu türkü, sonrasında adını Metin Erksan'ın yönetmenliğini yaptığı, başrolünü Kartal Tibet ve Filiz Akın'ın paylaştığı bir filme de verir. Bir Azeri türküsü olan Dağlar Kızı Reyhan’ın, Azerbaycanlı Azmi isimli eşkiyanın, bir Türk göçebe obasında rastlayıp aşık olduğu kız için yazdığı rivayet edilir. Peki, Dağlar Kızı Reyhan aslında kim? İşte Azeri türkünün acıklı hikâyesi…
19.04.2024 Yaşam
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti!
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti! Ünlü yapımcı ve yönetmen Türker İnanoğlu hayatını kaybetti. Bakan Koca sosyal medyadan acı haberi duyurdu.
2.04.2024 Magazin
Yeşilçam'ın usta oyuncusundan sevindiren haber
Yeşilçam'ın usta oyuncusundan sevindiren haber Türkan Şoray, Hülya Koçyiğit ve merhum sanatçı Fatma Girik'le birlikte 'Yeşilçam'ın Dört Yapraklı Yoncası' olarak kabul edilen Filiz Akın, uzun süredir sağlık sorunlarıyla mücadele ediyor. Usta oyuncu, geçtiğimiz hafta tedavisi için aldığı serumla verilen ilaç nedeniyle günün sekiz saatini hastanede geçirdiğini belirtmişti. Filiz Akın, son durumu hakkında bilgi verdi.
2.04.2024 Magazin
Filiz Akın son durumunu açıkladı! '10 günlük tekrar farklı ilaçlar eklendi’
Filiz Akın son durumunu açıkladı! '10 günlük tekrar farklı ilaçlar eklendi’ Yeşilçam'ın '4 Yapraklı Yonca'sından biri olan Filiz Akın, geçtiğimiz kasım ayında hastaneye kaldırılmıştı. Ünlü isim, sağlık durumu hakkında açıklama yaparak hayranlarına ettikleri dualar için teşekkür etti.
12.03.2024 Magazin
Tuğçe Tayfur'dan 'Yeşilçam'ın güzelleri' isyanı! Gülşen Bubikoğlu fazla oy almıştı!
Tuğçe Tayfur'dan 'Yeşilçam'ın güzelleri' isyanı! Gülşen Bubikoğlu fazla oy almıştı! Sosyal medyada başlayan “Yeşilçam’ın en güzeli kim” anketinde Necla Nazır’ın listede olmaması kızı Tuğçe Tayfur’u kızdırdı...
7.02.2024 Magazin
Hastaneye kaldırılan Filiz Akın sağlık durumunu paylaştı
Hastaneye kaldırılan Filiz Akın sağlık durumunu paylaştı Türk sinemasının usta isimlerinden biri olan Filiz Akın, sağlık durumuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı.
22.11.2023 Magazin
Yeşilçam hafızasını kaybetti! Jeyan Mahfi Ayral Tözüm öldü! Jeyan Mahfi Ayral Tözüm kimdir?
Yeşilçam hafızasını kaybetti! Jeyan Mahfi Ayral Tözüm öldü! Jeyan Mahfi Ayral Tözüm kimdir? Jeyan Mahfi Ayral Tözüm hayatını kaybetti. Yeşilçam'da Fatma Girik, Filiz Akın, Emel Sayın, Belgin Doruk gibi unutulmaz isimleri seslendirerek hafızalara kazınan ünlü seslendirme sanatçı Jeyan Mahfi Ayral Tözüm kaç yaşında, neden öldü?
29.10.2023 Gündem
Jeyan Mahfi Ayral Tözüm hayatını kaybetti
Jeyan Mahfi Ayral Tözüm hayatını kaybetti Yeşilçam'da Türkan Şoray, Filiz Akın, Belgin Doruk, Hülya Koçyiğit, Fatma Girik, Emel Sayın, Gülşen Bubikoğlu ve Necla Nazır'ın da aralarında bulunduğu çok sayıda ünlü ismi seslendiren 94 yaşındaki ses sanatçısı ve oyuncu Jeyan Mahfi Ayral Tözüm hayatını kaybetti. Usta ismin ölümü sevenlerini yasa boğdu.
29.10.2023 Magazin
Yeşilçam'ın yoncaları Filiz Akın ve Türkan Şoray bir araya geldi!
Yeşilçam'ın yoncaları Filiz Akın ve Türkan Şoray bir araya geldi! Yeşilçam'ın yoncaları Türkan Şoray ve Filiz Akın yıllar sonra bir araya geldi. Büyük bir hayran kitlesine sahip ikiliden paylaşımlar da gecikmedi. O anları Instagram üzerinden paylaşan Filiz Akın'a kısa sürede çok sayıda yorum geldi.
26.10.2023 Magazin
Düğüne iki ay kala ünlü çiftten şok ayrılık! Gelinliği alıp, bekarlığa veda partisi bile yapmışken...
Düğüne iki ay kala ünlü çiftten şok ayrılık! Gelinliği alıp, bekarlığa veda partisi bile yapmışken... Ünlü çift düğün için her türlü hazırlığı yapmış davetiyeler bile dağıtılmıştı. Ancak yaşan son gelişmeler magazin dünyasında gündem oldu. Şok ayrılık geçen hafta sonu gerçekleşti. Gelin adayı genç kadın, gidip büyük gününde giyeceği gelinliği bile alıp üstüne bir de arkadaşlarıyla bekarlığa veda partisi yapmışken damat ani bir kararla düğünü iptal etti.
13.09.2023 Magazin
Filiz Akın, “Bir türlü iyileşemedim” demişti! Usta sanatçıdan haber var
Filiz Akın, “Bir türlü iyileşemedim” demişti! Usta sanatçıdan haber var Usta sanatçı Filiz Akın, geçtiğimiz günlerde de “Bir türlü iyileşemedim” diyerek MR çektireceğini duyurmuştu. Akın’dan iyi haber geldi.
13.09.2023 Magazin
Ünlü isimlerden Kurban Bayramı mesajları!
Ünlü isimlerden Kurban Bayramı mesajları! Ünlüler sosyal medya hesaplarından Kurban Bayramı'nı kutladı. İşte Hülya Koçyiğit'ten Eser Yenenler'e, Şeyma Subaşı'ndan Ata Demirer'e ünlülerin Kurban Bayramı mesajları...
28.06.2023 Magazin
Filiz Akın son halini sosyal medya hesabından paylaştı!
Filiz Akın son halini sosyal medya hesabından paylaştı! Ses tellerindeki sorun nedeniyle boğazından parça alınan Filiz Akın, ardından da kulağında çıkan tümör nedeniyle ameliyat olmuştu. Ardından bir kez daha ameliyat masasına yatan 80 yaşındaki usta sanatçı, sosyal medya hesabından son durumunu paylaştı.
13.06.2023 Magazin
Filiz Akın'dan kötü haber! 'O kadar ilaç ve tedaviye rağmen iyi değilim'
Filiz Akın'dan kötü haber! 'O kadar ilaç ve tedaviye rağmen iyi değilim' Uzun zamandır sağlık sorunları yaşayan Türk sinemasının efsane ismi Filiz Akın, sosyal medya hesabından hayranlarını üzen bir paylaşımda bulundu.
6.06.2023 Magazin
Ünlü isimlerden sosyal medyada '8 Mart Dünya Kadınlar Günü' mesajları!
Ünlü isimlerden sosyal medyada '8 Mart Dünya Kadınlar Günü' mesajları! Ünlü isimler '8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla kutladı. Kahramanmaraş merkezli depremlerin yıkıcı etkisini de unutmayan ünlülerimiz, "Bu büyük enkazın ortasından da haykıralım hep birlikte; yaşasın kadınlar, yaşasın çocuklar, yaşasın insanlar! 8 Mart Dünya Kadınlar Günü..." dedi.
8.03.2023 Magazin
Filiz Akın ikinci kez ameliyat masasına yattı!
Filiz Akın ikinci kez ameliyat masasına yattı! Yeşilçam'ın usta oyuncularından Filiz Akın, kulağındaki kötü huylu tümör nedeniyle daha önce operasyon geçirmişti. 80 yaşındaki sanatçı ikinci kez ameliyat masasına yattı.
27.02.2023 Magazin
Filiz Akın'dan üzen haber geldi: Yeniden ameliyat olabilirim
Filiz Akın'dan üzen haber geldi: Yeniden ameliyat olabilirim Yeşilçam’ın usta isimlerinden Filiz Akın, geçen ay kanser şüphesiyle kulağının üst kısmından ameliyat olmuştu. Akın'dan hayranlarını endişelendiren haber geldi.
30.01.2023 Magazin
Türker İnanoğlu kimdir, kaç yaşında? Türker İnanoğlu’nun sağlık durumu nasıl?
Türker İnanoğlu kimdir, kaç yaşında? Türker İnanoğlu’nun sağlık durumu nasıl? Yeşilçam’ın ünlü yapımcısı Türker İnanoğlu hastaneye kaldırıldı. Yönetmen, senaryo yazarı ve yapımcı Türker İnanoğlu’nun sağlık durumu merak ediliyor. Peki, Türker İnanoğlu’nun sağlık durumu nasıl? Türker İnanoğlu’nun hastalığı ne? Türker İnanoğlu kimdir, kaç yaşında? İşte detaylar…
10.11.2022 Magazin
Filiz Akın'dan iyi haber geldi!
Filiz Akın'dan iyi haber geldi! Geçtiğimiz aylarda ses tellerinde çıkan sorun sebebiyle boğazından parça alınan Filiz Akın'ın tahlil sonuçları temiz çıktı. İyi haberi eşi Sönmez Köksal'dan alan usta oyuncu, mutluluğunu sosyal medya hesabından yayınladığı video ile takipçileriyle de paylaştı.
10.10.2022 Magazin
Altın Portakal'da açılış gecesi
Altın Portakal'da açılış gecesi Bu yıl 59'uncusu düzenlenen Antalya Altın Portakal Film Festivalinin açılışı gerçekleştirildi. Açılış töreni öncesinde katılımcıların yürüdüğü kırmızı halıda şıklık yarışı yaşandı.
1.10.2022 Magazin
79 yaşındaki Filiz Akın’dan hayran bırakan paylaşım! Şezlong pozu sosyal medyayı salladı
79 yaşındaki Filiz Akın’dan hayran bırakan paylaşım! Şezlong pozu sosyal medyayı salladı Yeşilçam'ın kolejli güzeli olarak hafızalara kazınan Akın, şimdi ise sosyal medya paylaşımıyla çok konuşuldu. 79 yaşındaki oyuncu, şezlongda verdiği bir pozu Instagram hesabında takipçilerinin beğenisine sundu. Son haliyle hayran bırakan Akın, kısa sürede sosyal medyayı salladı.
9.09.2022 Magazin
Kemal Sunal kimdir? Kemal Sunal’ın vefatının 22. Yılında anılıyor! İşte Kemal Sunal’ın hayatı ve filmleri!
Kemal Sunal kimdir? Kemal Sunal’ın vefatının 22. Yılında anılıyor! İşte Kemal Sunal’ın hayatı ve filmleri! Türk sinemasının unutulmaz ismi Kemal Sunal vefatının 22. yılında yad ediliyor! 26 yıllık oyunculuk kariyerinde 82 filmde rol alarak sinemanın unutulmaz isimleri arasında yer alan Kemal Sunal ölüm yıldönümünde anılıyor. Peki, Kemal Sunal kimdir? Kemal Sunal kaç yaşında vefat etti? Kemal Sunal neden öldü? Kemal Sunal’ın kaç filmi var? İşte Kemal Sunal’ın hayatı ve filmleri!
3.07.2022 Kültür Sanat
Son dakika... Cüneyt Arkın hayatını kaybetti
Son dakika... Cüneyt Arkın hayatını kaybetti Sanat dünyasının acı günü. Türk sinemasına damga vuran, yüzlerce filmde rol alan Cüneyt Arkın 85 yaşında hayatını kaybetti. Usta oyuncu Cüneyt Arkın dün gece saatlerinde rahatsızlanarak Beşiktaş, Ulus’ta bulunan özel bir hastanede tedaviye alındı. Eşi ve yakınları hastaneye koştu. Tüm müdahalelere rağmen usta sanatçı Cüneyt Arkın yaşamını yitirdi. Yeşilçam anılarını sosyal medya hesabında takipçilerine anlatan Cüneyt Arkın, son paylaşımını 19 Haziran Babalar Günü'nde yapmıştı.
28.06.2022 Magazin
Kanseri yenerek hayata yeniden merhaba diyen ünlüler! O halde görünce Levent Kırca ile tanıyamadı...
Kanseri yenerek hayata yeniden merhaba diyen ünlüler! O halde görünce Levent Kırca ile tanıyamadı... Günümüzün en fazla rastlanan ve hala kesin tedavisi bulunamayan hastalıklarından olan kanser, her yıl binlerce can alıyor. Bu kişiler arasında ise ünlü isimler de bulunuyor. Ölümcül hastalığı yenen son isim ise Behzat Ç.’deki Savcı Esra rolü ile yıldızı parlayan ve birçok başarılı yapımda yer alan Canan Ergüder oldu. Birçok ünlü de Ergüder gibi kanseri atlattı ve hayata yeniden tutundu. İşte Filiz Akın'dan Arzum Onan'a Yılmaz Morgül'den Defne Samyeli'ne kanseri yenen ünlüler...
6.05.2022 Magazin
Ateşli sahneleriyle çok konuşulan Demet Özdemir'e Filiz Akın'dan mesaj geldi! "Dün gece izledim..."
Ateşli sahneleriyle çok konuşulan Demet Özdemir'e Filiz Akın'dan mesaj geldi! "Dün gece izledim..." Oğuzhan Koç'tan geçtiğimiz günlerde evlilik teklifi alan Demet Özdemir son günlerde Aşk Taktikleri filmiyle gündemde. Ateşli sahneleri sebebiyle ilişkisinde krize yol açan filmiyle çok konuşulan Demet Özdemir'e Yeşilçam'ın usta isimlerinden Filiz Akın destek verdi.
20.02.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Filiz Akın ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki filiz akın haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.